|
|
#631 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
A Marcinek cuuudowny ![]() Ale niespodzianka, załapałam się do testów kremów Garniera https://wizaz.pl/Pielegnacja/ABC-pie...zentki-Garnier Kurier właśnie mi przyniósł dwa kremiki (nie próbki tylko pełnowartościowe opakowania po 50 ml)
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-06-27 o 09:11 |
|
|
|
|
#632 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za chwilę i będzie raczkował ![]() Cytat:
Black super ten płaszczyk Buziaki dla Hani Bokeh za 5 m-cy ![]() Maja dziś skończyła pół roczku |
|||||
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Meneq masz rację, zawsze ktoś pomoże
)Dziewczyny jak rozpoznać biegunkę??? I pytanie offtopowe ![]() Skąd się wzięły Wasze nicki??? ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
brawa za pół roczku!! ![]() Nomen i dla Marcinka
|
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#635 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie oprócz buziaków dla Marcinkowego człowieczka to jeszcze miesięcznicowe buziaki dla:
Majeczki e_vel Hani bokeh Kubusia nancy
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj nie wiem, co znaczy. Spodobal mi sie i przygarnelam |
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się rana
nakarmię Darię i nadrobię te pińcet stron
|
#638 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
chociaz ja obstawiam ząbki, bo mały budzi sie co 1-1,5 godz (a niedawno przesypiał 6-8godz) i pcha rączki do buzi. Raz w nocy smaruję mu dziąsełka. Jak sie budzi i płacze to daje cyca i przewaznie zasypia. Albo przekrecam go na boczek albo brzuch, tez czasem pomaga.Sąsiadka pozyczyła mi chuste Jak Wam dzieci zasną w chuscie to je odkładacie czy chodzicie z nimi az sie obudza??? Jezeli moj mały nie chce w dzien zasypiac a w chuscie spi, to mi sie nie uzalezni od niej?? AAA i moj mąż wynalazł wczoraj sposob na wyciszanie naszego łobuza: muzyka Raimonda Lapa. Zwłaszcza kawałek http://www.youtube.com/watch?v=UGClpnIDpCM Naprawde warto sprobowac
Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2013-06-27 o 09:33 |
|
|
|
#639 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za 5 miesięcy i za Marcinkowego ząbka Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a co do odwracania to musi być słodkie Cytat:
![]() a marchewkowy Marcinek Cytat:
![]() szaja daj znać co pediatra powiedział meneq powodzenia w przeprowadzce, gdzie teraz wybywacie? fewciu bardzo współczuję Ci tych nocy nadrobiłam Was w końcu my dziś kończymy 4 miesiące jak ten czas leci
|
|||||||||
|
|
|
#640 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tak jakos poprostu---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
moze zapomnial?
|
|||
|
|
|
#641 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za pół roczku Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#642 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Popatrz, przykładowo zaznaczyłam 60H - http://www.jagna.pl/biustonosze-60H-...ns_rozmiar=740 yo słowo honoru, w pierwszym lepszym bieliźnianym sklepie stanik 75C/D kosztuje 80zł ja akurat na tej stronie często kupowałam, bo duży wybór, ceny też ok, ale pewnie spokojnie na innych też ceny ok będą. A triumph to patafiany, skoro nie mają porządnych rozmiarów, wstyd.A tu mój rozmiar, 70 F, i ceny różnorodne bardzo: http://www.jagna.pl/biustonosze-60H-...ns_rozmiar=740 Cytat:
z obu powodów ![]() coby z mężem być ![]() Cytat:
synek koleżanki na siedząco zasypiał albo dziecko jest tak podniecone umiejętnością, że np. przez sen siada Cytat:
no i kurde, rozumiałabym, gdybym nie kładła na brzuszku - ale same kurde widziałyście, nawet męczę w wózku ją Cytat:
przepis gdzie?brawo! Cytat:
Agatka miała w wieku 7mcy (przy rota), charakterystyczny dla biegunki kwaśny zapach, ja od pierwszej kupy już widziałam że to biegunka - dużo, rzadkie, smród kwaśny właśnie. Ale też może być jak Meneq pisze, że dużo ich, a może też przeczyścić 3 razy (Dorotkę tak, jak we 3 wirusa miałyśmy) i tyle. A co się dzieje? I pamiętaj, że rzadsza kupa, wodnista nawet, może być jako reakcja na coś zjedzonego tylko. A mój nick - miałam sukę, Szajbę. Chrześniak koleżanki, ze 3 lata miał, tak to przekręcał śmiesznie - szajajaba właśnie ot i cała tajemnica ![]() Cytat:
![]() Dorotka od 5 tygodnia usypia i w chuście (potrafiła 4h nawet tak spać), i w nosidle teraz, i bez tego - na noc nie wkładam do chusty. W dzień też różnie. A jak ci chusta ułatwia, to niech ma tę chustę i już. Słowo honoru - gdy zacznie być mobilny (a to już tuż tuż przecież) to nie będzie ciągle w chuście chciał siedzieć
|
|||||||
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo ja też robię dziś te drożdżówki !!! z tego bloga, fajny jest, jakoś mi się spodobał. Ale ja beztalencie jestem w pieczeniu i nawet zwykłe drożdżówki mogę zepsuć. Na razie ciasto rośnie ![]() Nomen na jakiej funkcji piekarnika to się powinno piec ????????? odpisz mi na pw, szybciej przeczytam Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-06-27 o 09:44 |
|
|
|
|
#644 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też czasem tak mam wtedy myślę że do dupy ze mnie matka ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41508195]Nawijko, to ten sam baby wy mi nie piszcie ze ona duza - popatrzcie, ze tylko głowe unosi, bez robienia sfinksa...[/QUOTE] W swoim czasie się podniesie, nie martw się na zapas. Cytat:
Cytat:
![]() Nie pisałam co u nas, byliśmy u lekarza z tym wynikiem co miał bakterii 10^3 w posiewie moczu i lekarka znów kazała dawać furaginę Mniejszą dawkę, pół tabletki raz dziennie wieczorem przez tydzień i następny tydzień 1/4 tabletki. Tak mnie to martwi takie faszerowanie tą furaginą, jak do końca nie wiadomo czy mocz dobrze pobrany.Kupiłam sobie spódnicę na all długą do kostek miętowozieloną Na chrzest będę miała.Lecę czytać dalej póki jojczyk śpi. |
|||||
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
nancy wracamy do naszego mieszkania. Nie na dlugo, w weekend jade pod Kobe.
|
|
|
|
#646 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rabarbarowe uwielbiam, ale musialabym zjesc je sama, bo TZ nie lubi, takze z wiadomych wzgledow wstrzymuje sie przed zrobieniem ![]() Racja, super blog!! Slodki Marcinek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ototo!!! |
|||
|
|
|
#647 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja też tylko zawsze o niej zapomnę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() myślałam myślałam, aż spojrzałam w katalog avonu i jest ![]() czyli nie włączałas wtedy światła albo ktoś w pobliżu nie 'pstryknął' palcami?
|
||||
|
|
|
#648 |
|
Konto usunięte
|
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater niektóre matki są rąbnięte
|
|
|
|
#649 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41520001]
To pytanie za stówę: dziecko nie chce ci zasypiać bez chusty, w chuście bez problemu - co lepsze? ![]() Dorotka od 5 tygodnia usypia i w chuście (potrafiła 4h nawet tak spać), i w nosidle teraz, i bez tego - na noc nie wkładam do chusty. W dzień też różnie. A jak ci chusta ułatwia, to niech ma tę chustę i już. Słowo honoru - gdy zacznie być mobilny (a to już tuż tuż przecież) to nie będzie ciągle w chuście chciał siedzieć [/QUOTE]No własnie też mi się wydaje, że to nic złego, tylko tż i siostra mi marudzą,że przyzwyczaję go i inaczej nie bedzie chciał zasnąć ale to nie oni siedzą całe dni z niewyspanym marudą. Szaja a jak Dorotka spala 4 godz to cały czas na Tobie? Ja jak odwinęłam małego i położyłam na łóżku to się obudził po 5 min z płaczem oczywiscie (wcale mu się nie dziwie).
|
|
|
|
#650 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co...wczoraj miałam taką sytuację:
Byłam z Igim w Lidlu i tylko jedna kasa była czynna, ja byłam 5 w kolejce, za mną jeszcze 2 osoby. Patrzę idzie kobitka w ciąży (na oko 6-7 miesiąc) mniej więcej moja rówieśniczka i się rozgląda po innych kasach czy nikt nie przyjdzie. To ja ją zawołałam i mówię "Proszę, niech Pani przede mną stanie w kolejce". A ta zrobiła minę srającego kota, weszła przede mnie i nawet nie podziękowała....czaicie to? Tak mi się przykro zrobiło...ja z malutkim dzieckiem ją wpuściłam a ona nawet słowem się nie odezwała tylko zrobiła głupią minę....
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zaglosujcie na psice http://warszawa.naszemiasto.pl/plebi...,id,t,kid.html
![]() Nomen, ale pysznie wygladaja!! i jaki przystojniak w bonusie Amoje dziecko przysnelo kolo 8 teraz sie obudzilo, zjado i spi dalej.. w nocy tak nie mozna? :brzddal: |
|
|
|
#652 | |||
|
Zakorzenienie
|
maluch przysnął to ponadrabiam
Cytat:
Cytat:
mój zrobił kiedys pełny obrót w zapietych tych szelkach ![]() Cytat:
[QUOTE=insolito;41513466] /QUOTE] |
|||
|
|
|
#653 |
|
Zadomowienie
|
Ja pierdziu, dziewczyny, w ogole nie mam ostatnio czasu nawet, zeby cos napisac. Kilka razy dziennie podchodze do czytania i
![]() Przelecialam Was na szybko i przede wszystkim: Silver fewciu okropnie Wam wspolczuje Meczycie sie obie ![]() Gratulacje z okazji skonczonych miesiecy i dla Marcinka za zabka ![]() Black, bardzo ladny makijaz Plaszczyk sliczny! Kocham h&m ![]() bokeh pewnie, ze idz! Niech tym razem tzbokeh siedzi z Hania ![]() Wpadam jak po ogien i jeszcze zapominam co mialam pisac
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Halo halo
ja zasnelam wczoraj dopiero po 2 w nocy i sie wkurzylam i przegladalam lozka z ikei mooooooze jakies kupimy.No i baaaaardzo dziekujemy za pamiec tak tak Hanna konczy 5 mscy :O Dla Marcinkowskiego buziole za zabek i 5mscy Dla Majeczki za 6 I Kubusia 4 ****Ide nakarmic glonojadka i wracam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwlaszcza pozycje orzechy i miod. |
|
|
|
|
#656 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez teraz taka nieogarnięta jestem, ze szok ale ciiiiii ![]() Cytat:
wywrózyłas przegosc ![]() Cytat:
co sie tym bobasom porobiło? Cytat:
![]() to nadrabiam dalej
|
||||
|
|
|
#657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fewciu a co do nicka to...wpisywałam, wpisywałam i wszystko było zajęte a że akurat siedziałam nad lekcjami z angielskiego to otworzyłam słownik na przypadkowej stronie i wybrałam stamtąd, hehe
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-06-27 o 10:09 |
|
|
|
|
#658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana.U nas nocka pięknie przespana, do 3 w lozeczku sam na brzuszku
![]() w załączeniu zdjęcie jak wygląda mój Leo po zjedzeniu banana z siateczki- głowę też musiałam mu umyc a do tego ryjek sobie podrapał![]() gratuluję dzieciaczkom skończonych miesięcy i nowych zębów ![]() na biegunkę jest krótka definicja- woda z dupy Cytat:
![]() Cytat:
moja ukochana karpatka- dałabym się pokroićosz Ty niedobra- ja rezygnuje na jakiś czas ze słodkości, podjęłam się ćwiczeń i mam nadzieję,że wytrwam w postanowieniach
|
||
|
|
|
#659 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
brawa ![]() imie(kolezanka mnie na uczelni tak przechrzciła) +rok urodzenia ![]() Cytat:
brawa dla Kubunia ![]() Cytat:
Cytat:
ELLLMI- tztowi to jakies lanie konkretne sie należy.... zeby takim byc zawziętym? to mi sie w głowie nie miesci... fajna kota ![]() BLACK- szalenstwo cie ogarnia uprzedzałysmy, ze tak bedzie SZAJA- nie martw sie na zapas, pamiętam jak dziewczyny pisałay o podnoszeniu głowki a Bartulo plakal z nosem w kocu, przyjdzie i na Dorkę czas MENEQ- mnie by takie wieczne przeprowadzki do szału doprowadziły, podziwiam, ze wytrzymujesz CAŁA jak Julasek? jestem na bieżąco |
||||||
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie obejrzymy sie, a baby zaczna przyprowdzac
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

i marchewkowy Marcinek w prezencie

Oczywiście dała skierowanie na badanie moczu, więc na dniach będzie łapanko.
Powinna zjadać 180 ml, a ona ledwo 140 wypija i wiecej nie chce 
za chwilę i będzie raczkował 

chociaz ja obstawiam ząbki, bo mały budzi sie co 1-1,5 godz (a niedawno przesypiał 6-8godz) i pcha rączki do buzi. Raz w nocy smaruję mu dziąsełka. Jak sie budzi i płacze to daje cyca i przewaznie zasypia. Albo przekrecam go na boczek albo brzuch, tez czasem pomaga.

jak ten czas leci
tak jakos poprostu
moze zapomnial?

z obu powodów 

i jaki przystojniak w bonusie