Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-) - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-12, 14:35   #2221
De28
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)

Domii-wspolczuje bolu ucha
corallady-on na placu zabaw nie rozni sie od 3 i 4 latkow. Do tego juz od 4 miesiecy nie ma pieluchy,sam chodzi na kibelek,wiec moglby spokojnie isc do przedszkola

Ja sie w poprzedniej ciazy czulam sie dobrze tylko w drugim semestrze.

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Ooo!To wy w Niemczech mieszkacie?Męża masz niemca?Jeśli nie chcesz to oczywiście nie odpowiadaj

Ja właśnie ze swoją cóą rozmaiwałam przez telefon,ale też w obcym języku Chyba to chiński był!

Moj miesza oba jezyki wiec czasem jest smiesznie Szczegolnie dla pan ze zlobka,ktore sa zmuszone uczyc sie polskiego

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 14:54   #2222
acelinka
Zakorzenienie

hej dziewczyny

jestemw końcu spowrotem nadrabiać nie będę bo chyba nie ma sensu, po prostu teraz już postaram się być na bieżąco

Smarujecie czymś brzuszki? Bo mnie olśniło że wypadałoby czymś smarować przecież
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 15:09   #2223
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

jestemw końcu spowrotem nadrabiać nie będę bo chyba nie ma sensu, po prostu teraz już postaram się być na bieżąco

Smarujecie czymś brzuszki? Bo mnie olśniło że wypadałoby czymś smarować przecież
Ja na razie tylko oliwką, ale zastanawiam się nad czymś jeszcze, ale nie wiem jaki krem wybrać..

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 15:10   #2224
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja smaruje narazie kosmetykami dla dzieci tj.oliwką po kąpieli i mleczkiem do ciała z Johnson'a.Planuje kupić sobie coś w późnieszym okresie,myślałam nad olejkiem BIO-OIL,ale w sumie ma skrajne opinie,więc jeszcze się zastanowię.
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 15:14   #2225
acelinka
Zakorzenienie

ja całą poprzenią ciąże smarowałam oliwką i balsamem babydream takimi dla kobiet w ciązy ateraz coś z bielendy kupiłam poprzednio obyło się bez rozstępów, mam nadzieję że teraz też się uda nie wiem na ile to efekt smarowana a na ile predyspozycji, bo ja używałam najtańszych a mam koleżanki które drogie kremuu kupowały a rozstępy i tak były
Stary 2013-04-12, 15:16   #2226
Antibia86
Rozeznanie

hej ja się szykuje do lekarza na 17,30...niestety całe miasto musze przejechac tramwajem no ale cóż
co do Otrivinu nie patrzyłam w ulotke ale moja Alergolog powiedziała ze otrivin nawet ten dla dzieci nie jest wskazany zwłaszcza na poczatku ciąży....tak samo niby z wapnem takim do rozpuszczania podobno moze powodowac zwapnienie główki....
ja niestety musze wrocic do lekow na astme- mam nadzieje że nie zaszkodzi to dzidzi ale wole taka niepewnośc niz niedotlenienie..niestety czasem trzeba wybrac lepsze gorsze.....
Antibia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 15:17   #2227
coralady
Wtajemniczenie

acelinka ja myślę,że to kwestia kondycji skóry i genów.Kremy niestety mało pomagają.Wiadomo warto nawilżac skórę,wtedy te rozstepy mogą być mniejsze.Mi sie pojawiły po ciąży,jak zaczęłam spadac z wagi.Na tylko małe na brzuchu i udach.Teraz prawie ich nie widać.W czasie ciązy nie miałam żadnego.
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 15:22   #2228
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
hej ja się szykuje do lekarza na 17,30...niestety całe miasto musze przejechac tramwajem no ale cóż
co do Otrivinu nie patrzyłam w ulotke ale moja Alergolog powiedziała ze otrivin nawet ten dla dzieci nie jest wskazany zwłaszcza na poczatku ciąży....tak samo niby z wapnem takim do rozpuszczania podobno moze powodowac zwapnienie główki....
ja niestety musze wrocic do lekow na astme- mam nadzieje że nie zaszkodzi to dzidzi ale wole taka niepewnośc niz niedotlenienie..niestety czasem trzeba wybrac lepsze gorsze.....
za wizyte
Cytat:
acelinka ja myślę,że to kwestia kondycji skóry i genów.Kremy niestety mało pomagają.Wiadomo warto nawilżac skórę,wtedy te rozstepy mogą być mniejsze.Mi sie pojawiły po ciąży,jak zaczęłam spadac z wagi.Na tylko małe na brzuchu i udach.Teraz prawie ich nie widać.W czasie ciązy nie miałam żadnego.
no właśny głównie to geny, szkoda że nie wiemy jakie dokładnie mamy
Stary 2013-04-12, 15:30   #2229
De28
Wtajemniczenie

Ja smarowalam roznymi olejkami i zwyklymi balsamami.Nie mam zadnego rozstepu.A moja mama ma,wiec powinnam miec.Mysle,ze to kwestia pielegnacji i naprzemiennych natryskow (cieplo-zimne) skora sie od tego ujedrnia, a takze odzywiania.

Daniel

Christian
Stary 2013-04-12, 15:35   #2230
acelinka
Zakorzenienie

De28moja mam też ma rozstępy. Ja myśle że to i jedno i drugie ma wpływ.
Stary 2013-04-12, 15:40   #2231
_Peggy
Zakorzenienie

Dziewczyny oświećcie mnie bo ja już mam zamieszanie w głowie.

Czy w ciąży powinno się jeść wszystko (wiadomo poza surowizną, serami, alkoholem itp.) czy powinno się unikać potraw mocno alergizujących?? Na niektórych stronach a necie czytam by jeść wszystko, ale nie przesadzać (coby np. od rana do nocy nie wcinać orzeszków arachidów) bo to może zapobiec ewentualnym alergią i dziecka. Na innych piszą by absolutnie nie jeść takich rzeczy bo mały płód (nie lubię tego słowa) sobie nie poradzi i zrodzi się alergia. Nie wiem co myśleć. Sama mam alergie na truskawki, TŻ ma nietolerancje laktozy. W bliskiej rodzinie jest alergia na orzechy i celiakia. Chciałabym uniknąc alergii u naszego maleństwa

De28 oj jakie to musi być urocze jak Dzieciaczek tak miesza języki. Mam wśród znaojomych parę Czech i Polka i ich córka jest trzyjęzyczna (żyją i chcą pozostać w UK) . Takie to słodkie jak Mała mówi "ano mama, i have to siku"

Mojego siostrzeńca też nie wszyscy rozumieją. Ostatnio rozmawialiśmy o tym że babcia barszcz gotowała i chwalił się nowym butami (jak mu moja siostra tydzień jakiś bucików nie ubierze to dla Niego już nowe ). Mój TŻ był ździwiony że ja Go rozumie, bo on ani słowa nie wyłapał
Jaśku ma starszego brata (obecnie 3latka 5 miesięcy) i najfajnie to ich podsłuchać jak sobie coś opowiadają po chińsku

---------------------
Jak już pisałam, ja się jakoś wybitnie nie smaruje. Normalnie po prysznicu ciach ciach balsamem i finito. Zero masaży itp. Jeszcze nie chcę. Jak brzuszek większy się zrobi, jak będę wiedzieć że z maleństwem OK to myslę o oliwce i peelingach. Z resztą... mi nie zalezy na braku rozstępów. W ogóle to mi mysli nie zajmuje.

A tak apropos dziedziczenia niedoskonałości skórnych to... mit. Moja siostra i mama mają mega celulit. Ja go nie mam wcale, mimo nadwagi (no chwale się, nooo )
Stary 2013-04-12, 15:47   #2232
acelinka
Zakorzenienie

peggy co do jedzenia to chyba indywidulany wybór ja w ciązy jadłam wszystko, tak samo w czasie karmienia tez niemalże wszystko tylko na początku zawsze ostrożne i obserwowałam czy Natalce coś nie dolega jak narazie nie ma żadnych alergii a jedzeniowe już an pewno by wyszło jak coś

ja to sie smaruje jak mi sie przypomni , balsam kupiłam i raz używłam ostatnio tez tak było. Za to teraz dałam córci Nivee i smaruje mi brzuch a ja moge w spokoju popisac z Wami

a no mama i have to siku mnie powaliło przebosko to musi brzmieć

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2013-04-12 o 16:08
Stary 2013-04-12, 16:06   #2233
Nanusia76
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Hej mamuśki.
Wysłałam książki wszystkim, które się odezwały. Milej lektury.
Dziękuję serdecznie za książki
Nanusia76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 16:35   #2234
babku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nesu Pokaż wiadomość
Najgorszy dzień w moim życiu, od samego rana krew leciała ze mnie strumieniem, przepłakałam prawie cały dzien a w szpitalu nic konkretnego sie nie dowiedziałam miałam badanie ale lekarka nic nie mogła powiedzieć muszę czekać na usg jutro z samego rana, tak strasznie sie boje o moje maleństwo oby wszystko było jeszcze dobrze.
Nesu trzymam bardzo mocno kciuki. Daj znać co u Ciebie.

Cytat:
[/COLOR]Współczuje wszystkim przyszłym mamusiom mdłości,ja mam wieksze niż w 1 ciązy.Pół nocy nie spałam,ciągle mnie mdli.Czekam z utęsknienim,aż mi przejdzie

Byłam właśnie z pocztą z pracy i jak wyszłam na zewnątrz to myślałam,że bo mi zaśmierdziało...uwaga,uwa ga ....opalaną na gazie wypatrzoszoną gęsią(wiecie jak sie kiedyś na wsi opalało pozostałe włosy) Ale dlaczego akurat gęsią?Zabijcie mnie ,ale nie mam pojęcia!
Ja tylko co pochwaliłam się, że mdłości dały mi trochę odpocząć i od razu się zaczęło. Do 2 w nocy nie mogłam sobie poradzić. Niestety dziś od rana to samo. Kiedy to się skończy wreszcie

Cytat:
hej dziewczyny

Ja na razie tylko oliwka po kąpieli.
babku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 16:44   #2235
_Peggy
Zakorzenienie

Nesu od rana o Tobie myślę. Mam nadzieje że wszystko dobrze z Twoim Maleństwem.

acelinka muszę przemyśleć co z tym jedzeniem. Nie wiem... raczej będę jeść ale delikatnie, małe porcje.

Idę Dziewczyny polować na substytut kawy inki. Zachciewajke mam
Stary 2013-04-12, 17:31   #2236
Dzastin08
Wtajemniczenie

Też właśnie czekam na wieści od Nesu.... mam nadzieje,że wszystko z Nimi ok.

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 17:37   #2237
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam
Byłam dziś na wizycie u GP, założył mi tutejszą kartę ciąży i mam czekać na wezwanie ze szpitala na pierwszą wizytę około 13tc a pierwsze usg koło 15tc. Zrobił wywiad i zmierzył ciśnienie...jakoś wyższe mam niż wcześniej bo z tego co zauważyłam to 139/82 a zawsze miałam 120/60

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Idę dokładnie w 13 tyg 4 dniu, mój gin mi określił według kalendarza swojego w jakich dniach mogę iść podał mi dokładnie daty. Ma jakiś taki swój kalendarzyk obrotowy, nie wiem jak to działa ale większość rzeczy z niego oblicza.
Moja ginka też z takiego kalendarzyka obliczyła mi tp.

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Wróciłam z wizyty, więcej czekania niż całej wizyty u lekarza ;/
Nie dowiedziałam się nic konkretnego, tylko tyle że mi macica urosła.
USG mi nie robił bo się mu sprzęt popsuł , wstępnie umówił mnie na USG na 24 kwietnia
oj szkoda, że nie udało się podejrzeć maluszka...oby szbko Ci zleciało do następnej wizyty

Cytat:
Najgorszy dzień w moim życiu, od samego rana krew leciała ze mnie strumieniem, przepłakałam prawie cały dzien a w szpitalu nic konkretnego sie nie dowiedziałam miałam badanie ale lekarka nic nie mogła powiedzieć muszę czekać na usg jutro z samego rana, tak strasznie sie boje o moje maleństwo oby wszystko było jeszcze dobrze.
Kochana przytulam mocno i ściskam kciuki z całych sił, żeby wszystko było dobrze

Cytat:
Napisane przez Firjal Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ostatni okres miałam 8 marca. W zeszłą sobotę czyli 3 dni po terminie miesiączki zrobiłam test - wyszedł pozytywny - druga kreska słaba. Na następnym ciut wyraźniejsza.
Dziś byłam u gina, miałam zaplanowaną wizytę - tak żeby się zbadać czy wszystko oki umówioną jak jeszcze testu nie robiłam, wiedziałam,że będzie jeszcze za wcześnie ale poszłam. Zrobił usg ale niestety nic nie widział. Kazał zrobić w poniedziałek bete i we wtorek do niego wrócić.
Mam stresa
Witaj i Gratulacje
za wysoką betę!

Cytat:
paulinaizabela a gdzie się przeprowadzacie?A tam kupiłam sobie spodnie i bluzkę,bo na wesele idę i Lili sukienką http://www.hm.com/pl/product/07694?a...rticle=07694-C a sobie t-shirt w tym samym wzorze(czerowno-białe pasy) to się latem wystroimy

No i teraz ma etap,że przychodzi,obejmuje twarz swoimi małymi łapkami,całuje w dwa policzki i mówi :"Kocham Ciebie Mamusiu"! Rozpłynąc sie można
Przprowadzamy się tylko na inne osiedle Domek większy za prawie taką samą cenę

Oooo ale to słodkie
Stary 2013-04-12, 18:21   #2238
Anoula
Zakorzenienie

Można się przyłączyć? Najprawdopodobniej zaliczam sie do grupy listopadowej, jutro idziemy na pierwsza wizyte do lekarza dopiero. Bo ja miałam bardzo nieregularne okresy i cały czas byłam przekonana, ze okres przyjdzie. Teraz już po teście i zaczęły mnie dopadać różne mdłości po jedzeniu. Planowaliśmy z TŻ dziecko ale tak za 1,5 roku - 2 lata a tu mamy małą niespodziankę.
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 19:06   #2239
_Peggy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Można się przyłączyć? Najprawdopodobniej zaliczam sie do grupy listopadowej, jutro idziemy na pierwsza wizyte do lekarza dopiero. Bo ja miałam bardzo nieregularne okresy i cały czas byłam przekonana, ze okres przyjdzie. Teraz już po teście i zaczęły mnie dopadać różne mdłości po jedzeniu. Planowaliśmy z TŻ dziecko ale tak za 1,5 roku - 2 lata a tu mamy małą niespodziankę.
Witaj
I po primo gratuluję miłej niespodzianki
U mnie podobna historia. Też dokładnie nie mogę wyliczyć który tydzień bo mialam nieregularne cykle. Z lekarzem zobacze się dopiero we wtorek.

-------

Zeżarłam 3 płaty makreli. Zaraz pęknę
Stary 2013-04-12, 19:12   #2240
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj i Gratulacje
Stary 2013-04-12, 19:33   #2241
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Witaj i Gratulacje
Dzięki za gratulacje, my dopiero powoli się przyzwyczajami do tej myśli. Powiem Wam ze najbardziej się obawiam reakcji moich rodziców, bo jak by nie było jestem dosc młoda i w trakcie studiów. Ale mam nadzieję, że po pierwszym szoku pokochają Juniora i nie znienawidza TŻ hehe.

Miło znaleźć taki wątek, gdzie ktoś przeżywa to co ja. Zazdroszcze Wam, ze mozecie jeść. Ja bywam głodna, zrobie sobie coś do jedzenia a po kilku kęsach zaczyna mi się robić niedobrze. Czy to jest normalne?
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 19:48   #2242
annayake
Przyczajenie

Cytat:
Dzięki za gratulacje, my dopiero powoli się przyzwyczajami do tej myśli. Powiem Wam ze najbardziej się obawiam reakcji moich rodziców, bo jak by nie było jestem dosc młoda i w trakcie studiów. Ale mam nadzieję, że po pierwszym szoku pokochają Juniora i nie znienawidza TŻ hehe.

Miło znaleźć taki wątek, gdzie ktoś przeżywa to co ja. Zazdroszcze Wam, ze mozecie jeść. Ja bywam głodna, zrobie sobie coś do jedzenia a po kilku kęsach zaczyna mi się robić niedobrze. Czy to jest normalne?
.
Ogromne gratulacje. Lepiej wczesniej sie zdecydowac na dziecko... Ja zaluje, ze dopiero teraz sie zdecydowalismy. Ale jakby to powiedziec...kazdy uczy sie na wlasnych bledach

TP 04.12.2013
annayake jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 19:57   #2243
ktosiula
Wtajemniczenie

Witam weekendowo!

Corelady odnośnie tej listy (my chyba z tej samej branży jestesmy ) mogę ją jutro uzupełnić i poprosimy Pomadkę, żeby wkleiła na pierwszą stronę.

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
U mnie w pierwszej ciazy pojawily sie w 6 tygodniu a w drugiej w 8.
Nie strasz. Tzn, że jeszcze mogą mnie dopaść... brrrr....
A na zdjęcie synalka się nie załapałam

Cytat:

Ja smaruje Rosmannowskim olejkiem i emulsją Babydream fur mama, na zmianę. I mam jakąś resztkę Bio-oil, ale nie wiem czy dokupię jeszcze.

Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
hej ja się szykuje do lekarza na 17,30...niestety całe miasto musze przejechac tramwajem no ale cóż.
Trzymam kciuki, daj znać jak było!

Cytat:
Witam
Gratuluję niespodzianki. Jak już się otrząśniecie to zostanie sama radość i żadnego lęku. Trzymam kciuki za wizytę! Ciekawe który to tydzień...

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 20:02   #2244
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Jasne,że można
Witaj,gratuluję

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2013-04-12, 20:17   #2245
_Peggy
Zakorzenienie

Martwie się o Nesu Boje że stało się coś tak smutnego że nie ma sił nas odwiedzić. Obym się głęboko myliła. Mam nadzieje że poprostu leży i odpoczywa.

