|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Cytat:
Ja jak miałam rano cukry 62-68 to dostałam ochrzan od diabetolog i koleżanek i mi kazali wszyscy jeść więcej na noc A dla mnie cukier 120 rano to norma :P I wyobraź sobie, że u mnie w labie czasami wchodzę i po 9 i dopiero wtedy mogę zjeść... Masakra... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3422 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Cytat:
Misiaczka, Rockyyy, barbara gratuluję dziewczyny udanych wizyt ![]() Cytat:
Cytat:
był w promocji więc się skusiłam. Ale zaczne jeśc dopiero jutro bo już dzisiaj pełna jestem![]() Cytat:
. Niech nabiera sił uciekam do wyrka i książeczki. Dobranoc |
||||
|
|
|
#3423 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
Cytat:
I bez narzekania na ciężar dnia codziennego proszę! :P
|
|
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
|
|
|
|
#3427 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
![]() Cytat:
Cytat:
Ja mam poprostu przez ciaze. Alergia to osłabienie wątroby i nerek i pewnie dlatego cos mnie dopadlo. Leki biorę co 4-6h. Wczoraj nie wzięłam w ogóle i jakoś ciezko w nocy mi było. Dlatego chyba wlasnie będę brać na noc choć bo w dzien strasznie mnie usypiaja, a ja i tak mam niskie ciśnienie i jakbym mogła to bym przespala całe życie jak kot ![]() Współczuje alergii bo moj ex miał na wszystko i nie raz widziałam jak sie męczył. On juz miał astmę i sie dusil nie raz. Przekichane [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41051750]osobiście czułam skurcz i urodziłam łożysko, ale bólu nie czułam, tak sami nic a nic nie czułam podczas szycia po porodzie (nacieli mnie troszke), ale wiem że to bardzo indywidualna sprawa i niektóre osoby czują się strasznie [/QUOTE]Hmmm. Ja mam nadzieje, ze z tym lozyskiem to nie bedzie tak zle jak tesciowa mowi. Moja siostra mówiła, ze nawet nie poczuła lozyska i była w szoku jak zobaczyła taki kawał miecha,ktory jej z tylka wypadł U nas duzo takich ![]() Potem mozna wyjąć szczebelki z przodu i zrobic takie łóżko dla juz chodzacego dziecka zeby sam mógł wyjść sobie. To sie nazywa "day bed" Mozna koło głowy przyczepić taka kratkę zeby ewentualnie w nocy nie spadł z łóżka jak jest wiercipieta. Potem jak juz jest większy to mozna z tego zrobic łóżko pojedyncze dla starszaka ![]() Cytat:
Jak przyjechałam do USA to poprostu zamknelam sie w sobie. Tam gdzie mieszkałam to było zadupie jakieś. Daleko do sklepów , a jedyna rozrywka to było, ze poszłam rano i po południu kuzynów do i ze szkoły zabrać. I wiesz co kiedyś przeczytałam, ze inteligentni ludzie nigdy sie nie nudzą. I tak sie zmobilizowalam, ze postanowiłam, ze nie będę jeczec, ze to nowy jakis etap jest i nowe doświadczenia. Moze znajdziesz jakas nowa pasje,ktora cie tak pochłonie, ze nawet nie zauważysz jak Tz wszedł do domu. Ja robiłam kartki okolicznościowe , normalnie tak mnie wciagnelo, ze przepadlam Maluj sie i ubierają ładnie nawet jak masz nie wyjść z domu. Ja sie maluje praktycznie codziennie. Ja nawet jak jesteśmy z Tz na biwaku to muszę choć rzęsy namalowac. Ja np.nie noszę jakis ciazowych gaci. Nawet sobie kupiłam stringi i zakładam czasami do łóżka. A moze położ sie z raz w samej górze od pizamy bez majtek. Zobaczysz jak to zadziała na twojego Tz. Mysle tez , ze Oliath chyba najlepiej to opisała i mnie najbardziej sie podoba punkt ostatni ![]() Na pocieszenie powiem , ze ja waze juz o 18kg wiecej wiec chyba Was wszystkie przebilam, a mam 160cm wzrostu. A moj Tz klamczuszek mi mowi, ze z tylu to w ogóle nie widać, ze jestem duża tylko mam taki brzuch duzy. Jasne Pffff a zaciasne majtki to pewnie ot tak sa zaciasne ![]() Cytat:
Ja mam własna działalność wiec zobaczę. Jak uda mi sie karmić piersią to będę jak najdłużej chciała byc z baby bo do pracy swojej będę mogła zawsze wyskoczyć w ciagu dnia bo moj Tz pracuje od 16-17 do wieczora. Ja mam tu kuzynke,ktora ciotka do 3latek wychowała sama i kuzyna,ktorego od 6mca niania pilnowała. Niania taka babcia druga przyszywana. To kuzynka ma juz 14lat. Umie sie ze tak powiem obyć w ludziach, a kuzyn 11lat i sierota. Nie umie sobie tylka wytrzec porządnie, je to jak prosiaczek. Nie umie sztuccow trzymać. W ogóle jest mega rozpuszczony. Mysle, ze lepiej dać dziecko do żłobka niż jakby miał siedzieć sam z niania. Bo tak to zawsze ma kontakt w dziećmi i zajęcia, a nianie sa rozne i napewno nie rozwijają tak dziecka jak przedszkolanki- wykształcone osoby do tego. Cytat:
Ja wlasnie wczoraj miałam dola , ze wszystko robię sama i ze nie ma wlasnie tej mamy co by mi pomogła. Bo ani ciotka ani tesciowa to nie to samo co mama ![]() Moja mama nie dostała wizy i do mnie nie przyleci. Moja siostra sie cieszy bo z kolei ona ma synka z autyzmem i sama juz jest na prochach uspokajających. Moja mama jej duzo pomaga. Jak patrzę na moja siostrę to sobie mysle, ze to wszystko co mnie martwi to pryszcz i modlę sie zeby moje dziecko było w pełni zdrowe i nic chyba wiecej nie potrzeba. Dlatego cieszymy sie tym co mamy. Banał,ale jakże prawdziwy
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Napisam bloga, czas iść spać. Jak macie ochotę, to zapraszam do czytania
Do jutra! |
|
|
|
#3429 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Was dziewczynki i Laurka słuchaj mamy juz sie nie okręcaj![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41061794] Ja po cichu jednak liczę, że dostanie moją urodę, ale tatusiową inteligencję ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ja też liczę na to, żeby mój syn tak dostał ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
A Ty Sammy??? jestes juz u rodziców? ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() najfajniesze zdanie!!„koPam cię mamo! KoPam mocno!” kiedys może zapożyczymy na nazwę wątku jak się zgodzisz
|
||||
|
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
zrzekam się praw autorskich do tego zdania :P
|
|
|
|
#3431 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Paru słów o sobie nie jestem w stanie napisać, bo ja gadułą jestem z natury i zawsze cierpię na słowotok,ale spróbuję w dużym skrócie. O ciąży dowiedziałam się bardzo późno,bo plamienia uznałam za objaw zmian hormonalnych po czterdziestym roku życia.Mam za sobą koszmar wizyt u ginekologów,z których jeden stwierdził,że "te przed 18 i te po 40 to w ogóle nie myślą" a drugi polecił mi szukać w internecie miejsca,gdzie mogę wykonać badania prenatalne.Skierowania do ręki nie dostałam,miałam je zrobić sama.I zrobiłam. Teraz,po paru tygodniach od pobytu w szpitalu,jestem w stanie się wreszcie uśmiechnąć.Moje maleństwo nie ma żadnej wady genetycznej,ale żeby nie było tak słodko,ma ubytek w przegrodzie międzykomorowej serduszka-operacja zalecana do szóstego miesiąca po urodzeniu.Za cztery tygodnie jedziemy do Łodzi na konsultację w tej sprawie. Ciągle jeszcze pracuję,bo charakter mojej pracy na to pozwala;poza tym świetnie się czuję w ciąży i lubię być między ludźmi. Dobranoc,życzę spokojności i niech żadne małe nóżki nie uciskają dziś pęcherzy |
|
|
|
|
#3432 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
powiedziałam że są dwie możliwości: jedna że przez pisie, że się otwiera, wychodzi dziecko a potem się zamyka, a druga że przez brzuch i to go bardziej zainteresowało czy przez pępek czy coś się przecina... a jak tak to czy nożem... super słodziak z niego przed chwilą wyszła moja koleżanka, nagadałyśmy się po wszystkie czasy ![]() a TZ jeszcze nie ma... od wczoraj mają przeprowadzkę do nowego oddziału i musi wszystko ogarnąć idę spać dobranoc Lemurki - mój synek też prawdopodobnie ma tą samą wadę, więc nie jesteś z tym sama Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-05-30 o 00:01 |
|
|
|
|
#3433 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Dobranoc laseczki. Nie mam.sily Was dzisiaj nadrabiac. Mam nadzieje tylko ze humory Wam sie poprawily
Gratuluje tez rozpoczetych tygodbi i udanych wizyt.
|
#3434 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale juz wszystko przemyslalam i mam plana![]() No....chyba ze uparciuch dalej będzie dupka do wyjsia Cytat:
Plus jest taki ze sie nie przeterminuje ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41063873]Brawo za udaną wizytę! Co do wywoływania porodu, to nie wiem, mi gin nic nie mówił na ten temat. A kwas moczowy - u mnie to było robione pod kątem sprawdzenia, czy nerki funkcjonują dobrze. .[/QUOTE] Dzięki za info o tym kwasie bo kminiłam co to jest to jest z krwi czy z moczu? za wszystkie wizytyCynamonowa współczuje ci kochana, chociaż fajne te dziewczyny na sali? Ja bym chrapania nie zniosła, pewnie bym sie do holu przeniosła spac
|
|
|
#3435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tych doświadczeniem jeszcze bardziej...!!A lekarz nie ma wyczucia..co go obchodzi kiedy co i jak!!! U nas też są dziewczynki co ich dzidzie mają jakies wady leciutkie ( bo u nas wsio jest leciutkie i po porodzie zniknie ) tak, ze wszystko bedzie good!!!Pisz pisz pisz i dobranoc dzis juz nei musisz pisać jak zmęczona jestes![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Idzia - najjjjjpiękniejsze życzenia, choć spóźnione. Cudownego porodu i grzecznego maleństwa
Cytat:
Żądam więcej info.. ![]() Cytat:
![]() taaaaaa, ja właśnie dziś m.in. z tego powodu zaliczyłam mega dół, uryczałam się jak debilka, całe mam gały zapuchnięte Mąż się nasłuchał strasznych rzeczy, Norbertowi też niestety przez ten mój humor (i złe fizyczne samopoczucie) się dostało Jestem kiepską matką... Nie nadrobię, a już z pewnością nie dziś, trzymajcie się! Idę spać |
||
|
|
|
#3437 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak sie cieszę ze jutro dzień wolny
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41065604]he he właśnie skojarzyłam z tym co napisałaś dzisiejsze pytanie mojego synka czy dzieci rodzą się przez brzuch czy przez pupę?
powiedziałam że są dwie możliwości: jedna że przez pisie, że się otwiera, wychodzi dziecko a potem się zamyka, a druga że przez brzuch i to go bardziej zainteresowało czy przez pępek czy coś się przecina... a jak tak to czy nożem... super słodziak z niego [/QUOTE]Wow No naprawde super slodziak,ale jaki mądry, ze takie pytania zadaje No i dla ciebie,ze mu tak ładnie odp.wiem, ze niektorzy rodzice wciąż chrzania dzieciom o motylkach i kapuscie bez sensu.Mnie zgaga zabija. Nie wzięłam nic bo od tych leków na zgaga rzygam. Brzuch mi cos boli. Napilam sie trochę mleka i zjadlam ogorkowa i wylądowałam na kiblu z tyłkiem ![]() Masakra! Potem Tz mnie prosił czy moze na rower pojechać i tak sie przymilal i zebym potem po niego zajechala do jego matki bo on tam przyjedzie bo taka ma trasę rowerowa. Mysle okay spoko. Niech se pojedzie. Miał ciężki dzien bo od rana musiał rekrutowac do pracy kilkadziesiąt osób. Przyjeżdżam po niego o 20:00 , a on se siedzi w komputerowym z mamusia i cos jej pomaga. W domu okna zamknięte i niby klima chodzi w ogóle bez sensu bo nastawiona na wysoka temp. Zero tlenu. Wyszłam na ogród i napisałam do Tz czy długo bo miałam go tylko odebrać i chciałam na lody jechać. Cały dzien na nie czekalam i byłam tez lekko głodna. A on,ze zebym czekała. Pytam ile, a on ze nie wie. Nosz kumac mógł mi powiedzieć to bym nie spieszyla tak z przyjazdem i bym se wczesniej po lody zajechala Mowie mu ze spuchlam juz i sie zle przez to czuje, a on mi to se posiedz w ogrodzie. Jasne kur*** i niech mnie komary zjedzą żywcem. Po 2h wróciliśmy. Lodów nie kupiłam w końcu. Jestem zła i głodna i boli mi brzuch, a ten fiut mi mowi,ze ja sie sztucznie zle czuje, ze tak sie nastawiam zeby sie złe czuć. Śpi dzis na kanapie. Mam go dość Niech sie buja.Ciotka od swojej znajomej ma dla mnie wozek z gondola i spacerowke , huśtawke i wiecej ubranek, a ten zamiast sie cieszyć , ze zaoszczędzi. Bo $ na wozek miał dać teść. Wiec jak da to bedzie na cos innego- to Tz w ogóle to nie obchodzi. Az mam chęć powiedzieć ciotce,ze nie chce wózka i niech Tz płaci i kupuje nowy jak mu to wisi bo ja mam przecież " bejbikowego juz pier****ca" Musiałam sie wygadac
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech pocałuje się w trąbkę, skoro nie rozumie niektórych rzeczy. Faceci, naprawdę inna galaktyka. Witam Małgosia obudziła mnie o 6:30, że chce iść do Antka (sąsiad rok młodszy od niej) na basen. Mój mąż dziś też spał na kanapie, ale tylko dlatego, że zasnął przed TV. Ja sobie w nocy Małgosię obudziłam i zabrałam do siebie bo nie lubię spać sama! Wczoraj jak się wykąpałam i w piżamkę przebrałam mój mąż miał ochotę na przytulanki! No się zdenerwowałam bo minutę wcześniej zakorkowałam się luteiną
|
|
#3440 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Cytat:
Roxi- co sie stalo ze Cie tak rozkleila ta wiadomosc? Cytat:
Mam nadzieje ze wezmie sobie do serca to co mu powiedzialas Lece nadrabiac wczorajsze zaleglosci. A tak wogole to witam sie z Zakopanego
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dziś cisza...
|
#3442 |
|
Konto usunięte
|
witam sie dziewuszki!
skylle - chcesz mnie dobic z rana??!! uwielbiam zakopane a ostatjio bylam tam w 9 miesiacu ciazy z ignackiem tz jezdzil na nartach a ja lazilam wzdluz i wszesz po starych kontach bylo super!samanta tz wrocil o 3 w nocy wiec bedzie dluuugo spal.. chyba sama bede szpachlowac i malowac
Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-05-30 o 08:33 |
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
hejka z rana
en, dotka, niunia- witam wsrod lezakujacych ze skrocona szyjka:/ bedzie dobrze dziewczyny, tylko trzeba sie oszczedzac, a wytrwamy do konca. ja leze 75% czasu od 2 tygodni i daje rade ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3444 | ||
|
Konto usunięte
|
Hej!
Ja wstałam, odbębniłam szpital (w sensie mój domowy:P), ugotowałam TŻowi mannę z banankiem, potem budyń waniliowy (ja nie wiem, czemu w tym domu nie stoi jeszcze jakiś mój pomnik:P), zrobiłam śniadanie, zjadłam i nadrabiam. Dziś pewnie wszystkie będą się tulić z TŻami, więc będzie mało stron :P Ja chciałam jechać na cmentarz do babci, bo ma dzisiaj urodziny, ale leje jak z cebra i zobaczę po południu, co będziemy robić... Cytat:
Z krwi. Mój to w ogóle olewa cukrzycę, jestem pod opieką diabetologa i gin tylko się cieszy, że wszystko jest uregulowane. Ja bym chciała, żeby mi zaplanowali wyjście Artusia wcześniej :P Już się nie mogę go doczekać Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na szybko daję znać, że spokojnie sobie dojechałam
![]() He he he wrócę do domu przed porodem
|
#3446 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41066322]witam sie dziewuszki!
skylle - chcesz mnie dobic z rana??!! uwielbiam zakopane a ostatjio bylam tam w 9 miesiacu ciazy z ignackiem tz jezdzil na nartach a ja lazilam wzdluz i wszesz po starych kontach bylo super!samanta tz wrocil o 3 w nocy wiec bedzie dluuugo spal.. chyba sama bede szpachlowac i malowac [/QUOTE]My tez istatnio bylismy jak Wojtek byl malutki pomimo ze od nas to rzut beretem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewuszki,
Ale sie dzis wzruszyłam, tż rano mówi do mnie, że dziś w nocy to on czuł bardziej młodego niż ja, wreszcie Okazało się, że jak spałam na lewym boku, w stronę tż (zawsze on się odwraca tak, że ja brzuszkiem dotykam jego pleców) to dziecko tak sie ruszało, że zbudziło tatusia aż. Mówił, że ja spałam smacznie jakby nigdy nic, a on delektował się kopniaczkami![]() Wczoraj sporo chodziłam i w dzien czułam ruchy, ale mniej niż zwykle, bo pewnie spał malutki, a w nocy szalał Zycze Wam miłego dnia, szykujemy się na mszę, jak dam rade to i na procesję idziemy. Świetujemy też nadal moje urodzinki, babcia przychodzi na obiad ![]() W tym roku moje urodziny były blisko prawdziwych, hehe. Smieszne to, ale chodzi o to, że ja ur sie 29 maja w święto Bożego Ciała. Tylko raz przez 27 lat miałam ur. w Boże Ciało, czyli prawdziwe. Buziaczki |
|
|
|
#3448 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny proszę o inspiracje!
Idziemy na ślub i chcemy dać jakiś prezent do ok. 50 zł (oprócz tego wino - zamiast kwiatów i kartka oczywiście). Państwo młodzi mieszkają już razem, pan młody bardzo lubi gotować, ale przypuszczam, że większość sprzętów kuchennych standardowych ma, woli przyrządzać konkretne potrawy niż słodkie. Macie jakieś pomysły, co by tu dać? Odpadają pościele, ręczniki. Jak nic nie wymyślę, kupię po prostu szklaną misę do sałatek lub komplet sztućców do sałatek, ale jak byście miały jakieś pomysły, chętnie wysłucham! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Misia, Rocky, barbara -
za wizyty!!!Roxi, czemu sie rozklejasz?! Mela, ale wtopilas Sammy, taki dzien byl wczoraj ogolnie kiepski na watku lemurki, zazdraszczam samopoczucia, ja mam 35 skonczone, a czuje sie w tej ciazy jak po 80 Bosz, musze z sierscia wyjsc, bo skiauczy, a nie wiem, czy zmieszcze buta na stope ![]() Tak w ogole to DZIEN DOBRY
|
#3450 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41066794]Dziewczyny proszę o inspiracje!
Idziemy na ślub i chcemy dać jakiś prezent do ok. 50 zł (oprócz tego wino - zamiast kwiatów i kartka oczywiście). Państwo młodzi mieszkają już razem, pan młody bardzo lubi gotować, ale przypuszczam, że większość sprzętów kuchennych standardowych ma, woli przyrządzać konkretne potrawy niż słodkie. Macie jakieś pomysły, co by tu dać? Odpadają pościele, ręczniki. Jak nic nie wymyślę, kupię po prostu szklaną misę do sałatek lub komplet sztućców do sałatek, ale jak byście miały jakieś pomysły, chętnie wysłucham! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] mogą być np. noże do serów + deska, albo właśnie jakaś super fajna kolorowa miska do sałaty, albo elektryczny spieniacz do mleka coś co samemu się rzadko kupuje a cieszy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.

A dziś musiałam trzymać pęcherz (do labka do 2 godz moge oddać, a czynne jest od 7:30) i głodem przymierać (krew na czczo), czyli zjadłam dopiero po 8, byłam 3,5 godz głodna. Tak się rzuciłam na to jedzenie, że cukier miałam po sniadaniu jak nigdy wysoki, bo 120.
Ja jak miałam rano cukry 62-68 to dostałam ochrzan od diabetolog i koleżanek i mi kazali wszyscy jeść więcej na noc 

był w promocji więc się skusiłam. Ale zaczne jeśc dopiero jutro bo już dzisiaj pełna jestem
. Niech nabiera sił
)
A teraz?... nie do poznania facet. Lala rozwalila wszystkie skorupy, flanki i mury obronne, osuszyla fosy, starla w proch straze przyboczne i przerobila czarne zamczysko w przytulny, cieply zakatek dla kucykow, wrozek, serduszek i kwiatkow
CZARY
A przede wszystkim, nauczyla meza mowic najblizszym - KOCHAM CIĘ...
A leki bierz na noc
[/QUOTE]