|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Zrobiłam krem brokułowy, właśnie wcinam 2 chochle zupki z grzankami z ziołami prowansalskimi
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Monia Zazdroszczę Ci pogody!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Są niestety takie dni w pracy, kiedy jestem od 7.30 do 18.30 i wtedy tylko jem rano śniadanie, a w pracy podjadam wafle, podgryzę marchewkę czy jabłko, ale nie ma szans, żebym usiadła sobie na spokojnie i zjadła ryz z warzywami ![]()
#2372 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
murka04, no to w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak tylko 3mać kciuki
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wiem, wiem że się zmienił, pamiętam jakie miałaś z nim przeboje, a teraz jaki super się zrobił i zazdroszczę ![]() Wiesz co nie mam pojęcia co ta moja przyjaciółka będzie ze sobą zrobić. Podobno chce jajniki podwiązać (czy coś takiego) żeby nie mieć więcej dzieci. Co się dziwić jak oni się nie zabezpieczają ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() Nooo miałam doła jak nie wiem. Źle jest być samemu, ale też źle z kimś kto nie jest Ciebie wart. Teraz jestem bardzo szczęśliwa z moim TŻtem ![]() ![]() Ja zawsze lubiłam najbardziej bieganie więc mnie do pływania nie ciągnie aż tak ![]()
![]() |
#2373 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2374 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- No to helloł! ![]() Ja dzisiaj nie biegam. Chciałam biegać 5 razy w tyg, ale mam zakwasy, a nie mogę sobie pozwolić na za duże zakwasy, bo do roboty jeszcze muszę iść i tam się gimnastykować ![]() ![]() Dodałam zdjęcia do albumu, tak żeby się całkiem dobić ![]() ![]() ![]() Na obiad mam kurczaka słodko-kwaśnego z ryżem brązowym. Na kolację albo wrap albo sałatka z kurczakiem grillowanym, w międzyczasie jakieś 2 przekąski- owoce albo jogurt albo batonik. Ok 1000-1500 kcal razem.
![]() |
#2376 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() wróciłam ze szkoły i biorę się zaraz za ćwiczenia a później maturki z matmy ![]() madziu zazdroszczę Ci że tak szybko się opalasz, ja to muszę pół dnia na słońcu leżeć ![]() ![]() zoska dziękuję za kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() PolkaPaolka świetnie że napisałaś bo to zawsze motywuje do dalszej pracy nad sobą - można? można! gratuluje takiego spadku, musiałaś się naprawdę kontrolować bez żadnych wpadek no i wielki szacun za to ![]() ![]() ![]() monia cieszę się że już rozumiesz ![]() ![]() ![]() cindy dziękuję i ja też mam taką nadzieję ![]()
#2377 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wpadłam przypadkowo na pewne forum o diecie i treningach. Jestem na maxa zaskoczona. Źle wszystko robiłam
![]() ![]() http://potreningu.pl/artykuly/1691/8...poczatkujacych http://www.sfd.pl/Zbilansowana_dieta....-t231127.html http://www.sfd.pl/%23%23%23%23%23%23...3-t834427.html ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- http://www.sfd.pl/Skuteczne_odchudza...!-t820898.html
![]() |
#2378 |
Zadomowienie
|
cindy, wyszlo mi z tego równania 24X waga w kg 1248 zapotrzebowania, przy 48 kg 1150 około O_O. Wreszcie jakas Ewa Chodakowska nie wciska mi, ze moge jesc 2000kcal, cwiczyc killera i schudne
![]() ![]()
![]() |
#2379 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, a mi wyszło zapotrzebowania 1400 kcal a żeby schudnąć trzeba mieć ujemną kaloryczność czyli minus ileś tam kcal... także tego... nic tylko jeść mniej i ćwiczyć.
#2380 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- swoja droga, postaram sie jutro jadlospis wg tego rozpisać, zobaczymy czy to meczace, wiem, że jem za mało białka - z tego co było napisane w artykule wyliczylam, ze powinnam jeść ok 80 g bialka - zobaczymy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() ![]() Słoneczko dziś tak fajnie świeciło, że stojąc ze znajomymi pod sklepem 40 minut tak się opaliłam, że mam ślad po ramiączku od stanika ![]() ![]() ![]() Mureczko no mnie strasznie szybko słońce łapie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZOska tak tak, bluza jest mega cieplusia i przyjemna ![]() ![]() ![]() ![]() Monia super, że chodzisz na tą siłkę, nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę ![]()
#2382 |
Wtajemniczenie
|
Poszalałam dzisiaj i 100g (czyli całą paczuszkę) orzeszków nerkowca pochłonęłam
![]() Może jedynie moja trzustka czuje różnice ![]() Reszta posiłków ok - upadłam, wstaje i idę dalej ![]() Ćwiczenia jeszcze przede mną ale ja to wolę w nocy ćwiczyć ![]() Cindy zazdroszczę piknikowania z Tż w parku ![]() A porzucam ten pomysł z białkowymi kolacjami - to męka dla mnie była- nie wszystkie rady się sprawdzają u każdego. Jak lubisz bieganie i biegasz to ![]() monia nogi w jeziorku ![]() ![]() A męża masz na medal - to tak w skrócie - pięknie, że myśli o Tobie, stara się byś dobrze się w nowym środowisku czuła ![]() A mój komp się zbuntował i nie chciał nowej wersji exela i innych programów zainstalować -bunt maszyn ![]() ![]() murka jesteś tak rozsądną i trzeźwo myślącą kobietką, że trudno uwierzyć żeś taka młodziutka ![]() ![]() ![]() meeedzik zazdroszczę takiej szybkiej i ładnej opalenizny ![]() ![]() I po dentystycznym kłopocie- do listopada dużo czasu ![]() Cocktail pierwsze słyszę o unijnych lampach...wszędzie widzę unia się wtrąca ![]() pipson a skąd miałam zajączka Lindta? Bo szukałam przed świętami i po świętach ale w mojej dziurze nie było nigdzie w sklepach ![]() zooska ![]() ![]() normalnie muszę zacząć Cię gonić ![]() ![]() Krem brokułowy brzmi smacznie, przemawia do mnie z ekranu ![]()
#2383 |
Zadomowienie
|
Witajcie laseczki
![]() monia normalnie zazdroszczę wszystkiego, pogody, słonka, męża dbającego, pieknych dzieciaków no i o kocie nie zapominam ![]() Ale wiesz co, są różne kobiety, moje dwie kuzynki, siostry rodzone, a niebo, a ziemia róznica. Jedna juz w ciązy chodziła w dresach męża i do tej pory jest otyła, nalana i wygląda staro, w powywlekanych ciuchach, choć synek ma 6 lat i więcej czasu mąż sie nim zajmuje. Ona własciwie nie musi pracować tylko zajmuje się głównie sobą ![]() A druga ma synka 2 latka, w ciązy dbała o makijaż i strój, szybko postarała się zrzucić wagę, pracuje, awansowała na kierowniczkę, a w domu ma czyściutko jak w katalogu... No i powiedzcie, czy to nie zalezy od człowieka? Bo dla mnie to nie ma wymówki u tej pierwszej ![]() zooska super ![]() ![]() meedziku ja to bledzioch przy Tobie, ale też szybko mnie łapie, może i ja się wybiorę ze trzy razy na solarium ![]() ![]() Margot najważniejsze to się nie poddawać, a orzeszkom można wybaczyć, przynajmniej mózg się odzywił ![]() Murka dobry masz plan, trzymam kciuki, żałuję, że ja tak rozsądnie za młodu nie myslałam jak Ty ![]() Cindy super masz z Tż ![]() ![]() pipson no ja zawsze według tych kalkulatorów to tyję przy moim wzroście, na redukcji warto trochę odjąć, no nie wiem może ze 150 chociaz... Dużo tych norm jest przestarzałych, mam taką książkę, kiedy ja byłam nastolatką i tam są jakieś kosmiczne wagi podane odnośnie wzrostu. No może dojrzała kobieta na emeryturze to i powinna tak wyglądać, ale młoda dziewczyna? ![]()
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2013-04-16 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Zadomowienie
|
madziu dobrze że już po dentyście, masz trochę czasu teraz żeby ochłonąć
![]() margot dziękuję za miłe słowa ![]() ![]() ![]() patiuszka dziękuję ![]() Byłam z koleżankami na mieście, poplotkowałyśmy sobie no i dopiero teraz mam czas żeby pokręcić hh ![]()
#2386 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czas do okulisty jak nic się wybrać ![]() ale może jak patiuszka sugeruje orzeszki w ożywią zwoje mózgowe to może i wzrok się wyostrzy ![]() ![]() murka kręć, kręć ![]() ![]() 190 przysiadów, 3 x tifoczki i 20min skalpela ![]() ![]()
![]() |
#2387 |
Zakorzenienie
|
Oooooook...zaczynam miec problem z podjadaniem, a raczej najadaniem.... wieczorem
![]() ![]()
#2388 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na przykład wczoraj ładna sałatka z fetą plus niedojedzona paka chipsów i dwie łychy mascarpone w przelocie przez kuchnię ![]()
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2013-04-16 o 22:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bardzo trudna sytuacja, tyle godzin w pracy , bez jedzenia to każdy by się wieczorem rzucił na jedzenia ale z drugiej strony bardzo nie dobrze takie napady na nas wpływają eh
![]() |
#2390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- No nic...od jutra biorę się w garść ![]() ![]()
![]() |
#2391 |
Rozeznanie
|
Ja już po pracy
![]() ![]() Monia wiem że dziwnie ale jestem przeważnie cały dzień poza domem i staram się jeść obiad na śniadanie ![]() Zośka jakie spadki gratulacje ![]() Obejrzę sobie jeszcze Prawo Agaty może ![]()
#2392 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo za miłe słowa
![]() ![]() A teraz spadam się uczyć bo dzisiaj czeka mnie koło z mikroekonomii ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja chyba zwariuje!!!Doradźcie mi coś,bo ja sama nie wiem co o tym myśleć...Moja kuzynka z mężem i dziećmi od kilku dni jest u Nas.Wczoraj byli u swojej rodziny i wrócili zapłakani.Okazało się,że wyrzucili ich z mieszkania gdzie mieszkali i zostali bez dachu nad głową,pracy i mieszkania.Mają na piątek bilety,bo wyjeżdzają do Anglii,ale bez dzieci,bo tam będa oboje pracować przez 11 godzin,a mieszakć mają w jednym pokoju.Problem w tym,że moja ciotka (mama kuzynki) odmówiła im opieki nad dziećmi!Więc zapytali mnie,czy dziewczynki mogłyby u Nas zostać do końca maja
![]() Aha,zapomniałam sie pochwalić,mój mąż został OOP-em
![]() Masakra,chyba zwariuje
mają przewagę liczebną Edytowane przez Like_a_women Czas edycji: 2013-04-17 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Rozeznanie
|
Cindy, jak wyszukujesz te artykuły? Bo ja trafiam tylko na zwykłe rozmowy w wątkach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień doberek najkochańsze moje wizażowe przyjaciółki
![]() ![]() Cytat:
![]() Białko jest baaardzo ważne w diecie jak widać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Nawet mi nie mów, że się opalasz w PL bo aż zazdroszczę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() no i z tym stwierdzeniem się zgadzam, niestety- "żadna to różnica komórkom tłuszczowym czy żywią się orzeszkami czy czekoladą", ale spoko, nie przejmuj się! Jutro na pewno pójdzie Ci lepiej. A poćwiczyłaś w końcu w nocy? Ahh no super było w tym parku. Taki looooz ![]() A szkoda, że to porzucasz, bo to bardzo pomaga w odchudzaniu, ale skoro mówisz, że to udręka to nie ma co się męczyć ![]() Ja kocham biegać ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tego co napisałaś Moni, to ja też jej zazdroszczę wszystkiego ![]() ![]() ![]() A teraz biegasz czy już nie? Ja lubię biegać więc nie przerywam marszem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2399 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() Wróciłam niedawno z kursu i leżę w łóżeczku ![]() Wczoraj byłam na siłowni 1.5 godziny. Zaliczyłam 25 minut bieżni - spaliłam na niej 250 kcal bo się w komputerku wyświetlało ![]() Potem 15 minut orbitrek, 100 brzuszków na kołysce, 10 minut ćwiczeń na uda (ściskanie i rozszerzanie z ciężarkami) i z 5 minut ćwiczeń na klatkę piersiową. Spociłam się aż mi stanik przesiąkł hahaha - mogłam go wykręcać normalnie taki był mokry. Zakwasów nie mam dzisiaj, jedynie trochę ramiona mnie bolą od podnoszenia ciężarków. Fajnie było! Nadine (ta koleżanka) przy okazji przestudiowała ze mną trochę niemiecki, wiele się nauczyłam ![]() ![]() ![]() AAaa chciałam Wam powiedzieć że ostatnio kupiłam sobie szampon Syoss z tej nowej serii nabłyszczającej. Powiem Wam że cudowny jest! Po drugim myciu mam tak lśniące włosy że szok! nic nie muszę nakładać na włosy bo od samego szamponu błyszczą ![]() ![]() U mnie nadal gorąco ale od jutra ma się trochę ochłodzić. Nie długo jadę po dzieci do przedszkola. W ogóle to dostaliśmy mandat ![]() ![]()
#2400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.