|
|
#2281 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Nie mogę się wbić za choler*kę. Za to pochwalę się Wam moją kuchnią
na drugim foto jak było |
|
|
|
#2282 |
|
Wtajemniczenie
|
aha... Maja dalej marudzi - pod palcem już czuć dolne jedynki, okiem widać też białe ale się nie przebiły... Ile to może trwać?
Chodziłam dziś za kiecką na wesele i wszystkie są.... krótkie |
|
|
|
#2283 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fewciu, też mi bardzo przypominasz tą aktorkę Masz jakieś fotki jak byłaś czarna?? Jak tak to poka poka ![]() Cytat:
A chciałam na spacerek iść...No obowiązkowo ![]() Tym bardziej że będzie z nami fotografka-bokeh ![]() Cytat:
Chyba naprawdę przez tą pogodę dzieciaczki nam tak śpią.Cytat:
![]() ![]() TO SUPER ŻE JEST OK!!! ![]() Cytat:
dalej wypadają ale nie jakoś więcej niż przed farbowaniem.Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40758376]Wlasnie w CH siedze i karmie buziaki.[/QUOTE] Cytat:
no no![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Kurde muszę jeszcze klub nadrobić
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-05-11 o 15:58 |
|||||||
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Dziewczyny jak jest taki skwar to wychodzicie z dziećmi na zewnątrz ,??? u mnie w cieniu 30 st. I rano byłam na spacerze a teraz to nie wiem czy wychodzić
Ahh szkoda że nie mam podwórka x :-( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rajusiu <3 http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...nka%2BBershka/
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-05-11 o 16:33 |
|
|
|
|
#2286 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo się cieszę Cytat:
Ale chamstwo Cytat:
Cytat:
może jakieś zatyczki trzeba skombinować ![]() A do tej siostry bym w życiu nie pojechała, nie ma szans, skrajnie nieodpowiedzialne zapraszać do siebie jak się ma w domu chorobę Cytat:
A takie współautorstwo to fajna rzecz, gratuluję Ja mam magisterkę z dziennikarstwa i dodatkowo skończyłam medyczną szkołę policealną ![]() Kurde, moja Mała płacze ze zmęczenia, dałam w końcu pociumkać, to zamiast się ukoić to nagle Ją wzorki z tapety interesują a oczka już takie zmęczone, ale nie będę spać, bo wzorki ciekawsze
|
||||||
|
|
|
#2287 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
dawno mnie tu nie było, ale niuniuś coraz mniej śpi w ciągu dnia i coraz częściej ma problemy z brzuszkiem. Oczywiście jestem daleko w tyle i dzielnie walczę, żeby was nadrobić. Akurat czytam o ubieraniu - czy jak wychodzicie na spacery to nic nie zakładacie na głowę dzieciaczkom? Mi pediatra radziła, żeby do roku dziecko na dworze zawsze coś na główce miało. Może to być opaska czy czapeczka nawet z dużymi dziurkami, ale żeby chronić główkę. Na razie tak robiłam, ale jak wszystkie twierdzicie, że to zbędne to sama nie wiem jak ją ubierać
|
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju, muszę Wam coś opowiedzieć...
![]() Kilka dni temu pod naszym miasteczkiem znaleziono pusty samochód - jego kierowca zaginął, szukali go codziennie od czwartku, śmigłowce, straż pożarna, ponoć jakiś ćpun, miał nieźle na bani... U nas w miasteczku jest tzw "źródełko" (może słyszałyście o "świętym źródełku" w Gietrzwałdzie? objawienia itp itd)... Wczoraj siedziałam tam z małą, z wózkiem, ona spała, ja czytałam książkę, jacyś ludzie się tam kręcili - rodzina z dziećmi, dwóch rowerzystów... Obok jest las. Dzisiaj znaleźli tego ćpuna w tym lesie, obok tego źródełka - stan rozkładu ciała wskazuje na to, że powiesił się wczoraj jakoś popołudniem. Matko. A ja tam siedziałam przed 15:00. Dobrze, że nie przylazł tam do tego źródełka, tylko siedział w lesie... ![]() Chyba już nigdy nie pójdę tam sama na spacer, tylko z Łukaszem... |
|
|
|
#2289 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
Co do przesyłki to szkoda gadać... Ludzie wszystko rozkradną... ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Szaja zdjęcia z karmienia rewelacja!!
|
|
#2290 |
|
Zadomowienie
|
Black dobrze że cie tam nie było o tej godzinie i na niego nie wpadłaś
Deli śliczne te sukienk W przyszłym tygodniu mam urodziny i TŻ pytał się co bym chciała dostac a ja nie mam zielonego pojęcia co ostatnimi czasami dostałyście w prezencie ?
26.02.2013 18.11.2014 Edytowane przez iffonka7 Czas edycji: 2013-05-11 o 18:08 |
|
|
|
#2291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
metamorfoza niesamowita aż miło się gotuje, co? ![]() Cytat:
![]() Samuel mial 4 miesiące jak miał 2 jedynki dolne, widać temu tak się nie spieszy ![]() Mitabe wcięło mi cytat, super,że ze zdrówkiem jest wszystko ok
|
||
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kuchnia fantastyczna Black, rzeczywiscie niefajno Mitabe- bardzo sie ciesze, ze obawy okazały sie niepotwierdzone |
|
|
|
|
#2293 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ma już dziewczynę?
![]() Cytat:
![]() Tyle, że już po sprawie, przyciemniłam włosy ![]() Special for You w klubie, nie mogłam znaleźć innego Chyba z sabatu czarownic Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2294 | ||
|
Zakorzenienie
|
nadrobilam ale teraz musze poodpowiadac na milion postow ![]() Cytat:
a dzis w nocy spal od 19.30 do 8.45!!!!!!!! (oczywiscie cyc na spiocha )ja nie narzekam ![]() nie na ten wielki cmentarz ![]() chodzilo mi o zawod? ![]() ojapierdziu! dobrze jej dalas do wiwatu! Cytat:
powoli mozesz wprowadzac sloiczki a co do jedzenia, no coz, widocznie wybitnie glodna akurat bylo malenstwo
|
||
|
|
|
#2295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
doczytałam, że pracujesz na Białołęce bliskiej, ja się niedawno z Myśliborskiej wyprowadziłam |
|
|
|
|
#2296 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
super wygladasz Cytat:
no ale u mnie to juz po ptokach ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40750943] [/COLOR]A w ogóle to dzisiaj poszłam do mopsu i zgłosiłam sąsiadów zza ściany, gnój leje żonę, dzieci, wyzwiska lecą równo.[/QUOTE] dla Ciebieja pierdziu! mam tylko nadzieje ze ten MOPS porzadnie sie tym dziadem zajmie bo z tym to tez jest roznie ![]() w nocy nie zmianiam, no chyba ze bylaby qpencja ale u nas niespodzianki sa rano jak juz cos a tak to rano po przebudzeniu, potem ok 8, 12, 15, 18 juz na spanie Cytat:
ale ty przynajmniej masz d.pcyne a one nie! ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40753685]Fewcia, na biało: akcje były (i pewnie są - o tej akurat wiem od jej przyjaciółki, którą też znam dobrze) typu: córa miała 3mce, ona siedzi i ją piersią karmi, ojciec się wściekł na starszego, wówczas 5latka, ta się cos odezwała, więc gnój wziął węglarkę pełna węgla i na nią i tą malutką wysypał!!! przecież ja bym w takim momencie gnoja zarąbała chyba...[/QUOTE] omg! ja tez! ja to ja, ale jakby wlos spadl z glowy mojego dziecka to nie ma bata, po dziadydze by juz bylo! Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40754768]Laurkoooo to mam pytanie zawodowe, może się z tym spotkałaś, mnie to zaciekawiło i na dzień dzisiejszy NIE wierzę, ale mogę się mylić. Otóż taki pasożytek podły jest, włosogłówka. I słuchy chodzą, że jak dziecię się w różnych ziołach wykąpie lub w miodzie, to to draństwo nawet przez skórę wychodzi nie mam z kim tego skonfrontować [/QUOTE] |
|||||
|
|
|
#2297 |
|
Wtajemniczenie
|
karmię małego jednak kaszką sinlac... mam wyrzuty sumienia, że pakuję w niego ten cukier, i obawiam się, że będą później problemy z nutramigenem, czytałam i słyszałam, że dzieci nie chcą go już tak chetnie jeść po słodkiej kaszce, ale po tym co napisała szaja, postanowiłam, że będę go nią karmić aż chociaz troszkę się podtuczy - dzisiaj ważył 5850. chce bardzo, żeby dobił w końcu do tych 6kg
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- bralabym uzywkę, skoro ma więcej bajerów
|
#2298 |
|
Zadomowienie
|
Black brrr ciarki mam!
Dziewczyny powodzenoa jutro z chrzcinami! |
|
|
|
#2299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slodkie to jest bardzo jak taki maly czlowieczek sie smieje na glos [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40755032]Uwaga Dorotka właśnie jadła swój pierwszy niemleczny posiłek przy czym słowo JADŁA jest tu doprawdy umowne Dynia z ziemniakiem poszły na pierwszy ogień. mooocno zdziwiona była ta moja córa.[/QUOTE] ![]() a zdjecie mnie powalilo! fajnie ze czlowiek zyje w takich czasach ze mozna wszystko na fotkach uwiecznic. dorka za kilkanascie lat bedzie miec niezly ubaw z tego zdjecia ![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#2300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj po długiej przerwie Cytat:
![]() Oszszszszsz TY!! Szaja, Super fotki! Drugie zdjęcie wymiata ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Zrobiłam dziś na obiad gołąbki bez zawijania pyszne wyszły
|
|
#2301 |
|
Zadomowienie
|
Przeleciałam Was tak byle jak , przyznaję! Wy tak zasuwacie z pisaniem
![]() niewiele pamiętam, ale tak: e_vel, piękna kuchnia. mitabe ogromnie się cieszę, że wszystko ok. fewciu, cały czas trzymam kciuki za Blaneczkę i jej bioderka Black zaszalałaś z zakupami napisz jak się sprawuje wałeczek do spania? może też bym się na niego skusiła. misia(?) ogromnie mi przykro z powodu kuzynki i jej dzieci.... wiadomo coś więcej? (może nie doczytałam...) Zzdroszczę Wam spotkania, mam nadzieję, że mazowieckie dziołszki tez się skuszą kiedyś na zlot czarownic Ja mam urwanie głowy, nie wiem nawet czy Wam mowiłam, ale do końca maja muszę ogarnąć zaległości na uczelni, by się móc obronic w miarę szybko. Oleńka jak zwykle grzeczna Byłam dziś u fryzjera, obcięłam jakieś 15cm włosów :O tyle czasu zapuszczałam, no ale co tam, już mnie tak irytowały ;] |
|
|
|
#2302 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wchodzę na wątek po kilku godzinach i tylko jedna strona do nadrobienia? Szok!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Piękną masz teraz kuchnię, naprawdę bardzo mi się podoba Cytat:
Mam pytanie odnośnie kleików, bo zastanawiałam się dziś w rossmanie czy brać kukurydziany. Będziecie używać? Bo w sumie to nie bardzo wiem jakie jest jego zastosowanie Wiem, jestem kolejnym Wodzem Tępą Pałą w wątku Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2013-05-11 o 19:55 |
|||
|
|
|
#2303 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo przykra sytuacja.[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40754768]Laurkoooo to mam pytanie zawodowe, może się z tym spotkałaś, mnie to zaciekawiło i na dzień dzisiejszy NIE wierzę, ale mogę się mylić. Otóż taki pasożytek podły jest, włosogłówka. I słuchy chodzą, że jak dziecię się w różnych ziołach wykąpie lub w miodzie, to to draństwo nawet przez skórę wychodzi nie mam z kim tego skonfrontować [/QUOTE] Dla mnie to trochę brzmi, jak to, że tasiemiec wylizie do miski mleka jak się ją przy łóżku postawi. Na chłopski rozum, włosogłówka to pasożyt jelita ślepego, czasem też pasożytuje w grubym i żywi się krwią. Po co by do tego miodu miał się przeciskać? Zresztą jak by go poczuł? heh nie wierzę w to, kiedyś też o tym czytałam, ale dla mnie to bzdurka jest. No ale dla pewności jutro doczytam w mojej księdze wielkiej z czasów studenckich.[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40755032]Uwaga Dorotka właśnie jadła swój pierwszy niemleczny posiłek przy czym słowo JADŁA jest tu doprawdy umowne Dynia z ziemniakiem poszły na pierwszy ogień. mooocno zdziwiona była ta moja córa.[/QUOTE] O jaka słodzia maleńka! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ona malusieńkie są, ok 1 -2 mm, można przeoczyć Potem troszkę rosną No współautorstwo mam, ale co mi z tego jak roboty niet ![]() Cytat:
Byliśmy dziś na urodzinach brata męża, Misiek ma dziś dzień maruda, cały czas nudzi, a sam nie wie czego chce, parę razy w histerię tam wpadł. Wkurzyłam się na teściową to wzięła go i go huśta, jak on już ewidentnie przestymulowany był i zmęczony i tak strasznie się rozpłakusiał Teraz już śpi, mam nadzieję że nie jak ostatniej nocy, co go łóżeczko gryzło i po 10 min. snu musiałam do siebie brać.Lecę dalej nadrabiać! |
||||||
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Charlizz, jasne, napiszę - paczka jest już w drodze, więc na pewno w poniedziałek będzie u mnie, to w tygodniu będę mogła dać znać, czy wałeczki są fajne.
|
|
|
|
#2305 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
sorki ze tak o kupach no ale mnie to martwi
|
|
#2306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Aaaa MARSI nie napisałam, dostałam to terenowe koło do buzza i powiem ci rewelacja! Żałuję że tak późno kupiłam
|
||
|
|
|
#2307 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2308 |
|
Zadomowienie
|
laurka a jeszcze jakiś tydzień temu (zanim nie zaczeła się rozmowa na ten temat na forum) żyłam w błogiej nieświadomości na temat życia jakie toczy się w ludzkim ciele, czy w moim ciele na serio są jakieś glizyd itp?
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Mitabe, widze, ze z tym napieciem miesniowym tak jak u nas
tez nas fest nastraszyliEvel, super kuchnia!!!!! Tez wam potem wstawie fotki orzed i po Ja sie pindruje, idziemy z M.na dancing Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś albo w szkole albo w tv słyszałam, że na naszej skórze pełno jest glizd, oczywiście niewidocznych dla ludzkiego oka. Prawda to jest?
---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- To udanej potańcówy życzę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

na drugim foto jak było 

A chciałam na spacerek iść...

co ostatnimi czasami dostałyście w prezencie ?

pyszne wyszły