|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Arrabbiata, a może maleństwo tak się wciska w jedną stronę,dlatego macica jest nierówna? Ja też mam często kanciasty brzuch....
Mam jedną mało fajną informację z wizyty- moje łożysko jest w 2/3 stopniu dojrzałosci już. Ale mam się nie przejmować. Przepływy ok. W ogóle mam zdjęcie profilowe Filipa i jakiś płaski nos taki w dół i usta w dziubek - jak mały Kaczyński ![]() Tak się zastanawiam, nie wiem czy Wy też tak macie, mnie nachodzą pytania "a jak Filip będzie brzydkim dzieckiem?" :P |
|
|
|
#3362 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Idzia wszystkiego najlepszego z okazji imienino-urodzin
|
|
|
|
#3363 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle, ze miejsca w sercu starczy mu na obie. Ale rozumiem - ja przez pol ciazy modlilam sie, zebym potrafila kolejne dziecko tak samo pokochac jak moje dwie. I chyba wysluchane modlitwy ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
|
|
#3364 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego, zdrówka szczęścia, radości oraz lekkiego porodu Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za udaną wizytęprzeczytałam 2 strony i widzę, ze dzisiaj jakiś kiepski dzień, dzieciaczki pchają się na świat. Ja też coś dzisiaj nie najlepiej się czuję, lekko ciągnął dół brzucha i coś mnie boli miedzy nogami, pewnie spojenie łonowe, martwię się czy szyjka się nie skraca. Ostatnio ginka mówiła, ze mały jest bardzo nisko i ciśnie mnie tam pewnie dlatego, ale chodziłam dzisiaj jak prawdziwa kaczka w ciąży
|
|
#3365 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Magolina, wszystkiego najlepszego |
||
|
|
|
#3366 |
|
Rozeznanie
|
zapomniałam się przywitać w 34 tyg
jeszcze dwa chociaż
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
ja liczę na tatusiowy nos i dołeczki, ale w policzkach
Tylko niech włosy ma po mnie
|
|
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
A mi wczoraj pan endo powiedział, że ślicznie wyglądam w ciąży. I mówię do tż, że w końcu ktoś mi komplement powiedział, a on na to:
Myślałem, że wiesz. ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
Kolor włosów, ja brunetka, TŻ szatyn. To mi w sumie obojętne. Ale niech się po mnie opala na brązowa, a nie po tatusiu na czerwono![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Malaczarnakejt odnośnie tego, gdzie się moje dziecko mieści : Główka w jednym cycku, dupka w drugim reszta w brzuchu
|
|
|
|
|
#3373 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pewnie dla nas i tak będzie najpiękniejszyCytat:
Cytat:
nie tylko my to wszystko przeżywamy, oni na swój sposób teżCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
powiem wam, że ja się świetnie odnalazłam na zwolnieniu, może tez dlatego, ze się dobrze czułam i ciągle gdzieś chodzę, tz wraca z pracy o 16 i mimo, że nie robimy prawie nic razem to jakoś mi to nie przeszkadza. A teraz mam go dwa tygodnie w domu, będziemy przygotowywać mieszkanie na nowego lokatora, dzisiaj już meble skecaliśmy, obym tylko się lepiej jutro poczuła
|
|
#3374 | |||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Cytat:
Cytat:
Jejusiuuuu.... Co się to dzisiaj dzieje Dziewczyny trzymam kciuki, żeby Wasze problemy okazały się błahe i żeby leżenie dało efekty!! Arrabiata też się dziwię, że dopiero dzisiaj lekarka coś takiego wymyśliła.. Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
Przeglądam telegazetę i nawet nie ma nic ciekaweo w TV, a na kompie to nawet nie wiem co mogłabym włączyć. Macie jakieś propozycje, na obejrzenie czegoś z TŻ???
|
|
|
|
#3376 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
Cytat:
Niestety już skończyliśmy i też nie mamy co oglądać, chociaż zaproponowałam tż, żeby obejrzeć Dynastię od 1 odcinka Ale jakoś nie był zainteresowany |
|
|
|
|
#3377 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dasz radeCytat:
|
||
|
|
|
#3378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3379 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-V
Cytat:
albo Homeland---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie
Niestety nie o seriale o jakiś dobry film na wieczór
|
|
|
|
#3381 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za 31 tydzieńCytat:
Cytat:
za 36 tydzień, robi się poważnieMagolina wszystkiego najlepszego kochana, spełnienia marzeń oraz szczęśliwego rozwiązania u mnie dzisiaj znowu grad padał i burza była ale pogoda lepsza niż wczoraj bo trochę słońca było.
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam jakiś wątek dotyczący macicy jednorożnej. Dziewczyny raczej uspokajają. Okazuje się, że często się to zdarza, a dziewczyny rodzą piękne, zdrowe dzieciaczki, tylko zazwyczaj mniejsze i nieco szybciej. Problemy z taką budową macicy występują raczej przy samych staraniach o ciążę, ale nie piszą o wadach rozwojowych, więc u ciebie arrabbiata na pewno też wszystko będzie ok
Trzymam kciuki Podaję link dla zainteresowanych: http://dziecko-info.rodzice.pl/archi.../t-199474.html |
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 34 tydzieńi witam nową koleżankę bo widzę, że mamy mamusię sierpniowa
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie
kejt
pozadrościłam ci i kupiłam dziś colę z imieniem SARA hahahaa co do pytania "a co jak moja Sara będzie brzydka"- bywają takie mysli. haha, glupie moze, ale czasami sobie mysle, co to bedzie jak mi sie nie spodoba. choc nie wiem czy to jest mozliwe:P Edytowane przez domciatko Czas edycji: 2013-05-29 o 20:39 |
|
|
|
#3385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.kinomaniak.tv/filmy masz miliard filmów i seriali ![]() A od siebie polecam komedię- "Brzydka prawda", rewelacja |
|
|
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jerycho (http://www.filmweb.pl/serial/Jerycho-2006-338040) Sons of Anarchy Vikings V (http://www.filmweb.pl/serial/V%3A+Go...ie-2009-513781) Firefly (http://www.filmweb.pl/serial/Firefly-2002-108606) Polecamy serdecznie, same seriale, wiekszosc po kilka sezonow, wiec nie skonczycie tak szybko
|
|
#3387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Ale ja nie chciałam serialu, tylko film |
|
|
|
|
#3389 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mogę polecić Django,
Hamilton, Stand up guys z Pacino, Flight, 360,
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze bym chciała, żeby miał charakter po tż, w sensie on jest zawsze pozytywny (no może prawie zawsze
myślę, że i tak tż geny przebiją moje, on ciemny, a ja jasna |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

mysle, ze miejsca w sercu starczy mu na obie. Ale rozumiem - ja przez pol ciazy modlilam sie, zebym potrafila kolejne dziecko tak samo pokochac jak moje dwie. I chyba wysluchane modlitwy 
Poza tym od 3 dni mam non stop twardy brzuch no i dostałam miesiąc zwolnienia, chociaż nie chciałam... i mam leżeć. Nie wiem co o tym myśleć, myślałam, że jest wszystko ok a tu coś takiego 

No chyba, że TŻ dostanie rewelacyjną pracę i będę mogła sobie na to pozowolić. Poza tym u mnie rok przerwy w zawodzie i może być cięzko
). Czy któraś z was jest może architektem?

ja tez juz po wizycie..