|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
moja pierwsza miłość była z Mediolanu ![]() Werona jest piękna, byliśmy ze dwa lata temu a do Florencji moi mężczyźni wybierają się na jesień. To marzenie mojego starszego syna a jak długo mieszkasz we Włoszech i wogłe jak się tam znalazłaś? Jesteś zadowolona że mieszkasz tam? Czujesz,że to Twoje miejsce na ziemi? Sorry za milion pytań ale my jesteśmy coraz bardziej przekonani z TZ że tutaj to żyć nie będziemy. Na razie trzyma nas jedynie praca bo nie możemy narzekać i wiem,że lepszej roboty byśmy nigdzie nie znaleźli. A wyjeżdzając za granicę też trzeba się liczyć z tym,że trzeba będzie coś robić |
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
ufff nadrobiłam wątek, witam nowe mamusie!! super, im nas więcej tym lepiej
dzieki dziewczyny, ja jeszcze w to nie wierze hah ![]() wiec bylo tak, nawet mi nie przeszło przez myśl ze ten dzien bedzie tym dniem ;p rano sobie wstaliśmy, zrobiłam śniadanko i pojechalismy do tesciów, mielismy jechać na działke poleżakować no i wcześniej jeszcze poszlam na targ(w tej miejscowosci jest mega wielki targ co niedziela;p kupilam sobie mini piekarnik ) no i pojechaliśmy na tę działkę, tzt mi mówił wcześniej ze może jechać na miasto do mojego szwagra podpisać tam jakąś umowę związaną z samochodem. No i jak zadzwonił szwagier to tzt oznajmia mi że jedzie, a ja... a ja sobie myśle, skoro jest tesciowa, to moze zajmie się Amelką a ja pojadę sobie z tztem na miasto, on se załątwi swoją sprawę a ja pojadę do rosmana i w koncu mnie wziął ) no a ja bylam w pepco rosmanie i biedrze (przy okazji super spodenki Amelce kupilam w pepco i komplecik) no i tzta nie bylo jeszcze to pojechalam do siostryyyy i tak czekam i czekam, w koncu przyjechal to jesszcze go wyciagnelam na pizze idziemy idziemy idziemyyyyy no i dostarlismy do slepej sciezki leśnej i tzt tak stoi niby szuka (grzybow ![]() ![]() )ale no serioooooo nie spodziewalam sie!!!! jestem taka szczesliwaaaaaa ze nie umiem nawet tego opisać.
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#394 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i się pobeczała przy okazji czytania ![]() P.S. a ja jutro mam z TŻ drugą rocznice zaręczyn
26.02.2013 18.11.2014 Edytowane przez iffonka7 Czas edycji: 2013-08-19 o 10:29 |
|
|
|
|
#395 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak daję jej chrupka to ja jej go trzymam a ona je. Najbardziej boję się zadławienia Cytat:
![]() Nic nie mogę zrobić...Jak na chwilę wychodzę z pokoju to jest ryk. ![]() Cytat:
Od mojej siostry synek nie dostał się do przedszkola a i ona i jej mąż pracują. Polska........ Cytat:
A ta laska to niech się wypcha..... Jak nie dała wcześniej znać to czego ona teraz oczekuje? Pfffffff.... Cytat:
![]() brak słów.... Cytat:
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Deli, jacieniemogę, aż się poryczałam jak to czytałam...
Jak pięknie! |
|
|
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas tylko takie rzeczy się dziejąDeli-ale się wzruszyłam, piękne LOVE STORY Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-08-19 o 10:35 |
|
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pola właśnie od wczoraj w foteliku jeździ. To wszystko wyjaśnia. |
|
|
|
|
#399 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42310700]ślub kiedy? [/QUOTE]
7 września W sobotę poćwiczyłam - masakra, zero kondycji ![]() Cytat:
![]() Hej, fajnie, że zdecydowałaś się odezwać ![]() Cytat:
Cytat:
Ta bezradność jest chyba najgorsza...A ciekawe jak u Szklanki - coś dawno się nie odzywała. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Marsi wysłałaś mi tę książkę?
|
|||||||
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marta nie smuć się |
|
|
|
|
#401 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tych pojedynczych warzyw nie opłaca się kupować w słoiczkach![]() Cytat:
Nie wierze w takie czopki, jezeli nie wycisza sie przy Tobie/tż to i czopek moim zdaniem nie pomoze (chyba,ze przez zaskoczenie)Cytat:
Cytat:
Kiedys sie w koncu pojawia, ale poki my bardzo piersiowe to mi nie spieszno![]() witaj ![]() Jak w klubie AA ![]() Cytat:
Połączenie wątków, historii postaci-pomysłowe, atmosfera powieści -super, historia-wciągająca, chociaz główną tajemnicę łatwo rozszyfrować . W 2 miejscach to się nawet poryczałam![]() Jednym słowem: Warto przeczytać!Polecam![]() ![]() Dużo niemowlaków tak ma w pewnym momencie Cytat:
), mimo ze spi odkopana to ubieram ja tylko w bodziaka z krotkim. Tylko, ze moja pije z cycka to sie jeszcze nagrzewa ode mnie
Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2013-08-19 o 10:54 |
||||||
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytam tylko z ciekawości, bo coś długo jej nie ma i się zastanawiałam czy tak długo idzie czy może jej jeszcze nie wysłałaś
|
|
|
|
|
#404 |
|
Zadomowienie
|
Deli gratulacje narzeczono
![]() Witam nowe mamusie I na razie chyba tyle bo się wybieramy do przychodni, może się zaszczepimy na pneumo |
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Deli prawie się pobeczałam ale przeczytałam : (...) myślałam że on coś chce ten tego i rąbłam śmiechem, przepraszam
![]() Ale oświadczyny super, mi się oświadczał przy teściowej ;> |
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle dziewczyny już dawno miałam pytać. Robicie coś jak dzieciowi uszko odstaje? Bo Dawidowi prawe uszko odstaje nawet z profilu mu to widać :/
|
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#409 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42312943]A link fb zgłosiłam obsłudze fb
I BARDZO dobrze !! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Każde dziecko dochodzi do wszystkiego w innym tempie ![]() Pietraszko nie siedzi ale za to jak się przemieszcza po całym mieszkaniu!! Daria ledwo co na brzuszku leży bo straszne tego nie lubi chyba nigdy nie będzie pełzać nie mówiąc już o raczkowaniu. No ale za to siedzi Więc postanowiłam się nie przejmować że tyle dzieciaczków już raczkuje a nawet stoją. I na nas przyjdzie czas. Cytat:
![]() Blugirl, WITAJ przybij pione ja też gaduła ale nieśmiała ![]() Piękna Zosia!! ![]() Cytat:
Jest czas że ćwiczę a potem nagle przerywam i d.u.p.a. Ostatnio ćwiczyłam w piątek. Ale od soboty tak mnie napierniczają plecy że ledwo chodzę. Więc znów z ćwiczeń nici Szaja, GRATULUJĘ pierwszego ząbka!! Napisałaś że Dorka miała niechęć do jedzenia łyżeczką. Daria ma tak od paru dni. Może też szykuje sie pierwszy ząbek? ![]() nawijka, super że wyjście udane Mała, przykro mi z powodu Tż insolito za ząbek !! Daria się obudziła ale może dam radę nadrobić dalej
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-08-19 o 11:15 |
||||||
|
|
|
#410 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tekst z wielorybem to mój tż lubi, np leżą sobie z hanią na łóżku, przychodze ja a tż mówi zobacz Hancia nasz wielorybek przyszedł ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42323581]Black pocieszę się, że nawet jakbyście miały być ostatnie z zębami, to za to - jakie emocje! cały wątek by wam kibicował [/QUOTE]![]() Cytat:
![]() I co za hamstwo z tym wirusem... niby ufasz partnerowi ale beznadziejne takie coś.... Cytat:
Cytat:
![]() Piękna Zosia, jaka duża się wydaje Cytat:
u mnie też... ale dostałamw czoraj wieczorem @ więc może to też od tego trochę ![]() Cytat:
marzą mi się od paru miesięcy, takie świeże oczywiścieCytat:
Ja Cię znam i wiele innych też ! nie smutajI buziaki dla Blaneczki
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh UU tzn cycki
kp
|
|
|
|
#412 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)p.s. nie widze zeby mu odstawało Cytat:
A jak go karmię w leżaczku to zajada łyżeczkę, popycha pasami idopycha stopą, ale najsmaczniejsze są te pasy leżaczka
Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2013-08-19 o 11:26 |
||
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
w sensie że takie graficzne przedstawienie sprawy? ?
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
i już balam się że Was mrówki zaatakują...gratuluję raz jeszcze... Swoją droga po oswiadczynach mogliscie na tym mchu...ten tego ![]() ![]() ![]() Mój mi się oświadczył w jakuzzi w Gołębiewskim w Mikolajkach...wracając z majówki zajechalismy tam na basen....i nie było widać jak klekal...cfffaniak...ale potem sobie przypomniałam że tak dziwnie szedł i ściskał coś w ręku...dżizas jakby mu pierścionek wypadł....chyba byłaby kicha
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Deli gratulacje
![]() :thumbup::thumbup:Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#416 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Neti, a nie możesz wejść przez tel na wizaż nie przez aplikację tylko normalnie z wyszukiwarki ? wtedy będziesz miała klub ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ogromne gratulacje [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42325687]Szlag mnie trafił z rana: http://fakty.interia.pl/prasa/news-r...sz,nId,1012956[/QUOTE]
|
|
#417 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do nocki to bardzo współczuje, może faktycznie zeby?? U nas było identyko jak zęby szły, wrzask nie z tej ziemi i to taki ponad godzine. cycuś nie pomagał. i to zawsze w gdzieś tak 9, 10 wieczorem. Rzucał się jak opętany. Cytat:
przypomniały mi się moje zaręczyny, hahah tylko u mnie to był wielkie jaja hahaha, tz został dziw.karzem, oświadczył mi się na poprawinach wesela mojej siostry, długa historia Cytat:
![]() Filip właśnie próbuje wdrapać się na łózko i przy okazji próbuje wszystko ściągnąć z ławy
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odsapnełam i dopiero doczytałam do końca![]() Jeśli o uszy chodzi-Oskar też nie ma idealnie przylegających ale nic z tym nie robię. Bo i co robić? Staram się tylko żeby nie były zagiete.
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
no tylko Dadol ma jedno ucho i o to cho
Bokeh podobno graficzne
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Wcale się nie dziwie - w końcu tyle rzeczy ma się na głowie
Dam znać jak dojdzie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

Tesciowa moja jest okropna i moj maz jest pierwszy, ktory to przyznaje wiec nie ma mowy o mamisynku. Ale tak szczerze mowiac to z naszych znajomych jest tylko jeden przypadek skrajny. A podstawowy zarzut, ze mlodzi zostaja dlugo w domu z wygodnictwa uwazam za smieszny: znam wiele mlodych par, ktore chca zamieszkac same i starac sie o dzieci, ale finansowo jest to niemozliwe, tym bardziej ze rynek pracy rzadko ma cos interesujacego do zaoferowania poza Mediolanem. 

i w koncu mnie wziął
Fajnie, że mu posmakował.

Jak pięknie!

My kupiliśmy ostatnio taki 9-36 kg i nie chcę zrobić przesiadkę jak Mała będzie pewnie siedziała. Czy lepiej może trochę poczekać

)....

teściu dziś wysłał, wygoniłam go jak po chleb jechał

marzą mi się od paru miesięcy, takie świeże oczywiście
zmiany na pierwszej stronie... Z zaginionych mamuś usunęłam te, które nie odezwały się przynajmniej w 3. pierwszych wątkach na odchowalni, albo po bardzo długiej przerwie napisały jednego posta i znowu ich nie ma.