Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część wątku będzie mieć tytuł ...
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 4,92%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 0 0%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 8 13,11%
2 chłopaków, 2 dziewczynki, trzeba zacząć spinać tyłki! 3 4,92%
Niecierpliwe nasze brzuszki, chcą opuścić je maluszki! 1 1,64%
Rodzą nam się już maluszki, czas opróżniać nasze brzuszki 2 3,28%
Czas opuszczać mamuś brzuchy, nie obijać się maluchy! 3 4,92%
Coraz większe nasze brzuszki, czas wykurzyć z nich maluszki 0 0%
Rozkładamy nasze nóżki by urodzić swe maluszki 1 1,64%
Rozkładają nam się nóżki bo to czas już na maluszki 2 3,28%
Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki 31 50,82%
Jedne już dzieciaczki mają, pozostałe wciąż czekają 2 3,28%
Każdy dzień niech szybko zleci, bo my chcemy rodzic dzieci 0 0%
Do porodu jeszcze chwila, Wizaż życie nam umila 2 3,28%
Niech już wróci mąż od Kaśki, będą rodzic się bobaski 3 4,92%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-08, 10:10   #3571
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

kaskaTyy, tez tak może być... Kiedy odstawiasz??

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Chce mi sie kawy, a wlasnie próbuje uspać Majulę.. Pewnie z godzina mi zejdzie, bo śpiewa mi nad uchem, hahaha

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:11   #3572
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
heh 13 to już za mało ale 35 to zdecydowanie za dużo. Wychodzi na to,że ze mnie malkontentka

maharetko ja mam teraz 32 stopnie w cieniu . Strach pomyśleć jaka temp. będzie o 13-14tej Na dwór dziś już nie wychodzę- na zakupach już byłam, małą dziś zostawiłam w domu.
Ja się już gotuję, a siedzę w pracy w starej kamienicy, w której "rzekomo" chłodniej niż na dworze... Ale i tak żal mi bardziej TŻ, który musi dziś stać na kuchni bez wiatraka i klimatyzacji przez 12h

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:11   #3573
karolson
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a od którego tc robią to ktg w szpitalu?
dobre pytanie, ktoś wie??

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
To ja mam już może arktyczne aż 13 stopni.

Widzę, że była ciężka noc dla wszystkich
to ja pakuje tą torbę i lecę do Ciebie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a wiecie co? ja sobie myślę-bo jestem na duphastonie- czy on może też te skurcze wycisza i nie urodzę do czasu odstawienia
mi się wydaje ta teoria bardzo słuszna..

ja miałam brac dziennie 3 nospy, 6 magnezów, 2 asparginy i tak stwierdziałam że na co mi te nospy już jak ja już moge rodzić, po co się nimi szprycowac wiec nospy niebiore, magnezów 2 dziennie i 1 aspargin do tego witaminy z dha, żelazo, cyclo3forte
Stary 2013-08-08, 10:13   #3574
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość

Chce mi sie kawy
No właśnie Czarna coś dziś w tyle jesteś z tą kawą Ja już "kawkuję"

Mama foka
Stary 2013-08-08, 10:16   #3575
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
zapomniałam i ja w końcu przekraczam magiczną trzydziestkę
witamy się z Jankiem w 30 tc

przyzwyczaisz się ja mam teraz na odwrót, bez Tżta nie umiem zasnąć

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Ja też miałam fatalną noc dzisiaj, nogi mnie tak bolały, że jutro to zgłosze ginowi. Bo jak tak to ma wyglądać, to ja dziękuje.

Budzę się średnio co dwie godziny na siku, a potem pół godziny nie śpie, bo mnie nogi tak bolą.

Ale dziewczyny pocieszacie z ta wagą. ale ja mówię co ma być to będzie.
ja tez sie balamm wagi ale juz mi obojetne, bedzie duzy zrobia cc albo urodze normalnie jak uznaja ze mam warnki i heja! moj pulpecik bedzie z nami

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:17   #3576
tassia
Zakorzenienie

Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

czarna trzymam kciuki za ten piekny dom
ale kasa kosmiczna

ja dzis tez slabo spalam bo piersi zaczely mnie bolec wiec spalam.na.plecach a to mnie z kolei stresowalo ze maciusiowi zle

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:17   #3577
87czarna
Zakorzenienie

agusia nie? :P
A wlasnie! Wczoraj na wizycie wspomnialam o moich skurczach w lydkach i zapytałam o magnez... To odpowiedz brzmiała: proszę jesc banany i pić mleko

Stary 2013-08-08, 10:18   #3578
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
absurd
pierwsze slysze
wszedzie mowia ze trzrba pic jak najwiecej wody zeby wyplukiwac z organizmu te zlogi
faktem jeat ze trzeba calkowicie.ograniczuc.pic ie slodkich i gazowanych

juz kiedys pisalan co na opuchlizne

herbata z pokrzywy takiej zebranej na lace
ktos tu pisal o herbacie z.mniszka
nogi.do.gory
moczenie nog w zimnej wodzie najlepeij z sola
ograniczenie spozywania soli i ciezkostrawnych dan
masaz nog od stop do kolan
lezac z nogami do gory robienie rowerka. krecenie stopami itp zeby pobudzic krazenie
sa tez zele chlodzace z mieta
pic wode.pic wode pic duzo duuuzo wody
duzo pije ale faktycznie moze zastapie wszystko woda, i kupie w koncu ta herbate...
soli nie jem, pieczywo odstawie
nogi do gory miala wczoraj wieczorem minimalnie pomoglo
zaraz wloze nogi w zimna wode tylko z tym masazem nie da rady...
eh
moze faktycznie skoczylo mi cisnienie i spuchalm, ale tlko na nogach na rakach caly czas tak samo
a moze za duzo pilam gazowanego?

Aleksander
Stary 2013-08-08, 10:19   #3579
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Na śmierć zapomniałam o wczorajszej akcji (ale TŻ potem mi chodził co chwilę z kuchni i nie miałam jak rozpisywać się na wizażu, żeby nie widział) - przyjeżdżamy wczoraj z TŻ do domu (do mnie) a moje siostry krzyczą, żeby nie wchodzić do łazienki... Myślę sobie "Co tam się dzieje?" Mówię im, że my jedziemy na zakupy, czy mamy im coś kupić...One tak, że wody. Już schodziłam po schodkach, jak młodsza siostra wyszła i prosi, żebym przyszła do łazienki - wchodzę, patrzę a druga siedzi i ma fioletowe włosy!!! Coś takiego http://www.google.pl/imgres?q=fioletowe+w%C5%8 2osy&um=1&sa=N&biw=1366&b ih=687&hl=pl&tbm=isch&tbn id=Jo4b02_pFudFUM:&imgref url=http://nutella115.pinger.pl/a/2013/2/6/&docid=oVBRe7N0OhR4SM&img url=http://i.pinger.pl/pgr447/d70626ab0019b4125112a0cd/2.jpg&w=1005&h=1600&ei=9F MDUpyNHoz2O9jkgfAL&zoom=1 &ved=1t:3588,r:55,s:0,i:2 64&iact=rc&page=3&tbnh=18 8&tbnw=119&start=39&ndsp= 27&tx=58&ty=49 I w płacz... Pytam się co się stało, a ona, że farbowała i tak jej farba chwyciła, a kolor miał być wiśniowy! Ona ma naturalne ciemny brąz i nigdy ich nie farbowała... Kazałam im je szorować pod wodą, ale wiedziałam, że to już nie zejdzie tak łatwo, dziś ma się umówić do fryzjera

Mama foka

Edytowane przez agusiamaskota
Czas edycji: 2013-08-08 o 10:25
Stary 2013-08-08, 10:19   #3580
Asiek84
Wtajemniczenie

chłop mój wrócił po miesięcznym urlopie do roboty i teraz to on głownie robi zakupy plus stołuje się na mieście w ramach śniadania, kanapki z domu brane są trujące.... ja nosa dalej niż na własne podwórko nie wystawiam, weszłam popłacić rachunki i go chyba ubiję... dupek jeden do mojej wypłaty 2,5 tygodnia a on sam wdał tyle kasy że szok...jakby nie było zostało nam 400 zł, bo nie chcę ruszać tej kasy którą odkładamy na konto oszczędnościowe

a z wyprawką dla młodego w ciemnej d... jestem... dobrze że chociaż pierwszoklasista ogarnięty i kasę na bloki, kredki, farby itp mam dla niego dołożoną

Edytowane przez Asiek84
Czas edycji: 2013-08-08 o 10:22
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:20   #3581
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
heh 13 to już za mało ale 35 to zdecydowanie za dużo. Wychodzi na to,że ze mnie malkontentka

maharetko ja mam teraz 32 stopnie w cieniu . Strach pomyśleć jaka temp. będzie o 13-14tej Na dwór dziś już nie wychodzę- na zakupach już byłam, małą dziś zostawiłam w domu.
Albo przegięcie w jedną, albo w drugą stronę.Nie mogłoby być cały czas po środku?
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:20   #3582
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
W to jestem skłonna uwierzyć - widać ile syfu teraz w jedzeniu. Trzeba naprawdę się wysilić żeby dostać coś godziwego. Ale cóż począć, właściwie marne mamy szanse żeby jakoś na to wpływać..

Ja bym się nie martwiła - moja mama wszystkie dzieci miała pod 4 kilo. Taka uroda nasza

Już dzisiaj pisałam właśnie - moja szwagierka miała tak w ostatnich tygodniach. Organizm zatrzymywał wodę i miała opuchnięte całe nogi jak słoń

I ja mam podobny termin. Też się zastanawiam, ale dowiem się dopiero w 36 tygodniu

Amen
Jakoś przed tygodniem chyba urodziło się w niemczech dziecko 13 funtów (czyli ponad 6kg). Siłami natury a jakże!
moja kuzynka tez tak miala... ale spuchla cala
z tym ze ja mam do porodu jeszcze co najmniej msc i tydzien!
wczesniej nie ma mowy!

Aleksander
Stary 2013-08-08, 10:20   #3583
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też najbardziej lubię te maślane-bez żadnego nadzienia

Może to od upału takie rewolucje/rewelacje ?
Mnie wczoraj solidnie szarpało na wymioty i żałuję,że nie szarpnęło raz a porządnie bo może bym miała spokój a tak się męczyłam cały dzień
Tak,maślane są super. Ale i tak już straciłam ochotę...
Możliwe,że upały. Lub stresy, bo sama sobie niepotrzebnie wkręcam

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Ja się już gotuję, a siedzę w pracy w starej kamienicy, w której "rzekomo" chłodniej niż na dworze... Ale i tak żal mi bardziej TŻ, który musi dziś stać na kuchni bez wiatraka i klimatyzacji przez 12h
Współczuję mu...

Biorę lapka,zapodam jakiś serial i idę się położyć do mojego panieńskiego łózia. Może się wyśpię, bo przez tego księcia Harrego było ciężko

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:21   #3584
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
No my mieszkamy w kamienicy-mury grubaśne na 60cm -kiedyś to było budownictwo (wiem dokładnie bo jakiś czas temu mąż szukał wiertła 80cm żeby zrobić dziurę na kabel do anteny tv ) faktycznie troszkę chłodniej niż na dworze ale i tak gorąc niesamowity.
O matko współczuję pracy w parującej kuchni bez klimy i wiatraka
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:21   #3585
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
d

to ja pakuje tą torbę i lecę do Ciebie
e
Zapraszam.Przywieź ze sobą tak 8-9 stopni.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:22   #3586
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz zdaje relacje z wczorajszego oglądania domu.
No więc domek,na który byłabym tak napalona okazał się bez żadnych rewelacji. Niczym mnie nie ujął,a do tego był lekko zaniedbany. Pokoje malutkie, jedynie ogród zadbany i przyzwoity. Podziękowaliśmy ;]

A teraz słuchajcie tego...
Po powrocie do domu poszliśmy na małe zakupy spożywcze i jakoś tak mnie natchnęło,żeby przejść się do innych agencji i zobaczyć co mają do zaoferowania. Kiedy mijaliśmy jedną z nich, wyszedł znajomy Hindus,który jest tam managerem i zaczepił nas. Pytał czy szukamy mieszkania,jakie,gdzie,it p. Zaproponował nam jedno,tylko cena lekko wygórowana. Stwierdziliśmy,że pojedziemy zobaczyć..co nam szkodzi. Tak więc wrócilismy szybko do domu i pojechaliśmy w umówione miejsce.
Myślałam,że dostanę zawału jak otworzył drzwi tego domu...COŚ PIĘKNEGO! Wszystko idealne-takie jak powinno być. Salon z kominkiem, nowe okna,podłogi, kuchnia- z kuchni wyjscie do przepięknego ogródka,a na górze trzy sypialnie idealnej wielkości. Łazienka mała,ale za to ma wszystko,co powinna mieć... dom jednym słowem dopiero po remoncie..na dodatek w stylu nowoczesnym-ZAKOCHAŁAM SIĘ Nawet garaż jest z takim duzym podjazdem...
Ja tylko chwytałam się za głowę,a Tż rozkminiał co zrobić,bo na wstepie musimy wydać 25 tysiecy funtów... a to tylko same opłaty agencyjne i za wynajęcie. Dzwoniliśmy do naszego własciciela domu,w którym obecnie mieszkamy, bo problem jest taki,ze domek dostepny jest juz od 23.08, a my mamy tutaj umowę do 6.09. Po porannej rozmowie z Tż widzę,że jest zdecydowany, także dzisiaj jak wstanie to idziemy do agencji wpłacić pierwsze pieniądze, no i czekamy na decyzję własciciela,bo wczoraj przed nami była jeszcze jedna rodzinka oglądać domek... murzyni. Mam nadzieje,że do tego czasu nikt wiecej tego domu nie zobaczy,bo boję się cholernie,że ktoś nam go sprzątanie spod nosa
ojej to trzymam kciuki
ale ceny zabjaja, w NL placi sie czynsz plus kaucje, a jak przez agencje to jeszcze jedna kaucje dla posrednika ale az tyle? wow
najwazniejsze ze to wasz wymarzony domek

Aleksander
Stary 2013-08-08, 10:24   #3587
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
chłop mój wrócił po miesięcznym urlopie do roboty i teraz to on głownie robi zakupy plus stołuje się na mieście w ramach śniadania, kanapki z domu brane są trujące.... ja nosa dalej niż na własne podwórko nie wystawiam, weszłam popłacić rachunki i go chyba ubiję... dupek jeden do mojej wypłaty 2,5 tygodnia a on sam wdał tyle kasy że szok...jakby nie było zostało nam 400 zł, bo nie chcę ruszać tej kasy którą odkładamy na konto oszczędnościowe

a z wyprawką dla młodego w ciemnej d... jestem... dobrze że chociaż pierwszoklasista ogarnięty i kasę na bloki, kredki, farby itp mam dla niego dołożoną

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:

Biorę lapka,zapodam jakiś serial i idę się położyć do mojego panieńskiego łózia. Może się wyśpię, bo przez tego księcia Harrego było ciężko

Mama foka
Stary 2013-08-08, 10:25   #3588
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Tak,maślane są super. Ale i tak już straciłam ochotę...
Możliwe,że upały. Lub stresy, bo sama sobie niepotrzebnie wkręcam

Faktycznie,że to może było ze stresu po wczorajszej wizycie. Oj niepotrzebnie się nakręciłaś tą wagą.
Stary 2013-08-08, 10:25   #3589
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Na domiar złego jak jechałam do rodziców to postanowiłam "po drodze" (a tak właściwie w ogóle nie po drodze tylko musiałam tam specjalnie zajechać) skoczyć do Biedry po croissanty, bo mam okropną ochotę.Wpadam tam tylko po nie, a tam co?Jajo, nie ma. A wszystko inne jest.
Czułam,że coś pieczą,więc mogłąbym chwilę na nie poczekać. Pytam panią kiedy będą,a ona do mnie z wyrzutem,że ona jeszcze cenówek nie zrobiła bo ma tyle roboty, a jak zrobi to dopiero je wstawi do pieca. Zirytowała mnie więc jej powiedziałam co myślę-że od 7 mają czynne, jest po godz.9, jakoś wszystko inne upiekła a to nie?I że ja specjalnie przyjechałam i że mnie wkurzyła. Ale baba miała minę.
Wyszłam cała wkurzona ze sklepu,rzuciłam koszykiem i poszłam A potem się rozryczałam

I w ogóle powiedzcie mi jak ja mam coś przybrać na wadze skoro co zjem to mi niedobrze, a w dodatku od wczoraj mnie na serio nieźle czyści???????
oj humor ciążowy - pani powinna zrozumieć

i narobiłaś mi smaka na crossainta - ale nie ma mowy nie ruszam się z domu w ten upał.

po waszych wczorajszych wspominkach o czipsikach skusiłam się na sunbitsy pomidorowe i potem żałowałam (rozbolał mnie żołądek i przeczyściło)

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:25   #3590
87czarna
Zakorzenienie

agusiato poszalała z kolorkiem

Stary 2013-08-08, 10:26   #3591
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
heheh przeczytałam bo bez księcia Harrego ciężko
Stary 2013-08-08, 10:27   #3592
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mianuję Cię moim następcą, który męczy bułe o wózek
Sesese to trudna decyzja qrde no i wolałabym się upewnić, żeby nie żałować

Cytat:
Pochwal się pościelą

No jak dla mnie to m bardzo twarde zawieszenie, prawie się nie buja
Taki zestawik bez baldachimu http://www.juramba.pl/allegro/wzory/mis_ksiezyc_e2.jpeg Bardzo zachowawcza, ale ja lubię takie delikatne, czyste i spokojne kolorki. Zapasową pościel kupię w późniejszym czasie w bardziej pstrokatym kolorze niech się córa cieszy Do takiego bazowego zestawu będzie łatwo później coś dopasować

Pamiętam Twoją opinie, ale może ustawiona była amortyzacja w tej twardszej pozycji? zmieniałaś? aha i bujanie interesuje mnie nie na boki, a przód-tył.

Cytat:
Dołączam się do pytania, a i jeszcze jak często się robi?

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Madzia000 śliczny brzuszek

Witam się czwartkowo. Po 2 masakrycznych nocach w końcu się wyspałam Do tego śniło mi się, że urodziłam, moje dziecko miało dużo blond włosków (mimo, że oboje z TŻ mamy ciemne) i okazało się że jest dziewczynką Mam dzisiaj wizytę, może będzie zaskoczenie podczas usg?
A chciałabyś się zaskoczyć?
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:28   #3593
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
ja ostatnia wizyte u gina mam 12 sierpnia,a pozniej juz mam jezdzic chyba co tydzien na ktg do szpitala. tego 12 bedzie u mnie 36t3d. wiec zapewne od 37 tygodnia zaczne jezdzic.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:30   #3594
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Na domiar złego jak jechałam do rodziców to postanowiłam "po drodze" (a tak właściwie w ogóle nie po drodze tylko musiałam tam specjalnie zajechać) skoczyć do Biedry po croissanty, bo mam okropną ochotę.Wpadam tam tylko po nie, a tam co?Jajo, nie ma. A wszystko inne jest.
Czułam,że coś pieczą,więc mogłąbym chwilę na nie poczekać. Pytam panią kiedy będą,a ona do mnie z wyrzutem,że ona jeszcze cenówek nie zrobiła bo ma tyle roboty, a jak zrobi to dopiero je wstawi do pieca. Zirytowała mnie więc jej powiedziałam co myślę-że od 7 mają czynne, jest po godz.9, jakoś wszystko inne upiekła a to nie?I że ja specjalnie przyjechałam i że mnie wkurzyła. Ale baba miała minę.
Wyszłam cała wkurzona ze sklepu,rzuciłam koszykiem i poszłam A potem się rozryczałam

dobra jesteś
biedna kobitka ale i biedna Ty
nie mogę
Cytat:
Ale i tak żal mi bardziej TŻ, który musi dziś stać na kuchni bez wiatraka i klimatyzacji przez 12h

masakra, przecież w takiej tem to nie powinno się pracować, pracodawca powienien o to zadbać. Powinien, a wiadomo jak jest

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
duzo pije ale faktycznie moze zastapie wszystko woda, i kupie w koncu ta herbate...
soli nie jem, pieczywo odstawie
nogi do gory miala wczoraj wieczorem minimalnie pomoglo
zaraz wloze nogi w zimna wode tylko z tym masazem nie da rady...
eh
moze faktycznie skoczylo mi cisnienie i spuchalm, ale tlko na nogach na rakach caly czas tak samo
a moze za duzo pilam gazowanego?
gazowane odstaw całkowicie, nic dobrego w tym nie ma i lepiej tego eni zaliczać do wypitych płynów
a ciśnienie koniecznie zmierz

wkurzył mnie gościu w mięsny, poprosiłam cienko pokrojonej szynki, patrzę w domu a tu grubo, nie lubię tak

Misia, co się stało, że byłaś na ip
spory Twój dzieciaczek, moja waży mniej
Stary 2013-08-08, 10:33   #3595
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
agusiato poszalała z kolorkiem
No Żal mi jej było, bo mi szczena opadła prawie do samej ziemi... Farba musiała być stara czy coś Fryzjerzy się na tym znają, to coś zrobią... Ale idź teraz przez całe miasto człowieku w taki upał z fioletowymi włosami na głowie

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
masakra, przecież w takiej tem to nie powinno się pracować, pracodawca powienien o to zadbać. Powinien, a wiadomo jak jest

No dokładnie... Sala jest klimatyzowana, dlatego TŻ ciągle narzeka, że kelnerki mają się super na barze i na sali, a ponoć najwięcej narzekają.

Mama foka
Stary 2013-08-08, 10:34   #3596
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
heheh przeczytałam bo bez księcia Harrego ciężko

Motyl, a co było wczoraj na wizycie

przepraszam, nei dam rady nadrobić

wieczorem mąż dmuchał basen, jak się koło Niego kręciłam, spadam niedługo moczyć tyłek
Stary 2013-08-08, 10:34   #3597
angelikada
Wtajemniczenie

bożeeee jak ciężko mi się oddycha :/ to jakas masakra dosłownie, ide chyba wybrać łóżeczko na all i już kupić niech przychodzi i czekam dzisiaj na położną jak co tydzień ma się dzisiaj pojawić
angelikada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:34   #3598
marysia_258
Zadomowienie

Witam
Ale się dziś nie wyspałam do tego głowa mi pęka nawet apap nie pomaga
Niech już się ochłodzi

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:37   #3599
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość

gazowane odstaw całkowicie, nic dobrego w tym nie ma i lepiej tego eni zaliczać do wypitych płynów
a ciśnienie koniecznie zmierz

wkurzył mnie gościu w mięsny, poprosiłam cienko pokrojonej szynki, patrzę w domu a tu grubo, nie lubię tak

Misia, co się stało, że byłaś na ip
spory Twój dzieciaczek, moja waży mniej
odstawiam, chce odzyskac swoje kostki...
cisnieni mierzylam pol godizny temu i bylo na jednym 110/50 a na drugim aparacie 110/70, puls 11o
ide do ginka na 15.15 wiec mu wszystko powiem

Aleksander
Stary 2013-08-08, 10:39   #3600
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Witamy sie w 35 tygodniuu wrzucam zdjecie apartamentu Jasia obwod bunia w pepku 99/100 cm

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
śliczny.
Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
To ja mam już może arktyczne aż 13 stopni.

Widzę, że była ciężka noc dla wszystkich
Ja mam dzisiaj w Hiszpanii 18 stopni. Jest chłodno.

Pojechałam do sklepu, kupiłam jedzenie, zjadłam crossainta maślanego ( u mnie w piekarni był wybór od cholery Motylku)
Zapiłam kawą i puściłam pawia.

Ogólnie to mi cięzko jakoś, noga trochę boli. Ale jakoś dziwnie się czuję.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości