|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - część XVII
Cytat:
osobiście polecam puder bambusowy z BU, genialny jest, kupiłam zachęcona opinią jednej z dziewczyn na tym forum (przepraszam, ale nie pamiętam która z was to była ) bardzo dobry jest też kryolan anty-shine
|
|
|
#3212 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny orientujecie się ile teraz w R. kosztuje tusz Max Factor Masterpiece Max??
![]() Jeśli chodzi o puder ja używam sypkiego z Essence Fix&Matte fajnie matuje i nie robi efektu obsypanej mąką używałam też bambusowego który także bardzo polecam
Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2013-05-14 o 16:51 |
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3215 |
|
Rozeznanie
|
moim faworytem jest puder sypki transparenty Essence za 15zł (dostepny w naturze, tesco extra, hebe, douglas). Mat zachowuje nawet do 5-6h, synergen do 3 godzin.
|
|
|
|
#3216 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Dziewczyny, to widocznie jakiś ślepiec ze mnie
Z Essence tez używałam i mam nawet jeszcze ociupinkę ale rozbiela mi twarz... Jestem naprawdę moooocno brązowa, miałam nawet problem ze znalezieniem jakiegos podkładu a normalnie używam coś w kolorze Bourjois Healthy Mix 51 (który nawet powiedziałabym jest lekko zbyt ciemny), za blada źle bo nie ma jasnych podkładów, za ciemna też niedobrze bo jak się okazuje te które uważałam za murzyńskie są za jasne
|
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w Rossie Panie nic nie wiedzą o promocji -40
|
|
|
|
#3218 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ooo dziękuję bardzo Tak swoją drogą lepszy Masterpiece Max czy klasyczny False Lash Effect?? Masterpiece używałam i byłam bardzo zadowolona ciekawa jestem jak by się ten drugi spisał ![]() Teraz używam Clump Defy ale trochę za słabo pogrubia jak dla mnie, wolę mocniejszy efekt ![]() a tym żeby taki uzyskać trzeba kilka warstw jak nic... ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy.html&next=1 dokładnie ten widziałam że pojawiła się jakaś nowa wersja - ciekawa jestem jak skończy mi się obecny to kupię ten:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...er.html&next=1 Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2013-05-14 o 17:15 |
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3221 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie on zapychał
|
|
|
|
#3222 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś wie, kiedy Skarb będzie?
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Do tłustawej i mieszanej cery polecam puder w kamieniu z la roche posay, warto zainwestowac. Świetnie kryje, trzyma cały dzień, matuje. A jak mam gorszy dzień czyt.- wypryski, suche skorki . To uzywam tylko go- bez podkladu. Bo podklad zazwyczaj mi suche skorki podkresla i syfki rowniez. A puder jest świetny i mozna bardzo dobrze stopniowac jego krycie.
|
#3224 |
|
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że powinien być w piątek
, ale nie jestem pewna
|
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo żołtego nie miałam... ale ten Essence mnie jednak trochę rozczarował. Efekt taki w miarę, ale ta szczota jak dla mnie za duża Z kolei zielony Wibo z bardzo małą szczotką się totalnie nie sprawdził u mnie i tez myślę jak ten żółty by się wpisał między te wszystkie tusze... niby drogi nie jest, ale boję się że będzie leżał. |
|
|
|
|
#3226 | |
|
maskott
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- zapomniałabym: czy któraś z Was miała może podkład miss sporty w tubce so matte 12h ? w kwc go nie widzę, a w szafach jest. najjaśniejszy odcień wygląda obiecująco jasno jakieś opinie?---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- podobnie wygląda jak ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html, ale właśnie: 12h i chyba napisy ma różowe
|
|
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Który podkład kupić
? I wiecie może w jakich one są cenach?https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...rzy-3-w-1.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...e-make-up.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...oundation.html
|
|
|
|
#3228 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#3229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
generalnie to dwa różne tusze: Lovely pięknie wydłuża, idealnie rozdziela; Essence lubi sklejać i raczej pogrubia. Jeśli już zamiast czarnej wersji Essence polecam nową różową- cudo: idealnie rozdziela, wydłuża, pogrubia |
||
|
|
|
#3230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czy jest jeszcze jakiś nowszy?
|
|
#3231 |
|
Zadomowienie
|
Myślicie, że do pielęgnacji twarzy będą się zaliczać pomadki? Bo w sumie na rossnecie w tej kategorii są
|
|
|
|
#3232 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3233 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam Max Factor, Lasting Performance Make-Up, jest całkiem ok ale zaczyna znikać po 6-7 godzinach.
|
|
|
|
#3234 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3235 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i odcień 01 - light IMO odcień ma żółte tony, aktualnie jest dla mnie za jasny, ale głęboką zimą używałam krycie oceniam na średnie, mojego czerwonego nosa nie zakrył o, lepiej wrzucę zdjęcie ( w sztucznym świetle, nie wiem czemu ręka wyszła mi tak świńsko różowa ) Pierwszy od góry - Miss Sporty odcień 01 Light Drugi - Affinitone 24H odcień 005 Light Beige Trzeci - Ingrid mineral silk&lift odcień 29 Porcelanowy Spróbowałam go nałożyć teraz i zrobił mi piekło na twarzy ale nie jestem chyba dobrym wyznacznikiem, bo mam cerę suchą, w kierunku atopowej
Edytowane przez tempting Czas edycji: 2013-05-14 o 20:11 |
|
|
|
|
#3236 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3237 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczeta! jaki podklad/puder polecicie na cere sklonna do zaczerwienien? mam w tej chwili 123 bourjois jest dobry ale jednak wydaje mi sie ze tworzy efekt maski. macie jakies sprawdzone na zaczerwienienia?
|
|
|
|
#3238 | ||
|
maskott
|
Cytat:
ten mam i z radością go właśnie kończę i więcej nie kupię ![]() Cytat:
chodzę wokół tego testera i patrzę jak on się zachowuje na dłoni i nabieram ochoty (szukam taniego dobrego jaaasnego podkładu, teraz nie mam 60zł na goshaale "piekło" tzn? mam suchą i wrażliwą cerę... |
||
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuj go nałozyć zwilzonym pędzlem do podkładu (flat topem) Tez używam teraz tego podkładu, nakładam pędzlem i wygląda super, na pewno nie robi u mnie maski. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

Ewentualnie to
osobiście polecam puder bambusowy z BU, genialny jest, kupiłam zachęcona opinią jednej z dziewczyn na tym forum (przepraszam, ale nie pamiętam która z was to była
) bardzo dobry jest też kryolan anty-shine

jakieś opinie?

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye