|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część wątku będzie mieć tytuł ... | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
3 | 4,92% |
| Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! |
|
0 | 0% |
| Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka |
|
8 | 13,11% |
| 2 chłopaków, 2 dziewczynki, trzeba zacząć spinać tyłki! |
|
3 | 4,92% |
| Niecierpliwe nasze brzuszki, chcą opuścić je maluszki! |
|
1 | 1,64% |
| Rodzą nam się już maluszki, czas opróżniać nasze brzuszki |
|
2 | 3,28% |
| Czas opuszczać mamuś brzuchy, nie obijać się maluchy! |
|
3 | 4,92% |
| Coraz większe nasze brzuszki, czas wykurzyć z nich maluszki |
|
0 | 0% |
| Rozkładamy nasze nóżki by urodzić swe maluszki |
|
1 | 1,64% |
| Rozkładają nam się nóżki bo to czas już na maluszki |
|
2 | 3,28% |
| Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki |
|
31 | 50,82% |
| Jedne już dzieciaczki mają, pozostałe wciąż czekają |
|
2 | 3,28% |
| Każdy dzień niech szybko zleci, bo my chcemy rodzic dzieci |
|
0 | 0% |
| Do porodu jeszcze chwila, Wizaż życie nam umila |
|
2 | 3,28% |
| Niech już wróci mąż od Kaśki, będą rodzic się bobaski |
|
3 | 4,92% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
Cytat:
ja jestem bardzo zadowolona z perso przynajmniej narazie zobaczymy jak młodą tam włożę jeszcze może powoli z tą szyjką, ale tak końcem sierpnia bym chciała urodzić ![]() ![]() Cytat:
tak może lepiej ujędrnić skórę Cytat:
Cytat:
![]() masakra z tymi laskami kurde może ona za duża jest? moja piczka....
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
Cytat:
ja też mam adres rodziców, a jestem pół na pół trochę tu trochę tam i też mogliby trafić jak mnie nie ma, ale narazie cisza była
|
|
#2073 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziendoberek
![]() Pierwsze co to gratuluje Madzi synkow!Niech rosna zdrowo i ładnie przybieraja na wadze ,silne chłopaki! Kropelko-normalnie nie wierze!Przeciez długi wekend jest lada dzien-tak wiec wkrotce bedziesz juz mama-ale czad! Passion-trzymam kciuki za ten test! Pozostałym mamusia gratuluje wizyt i pięknych wag Waszych pociech! U mnie nic ciekawego,od rana wielka chetka na cos słodkiego-tylko chęci brak by sie ubrac i isc do sklepu;/ Jesli chodzi o moj brzusio to jak się przed tygodniem jeszcze nic z nim nie działo tak od soboty i niedzieli codziennie jakas dolegliwosc.Jak nie bole miesiaczkowe ,tak częste spinanie sie brzuszka.Ciekawe czy jakbym teraz poszla na ktg to pokazały by mi sie jakies skurcze.. |
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
cotynato waga i wizyta wpisana na 1 str
![]() matall świetnie, że główka w dole!!! LaLoca gratuluję zakupów i 8 miesiąca Lola to dobrze, dajesz mi nadzieję - bardzo chciałam tą lampkę kwiatuszka ![]() madzia kochana aż mi łezka pociekła jak czytałam Twój post!!!!! super, że wróciłaś do nas, życzę dużo, dużo zdrówka i oczywiście wpisuję na pierwszą stronę Twoich synków Larysko gratuluję wizyty napisz który to tc to wpiszę wagę małej na 1 str ![]() wiktom gratuluję 9 miesiąca passion coooo???? ok - nadrobiłam, ogarnęłam 1 str i należy mi się narcystyczne brawo
|
#2075 |
|
dryfuję słowami
|
Kropelko, a Ty miałaś nieregularne cykle, że ten tp. taki wydłużony czy po prostu na pierwszym USG dzidzia była mała? Pytam, bo u mnie z OM to termin jest jakoś na 4.09, ale ja miałam strasznie rozjechane cykle. Albo się zdarzyło, że pojawił się po miesiącu, albo się zdarzyło, że i po trzech. Dla mnie @ to zawsze niespodzianka była. Ale akurat wtedy kiedy zaszłam, wiem kiedy dokładnie miałam owu i tak na prawdę zanim wyznaczono mi datę porodu na pierwszym USG, to ja to idealnie sama wyliczyłam wyszedł ten 11.09. Mój mały wymiarowo do tej pory idealnie wstrzeliwał się w tą datę. Raz, na połówkowym był tylko kilka dni młodszy jeszcze, ale na ostatnim USG w 30tc, to już idealnie wymiary wg daty porodu z pierwszego USG.
Agusia, tak przypuszczałam, że wrócisz. Raz, wizaż uzależnia A dwa, fajnie jest pogadać o "tych sprawach" jak się nie ma w otoczeniu nikogo z nim można zamienić zdanie i męczyć bulę, bo co tu dużo ukrywać... Kto z domowników zniesie takie pierdzielenie w kółko o tym samym...? A z komodą to jak teść nie daje rady, to weź instrukcje od teścia i dyryguj mu Passion ![]() Snow koniecznie napisz jak kwalifikacja do Medora, bo jestem ciekawa nie tylko wyniku (bo przypuszczam, że się załapiesz), co w ogóle wszystkiego co tam było. Sama mam te wizyte w pon. Gratuluję udanych wizyt ![]() i cieszę się, że mamy zaginione wróciły ![]() Madzia22Z niesamowite, że dzieciaczki takie małe, zwłaszcza Sebastianek gratulacje ![]() Kurcze, jak niedziela (a właściwie cały weekend) była fajna, tak wczoraj kiszka. W niedzielę śmiałam się jak dzika świnia z TŻ'tem, a wczoraj się z nim pożarłam :/ Jedyne co, to w niedzielę licytowałam fotelik-bujaczek i zapomniałam, że aukcja sie kończy i jakiś dziad mnie przebił teraz poluje na jakąś inną, ale juz musze sobie zapisać kiedy koniec i najlepiej budzik w tel ustawić żeby znów nie zapomnieć
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Lepko i gorąco... nawet w nocy spać się nie da... coś czuję, że będzie kolejny dzień kupy
![]() Powinnam siąść do kompa, powinnam poprasować i poprać, powinnam obiad zrobić... a siedzę na Wizażu i zastanawiam się co zrobić, żeby móc z kompa w wannie korzystać Porobiłam wczoraj zdjęcia zdobycznych ciuszków, teraz byłoby dobrze je spisać i posprawdzać rozmiary, bo coś czuję, że będzie mi trochę brakowało, ale nie mam siły. Idę po arbuza i kawę ![]() A w ogóle cykam się przed wizytą, bo coś mnie od dwóch tygodni kreweta boli - jakoś tak dziwnie kłuje... czarna Figulina, wegetacja to jutro będzie - Wiadomości podały wczoraj 37 stopni we Wro Macie tak Przechodzi razem z ciążą...Gratuluję tygodnia ![]() Askot ma czasami podobne, a nawet niższe ceny - niższe miał np. na staniki ![]() shure, to z Bajanexu bardziej mi się podoba ![]() cotka, może dlatego, że gorąco? Mi wszyscy lekarze (i znajomi i nieznajomi) każą się oszczędzać i nie przemęczać ![]() Nie smutaj się, nie jesteś złą matką, robisz co możesz, a że wyniki masz jakie masz, to absolutnie nie Twoja wina A w ogóle tak mi się nasunęło, może wód macie mniej ze względu na upały? No pije się więcej, ale też dużo więcej wypaca i wysikuje - organizm się chłodzi ![]() matal, gratuluję wizyty ![]() ![]() klask i:maharet - Alterra albo Alverde ![]() Madzia nr 1 misia o jaaaa... mi się też od zawsze marzył motor ![]() witkom, ja bym przeprasowała - raz, ze dodatkowe wybijanie bakterii, a dwa, mnie strasznie wkurza, jak coś jest pogniecione ![]() Gratulacje 9 ![]() jo_asiek Tutek jest bardzo fajny o ile masz na niego miejsce - sprawdź tylko które foteliki do niego będą pasowały ![]() asiek, same dobre wiadomości LaLoca, fajne łóżeczko i pościel Gratuluję ósemki ![]() Larysa, ale duża już Twoja Panna Super, że wszystko gra I szybko wygodnego materaca życzę ![]() ja ja chodzę w dwuczęściowym i mam w nosie, że pół cycka na wierzchu (tylko muszę się dobrze pilnować, żeby cały nie wyskoczył) Chciałam kupić inny, nie udało się, a tak Bartek mówi, że jestem najseksowniejsza na basenie ![]() passion, cokolwiek by to było ![]() Motylku, a ja jadę - generalnie kierunek morze i najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu, na tydzień Taka odważna jestem ![]() ladan ![]() madziaW świetne wieści, super, że jesteś i maluchy już po tej stronie brzucha Edytowane przez vea7 Czas edycji: 2013-08-06 o 10:33 |
|
|
|
#2077 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratki ![]() Cytat:
mi sie chce gdy tesc robi cos u mnie w domu, później zawsze trzeba poprawic choc ma dobre serce oczywiscie Cytat:
trzymaj się![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- i oczywiście witamy się |
||||||||
|
|
|
#2078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 35 tydzień i 2664 g ![]() Cytat:
dziękuję
|
|
#2079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponieważ opinie się skrajne to chyba sobie odpuszczę ten pas. Głównie ze wzgl. finansowych, bo właśnie usiadłam nad podsumowaniem kosztów wyprawki i wyszło mi prawie 4 tys. ![]() a jeszcze pewnie jakieś pierdółki dokupię, a i nie ma w tym ubrań, bo dużo dostałam, a tych kupionych przeze mnie jeszcze nie sumowałam. Przy 1. dziecku można się ogołocić z kasy.Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#2080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2082 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Ladan
![]()
|
#2084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także też jeszcze się uzbiera ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- ![]() i ![]() ![]() klask i: za nadrobienie i ogarnięcie 1 str
|
|
#2085 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki
![]() madzia GRATULACJE MAMUSIU! Życzę Wam duuuuużo zdrówka Larysa ale Oleńka jest już duża passion z początku przeraziłam się tą oksytocyną... oby test wyszedł dobry ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- policzanka już niedługo...już tuż,tuż ![]() ![]()
|
|
#2088 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa zrobiona. Właśnie pochłonęłam kawałek kopca kreta i delektuje się ciszą,bo udało mi się uspać Majeczkę.
Strasznie mi smutno i źle... ciężko się pogodzić ze śmiercią Wstałam dzisiaj z bólem głowy z tego wszystkiego :/
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2091 | |
|
dryfuję słowami
|
Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013
Cytat:
![]() zapomniałam wspomnieć, że przy jednej z nocnych wypraw do WC szczypawica mnie w tyłek ugryzła, bo se akurat siedziała na desce i wylazła jak ja na niego siadłam
|
|
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
a Diorisha Ty masz działalność tak? to też trochę inaczej
Cytat:
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam do sklepu po loda do kawy mrożonej, chciałam takiego dużego w pudełku, ale były tylko z algidy jakieś ananasy i tropikalne, które mi do tej kawy nijak nie pasowały i carte dore malaga, no to wzięłam tą malagę. A w domu się okazało, że ona zawiera 5% wina i rodzynki nasączone rumem
zjadłam 2 rodzynki zanim doczytałam i nadal nie mam loda, nie chce mi się drugi raz wychodzić, bo gorąco, a tego nie wiem kto zje, bo mój mąz nie lubi...
|
#2094 |
|
Wtajemniczenie
|
No normalnie język mi zaraz do pupy ucieknie jak tak patrze na te reklamy w tv.Ubieram sie i ide po cos słodkiego.
|
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
zamówiłam wózek i fotelik
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Trzeba ten dzień zapisać złotymi zgłoskami gdzieś
|
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje a jaki ? wiem co to za radosc jak ja zamowilam gondole ![]() ![]() ![]()
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
kaska hahaha,ale radocha
No to Miki ma już w czym się wozić
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
ufff wkońcu mura? ![]() Cytat:
biorę mężą w obroty od weekendu a no na pierwszą stronę z ta info ![]() Dziewczyny czy Wasze smoczki i inne gadżety które są zapakowane w te plastikowe opakowania też tak śmierdzą? właśnie biorę się za wyparzanie "monia" (smoczka)
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

pracuj nad tą szyjką - niech się powoli otwiera 
zobaczymy jak młodą tam włożę 
)

Raz, wizaż uzależnia 
teraz poluje na jakąś inną, ale juz musze sobie zapisać kiedy koniec i najlepiej budzik w tel ustawić żeby znów nie zapomnieć 

klask i:
(((
ale jeszcze chwilę wytrzymam żeby mała podrosła, choć gin powiedział, że moje zalecenie oszczędzania się się skończyło
mi sie chce gdy tesc robi cos u mnie w domu, później zawsze trzeba poprawic