Rossmann - część XVII - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-19, 12:22   #3571
charlotte89
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann - część XVII

Cytat:
Napisane przez lemka Pokaż wiadomość
A próbowałaś może Flower Perfection? Healthy Mix nie cierpię, 123 jest bardzo podobny do Teint Resist YSL, ale oba podkreślają u mnie skórki. Z drogeryjnych podkładów to chyba tylko Bourjoisa ma jasne, żółte podkłady, dlatego pomyślałam jeszcze o Flower.
To jak tak nieśmiało podepnę się pod pytanie
Czy któryś z podkładów Bourjois ma jednocześnie dosyć dobre krycie (mam niestety trochę naczynek ) i daje jednocześnie bardziej mokre wykończenie?
Dawno nie używałam drogeryjnych podkładów, a mam sentyment do produktów Bourjois i z racji zbliżającej się promocji -40% mam ochotę znowu się na ich jakiś podkład skusić Kiedyś używałam tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...rszczkowy.html i byłam z niego bardzo zadowolona, ale chyba już od dawna go nie ma w sprzedaży Dla porównania miałam ostatnio Wake Me Up Rimmela i był całkiem przyjemny, ale kompletnie nietrwały..
charlotte89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 12:36   #3572
SummertimeSadness
Zadomowienie

dziewczyny, czy tanie marki typu Lovely, Wibo mają w swojej ofercie rozświetlacze?
SummertimeSadness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 12:58   #3573
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez charlotte89 Pokaż wiadomość
To jak tak nieśmiało podepnę się pod pytanie
Czy któryś z podkładów Bourjois ma jednocześnie dosyć dobre krycie (mam niestety trochę naczynek ) i daje jednocześnie bardziej mokre wykończenie?
Dawno nie używałam drogeryjnych podkładów, a mam sentyment do produktów Bourjois i z racji zbliżającej się promocji -40% mam ochotę znowu się na ich jakiś podkład skusić Kiedyś używałam tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...rszczkowy.html i byłam z niego bardzo zadowolona, ale chyba już od dawna go nie ma w sprzedaży Dla porównania miałam ostatnio Wake Me Up Rimmela i był całkiem przyjemny, ale kompletnie nietrwały..

Bourjois Healthy Mix (stara werjsa) albo Healthy Mix Serum Gel z tym że ten ma mniejsze krycie ale ładnie wyrównuje i ma "mokre wykończenie"
123 Perfect ładnie kryje ale efekt jest taki pół matowy.
Siuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 13:06   #3574
bleuclair
Zakorzenienie

Dziewczyny doradźcie. Nie miałam wcześniej do czynienia z podkładami Bourjois ale chciałam z racji promocji jakiś nabyć. Mam cerę trądzikową, mieszaną w kierunku tłustej, tzn więcej jest do ukrycia zmian potrądzikowych niż typowych pryszczy, które pojawiają się na szczęście rzadko. Zależy mi więc na mocnym kryciu i efekcie matu. Z tego co czytam to 1,2,3 ma wykończenie raczej rozswietlające- a więc to nie dla mnie. Używam obecnie Revlon Colorstay i jestem zadowolona. Myślałam o tym Flower Perfection albo Healthy mix(ale tu znowu czytam że się pogorszył )no i nie wiem na co się zdecydować Doradzicie coś? Niekoniecznie z Bourjois?
Polecicie jakiś dobry peeling do twarzy do takiej cery trądzikowej i tłustej? Boję się wysypu i szczerze mówiąc już wieki nie używam peelingu a przydałoby się bardziej zadbać o pielęgnację.
Myślałam o morelowym peelingu z Soraya, ale sama nie wiem, czytałam opinię na KWC i jedni go sobie bardzo chwalą ale są też opinie o "wysypie" a tego najbardziej się obawiam

Edytowane przez bleuclair
Czas edycji: 2013-05-19 o 13:11
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 13:10   #3575
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradźcie. Nie miałam wcześniej do czynienia z podkładami Bourjois ale chciałam z racji promocji jakiś nabyć. Mam cerę trądzikową, mieszaną w kierunku tłustej, tzn więcej jest do ukrycia zmian potrądzikowych niż typowych pryszczy, które pojawiają się na szczęście rzadko. Zależy mi więc na mocnym kryciu i efekcie matu. Z tego co czytam to 1,2,3 ma wykończenie raczej rozswietlające- a więc to nie dla mnie. Używam obecnie Revlon Colorstay i jestem zadowolona. Myślałam o tym Flower Perfection albo Healthy mix(ale tu znowu czytam że się pogorszył )no i nie wiem na co się zdecydować Doradzicie coś? Niekoniecznie z Bourjois?
Polecicie jakiś dobry peeling do twarzy do takiej cery trądzikowej i tłustej? Boję się wysypu i szczerze mówiąc już wieki nie używam peelingu a przydałoby się bardziej zadbać o pielęgnację.

Jeśli nie chcesz rozświetlającego wykończenia to nie polecała bym Healthy Mix natomiast 123 lub Flower Perfection mógł by się sprawdzić z tym że 123 ma pół matowe wykończenie ale o rozświetlające drobinki nie musisz się obawiać
Stary 2013-05-19, 13:11   #3576
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
Te takie holograficzne. Kolor 01 - te taki ni to brąz ni to fiolet. To jedyne cienie jakich używam, bo nie umiem się malować a zawsze jakaś poświata niewidoczna prawie na oku jest

Eh żebym ja miała 40 wolnych środków to bym stwierdziła, że żyję
Ja mam tak średnio wolnych, ale mogę trochę zainwestować
I dzięki za odpowiedź
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 13:23   #3577
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siuniaaa Pokaż wiadomość
Jeśli nie chcesz rozświetlającego wykończenia to nie polecała bym Healthy Mix natomiast 123 lub Flower Perfection mógł by się sprawdzić z tym że 123 ma pół matowe wykończenie ale o rozświetlające drobinki nie musisz się obawiać
Dzieki Nie pamiętasz może jaka jest cena tego Flower Perfection? Ponad 60 zł czy do 60 zł? Muszę wiedzieć na jaki wydatek się nastawiać, bo kompletuję listę chciałabym w 100 zł się zmieścić ale nie wiem czy to realne.
Stary 2013-05-19, 13:23   #3578
szmyglo
Zakorzenienie

Orientujecie się może, czy "pielęgnacja" obejmuje też te kosmetyki "apteczne" typu flos lek, tołpa itp?
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 13:29   #3579
Goosie
Raczkowanie

Cytat:
Dzieki Nie pamiętasz może jaka jest cena tego Flower Perfection? Ponad 60 zł czy do 60 zł? Muszę wiedzieć na jaki wydatek się nastawiać, bo kompletuję listę chciałabym w 100 zł się zmieścić ale nie wiem czy to realne.
Wg strony rossnet'u to 63,99 czyli po promocji 38,39

A orientuje się ktoś ile kosztuje Wake me up z Rimmel'a bo na stronie go nie ma.

START - 11.04.2013

books : 3
movies : 20
Goosie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 13:30   #3580
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Ponad 60zł coś koło 64zł
Ja też kompletuje listę i coraz więcej tego przybywa muszę zrobić selekcje najpotrzebniejszych rzeczy bo zbankrutuję

Cytat:
Napisane przez Goosie Pokaż wiadomość
A orientuje się ktoś ile kosztuje Wake me up z Rimmel'a bo na stronie go nie ma.

Ostatnio widziałam to kosztował 39,99zł
Stary 2013-05-19, 13:48   #3581
Goosie
Raczkowanie

Cytat:
Ponad 60zł coś koło 64zł
Ja też kompletuje listę i coraz więcej tego przybywa muszę zrobić selekcje najpotrzebniejszych rzeczy bo zbankrutuję

Ostatnio widziałam to kosztował 39,99zł

Dzięki Moja lista też się rozrasta chociaż większość kwoty przeznaczę na podkłady, a reszta to w sumie ma być z tańszych firm, więc może przeżyję

Podzieli się któraś listą? To może coś znajdę, czego "zdecydowanie i absolutnie potrzebuję"

A i jeszcze wie ktoś ile kosztuje peeling morelowy soraya?

START - 11.04.2013

Stary 2013-05-19, 13:55   #3582
201704240919
Konto usunięte

Dziewczyny możecie mi polecić jakąś paletkę, zależy mi na tym, żeby cienie były dość trwałe i matowe, w odcieniach kremowego brązu, beżu, różu
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 13:56   #3583
KinkyGirl
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Dziewczyny możecie mi polecić jakąś paletkę, zależy mi na tym, żeby cienie były dość trwałe i matowe, w odcieniach kremowego brązu, beżu, różu
O tak, i mi sie taka marzy. Niestety, wszystkie zawsze są pełne brokatu...bleh
KinkyGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 14:01   #3584
Ailoveg
Raczkowanie

Choć na forum udzielam się bardzo okazjonalnie, to te -40% jest takim świętem, że podzielę się moją listą, bo jest dłuuuga i mam cichą nadzieję, że może od czegoś mnie odwiedziecie

1. L'oreal Shine Caresse lakier do ust
2. Apocalips
3. Bourjois 3D błyszczyk/Maybelline Color Sensational błyszczyk
4. Rimmel salon pro lakier do paznokci
5. L'oreal True Match korektor
6. Miss Sporty Instant Volume tusz do rzęs
7. Maybelline eyeliner w słoiczku
8. Bourjois płyn micelarny
9. Rimmel 60s. lakier do paznokci

Nie wiem, czy po wyjściu z Rossmanna zostaną mi choć 3 grosze w portfelu
Chętnie przygarnęłabym kilka podkładów, o których piszecie, ale nawet Bourjois HM 51 jest dla mnie sporo za ciemny
Ailoveg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 14:04   #3585
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez KinkyGirl Pokaż wiadomość
Perłowe wyglądają tandetnie, ale to tylko moje zdanie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-19, 14:05   #3586
charlotte89
Zakorzenienie

Cytat:
Bourjois Healthy Mix (stara werjsa) albo Healthy Mix Serum Gel z tym że ten ma mniejsze krycie ale ładnie wyrównuje i ma "mokre wykończenie"
123 Perfect ładnie kryje ale efekt jest taki pół matowy.
Dziękuję za odpowiedź Healthy Mix kusi mnie od dawna, ale zastanawiam się właśnie, czy to krycie będzie zadowalające No i wolałabym, żeby jeśli już, to przypadła mi do gustu jednak nowa wersja, bo potem znowu będę miała problem z szukaniem niedostępnego produktu

Cytat:
Myślałam o morelowym peelingu z Soraya, ale sama nie wiem, czytałam opinię na KWC i jedni go sobie bardzo chwalą ale są też opinie o "wysypie" a tego najbardziej się obawiam
Z podkładem nie pomogę, ale jeśli chodzi o peeling, to Soraya morelowa jest warta uwagi Z tego co się orientuje to są dwie wersje tego peelingu - uniwersalna i do cery tłustej. Moim skromnym zdaniem już ta uniwersalna dobrze daje sobie radę z oczyszczaniem, dla mnie nawet momentami był to za silny kosmetyk. Oddałam go koleżance z tłustą cerą i bardzo go chwaliła więc chyba warto spróbować
charlotte89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 14:08   #3587
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Moja lista też się rozrasta chociaż większość kwoty przeznaczę na podkłady, a reszta to w sumie ma być z tańszych firm, więc może przeżyję

Podzieli się któraś listą? To może coś znajdę, czego "zdecydowanie i absolutnie potrzebuję"

A i jeszcze wie ktoś ile kosztuje peeling morelowy soraya?
O własnie, myślę nad zakupem tego peelingu, używałaś go już może kiedyś? Jaką masz cerę? Bo ja się boje typowego "wysypu"pryszczy i boję się trochę go kupić...
Ja planuję zakupić ponadto
-puder clearface z Manhattanu
-podkład albo bourjois albo Maybelline 24h(w sumie u mnie też się sprawdzał , a różnica w cenie dość spora...)
-pomadka oliwkowa Nivea
-krem Siarkowa Moc
-korektor którego używam pod oczy Miss Sporty w płynie
-pomadka którą używam stale Rimmel Kate Moss
i w zależności od funduszy miętowy lakier do paznokci i/lub cienie do powiek, no i ten peeling.
miałam też kupić micel z Bourjois ale na szczęście kupiłam w Biedronce 2 buteleczki i jestem z nich naprawdę mega mega zadowolona

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
Napisane przez charlotte89 Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedź Healthy Mix kusi mnie od dawna, ale zastanawiam się właśnie, czy to krycie będzie zadowalające No i wolałabym, żeby jeśli już, to przypadła mi do gustu jednak nowa wersja, bo potem znowu będę miała problem z szukaniem niedostępnego produktu

Z podkładem nie pomogę, ale jeśli chodzi o peeling, to Soraya morelowa jest warta uwagi Z tego co się orientuje to są dwie wersje tego peelingu - uniwersalna i do cery tłustej. Moim skromnym zdaniem już ta uniwersalna dobrze daje sobie radę z oczyszczaniem, dla mnie nawet momentami był to za silny kosmetyk. Oddałam go koleżance z tłustą cerą i bardzo go chwaliła więc chyba warto spróbować
super, dziękuję

Edytowane przez bleuclair
Czas edycji: 2013-05-19 o 14:08
Stary 2013-05-19, 14:19   #3588
201704240919
Konto usunięte

Ja miałam peeling morelowy, wersję antybakteryjną, zawsze po jego użyciu następnego dnia pojawiło się kilka krostek (nie żeby jakoś konkretnie wysypało). Może to wynik solidnego oczyszczenia jak na drogeryjny ścierak bardzo dobry. Kosztuje około 12-13 zł.
Stary 2013-05-19, 14:40   #3589
Goosie
Raczkowanie

Ja mam ten z niebieskimi elementami na opakowaniu (morelowy, Soraya) nie wiem dokładnie jaki to typ

Moja cera jest mieszana, ze skłonnością do wyprysków. staram się stosować go 2 razy w tygodniu, później moja skóra jest zdecydowanie bardziej gładka i wydaje mi się, że mam mniej wyprysków. Więc ogólnie polecam, choć mam wrażenie, że troszkę mnie wysusza?, wcześniej stosowałam St.Ives i był odrobinę lepszy wg mnie

START - 11.04.2013

Stary 2013-05-19, 14:54   #3590
ladymilionxxx
Raczkowanie

Co do peelengów to ja używam z Ziaji enzymatycznego. Jest bardzo delikatny a skóra po nim gładka.
ladymilionxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 14:59   #3591
anusiakk_kk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lemka Pokaż wiadomość
Orientujesz się, czy są jakieś jasne kolory z Lumene? Jakie ten podkład ma wykończenie? Zaciekawiłaś mnie. Mam teraz puder mineralny Lumene i jestem bardzo zadowolona. Poza tym testuję próbkę kremu do twarzy i też zapowiada się fajnie. Szkoda że wycofali te kosmetyki z szerszego obiegu, u mnie można je spotkać tylko w pojedynczych drogeriach.

Tak sobie myślę, że chętnie na promocji kupiłabym sobie korektor pod oczy, ale czy znajdę jakiś nawilżający i brzoskwiniowy? Co myślicie o Rimmel Match perfection, Wake me up albo Maybelline w pisaku?
Lumene triple stay mam odcień najjaśniejszy -1 creme beige, jest troche ciemniejszy od revlon colorstay BUFF (bo takiego używałam ale nie odpowiadala mi juz jego konsystencja na twarzy i musialam zmienić), powiem wiecej ze w sumie dopasowuje się do odcienia twarzy.
nakładam go na krem cetaphil (juz jako całość tej "niezapychającej" kuracji) i efekt mam taki naturalny ale nie matowy, lekko opruszam go pudrem synergen na czole i na policzkach (aby nalozyc odrobinę różu) i jestem zadowolona bo nie mam efektu maski ale wszystkie czerwone jakies krosteczki mam zakryte i niewidoczne
jesli chcesz matującego podkladu to raczej on sie nie sprawdzi, no chyba ze ja mam taka tlusta cere ze juz z tym po prostu nie walcze i mi to nie przeszkadza wole tak jak jest
warto wypróbować ja zamawialam go na allegr chyba za 38zł
anusiakk_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 14:59   #3592
agniieesszzka
Zakorzenienie