--------------------------------------------------

Strasznie mnie mdli jak się najem do syta. Eh.

Mój TZ obiecał upiec szarlotkę To takie urocze bo On nie piecze (umie tylko murzynka). Stwierdził jednak że z przepisem to sobie poradzi. Słodziak

Idę w kimy
Stary 2013-04-12, 20:19   #2246
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Peggy Pokaż wiadomość
Martwie się o Nesu Boje że stało się coś tak smutnego że nie ma sił nas odwiedzić. Obym się głęboko myliła. Mam nadzieje że poprostu leży i odpoczywa.

--------------------------------------------------

Strasznie mnie mdli jak się najem do syta. Eh.

Mój TZ obiecał upiec szarlotkę To takie urocze bo On nie piecze (umie tylko murzynka). Stwierdził jednak że z przepisem to sobie poradzi. Słodziak

Idę w kimy
Widziałam popołudniu,ze podglądała wątek...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2013-04-12, 21:00   #2247
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Peggy Pokaż wiadomość
Dziewczyny oświećcie mnie bo ja już mam zamieszanie w głowie.

Czy w ciąży powinno się jeść wszystko (wiadomo poza surowizną, serami, alkoholem itp.) czy powinno się unikać potraw mocno alergizujących??
De28 oj jakie to musi być urocze jak Dzieciaczek tak miesza języki. Mam wśród znaojomych parę Czech i Polka i ich córka jest trzyjęzyczna (żyją i chcą pozostać w UK) . Takie to słodkie jak Mała mówi "ano mama, i have to siku"

Rozne sa opinie i zadna nie jest udowodniona naukowo.Ja jadlam wszystko,nie przesadzalam z niczym,w rodzinie zadnych alergii,oprocz meza (astma) a moj syn ma skaze bialkowa i neurodermitis.Do tego alergie na mase rzeczy,kakao, orzechy,ananas.Sery jednak i jogurty juz toleruje.Masla nie.A ja i maz nigdy nie mielismy z tym problemow.

Moj mowi:mami gib mir Buzi,
daj mi Appfelsaft, wez mnie Arm (wez mnie na rece ) ein,zwei,trzy

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Witam weekendowo!

Nie strasz. Tzn, że jeszcze mogą mnie dopaść... brrrr....
A na zdjęcie synalka się nie załapałam
Mam nadzieje,ze sie tym razem zalapiesz,bo zaraz skasuje

Uploaded with ImageShack.us

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2013-04-12 o 23:25
Stary 2013-04-12, 21:21   #2248
Nesu
Raczkowanie

Maleństwa ze mną juz nie ma niestety 11.4. dostałam bardzo silnego krwotoku, niestety nikt nie zna przyczyny i nie wie dlaczego, ale będę ślina i nie dam sie następnym razem na pewno mi sie uda jestem pełna nadzji, niestety zal pozostanie na długo
Nesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 21:30   #2249
Antibia86
Rozeznanie

kochane jestem przeszczęsliwa!!!!przepra szam jak kogos tym wkurze ale niesetety. po pierwsze-NIE MA JUZ ŚLADU PO TORBIELACH!!! c0 było dla mnie najwazniejsze! moja kruszynka ma 3 cm i slicznie bije jej serduszko termin na 9,11,2013 ale lekarz mówi ze najlepiej jak urodze miedzy 15 a 31,10. wogole Gin super, mimo ze bylam u niego 7 lat temu jak prowadził moja poprzednia ciąże to i tak pamietał mnie, ze mam obciązenia nowotworowe, moja starte dzidziusia itp. Warto bylo jechac przez całe miasto mam karte ciąży sliczne zdjęcia malenstwa i nastepna wizyta 10,05, wiec juz sie nie mog e doczekac
jejku jejku jak się cieszę nawet moi rodzice sie cieszyli a tato mówi że bedzie chłopak bo tak mu się śniło ściskam Was mocno

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Maleństwa ze mną juz nie ma niestety 11.4. dostałam bardzo silnego krwotoku, niestety nikt nie zna przyczyny i nie wie dlaczego, ale będę ślina i nie dam sie następnym razem na pewno mi sie uda jestem pełna nadzji, niestety zal pozostanie na długo
Trzymaj sie kochana....ból pozostanie ale i umocni Was
Antibia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 21:36   #2250
annayake
Przyczajenie

Cytat:
Nesu nawet nie wiem co napisac...bo w takiej chwili slowa nic nie znacza. Badz silna... bardzo mi przykro :-(

TP 04.12.2013
annayake jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości