![]() |
#2611 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dzem wydaje mi się ze można Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() uffff nadrobiłam .wracamy do domu .... a ,wczoraj w sklepach co widziałam sowe -na kolczykach ,czy na ciuchu to od razu myślałam o Pani ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do siostry - ja tez nie wiem o co jej chodzi - ale wazne ZEBY DOPIEC I BY ZABOLALO ![]() ![]() eh i porzygal mi sie biedaczek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2613 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Tasia - ja sie juz oduczylam ptzewijania w nocy przed karmieniem bo Jakub po kilku godz snu budzi sie z takim wrzaskiem ze maz go wyjmuje z lozeczka szybko a ja juz z cycem czekam. Robimy tak: cyc potem przewijanie i drugi cyc. Generalnie po tym nocnym snie bardzo ciezko uspic Jakuba nie raz jedzenie plus usypianie zajmuje 2 godz i zasnie na godzinke. On ok 3-4 jest gotowy na kolejny dzien. Smirje sie i chce bawic...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2614 | |||
Zakorzenienie
|
Monika, jak chrzciny???
oj Kasia, Kasia... to ona leczy swoje kompleksy. olej cieplym moczem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a mojemu czasem wystarcza na 3 h, a czesto chce co 1 h... i dlugo pije ![]() a propos sluchawek, jak rozwiazalas sprawe Barbie? tesciowa posypala glowe popiolem? Cytat:
![]() ![]() a Wasz ediatra fajny? moze da skierowanie na instruktaz rehabilitacyjny... Cytat:
![]() ![]() dzis znajomi az pytali o te sowy... chyba musze zbastowac ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2013-06-16 o 19:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2615 |
Wtajemniczenie
|
doradzcie kochane co mam począć a propo tej kupy - dziś była bardziej gęsta ale też miała sporo śluzu, kurde czuje się taką nieporadną matką
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2616 | |
Wtajemniczenie
|
To nie ja
![]() ![]() Nie ![]() Cytat:
Ćwiczcie, ćwiczcie, może obędzie się bez neurologa. A no i ja Wojtkowi nie przekładam głowy, prowokuję go, aby sam to robił - mówię do niego leżąc po jego prawej, grzechoczę oballem (też mam ![]()
zgodnie z planem, zgodnie z logika, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami 21.04.2013. Edytowane przez corka_rosy Czas edycji: 2013-06-16 o 19:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2617 |
Zadomowienie
|
Cześć wizażowe Ciotki!
![]() ![]() wróciliśmy od babci, mama poszła nadrabiać więc na razie zajmę Was swoją skromną osobą (jeszcze się zastanawiam czy pozwolić mamie pocytować i popisać ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2618 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2619 | |
Zakorzenienie
|
jeśli masz cień wątpliwości - idź do lekarza, masz absolutne prawo być zaniepokojoną matką
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() siemka Karol ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2620 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No w sumie my też nie przekładamy tak jakoś na siłę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wojtek jaki dzielny, pięknie trzyma główkę! ![]() ![]() Nestelle - jajka należą do nabiału, fakt, ale specjalnie o nie spytałam i niby pozwoliła mi jeść. No ale już nie jem, na wszelki wypadek...
![]() |
![]() |
#2621 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Siemano, fajny z Ciebie gość! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2622 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do fryzjera - jakby co to bym nakarmiła "w tarkcie". ale faktycznie mam taką "zaprzyjaznioną "fryzjerkę przy której moge . (wczesniej chodziłam do "prestizowego" salonu gdzie nie wypada (teraz nie chodze bo nie chce tracic czasu na dojazdy) Cytat:
Cytat:
![]() za fote ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2623 | ||
Zadomowienie
|
Cześć! w końcu Karol poszedł od laptopa i zasnął
![]() ![]() podczytywałam Was dzielnie na telefonie więc aż tak dużo do nadrobienia nie miałam ![]() pochwalę się, że "na nude" zgadł mi moje 4 litery ![]() na studiach bawiłam się czymś podobnym tylko w wersji angielskiej (ale Polaków też zgadywało) http://en.akinator.com/# Dziewczyny czy kolki mogą się pojawić w 3 miesiącu? ![]() ![]() kurczę a tak czekałam na ten 3 miesiąc ![]() z tego co pamiętam to: wszystkie dzieci śliczne ![]() ![]() Pani dobrze tłumaczysz Torresa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
nie ,wyjechali dopiero tydzień temu - a w jedną i druga str.to tysiące km ,zresztą 2 motory znajomych (bo jezdzą całą grupą motorów )nawaliły -wiec sie wszystko opóznia . My doglądamy przybytku (tzn.kochany tz wziął to na siebie)i w wolnych chwilach adoptujemy ogród bo mają ogromny ,zrobili piaskownice dla dzieci i domek na drzewie ze zjezdzalnią ,mają stawek wiec dzieci mają jak w raju ...
![]() pisze jak po jajku bo jak tylko milimetr przesune lapka to sie wyłączy przez ten kabel .... ![]()
![]() |
#2625 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Krzyś wyrósł już z kilku ubranek, których nawet raz nie założył ![]()
![]() |
![]() |
#2626 | ||||
Wtajemniczenie
|
Pogoda super, nawet troszkę żałowaliśmy że nie wzieliśmy dla siebie żadnego okrycia głowy... ale wiadomo poza miastem to od razu jakieś lepsze powietrze i mniej duszno, wózek hmm teraz mamy 3
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2627 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No podobni, tylko Kacper bardZiej "napakowany" tak oball kosztowal chyba 17.99zł KAcper chodzi juz w ubrankach 3-6 miesiecy, a zestaw body, który dostał z Hameryki z metkami 6 miesiecy poszedł już w odstawkę ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2628 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do kolek, to moja sąsiadka mówiła że jej synek zaczął mieć kolki własnie po 3 miesiącu :/ A my po fajnym weekendzie na wsi, młody się wyspał za wszystkie czasy, tak mu fajnie drzewa szumiały i ptaki śpiewały i kosiarki do trawy grały ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tylko dziadków brak ![]() Roszek tez dostał bodziaka z ameryki - ale rozmiar na 18 miesiecy pasuje mojej 4 letniej Nince ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i grzeczny ze mamusi pozwalasz wejsc na wizaza ![]() eh no zeby tak mozna bylo .. ja z tych co wszytsko biora do siebie - ale juz sie koledze do sluchawki wyplakalam ![]() Cytat:
![]() dziekujem dziewczyny za slowa pociechy - cudowne jestescie ![]() kazda z osobna Lovciam ![]() hehe - jak pisalam Emiliano sie ![]() ![]() ja lece dokonczyc filma i tez w kimono ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2631 | ||
Kniaginia
|
Witam późnym wieczorem
![]() U nas wszystko wywrócone - zarwaliśmy z TŻem noc, tak sobie poimprezowaliśmy we dwójkę, więc spalismy do 11. Różak też. I wsie plany się poprzesuwały w czasie. Dopiero siadłam do kompa. Cytat:
![]() ![]() U mnie nie. Idziemy na kompromis, co się równa temu, że zwykle wychodzi na moje. Ale muszę długo pracować nad TŻem ![]() Cytat:
córka rosy, ale zainteresowanie czerwonym kotem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2632 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jaki filmik??? Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2633 |
Zakorzenienie
|
nestelle
The Odd Life of Timothy Green polecam sie poryczalam - taki familijny no to lecem !! slodkich snow jutro poniedzialek - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2634 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() my za tydzień mamy wesele i nie mam się w co ubrać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2635 | ||
Zakorzenienie
|
Witam się po tak pięknym weekendzie.
Na jutro zapowiadają 34st ![]() A i wiecie co Filip do niedawna wstawał 2 razy w nocy (24,3), potem nagle 2 noce wstał już tylko raz ok 3.30, pochwaliłam się koleżance i z soboty na niedzielę wstawałam do niego 5 razy ![]() Nestelle na gardło można Isla? Tak to się nazywa? Coś jeszcze brałaś, co można karmiąc? Cytat:
![]() Corka_rosy, Kwiatuszek śliczne maleństwa ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2636 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Hej Mamusie!
Pochwale się!!!! Misia od wczoraj umie coś nowego ![]() ![]() a tym czasem nadrabiam po weekendzie... ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Pani - pytałaś...no mój tż to jedynak haha i teściowa mieszka blisko nas hmmm jakieś 10 minut piechotką ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co do Marysi to jakaś MASAKRA!!!!! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2637 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() babcia splondrowała Biedy na wschodzie i kupiła Młodzieńcowi ![]() ![]() ![]() że co?! no ale jak jest Dziedzic to i jest powozownia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() też rozkminiam kotka ![]() hehe meski swiat ![]() a kiece z dekoltem trza ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2638 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Klementynka - brawo za postępy odnośnie oduczenia smoka! Kasia - przykro mi ze siostra tak robi:/ dlatego dziwiłam się jak napisałaś, że ona maturzystka bo po tych jej wszystkich wczesniejszych tekstach co nam pisalas to byłam pewna ze ona w gimnazjum gdzies dopiero! i dlatego takie teksty puszcza! także zdziwko jeszcze większe! ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Strippi - jak tam zęby Michasia wyszły już???? u nas chyba będą szły ale dwójki górne hmmm...Miska ma takie dwie białe wypukłości na dziąsłach wygląda to tak jakby chciały wyjść przez dziąsło z boku. To chyba będą niedługo nie??? tylko zastanawia mnie fakt, że to dwójki górne a chyba kolejność zazwyczaj jest inna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2639 | |||
Kniaginia
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kończymy dziś 2 miesiące ![]() Nie chciałam wczoraj wlec dziecka do teściów, bo bałam się, że mi się rozchoruje na chrzciny bo mamy za tydzień (a w samochodzie by się zgrzał okrutnie). Grzecznie zaprosiłam ich do nas i wiecie co, obrazili się, że im utrudniam kontakt z wnukiem, a chłop zostawił nas i pojechał do nich sam. Niby ok, nie widział ojca miesiąc, ale jak wrócił to juz sie do mnie nie odzywa. Pewnie mu mamusia zabroniła. Powiedzcie czy ja jestem jakaś dziwna? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.