|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41143298]pisze na szybko z telefonu... Jestesmy po wizycie !!! Stal sie cud!!! Wszystko zaroslo i nie ma zadnej wady!!! Serduszko bije wszystko jest w porzadku i jestem najszczesliwsza na swiecie!!! ...
Lekarka powiedziala ze z wymiarow serducha maly ma wg niej 3500 !!!! No ale ze nie ma co sie trzymac dokladnie roznych wymiarow to licze ze jednak mniej bo mi kolos urosnie!!! Ma jeszcze miesiac ![]() buziaki wielkie! To szczesliwy watek, dziekuje za kciuki![/quote] najlepsza wiadomośc dnia suuper teso!!!!!!!! |
|
|
|
#4862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
hej,
ja dziś mam klasyczną niewyróbkę - kurde mam depresję pogodową tak głęboką, że najchętniej to bym nawet do WC nie wychodziła Gratuluję nowych tygodni, kciuki mocno zaciskam za wizyty (szczególnie za TESO i CZAROWNICĘ) Oliath - ja podobnie jak Kasia - mebelki stylowo "nie moje", ale odwaliłaś kawał dobrej roboty!!! Cytat:
proszę bardzo: http://allegro.pl/oddychajacy-wodood...285222794.htmlCytat:
![]() kolejne 2 tyg upłynęły, więc wrzucę zaraz fotki do klubu - 18+ |
||
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga u mnie słoneczko wyszło i po cichu licze ze nie bedzie juz padac i powiesze Laurki ciuszki na dworze
![]() Chociaz głowa mnie pobolewa :/ Ech Roxi Łacze sie z Toba w depresji pogodowej
|
#4864 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41145013]Hej. Dziękuję jeszcze raz za Wasze pocieszające wpisy i historie Ale miałam dzień........ A dopiero 11. Pojechałam rano na badania diabetologiczne. Wchodzę do labka i multum ludzi. No ale nic, siadam i czekam. Wychodzi pielęgniarka i się pyta, kto jest ostatni i żeby już więcej ludzi nie przychodziło, bo już jest 8. No i mnie wypatrzyła i mówi, że mam iść bez kolejki (WOW). No to weszłam i się pytam, czy mogę oddać tu też (prywatnie) wymaz na posiew bakteriologiczny (bo mi wczoraj gin zrobił). No ale byłyby z tym jakieś problemy, to mówię - odpuszczam, i tak mnie wzięła bez kolejki, nie będę robić przestojów. Pojechałam do domu, poszłam do swojego labka. I pytam, ile kosztuje ten posiew. A babka mi: 40 zł :O Szczęka mi opadła, bo zawsze płaciłam ok. 20 zł za to. Wyszłam i dzwonię do trzeciego laboratorium, mówią mi, że tam kosztuje 20 zł. No to idę - wchodzę i mówię, że chcę oddać, a babka mi, że oni przyjmują materiał do 9 (a była 10)..... No i wróciłam sobie z posiewem do domu. Chyba mogę go wyrzucić do śmieci, no nie? Mogłam w sumie wrócić do tego labka za 40 zł, ale strasznie mi się już nie chciało, nogi mnie bolą, a poza tym planuję jednak dodatkowe USG, a i tak jesteśmy od dawna pod kreską.... W każdym razie najchętniej poszłabym teraz spać :/ Ale przyszedł tata, będzie malować pokoik... [/QUOTE] Hmmm zadzwoniłabym na Twoim miejscu do tego labka co chciałas tam oddać i bym się zapytała, bo moja ginka mi mówiła (jak robiła mi wymaz na grzybka i miałam też sama dostarczyć do labka), że trzymane w lodówce do 2 dni nic się z tym nie dzieje. |
|
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Obudziłam się po 2 w nocy i leżałam męcząc się, nie mogąc zasnąć do 6 rano! W końcu po 6 udało mi się zasnąć, obudziłam się po 10, ale jestem zupełnie nieprzytomna. Dopiero zjadłam śniadanie, a już pomału trzeba brać się za obiad. W dodatku pogoda koszmarna. Od 4 leje bez przerwy. Mam dziś dzień marudzenia.
|
|
|
|
#4866 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A teraz taki chudziutki chochliczek![]() ita83 Zdrówka Xsawciowi życzę Persephone Super, że udało się bez kolejki, ale z tymi cenami to przegięcie A jesli chodzi jeszcze o wagę, to moja siostra przed samą cc miała robione usg i wyszło, że mały wazy 2100, a urodził się po godzinie z wagą 2900 ![]() Cytat:
Edytowane przez surka Czas edycji: 2013-06-04 o 11:49 |
|||
|
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez tak kiedys miałam.Cały dzien na raty nocke odsypiałam...
Chociaz tu sobie mozemy pomarudzic ![]() Wczoraj lezałam tak zdechła ze Tz co chwile zaglądał bo sie bał bo nawet na siku nie wstawałam tak czesto jak zwykle :/ ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
|
|
#4868 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Zmykam na jazdę. Do później, pa
|
|
|
|
#4869 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Nie ma co się śmiać-żebyś widziała w jakim kot był strachu
Cytat:
A jaką deklarację złożyłaś? Ja właśnie nie wiem jak to załatwić ... Bo chcę zapisać Małego do innej przychodni niż my jesteśmy zapisani. To ja mam tam pójść przed porodem i zgłosić, że "Oto jestem i rodzę za jakiś czas"? ![]() Cytat:
Też mam taką niską glukozę Na czczo 67, a po 2 h - 63. Ale dzięki temu badaniu rozwiązała się moja zagadka życia- jak tylko trochę jestem głodna automatycznie opadam z sił- jak robocik bez baterii... Już teraz wiem dlaczego ![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41143298]pisze na szybko z telefonu... jestesmy po wizycie !!! stal sie cud!!! wszystko zaroslo i nie ma zadnej wady!!! serduszko bije wszystko jest w porzadku i jestem najszczesliwsza na swiecie!!! ... lekarka powiedziala ze z wymiarow serducha maly ma wg niej 3500 !!!! no ale ze nie ma co sie trzymac dokladnie roznych wymiarow to licze ze jednak mniej bo mi kolos urosnie!!! ma jeszcze miesiac ![]() buziaki wielkie! to szczesliwy watek, dziekuje za kciuki![/QUOTE] Rety! Jaka cudna wiadomość!!! Cytat:
Leżałaś na lewym boku??? Siema ![]() Cytat:
dla Gluta ![]() ![]() ![]() Nie będzie, bo TŻ na 14 do roboty i trza obiad gotować ![]() Cytat:
dla tej Pani
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-06-04 o 11:51 |
|||||
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Wczoraj moja mam kupiła truskawki i prawie wszystkie jej zjadłam
![]() Chciałam się jeszcze pochwalić, że tz preszedł komorę dymową
|
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się południową porą
![]() Nie wiem kiedy ja nadrobię poprzednie dni Nawet na bieżąco trudno mi być.. Wczoraj byliśmy z mężem w SR- pokaz kąpieli noworodka plus pielęgnacja. Na dzisiaj jesteśmy umówieni do szpitala na zwiedzanie oddziału. Teraz pranie, zabieram się za obiad. Ogólnie ostatnio ciągle coś robię, jeżdżę, coś załatwiam, imprezuję i mieszkanie ogarniam. Niby szafa kupiona i każda rzecz i przedmiot powinny znaleźć wreszcie swoje miejsce..ale nie, ciągle schowków brakuje i co dzień kombinacje alpejskie by upchnąć to czy tamto..wrrr.. ![]() Loluś ostatnio baaardzo aktywny, wierzga, łupie, ugniata.. a ja się momentami skręcam z bólu No i sikam też bardzo aktywnie Poza tym jesteśmy już w 33 tc ![]() Gratuluję nowych tygodni i wizyt oraz trzymam za kolejne.
Edytowane przez dzoan Czas edycji: 2013-06-04 o 11:54 |
|
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
Oliath-jak tam prasowańsko????????? Mnie głowa boli i jeszcze nie zacz.ęłam
Nic Chyba musze kawe wypic,jak nie pomoze to ide w kime i olewam te całe prasowanie :/
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Siema Dzoan imprezowiczko
![]() za 33 tydzieńWy tu o prasowaniu, a ja czekam na ładną pogodę żeby poprać ... i nie wiem kiedy się doczekam
|
|
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A i wczoraj goliłam KAPE
|
|
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie sie robi ale nie zapeszam
Zrobiłam sobie kawke z mlekiem.W niej ostatnia nadzieja.
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry witam się w 33 tc
Pogoda tragiczna, nic się nie chce a dzisisja wizyta i mam trochę stresa bo mój mały też ostatnio malutki był i mam nadzieję, że coś urusł ![]() Dotka chyba pomałpuję po tobie te motyle na ścianie Teso super wiadomość
|
#4878 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Coś mi się wydaje, że jedno z was musiałoby być zapisane w tej przychodni. Ale nie jestem pewna.
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41143298]pisze na szybko z telefonu... jestesmy po wizycie !!! stal sie cud!!! wszystko zaroslo i nie ma zadnej wady!!! serduszko bije wszystko jest w porzadku i jestem najszczesliwsza na swiecie!!! ...
lekarka powiedziala ze z wymiarow serducha maly ma wg niej 3500 !!!! no ale ze nie ma co sie trzymac dokladnie roznych wymiarow to licze ze jednak mniej bo mi kolos urosnie!!! ma jeszcze miesiac ![]() buziaki wielkie! to szczesliwy watek, dziekuje za kciuki![/QUOTE] Ja 28.06. W ogóle mąż powiedział mi wczoraj żebym urodziła w piątek, bo tak będzie najlepiej z wolnym w pracy. Dłużej będziemy razem. Powiedziałam, że spoko. Co mu będę żałować. magdalennne , Kathe - widzę, że nie byłam sama cierpiąca w nocy. Jak już zrobiło się jasno to gapiłam się przez okno na padający deszcz. Mam nadzieję, że taka noc nam się nie powtórzy.
|
|
|
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4881 |
|
Rozeznanie
|
Witamy się z Anulką w to pochmurne już popołudnie
Głowa mnie boli, chyba jakieś ciśnienie jest. Lecę was nadrobić.
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie mów nawet, ja też sie gimnastykowałam z goleniem wczoraj, z lusterkiem nie umiem a na czuja coraz ciężej
|
#4883 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Pewnie dziś wykończymy A w następnej chciałabym się rozpakować ![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41143298]pisze na szybko z telefonu... jestesmy po wizycie !!! stal sie cud!!! wszystko zaroslo i nie ma zadnej wady!!! serduszko bije wszystko jest w porzadku i jestem najszczesliwsza na swiecie!!! ... lekarka powiedziala ze z wymiarow serducha maly ma wg niej 3500 !!!! no ale ze nie ma co sie trzymac dokladnie roznych wymiarow to licze ze jednak mniej bo mi kolos urosnie!!! ma jeszcze miesiac ![]() buziaki wielkie! to szczesliwy watek, dziekuje za kciuki![/QUOTE] ![]() Cytat:
za brak pacioraPrzeprowadzam rozmowy wychowawcze z moim dzieckiem żeby już wylazło ze mnie, ale coś nie bardzo chce mnie słuchać Takie małe, a takie już uparte Cytat:
Tylko czy moje dziecko zrozumiało ![]() A ja dziś do powiedzenia mam tylko tyle, że boli mnie krocze
|
||||
|
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na dodatek muszę coś zrobić z paznokciami u stóp, a nie wiem czy dosięgnę ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- to może dobrze w Twoim przypadku?
|
|
#4885 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi golenie kapy na czuja idzie bardzo dobrze ![]() Tylko raz ciachnęłam się maszynką po paznokciu, ałć! Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-06-04 o 12:08 |
|||
|
|
|
#4886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak sie czujesz? ![]() Bo sie mała ustawia juz tam całkiem w dole do porodu moze?
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Oliath obejrzałam twoej dzieła i jestem zauroczona , ale kszesło mnie poprostu rozłożyło na łopatki
|
|
|
|
|
#4888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W domu mamy tak zimno, że nie schnie A na balkonie strach zostawićPani położna mi powiedziała, że mam jakiś mały brzuch he he he he
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

proszę bardzo:
masakra jakaś. Egzaminy coraz bliżej a ja w rozsypce jestem zmęczona ogarnianiem wszystkiego i chce po prostu przez chwile nie ogarniac mieć wszystko w doopce.

w szpitalu.Tylko podczaspobytu na oddziale :/
A teraz taki chudziutki chochliczek

za kolejne.

Takie małe, a takie już uparte