|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 13,33% |
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
27 | 45,00% |
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
20 | 33,33% |
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
2 | 3,33% |
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
3 | 5,00% |
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
maaaatako! próbuję Was gonić, ale zdecydowanie Was dziś poniosła fantazja
![]() ![]() ![]() TESO - postaram się jutro, dla Ciebie, tylko męża poproszę, żeby go przywlókł z piwnicy ok??? Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41166483]Ja się wciąż zastanawiam nad dodatkową wizytą u jakiegoś lekarza jutro... Z jednej strony chciałabym odetchnąć trochę ze spokojem, a z drugiej - finansowo porażka jak zawsze i nie wiem już, skąd mam brać na życie, a co dopiero na dodatkowe wizyty..[/QUOTE] ja idę na dodatkowe usg w poniedziałek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() idę dalej czytać ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Mąż mi wparował do domu z nienacka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I zakupy super ![]() Gratuluję skompletowania wyprawki ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się np bardziej obawiam tego jak Młodego zabierzemy do domu niż samego porodu. Nie mamy nikog pod ręką kto w razie czego nam pomoże w opiece nad Adasiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Łóżeczko fajne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobra- ja toczę się już do łóżka. Dobranoc ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Niedawno wrzucałam do klubu (to co mam w avatarze). Znacząco się nie zmienił. No ale może jutro tż powiem żeby mi zrobił fote gołego brzuchola. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Wtajemniczenie
|
Idę w kime bo jutro z rana wybywam do lekarza, mam nadzieje ze zdążę do pracy potem.....
prosze o kciuki bo jutro wizyta u diabetologa boje sie jak cholera, tylko czego ![]()
![]() |
#1086 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-V
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1088 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koniecznie daj znać jakie dostaniesz zalecenia idę też spać, dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |||||||
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41173047]kurcze i nie wiem... mały się nic a nic nie rusza... może śpi??? pogoda do bani... ale cały dzień? troszke tylko się przeciągał i to tak mizernie...
no nie wiem... jestem z Ignackiem sama, mąż będzie po 21, nie pojadę z nim na IP... ehhhh troszke się stresuję ![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41173392]dzięki szturcham go i obserwuje.. no teraz chłopaczek ma czkawkę...[/QUOTE] Uff ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi się raz na kilka dni zdarzy pobolewanie brzucha jak na okres właśnie. Pomaga nospa i leżenie, a jak boli, gdy leżę - to zmiana pozycji ![]() Cytat:
![]() A skąd wiesz, że skurcze Ci się zaczęły? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41174576] Gadałam z TŻem i chyba się zdecyduję na to dodatkowe USG... Mam na uwadze, że to kolejny sprzęt i kolejny lekarz, ale po prostu poproszę kogoś o konsultację i postaram się na trzeźwo do tego podejść. Poproszę też TŻa, żeby poszedł ze mną, jak uda mi się gdzieś załatwić coś. Karolajn, jak mi się nie uda dostać do tego gina, o którym myślę, to spróbuję tam zadzwonić ![]() Jutro rano mam badanie TSH, a potem będę dzwonić i załatwiać. Mały na szczęście aktywny. Ale też ma takie dni (Teso - dzisiaj widzę Twój leniuchuje), że mnie przyprawia o siwe włosy.. [/QUOTE] To czekam na info jutro ![]() Cytat:
![]() Na wzrok mi się rzuciło ![]() Cytat:
![]() A wiesz, że waga spada przed porodem? ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 1. zmolestuj tz-ta, 2. masuj sutki 3. masuj brzuszek Mała jest spora, ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gratki za udane wizyty Dobranoc laseczki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Zakorzenienie
|
malinka dziekuje ze choc ja tez cie podnioslam na duchu, ale nie nakrecaj sie tez zbytnio. Moja przy porodzie wazyla 3330 g i byl to normalny porod tyle ze rowno w 39 tc. Teraz za to nosze "klocka" pod sercem i wszyscy zauwazyli ze mi sie brzuch obnizyl
![]() ![]() W dodatku w nocy sie wystraszylam, bo juz wiem o czym mowicie, ze brzuch wam twardnieje - myslalam ze o 3 bede pakowac torbe i jechac na IP - sama, bo ktos w koncu musi zostac z Marysia jakby co. Ale napilam sie heraty z duza iloscia soku malinowego i jakos przeszlo i maly zaczal fikac. Obejrzalam top model - ucieszylam sie z wyniku - choc obstawialam Renate, a teraz ide chyba spac - przydaloby sie ![]()
#1093 |
Zakorzenienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Ja też zaraz lecę. Dziś od rana boli mnie udo w którym miałam 1,5 roku temu zakrzepice:-( nie ma tragedii, ale trochę się martwię... Z drugiej strony jestem na zastrzykach, więc powinno być ok... Może to kwestia pogody, albo chodziłam za dużo wczoraj... Sama nie wiem.
Dobranoc! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mała wstała i się ryje Ryjówka mała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
Zmykam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |
Zadomowienie
|
Tak mi się coś obiło o uszy, ale nie byłam pewna czy to sobie wymyśliłam czy gdzieś wyczytałam
![]() Cytat:
![]() Dobranoc Dziewuszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Konto usunięte
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
No to obejrzałam Top Model
![]() Gratuluję udanych wizyt ![]() Misiaczka trzymam kciuki, będzie dobrze, cukrzyca to nic strasznego, trochę uciążliwe, ale da się żyć, bywają gorsze rzeczy ![]() Ja idę do diabe w piątek. Tymczasem zjadłam mojego przepysznego Bielucha, mmmmm ![]() Rano spadam na TSH, później się pewnie odezwę. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | |
Zakorzenienie
|
Już więcej nie czytam, idę spać
![]() Kocham Was, ale dziś jesteście spamiary-męczykichy ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 |
Raczkowanie
|
mozliwe słyszałam że skrzydlokwiat lubi wolgoc to spryskuj po lisciach
#1101 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczor
![]() Postanowilam ze jednak napisze bo jeszcze 10 stron mam do poczytania ale nie dam rady a musze sie odchaczyc z opisem wizyty ![]() Wizyta szybka 5 minutowa. Cisnienie wysokie 152\85 i lekarz stwierdzil ze zaszalalam z tym cisnieniem na co ja mu mowie ze tesciowa mi je podniosla godzine wczesniej i troche z nim pogadalam o sytuacji w jakiej sie znajduje - ot tak dla oczyszczenia duszyczki musialam a ze akurat on sie napatoczyl to coz ![]() Po badaniu na samolocie i zbadaniu serduszka niuni na lezance stwierdzil ze wszystko idealnie ![]() Badania wyszly ok i najwazniejsze ze nie mam bialka w moczu wiec moje opuchniete nogi to poprostu taki urok ciazy. Waga mnie troche podlamala bo mam duzo za duzo ![]() ![]() Jeszcze troche ponadrabiam i ide spac a spie dzis z Matim tzn on ze mna bo meza do jego pokoju wyeksmitowalam bo kaszle strasznie i cos go powaznie bierze wiec nie chce sie zarazic. Dobranoc ![]()
#1102 | ||
Zakorzenienie
|
nie spie od 4
![]() ![]() zjadłam własnie kanapki i patrze na kawa czy herbata, moze potem mi sie zachce spac ![]() ---------- Dopisano o 06:16 ---------- Poprzedni post napisano o 06:09 ---------- Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41179043]No to obejrzałam Top Model ![]() Gratuluję udanych wizyt ![]() Misiaczka trzymam kciuki, będzie dobrze, cukrzyca to nic strasznego, trochę uciążliwe, ale da się żyć, bywają gorsze rzeczy ![]() Ja idę do diabe w piątek. Tymczasem zjadłam mojego przepysznego Bielucha, mmmmm ![]() Rano spadam na TSH, później się pewnie odezwę. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ---------- dzisiaj rozpoczynam 37 t.c ![]() ![]() ![]() Edytowane przez iwona335 Czas edycji: 2013-06-06 o 05:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
OMG, sexowego ze mna Ci sie zachcialo? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Sliczny kolor wozia ![]() U mnie KOLEJNA PRZESPANA W CALOSCI NOC, szok ![]() ![]() ![]() Ale za to stopa bardzo puchnie na wieczor, choc rano jest ok... przez chwile ![]() Poza tym mam te pokrzywke ciazowa juz po obu stronach OKROPNA... Nie obejdzie sie bez sterydow ![]() Ide budzic dziecko srednie ![]()
![]() |
#1104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oli ![]() Dzień dobry ![]() ![]() nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień, trzeba będzie coś porobić, ale co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
MISIACZKA, czytałam opinie o bajanexie i powiem Ci, ze ja sie troche wystraszyłam, bo spotkałam sie z opiniami, ze ono po kilku nawet tyg smierdzi jeszcze chemikaliami i ludzie reklamowali. My kupujemy lozeczko w sumie na ostatnia chwle i malo czasu na wietrzenie bedzie i zrezygnowalismy choc nie powiem na jeden model sie napalilam mocno. nie szukalam wiecej opinii wiec moze poczytaj wiecej, a poza tym moze juz zmienili farby, w koncu to dla nich wazna sprawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
mój synek jest wredny, chciałam nakręcić filmik jak skacze, i co nastawiałam to on się uspokajał, ostatecznie w aparacie padła bateria i nic nie nagrałam, a ten teraz skacze mi w brzuchu
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczątka
![]() Wiecie jakie to przyjemne uczucie wyjść z domu po 12 tygodniach leżenia, po prostu cudowne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa i najważniejsze, miałam do zalepienia aż jedną maleńka dziurkę, reszta to sprawa kosmetyczna, której dentystka nie mogła wykonać w ciąży, także nie jest tak źle z moimi zębami jak myślałam ![]() ![]() Teraz lecę nadrobić zanim wstaną spamiary. |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Wstaję i Małgosię do przedszkola odwiozę, a potem idę leżeć. Mam na wszystko zlew dzisiaj. Kiepski nastrój.
#1110 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
![]() ![]() Maz zbiera sie do pracy i dziwi sie czemu ja nie spie...a mi sie juz nie chce....moze dzis poprasuje.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.