|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
![]() I strogonoc jest ok. Ja nie mam pojęcia jak u nas jest z porcjami i tego nie ogarniam ![]() Będzie mięcho- będzie i tyle ![]() Ja chciałabym forszmak lubelski jako jeden z posiłków, ale w lipcu może być trochę za ciepło na niego ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Opiumalfa moim zdaniem sukienka z Mango będzie idealna na ślub cywilny
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
![]() A co do denerwowania się... Ostatnio mam jakieś stresy. Wczorajszy dzień zakończyłam na pełnym speedzie, dużo rzeczy niedopilnowałam i bałam się kontroli. Tak bywa..
![]() |
#664 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wieeeeeeeeeeelkie dzięki dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Może ziemniaki przyrządzone w jakiś inny sposób? Jest tego sporo.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
to dużo?
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#667 | ||||
Zakorzenienie
|
Witajcie! Miałam dziwny dzień... najpierw w nocy budziłam się co chwilę i pytałam tż'a która godzina i czy nie zaspałam do pracy
![]() a to już nie sen: W robocie pożarłam się z babką, co ze mną pracuje... miałam ochotę się poryczeć. Co za ogr z niej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam lic + mgr + 3 miesiące pracy na umowę. Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-05-08 o 18:34 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Kate o super! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Im taniej tym lepiej. Chciałam się zmieścić w 2 tysiącach, ze wszystkim :/ tzn sukienka, buty, bielizna, welon itd :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Ja chciałam używaną, TŻ chce żebym miała nową...
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 | ||
Zadomowienie
|
wenedka bardzo mi przykro...
![]() positive rebel witaj! ![]() aneczka co za laska!!! Ja bym jej po takim tekście chyba nie zaprosiła. A jeśli macie dobre relacje, to powiedz jej może szczerze, że to Ci się nie podobało... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
Trochę inspiracji dla positive rebelna ślub cywilny
![]() może coś Ci się spodoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
Kochanego masz TŻta
![]() ![]() ![]() ![]() teraz już trochę inaczej do tego podchodze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
okok pozwól mi tylko spłacić długi
![]() Cytat:
![]() Na sen składały się tylko dwa pierwsze wersy, a reszta to już to co się stało rzeczywiście ![]() ![]() Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-05-08 o 18:35 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie u mnie tez facebook wariuje
![]() kurcze przez tą wizję braku "podziania się" po slubie, jakos nie mam ochoty na planowanie szczegolow wesela... W sumie tylko sale mamy zarezerwowana ![]() A TZ na pytania, jak on to widzi to mowi: nie wiem, nie wiem.... Jakos to bedzie, cos sie wymysli.... ale ot tak samo sie nie wymysli.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow, to super ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez positive rebel Czas edycji: 2013-05-08 o 18:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#680 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W sumie jak Wam opisuje tą sytuację to chyba sobie odpowiedziałam na pytanie czy ją w ogóle zapraszać... ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |||
Zadomowienie
|
wow sporo, ale piekna, lubie suknie Agnes, chciałabym poprzymiezac
![]() Cytat:
Cytat:
![]() my robimy budźetowy ślub i nie oszukuję się, że będzie mnie stac cokolwiek poza minimum ![]() ![]() Cytat:
![]() dlaczego? nie chce, czy podchodzi do wszystkiego 'lajtowo'? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Cytat:
![]() Dobitnie podziękowałabym jej za szczerość i w życiu nie zaprosiła na wesele! Cytat:
Cytat:
Wiadomo bardzoooo dużo zależy od firmy i z doświadczenia wiem, że do sprzedawania trzeba mieć powołanie i predyspozycje. Ja osobiście absolutnie się nie nadaję. Nie mówię o sprzedawaniu w sklepie gdzie klient przychodzi do Ciebie, ale o tej stronie gdzie klienta trzeba zdobyć. Miałam jakiś czas temu taki epizod jak innej pracy nie mogłam znaleźć i.. wytrzymałam półtora miesiąca. Nigdy więcej! Po prostu się do tego nie nadaję i byłam chora na samą myśl wykonania kolejnego telefonu do potencjalnego klienta. Cytat:
Ja będę mieć podobną ilość - trochę ponad 50 osób = 8000 sala. Foto - 1900 DJ - z tego co wiem ok. 2000 Alko i napoje gazowane - 1500 Mnie kosztorys wyszedł na 18000 i mam zamiar się tego trzymać. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Serio.. myślałam, że więcej? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie jakoś frytki na wesele nie pasują. ![]() Cytat:
![]() ![]() Witam wszystkie nowe PMki. ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-05-08 o 18:54 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
mój tż często ma takie samo podejście.. i dziwi się, że ja się stresuję, bo przecież wszystko się samo ułoży... ciekawe :P
#684 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hihi właśnie obliczyłam kosztorys do takiej krótszej imprezy i wyszło mi też 18tys. Lepiej to niż tak jak wcześniej 24tysiące. A co do sukienki to myślałam że będzie tańsza. Nie rozumiem tego fenomenu że krótkie kiecki są droższe niż długie ;| przecież idzie na nie mniej materiału ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajoma ma 2 miesiace przede mna slub i wlasnie kuchnie sobie urzadza... Ja tez juz bym cos chciala w tym temacie zaczac robic, a tak na dobra sprawe to nawet nie wiemy czy narazie u moich rodzicow bedziemy, czy u jego.... Nikt z naszych rodzicow tez nie porusza narazie tego tematu, pewnie mysla, ze jeszcze kupa czasu, ale nie dla mnie ![]() ogolnie lipton i tyle.... ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- a najbardziej mnie wkurza, jak znajami pytaja, gdzie bedziemy mieszkac po slubie.... i co ja mam odpowiadac wiecznie, ze nie wiem, bo nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zadomowienie
|
witam nowe PMki
![]() ![]() dziewczyny byłam dziś na pierwszym mierzeniu sukni w "madonnie" na Marszałkowskiej i opowiem swoje wrażenia, kobieta która mnie ubierała była bardzo miła co jest dużym plusem, nie starała się mi nic narzucić, wysłuchała moich wizji, podała bratowej TŻta z którą byłam zimną wodę ( bo to kobieta w ciąży teraz ![]() ![]() z moich typów zmierzyłam suknie: http://sales.madonna.pl/pronovias-suknia-jazmin/ nie powaliła mnie na kolana, okazała się ciężką suknią, trudno byłoby się w niej poruszać chyba ![]() http://sales.madonna.pl/san-patrick-suknia-rama/ ramy niestety nie było i prawdopodobnie już nie będzie bo to kolekcja 2012 ![]() po tej pierwszej przyniosła mi jakąś, której na stronie nie ma i ta była cudowna, 100% lżejsza od "jazmin" nie taka szeroka księżniczka, super dopasowana w talii (którą chciałam wyeksponować ![]() ![]() ![]() przymierzyłam później jeszcze jakąś a'la syrenkę (też koronkową) czułam się w niej jakbym miała związane nogi w udach więc tylko się utwierdziłam w przekonaniu, że takie odpadają przymierzyłam coś na styl grecki, lejącą się suknię http://twojasuknia.pl/wed-system/cat...850d9cca24.jpg jak to określiły dziewczyny i Pani, wyglądam w niej jakbym miała złożyć śluby czystości a nie brać ślub ![]() poprosiłam o jeszcze jeden model jakiś przykładowy koronkowo-tiulowej http://www.carmen-slubne.pl/kolekcje...ja-san-patrick i niestety ta suknia też do lekkich nie należała ale była lżejsza od tej pierwszej którą mierzyłam dążąc do końca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() typ numer 2 to ta ostatnia suknia, kosztuje 3900, ale też ładnie na mnie wyglądała mam zdjęcia w oby dwóch, dziewczyny robiły (jak kobieta poszła po kolejne suknie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja muszę po studiach szybko znaleźć pracę, ale i tak sensownego kredytu nie dostaniemy teraz, więc będziemy zapewne wynajmować i starać się odłożyć coś na wkład na dom ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() popłakałam się jak przeczytałam Twojego posta ![]() ![]() ale co zrobić....trzeba się teraz cieszyć że Wasza kicia miała wspaniały dom i kochających właścicieli, a w Waszych serduszkach pozostanie na zawsze w pamięci ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.