|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Ile ja nocy spedzilam w pociagu! I zawsze jest ten stres na kogo sie trafi... Cytat:
Sylwia Was pozdrawia i przesyla buziaki z Bartulem. Zepsul jej sie komp i nie wie, kiedy wejdzie, bo nie ma kto naprawic, a na tel nie ma neta. Juz ja nosi bez wizazu ![]() (czerwony njusik, co? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- bidulka, mam nadzieje ze jakos to wytrzyma... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3543 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Ja dałam marchew,, jabłko, marchewka z ziemniaczkami, ziemniaczki że szpinakiem. Nie wiem czy dobrze czy nie. Tak zrobiłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to nawet u mnie w mieście świętej wieży jest za 150, szok ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- super ![]() o i zauważyłam konika morskiego, na którego chorowałam przed narodzinami Laury, zapomniałam go kupić heheheh ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3547 |
Wtajemniczenie
|
kurczę to ja może nie powinnam tego wprowadzać, jak moja taki pulpet? boje się takich kleików i kaszek jak mi jeszcze bardziej będzie grubła hihhhi
#3548 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przy pierwszych dwóch odwiedziła. Teraz była prawie roczna przerwa i już się nie daje nabrać na wróżkę zębuszkę, dobrze że chociaż w Mikołaja wierzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Dziewczyny jaka burza u nas
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Melduję, że żyję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Zadomowienie
|
to bardzo dobrze, spokojnie nadrobię sobie cały weekend
![]() Uff, gorąco. Już sama nie wiem, o której zabierać małą na spacery. o 16/17 jeszcze skwar i duchota, o 9 już upały ![]() U Nas na razie spokój, nic się szczególnego nie dzieje. Postanowiłam wstrzymać się z rozszerzaniem diety małej jeszcze 2tyg. do 5 m-ca. Oleńka cudnie się śmieje, zwłaszcza jak się rusza jej brzuszkiem albo całuje po rączkach ![]() ![]() Co do kasy na chrzest, to nasz ksiądz też nic nie mówił, więc my mu nic nie daliśmy ![]() ![]() No to się cofam do weekendu ... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3552 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I co się dziwić, że cisza. Sylwia bez kompa, Szaja i Illusion się wakacjują, Cała i Fewcia zamilkły ![]() ![]() Ale gość ![]() ![]() Kochana ty te puzzle piankowe na allegro kupowałaś? Cytat:
![]()
![]() |
#3553 | ||||
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
![]() ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41351875]Dobra babole, idę spać, padniętam jak szlag. Nie wiem czy jutro zajrzę rano. Jakby co - grzeczne bądźcie ![]() ![]() udanego pobytu ![]() Cytat:
![]() ![]() no my w sierpniu wybieramy sie na Slowacje wiec pasuje zrobic ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2 ![]()
![]() |
#3554 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja waży 7300 i lekarz mi powiedział, że on nie widzi potrzeby wprowadzania u nas kaszek , kleików. Słoiczki jak najbardziej. ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
Potem nadrobisz:P najpierw napisz co u Was bo się martwiłyśmy !!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3555 | ||||
Zakorzenienie
|
Pospamuję Was troszkę
![]() wg mnie pierwsza jest ładniejsza, taka "świeża" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ma w sobie coś z małego cwaniaka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
![]() jak ja kocham buty! sandałki ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3556 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny potrzebuję znaleźć admina w grze jak np. minecraft, league of legends itp. Znacie może kogoś ?
#3557 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
hej, niestety dzisiaj Was nie nadrobie, za goraco bylo caly dzien, pozniej spacer do wieczora, padam z nog, a jutro mnie nie bedzie - mam wolny, bo Borysek jedzie do mojej mamy, tak wiec w czwartek / piatek Was poczytam.
![]()
#3558 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pyyyyyyyyycha Cytat:
![]() nie zlinczujcie mnie ale ja nienawidzę sushi! ble ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Zakorzenienie
|
Ale tu dziś cisza
![]() Pstryczku ![]() ba, i ma rację, jest co podziwiać ![]() Fewciu jak u lekarza? Biedna Sylwia- nie wiem jak ona wytrzyma ![]() Fewciu ja sushi nigdy nie próbowałam i przyznam, że jakoś nie mam ochoty ![]() Blogerko miłego dnia wolnego ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Lady jak tam u Was przyrost wagi w tym miesiacu ?? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a moja siostra przyjezdza za 2,5 tygodnia - nie widziala jej od swiat i starsznie sie stesknilam za nia i jej cora Cytat:
![]()
![]() |
#3561 |
Wtajemniczenie
|
o ludzie świętojańskie, padam
![]() nie nawidze takich upałów, myślałam że lunie deszczycho i ![]() ![]() a ja nie bede spamować tak jak fewcia i pojade co nieco z pamięci ![]() ale przez ten upał to chyba mi wsio ze strychu wyparowało ![]() silver- Ty na sexi Mamę sie robisz, że sobie taką panterę trzasnęłaś? ![]() ![]() Lady- ale Pietraszko dał czadu, widocznie nasze dzieci lubią taki sposób wyrażania pozytywnych emocji ![]() ![]() Ewik, mnie się podoba kiecka nr 2 ![]() fewcia, jak wizyta u pediatry? pstryniu, czyżby Kubulek narcyz? w lustrze się przegląda ![]() też musze te puzzle kupić dobry pomył - dzięx ![]() Bokeh, gratki zostania Ciocią ![]() ![]() marsi piękny taras, i dobrze, że Leo się wydostał bez szwanku spod kanapy- to jest artysta no ![]() insolito, dzięki, że za mną zatęskniłaś ![]() ![]() Brava dla dzisiejszych solenizantów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() proszę o ułaskawienie, ale nie wiem co jeszcze chciałam napisać.. więc... proszę się nie gniewać i mi przypomnieć jak ktoś coś ważnego do mnie kierował ![]() u nas dalszy ciąg niejedzenia i mamy odparzoną pupę w senie, że mocno zaczerwienioną, jutro jadę po pieluszkę wielorazową, mam nadzieje, że skóra bedzie bardziej oddychać, chociaż tą godzine czy dwie w ciągu dnia. Bo jak wietrze małej pupe to nie nadążam wymieniać podkładów, albo pieluch, bo tak zasikuje momentalnie. Dzisiaj pierwszy raz zaczela się dźwigać na rączkach do góry leżąc na brzuszku... ![]() i na zakonczenie tego jakże owocnego posta wrzucam filmik jaki mi przed chwilką tż podesłał, tak niewiele, a taka radość ![]() http://www.youtube.com/watch?feature...v=fHt4X94jBKI#! no i jeśli pozwolicie to wbiję się na bieżąco- ![]()
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale pięknie się tulą ![]() Cytat:
![]() a może zamiast się chwalić, to przepis być wrzuciła??? ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3564 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wyjaśnij, to może Ci pomoże ![]() ![]() czy jest tu teraz ktoś, kto używa wielorazówek? bo nie pamiętam kto to był ![]()
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-06-18 o 19:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Wtajemniczenie
|
fewcia, zrobię Ci przerywnik, boś się rozkręciła
![]() ![]() mów co u Was? ![]()
![]() |
#3567 |
Wtajemniczenie
|
fewcia - szczesciaro, zazdroszcze pieknej blizny
#3568 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3569 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kochana jak ja mogłam nie zauważyć, że Cię nie ma jak Ty mi tu największy fun zawsze sprawiasz ![]() Cytat:
![]() Ja miałam bardzo duże cisnienie, żeby Pietrek tylko w wielorazówkach był, ale jak przyszło co do czego to strasznie mu sie w nich nie podobało ![]()
![]() |
#3570 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sciskam Cię mocno, mam nadzieję, że dzisiaj masz lepszy humor ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.