Używał ktoś z kolstyny żel 3w1 i może napisać coś o konsystencji? chyba sie na niego skusze na promocji
http://www.rossnet.pl/Produkt/Kolast...zka-3w1,288765
agniieesszzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 15:10   #3593
anusiakk_kk
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam ten z niebieskimi elementami na opakowaniu (morelowy, Soraya) nie wiem dokładnie jaki to typ

Moja cera jest mieszana, ze skłonnością do wyprysków. staram się stosować go 2 razy w tygodniu, później moja skóra jest zdecydowanie bardziej gładka i wydaje mi się, że mam mniej wyprysków. Więc ogólnie polecam, choć mam wrażenie, że troszkę mnie wysusza?, wcześniej stosowałam St.Ives i był odrobinę lepszy wg mnie
peeling morelowy z sorai jest dobry, mialam okazje u kolezanki wypróbowac ten z St.Ives i tez wydał mi się lepszy
jeśli cie wysuszają tego typu zabiegu spróbuj kremu cetaphil-od kiedy go stosuje nie mam suchej skóry, nawet czuje jakby byla caly czas taka nawilżona i miękka

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez fejs Pokaż wiadomość
U mnie w rossie odmawiają odlewek. Żebym sobie sama po kryjomu nie nalała, to bym nie miała nic. Nie umiem kupić podkładu po maznięciu nim tylko na nadgarstku i przy sztucznym świetle. Skórę na rękach mam inna niż na twarzy. Kupowanie podkładu to dla mnie horror. Dobrze, że nie muszę tego robić często.
nie mogą odmówić odelwek bo mają testery przeciez... nie rozumiem tego ale tez sie balam idąc do rossmana z pudełeczkami po żelach pod oczy z flosleku :P zeby mi daly odlewki ;p ale poszlam i spytalam od razupowiedziala mi baba ze moge wziąć. mialam tez przygotowana gadke no to w jaki sposób mam kupić podkład jak nie wiem jak bedzie on wygladał itd ze sztuczne swiatlo, na szczescie sie zgodzila
gdyby nie to to kupiłabym w tedy B123.. w domu najjaśńiejsyz odcień zrobil mi na twarzy pomarańcze;/

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
O własnie, myślę nad zakupem tego peelingu, używałaś go już może kiedyś? Jaką masz cerę? Bo ja się boje typowego "wysypu"pryszczy i boję się trochę go kupić...
Ja planuję zakupić ponadto
-puder clearface z Manhattanu
-podkład albo bourjois albo Maybelline 24h(w sumie u mnie też się sprawdzał , a różnica w cenie dość spora...)
-pomadka oliwkowa Nivea
-krem Siarkowa Moc
-korektor którego używam pod oczy Miss Sporty w płynie
-pomadka którą używam stale Rimmel Kate Moss
i w zależności od funduszy miętowy lakier do paznokci i/lub cienie do powiek, no i ten peeling.
miałam też kupić micel z Bourjois ale na szczęście kupiłam w Biedronce 2 buteleczki i jestem z nich naprawdę mega mega zadowolona

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

super, dziękuję
zaciekawiłaś mnie tym pudrem z manhattanu
teraz powiedz ktory ten puder:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...r-make-up.html
czy ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ct-powder.html
anusiakk_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 15:19   #3594
agniieesszzka
Zakorzenienie

Puder z manhattanu clearface również moge polecić, jak dla mnie jest idealny, miałam ten antybakteryjny w najjaśniejszym kolorze i ten 2w1 w odcieniach 76 i 77, różnią się chyba jedynie kryciem i gramaturą w opakowaniu
agniieesszzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 15:40   #3595
Maqua
Zakorzenienie

Mnie zrobił z twarzy masakrę, tak mnie wysypało, że miesiąc leczyłam
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 15:40   #3596
Goosie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agniieesszzka Pokaż wiadomość
Puder z manhattanu clearface również moge polecić, jak dla mnie jest idealny, miałam ten antybakteryjny w najjaśniejszym kolorze i ten 2w1 w odcieniach 76 i 77, różnią się chyba jedynie kryciem i gramaturą w opakowaniu
ja mam ten antybakteryjny, ale kolor Sand ( używam też obecnie podkładu z tej serii - najjaśniejszy) bo najjaśniejszy puder wydał mi się w sklepie prawie biały Mój jest trochę dla mnie za ciemny, ale używam go jako poprawki i myślę, że w lecie będzie idealny Ale generalnie to całkiem przyzwoity puder, choć bardzo podobny jest wg mnie synergen i mam nadzieję, że to właśnie jego uda mi się zdobyć, bo jest po prostu tańszy.

START - 11.04.2013

Stary 2013-05-19, 16:22   #3597
Justine1989
Zakorzenienie

Mam taki dylemat-czy lepiej kupić krem "bb" z under twenty czy z eveline 8w1? Miałam kupić sobie podkład, ale większość tworzy efekt maski, a te kremy powinny być chyba lżejsze?
Dodam, że mam cerę mieszaną, świecącą się dość mocno w strefie T, od czasu do czasu wyskoczy mi kilka pryszczy na brodzie, nie potrzebuję dużego krycia-który byłby dla niej lepszy?

Edytowane przez Justine1989
Czas edycji: 2013-05-19 o 16:25
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 16:55   #3598
Fabryczna23
Zadomowienie

Odp: Dot.: Rossmann - część XVII

Cytat:
Napisane przez KinkyGirl Pokaż wiadomość
Mi też się taka marzy

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
Mam taki dylemat-czy lepiej kupić krem "bb" z under twenty czy z eveline 8w1? Miałam kupić sobie podkład, ale większość tworzy efekt maski, a te kremy powinny być chyba lżejsze?
Dodam, że mam cerę mieszaną, świecącą się dość mocno w strefie T, od czasu do czasu wyskoczy mi kilka pryszczy na brodzie, nie potrzebuję dużego krycia-który byłby dla niej lepszy?
Mam BB z Eveline w tym niebieskim opakowaniu i jestem zadowolona. Właściwie to prawie wogóle nie kryje, ale od tego jest korektor/podkład. Utrzymuje się nawet długo, nie robi się pomarańczowy na twarzy. Matuje nawet, nawet. Mam cere mieszaną ze świecącym nosem, a wyprysków nie mam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 16:56   #3599
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przybliżycie mi akcje -40%? Dawno nie zagladalam na wizaz i musialabym przewertowac kilkadziesiat stron Z gory dziekuje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nikt chyba nie rpzybliżył, więc ja to zrobię.

W dniach 23-29.05 (dobrze?) będzie promocja -40% na kolorówkę i pielęgnację twarzy.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 17:05   #3600
Justine1989
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Rossmann - część XVII

Cytat:
Napisane przez Fabryczna23 Pokaż wiadomość

Mam BB z Eveline w tym niebieskim opakowaniu i jestem zadowolona. Właściwie to prawie wogóle nie kryje, ale od tego jest korektor/podkład. Utrzymuje się nawet długo, nie robi się pomarańczowy na twarzy. Matuje nawet, nawet. Mam cere mieszaną ze świecącym nosem, a wyprysków nie mam
dziękuję
mam jeszcze pytanie co do Twojej karnacji, bo jestem dość blada, a widziałam, że jest on dość ciemny i na lato byłby pewnie ok, ale niektórzy narzekają, że jest bardzo ciemny
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości