|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Cytat:
|
|
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
NIKT MI NIE ODPOWIEDZIAL NA PYTANKO O BIUSTONOSZE
![]() Wiem, ze bylo, ale nie moge znalezc
|
#3243 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam od fryzjera ale szału nie ma
nie chciało mi sie jechać do ,,swojej" fryzjerki, więc zdradziłam ją z fryzjerką mojej mamy . No i wytłumaczyłam jej jakbym chciała ale nie do końca tak wyszło. No ale tragedii nie ma, czuję się ładniejsza ociupinkęCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No i jeszcze raz gratuluję wszystkich nowych tygodni ![]() En przytulam i mam nadzieję, że wygrzebiesz się z tego dolka a Tż zacznie się bardziej starać i poświęcać ci więcej czasu i uwagi U mnie to jest tak, że Tż kompletnie nie interesuje się wyprawką, zakupami dla Małego, ale robi remont za remontem, tam poprawi, tu coś przykręci i daje mu spokój, bo wiem że to jest jego sposób. I też często dla mnie nie ma czasu, bo on jak ma coś do zrobienia to nawet w niedziele będzie robil, mimo tego, że go prosze, żeby posiedział ze mną ![]() Ostatnio powiedziałam mu, że nie mogę się doczekać sierpnia na co on do mnie, że on mógłby nawet do grudnia albo i dłużej czekać mi trudno czasami zrozumieć jego, a jemu trudno zrozumieć mnie (to drugie częściej ).
|
|||||
|
|
|
#3244 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() to była najlepsza wiadomość jaką usłyszałam dziś jak rano słuchałam radia Cytat:
za tcCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to dramat/psychologiczny czy jaki tam jak galerianki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ufff nadrobiłam |
||||||
|
|
|
#3245 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam z H&M ramiaczka takie srednie, taki z cienkiej gąbeczki, tylko nie ma tych fiszbin. Ale wyjatkowo jestem z niego zadowolona, bo potrzymuje to co trzeba. A ja biustonoszy bez fiszbin nieznosze
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2013-05-29 o 14:45 |
|||
|
|
|
#3246 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Enlevee kochana
![]() Jak już pisałam wcześniej-rozmawiajcie. Ja mojemu już truje ciągle jak to mi jest źle, nie mam się do kogo odezwać, że bym sobie chociaż do kina poszła, bo nie mam daleko ale nie dojde i ogólnie niedługo to w jakaś depresję popadne, bo nawet mi nie sprzątać nie chce a wcześniej miałam takiego powera. To teraz mi zadzwonił z pracy zapytać co robie: ja oczywiście, że nic i leżę bez celu. To powiedział że w sobotę jednak pracuje od 10-15 wiec sobie na urodziny gdzieś wyjdziemy a pt ma wolny to mnie tez gdzieś z domu zabierze. Można? trzymam kciuki
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
O cos takiego
http://www.hm.com/pl/product/00954?article=00954-A Dopadły mnie hormony, mama poszła, zostałam znowu sama i sie popłakałam. |
|
|
|
#3248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3249 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrobiliśmy sobie z TZ drzemke
dopiero wstalismy![]() Na 17 gin a ja jeszcze nie wyszykowana.... Miałam robić obiad ale zrezygnuje bo i tak nic nie przełkne przed wizyta Nie dam rady doczytac co i jak u was ale rzuciły mi sie dwie rzeczy: 1. Podpisano ustawę o rocznym macierzyńskim 2. Wiele z was wraca do pracy po pól roku why?? (Rozumiem gdy ktoś chce wrócić tak szybko bo lubi to co robi ale w innym przypadku
|
|
#3250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Cytat:
![]() Fajny ten cycnik, ale rozmiarowka slaba..ja się wlasnie nad Alles zastanawiam, ale nie wiem jaki brać rozmiar :banghead: czy taki jak mam teraz? Biust mi nie urósł, obwód jedynie i mam teraz 70e
|
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
pędzę do SR na ćw, a potem wykład, do wieczora
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3252 | |||||
|
Zadomowienie
|
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Cytat:
(( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3253 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny! wycieralam w kuchni blat i pozniej chcialam wziac garnek z woda i odcedzic szparagi i mnie mega chwycil bol kregoslupa na dole, nie moge sie wyprostowac, chodzic bo przy kazdym ruchu boli ;( boje sie ze cos moze byc nie tak, nie przechodzi od godziny
idac do pokoju musialam trzymac sie scian
|
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
No więc ddziewczyny, byłam na wizycie i ... Dostałam skierowanie do szpitala. Z szyjka się dramatycznie nie pogorszyło, ale absolutnie nic lepiej, szyjka bardzo krótka, ujście przymkniete ale z.zewnątrz rozwarcie na opuszek czy jakoś tak. Ogólnie nie jest tragicznie, ale 2 tyg lepiej nie ryzykować do następnej wizyty.. Raczej na 100% nie wyjdzie Bezik terminowo tylko wcześniej, główkę ma bardzo nisko i cały czas nią napiera więc nie pomaga mamie.. W szpitalu mają ocenić czy mnie zostawiaja na obserwacji i podają sterydy dziecku żeby płuca się rozwinęły do końca czy nie.. pojutrze radziła pojechać najlepiej, a do tego czasu leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć..
Ehhhhh jak się wali to wszystko. Gdzie temu mojemu dziecku się tak spieszy jak nawet wózka ani lozeczka nie ma :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#3255 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
enlevee bedzie dobrze, jeszcze 2- 3 tyg nie wytrzyma a pozniej juz mu nic a nic nie bedzie grozic
|
|
|
|
#3256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 20
Cytat:
to lez a nie Cie nosi ciągle gdzieś. ..to może ten szpital to nie takie zło, dokładnie posprawdzaja wszystko i będzie z Bezem git : cmok:
|
|
|
#3257 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() En... poobserwują i Ty i oni będziecie spokojniejsi... W razie czego Glut pożyczy Wam łóżeczko i wózek bo mu na razie nie będą potrzebne
|
|
#3258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Cytat:
|
|
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Kathe - polez, cos Ci przeskoczylo w kregach zapewne, jesli nie przejdzie jedz na IP
Enlevee - masz Ci los Bezik narwany. Pal licho lozeczko, ale zanim mu imie wybierzesz to niech zostanie tam, gdzie jest!!! Wrzucam brzusia mojego, ukonczone 34 tc wg USG i 33 wg OM, 96 w obwodzie - nic nie rosnie - i 58 kg wagi (nic prawie nie rosnie od tygodni mimo obrzekow???). Dalej wysoko, czy objechal zdeka w dol i stad nie ma roznicy w obwodzie teraz i miesiac temu?...EDIT: Sorki za farbe akrylowa na rece sie nie domylam
Iza Diablicja Lilo Kubulek Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-05-29 o 15:32 |
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się na razie zmywam
![]() Odkurzę, zrobię Tż zakupy, wsiadam w auto i jadę do rodziców ![]() Tż pracuje w pt i sb więc nie da rady ze mną jechać więc nikt mi nie będzie marudził Dobrej )) i spokojnej ))
|
#3261 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to teraz nic w chałupie nie robisz, zadnych obiadków, nic. Lezysz i pachniesz nie martw sie, da sie wytrzymac, nie bedzie tak zle. A maluszek juz na tyle silny, ze w razie czego da rade |
|||
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
Poloz sie, wypocznij...hmmm ciekawe co Cie tak zlapalo...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- O choincia,robi sie poważnie.Bezio a gdzie Ty sie tak spieszysz? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3264 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 20
Cytat:
my po wizycie, wszystko ok, Fi ma lepek na 33 tydzień, więc też pewnie wcześniej wylizie. Jedziemy jeszcze zamówić drzwi i wracam grzecznie do domu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
Brawa dla Fi
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3266 |
|
Zadomowienie
|
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Kathe, przede wszystkim poloz sie i odpocznij, byc moze to ma zwiazek z rozciaganiem miednicy i promieniuje na kregoslup??? Ja mialam cos podobnego ostatnio, pomogl mi odpoczynek. Jezeli sie nie zmieni jedz na pogotowie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
A ja moje drogie leze na hustawce na podworku,ze mna psinka rodzinna(najukochanszy i najmadrzejszy psiaczek) jest bosko.Troche zaczyna wiac ale jest przyjemnie.Leze ile sie da bo jak chodze to mnoe tak brzuch ciagnie...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-V
Cytat:
super!Nie moge doczekac sie piatku tez chce wizytke!!!
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, macie rację- co tam lozeczko, on imienia nie ma
masakra, znowu ryczalamjak wracalam w aucie i kierowcy się na mnie patrzyli co najmniej dziwnie.Kejt- brawa dla Filipka !!! I dla Ciebie za udana wizytę! ![]() Oli, ciuszki wyśle wieczorem bo z tego wszystkiego zapomniałam na śmierć o poczcie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
Czy poza mna i Margo jest jesxcze jakas mama ktora ma leniwe dziecie?moj malo sie wierci,wieczorami wiecej ale szalu nie ma....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

tak ja to odbieram..
Szczepienie bylo troche bolesne i reka teraz nieco zesztywniala, ale to itak nic w porownaniu z tym co mnie czaka za ponad 2 m-ce 
proszę!

:pi wo:

dopiero wstalismy
why?? (Rozumiem gdy ktoś chce wrócić tak szybko bo lubi to co robi ale w innym przypadku 

mimo obrzekow???). Dalej wysoko, czy objechal zdeka w dol i stad nie ma roznicy w obwodzie teraz i miesiac temu?...
to teraz nic w chałupie nie robisz, zadnych obiadków, nic. Lezysz i pachniesz
tez chce wizytke!!!
masakra, znowu ryczalamjak wracalam w aucie i kierowcy się na mnie patrzyli co najmniej dziwnie.