|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
|
|
|
|
|
#4442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
ja też chce! U nas tylko był wiatr i poszła bokiem ![]() Cytat:
Uwielbiam jak mój mąż ma urlop. Dzisiaj był taki cudowny dzień! Będziemy zmieniać samochód Więc razem oglądaliśmy na allegro i na różnych stronach. To był bardzo udany dzień.![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę też poczytać ![]() Cytat:
a napaliłaaaam się....---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]() Też kocham takie dni jak Tż ma wolne.
|
|
#4444 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny, nie podczytuje Was na razie, bo ciagle zajeta jestem ..
ostatnie dni chodzilam spac duzo wczesniej, przez co wieczorami nie nadrabialam jak zawsze ostatnio nawet o 20 zasnelam, i powiem Wam, ze w koncu nie narzekam na nieprzespnae noce i ogromna zlosc rano .. wstaje szczesliwa o 7 i przez to moj synek tez jest szczesliwszy, i pozniej spokojniejszy w dzien, dzisiaj caly dzien na spacerze bylismy, weekend tez udany ... podaje juz marchewke, sama, albo mieszam z kaszka - zeby sie koncowka nie marnowala ![]() jutro zaczne jabluszko... myslami ciagle jestem z wami!! jak pozalatwiam swoje zalegle sprawy to bede znowu aktywna tutaj
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
O jakie wszystkie spragnione burzy
trzeba było mówić-bym podesłała Lady-kąpiesz na słynnej foczce? Czy jeszcze jakieś inne cudo?
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strachu sie najadlam (ubzduralam sobie, ze piorun w wozek walnie czy cos...), poza tym akurat mijaly 3h odkad maly jadl. Ale Kubus pokumal powage sytuacji i nawet nie jeknal, zajal sie pakowaniem bluzy do buzi
|
|
|
|
|
#4447 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Uwielbiam jak takie małe dzieciaczki się śmieją na głos. Coś cudownego. Rzeczywiście ma z tyłu trochę spłaszczoną główkę, pytałaś o to lekarza? Może po prostu niektóre dzieci mają taki kształt i to nic złego?Cytat:
Tylko silver się wyłamała ![]() Cytat:
Będziesz korzystała z rocznego macierzyńskiego?Pokaż jakie spodnie kupiłaś ![]() A oballa pewnie dostaniesz jutro. u mnie dużo było i jakoś nie widziałam zainteresowania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chłopaki mi się pospali. Iguś u mnie na cycu a mąż obok na kanapie i przykrył się Igusia kocykiem
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Slynna foczka?
nie wiem o co kaman? ![]() Ja mam cos takiego http://www.baby-markt.de/out/picture...069697_001.jpg Silver, badziewna burza? Do mnie wlasnie doszla i wcale nie jest badziewna Illusion, no ,ale zielony to ten sam kolor co w przedpokoju ze mnie zona logistyka, wiec wiesz.... Aaaaaaa, wkleilabys zdjecie swojego balkonu do klubu? co bym sie poslinic mogla
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-05-20 o 20:19 |
|
|
|
#4449 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki, gadamy juz normalnie ale niech nie mysli ze mi tak szybko przeszlo, foch jest nadal ![]() Cytat:
Mama mi upolowala w lumpie biale spodnie lniane i do tego bialego bodziaka z kolnierzykiem zaloze. Jutro moze zrobie zdjecia spodenek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
z kropla koloru, uwielbiam turkus. Wrzuce ci strone z ktorej czerpie inspiracje http://www.alvhemmakleri.se/hem-till-salu Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Grzechotke jakas baba mu z reki wyrwala ![]() Czy wasze maluchy tez sie na rekach dzwigaja? Lece dalej nadrabiac, sorki za brak polskich znakow, kot mi cos poprzestawial dupskiem
|
||||||||
|
|
|
#4450 |
|
Wtajemniczenie
|
To dobrze że chociaż Kubuś Ci się nie rozwył. Ja wożę ze sobą folię przeciwdeszczową na wózek od czasu jak nas raz deszcz złapał na spacerze.
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mmmm pychotki ![]() Cytat:
ale sie to na pewno jeszcze zmieni
|
|
#4453 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do farby nadal uważam że można kupić więcej zielonego a mniej bezowego ![]() Jutro wstawię zdjęcie balkonu, ślinić się nie ma do czego ale chociaż ludzie mi nie zaglądają i mogę rano śniadanko i kawkę na balkonie trzasnąć ![]() Cytat:
Mój tak się nie dźwiga tzn. ze dwa razy mu się zdarzyło jak dotąd ![]() Misio słodziaczek ![]() Pogrubione
|
|
#4454 |
|
Rozeznanie
|
Insolito Obglądnełam twoje zdjęcia na fejsie i stwierdzam że Dzieć jest bardzo podobny do Ciebie
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
aaa no i bylam dzisiaj na kontroli w czwartek mamy 4 miesiace - synek wazy 6850g i ma 69 cm wzrostu no i ogolnie wszystko ok
|
#4456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, wszystkie bobasy są taaaaaaaaakie cudowne ja to ciagle sobie przegladam w klubie te zdjecia i patrze i patrze jak te nasze brzdące rosną, dopiero co wklejałyśmy zdjęcia z usg moja Amelka chyba juz zasneła snem nocnym o 19;o szok;p pierwszy raz tak wczesnie Nancy pytałaś jak Amelka, więc hmm podaje jej to mm raz/dwa razy dziennie, i chyba nie widze poprawy, qpe dwa razy tylko i raz taka w sumie niezłą, z niewielką iloscia sluzu, ale druga byla juz rzadka... i barrrrrrrrrrrrrrdzo smierdząca! no i teraz od 2ch dni zastój... no i jak nie odciągam 1 fazy to baczki bolące.. a jak odciagne to jest ok. W srode usg brzuszka, martwie się, boje się ze coś wyjdzie zlego..
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-05-20 o 20:39 |
||
|
|
|
#4457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
Cytat:
Dupa a nie burza! raz się zagrzmiało
|
|
#4458 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ona ma zegarek w dupce![]() Cytat:
Nie wiem, mam jakiegoś hopla, robię to bezwiednie bo sama się nie noszę na różowo za bardzo.... Ja dopiero kończe paznokcie ![]() Cytat:
CudowneKolejna farciara ![]() Moja się nie dźwiga Ah te kocury nasze kochane ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Zapomniałabym: Bokeh no to super, gratulacje!!! Wisienko, cudnie się Pola chichra
|
|||||
|
|
|
#4459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze że Kubuś nie wyczuł powagi sytuacji no i wstrzymał się od jedzenia
|
|
#4460 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Jednak jestem jeszcze dziś
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja ostatnio też tak karmiłam CH z tel w ręku Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
No to nieźle ![]() Cytat:
Cytat:
A Ty chyba zdjęcia swojego mieszkanka miałaś wkleić Zapomniałaś czy coś przeoczyłam?Cytat:
Pietrek to wykapany Tż. Tylko jak ktoś nie zna P. to może się tak wydawać, bo my dość podobni ![]() Cytat:
Ja tez czasem wchodzę do klubu i przeglądam wszystkie zdjęć brzuszkowe ![]() Djerba, słodka mała i obrocik jaki sprawny Meduza, Jula cudnie gada i w ogóle cała jest cudna Silver, Daria jest piękna i super, że zabawka się podoba Bokeh, fajnie, że juz jesteś Miałam coś jeszcze pisać, ale zapomniałam
|
|
#4461 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A właśnie Bokeh, gratuluje umowy
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też to mam ale nie kąpałam w tym w ogóle,mówisz że wygodniej?
|
|
#4463 |
|
Zadomowienie
|
I jeszcze nie zacytowało mi postu Laurki. Mały jest cudny i jak wysoko się podnosi na dłoniach
|
#4464 |
|
Wtajemniczenie
|
On jest w samych bokserkach, śpi na plecach i ten kocyk na klacie sobie położył. No komedyja
Oglądałam pogodę właśnie i zapowiadali że w czwartek i piątek chłodno i deszcz. I wiecie jaka była moja pierwsza myśl? Tylko się nie śmiejcie ![]() Jak ja na ciuchy pójdę z młodym w taką pogodę.... Są może jakieś spotkania dla Anonimowych Zakupoholików Dziecięcej Odzieży Używanej?
|
#4465 |
|
Wtajemniczenie
|
my tez na foczce kapiemy
chociaz ja to nazywam lezaczkiem, i zaczelam tego uzywac pod wplyem zdjecia Leosia marsi... ale wydaje mi sie to niezbyt bezpieczne - dzisiaj tyle wody tz nalal, ze mlody sie unosil nad tym lezaczkiem
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
Insolito
|
#4467 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Te pokoje to calkiem fajna sprawa ![]() Uff, w koncu chwilka dla siebie i czas m.in. na dokonczenie obiadu
|
|||
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
Laurko-o jezusie jaki słodziak
Mój jak ma humor to się dźwiga Bokeh-no właśnie,GRATULUJE Fajno
|
#4470 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Bleeee
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moja kota lubi sobie dupę na lapku wygrzewać Mój nie poleży spokojnie na brzusiu już, szaleństwo normalnie! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Swoją drogą ja mam zajefajny ciucholand ale za daleko na wyprawę wózkiem ![]() Nie zacytowało mi wszystkiego Pstryczek jak małemu się znudził obal, to schowaj na kilka tygodni, na pewno po tym czasie znów będzie hicior ![]() Bokeh To super że przedłużyli! |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.

Więc razem oglądaliśmy na allegro i na różnych stronach. To był bardzo udany dzień.
Jedynie deszcz pada, bez błysków i grzmotów
dzisiejszym biedronkowym nabytkiem

i wcale nie jest badziewna
:sli na:

6 5 4 3 2 1
Cudowne