|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
hejka!
maz dzis wrocil jz do pracy, abuuuu ![]() mlody postanowil chyba pozegnac sie z tatusiem i obudzil sie o 5 ![]() ja tez juz boje sie spac z nim w lozku, tym bardziej sama bo tez sie budzi po cichaczu i narazie spi w lozeczku, i chyba tak bede robic ze jak rano sie przebudzi to po uspieniu bedzie spal juz w swoim lozeczku, zawsze to bezpieczniej marta - jak fifi? ma temp? karusia - zdrowka zycze! sylwietta - masakra z ta impreza, a to zaproszenie?! No litosci, co ta paździochy!!!! odcinek z nauka jazdy wojtowej MEGA!!!!! ![]() jakaja - wow, ja gdybym nie byla n-elka to bym chyba wlasnie pracowala w kwiaciarni co prawda za grosz talentu dekoratorskiego ale uwielbiam zapach kwiatow! cudny Krzysiulek! nawijka - biedny Kubulek, usciskaj go ode mnie ![]() bokeh - cudna Hanulka! jak nocka? nie plakusiala juz? fewcia - bosz, wspolczuje myszy! NIENAWIDZE poprostu NIENAWIDZE!!!!!!!! dla mnie sa mega obzydliwe, OBRZYDLIWE! podziwiam cie, ja bym zwiala z domu, serio! zrob ukradkiem zdjecie sasiadowi ![]() dobrze, z e z siostra ok! little - szczur? o matko! mika - powodzenia! charlizzz - masz fotki ze spotaknia? ![]() cala - brawa dla Julaska i baty dla ciebie za jojczenie "ten moj Julasek to taki w tyle, nic nie robi..." ![]() Ifwka - sto latek za pol roczku!!!! ![]() Lady - u nas wlasnie tak bylo z siadaniem, sklon do przodu. i tak nie moze byc, dziecko musi miec proste plecki. nadrobilam, jestem wielka!!! ![]() dziec pewnie za niedlugo wstanie... Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-08-20 o 07:17 |
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
A wogóle to mi się śniło dzisiaj że wszystki polecialysmy do Menq i była bibka
![]() Maluszki spaly każde obok siebie..na wielkim kojcu na podłodze a mamy drinken drinken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i Hancie Bokeh nosilam..bo się pierwsza obudziła i już wariowala,po pokoju ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-08-20 o 07:19 |
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Jednak jest jakas sprawiedliwosc na tym swiecie
![]() http://www.pudelek.pl/artykul/58090/...czesto_placze/ ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Zapraszam!! Ale chyba czarterem z taka iloscia dzieci leciec musialybyscie... No i u mnie tylko kojca brak. Podloga w calym mieszkaniu jest do dyspozycji. |
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Rownowaga w przyrodzie musi byc. Dzisiejsza noc porazka, obudzilam sie i plakalam ze zmeczenia, nie wiem o co kaman, nie wiem, czym sie roznila dzisiejsza noc od wczorajszej nie wiem :'( padnieta jestem
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#636 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no a jak? wyobrażasz sobie CZTERY tygodnie biby u wiśni? no jak to nazwać inaczej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
oj oj, nie mozna mieć wszystkiego ![]() a baty, za ględzenie biorę na klatę ![]() ![]() Witam się pobudka przed 6. Noc w miarę spokojna. co z tym karmieniem na leżąco, ja w nocy też daję butle w łóżeczku? yyy? ![]() mój dzieć już szaleje, ide zrobie mu sejse ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Cytat:
ja myślę, że JUMBOJETEM ![]() ![]() w biznes klasie o!---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Cytat:
bidulka!! tule Wa mocno!! i jeszcze raz za szczepienie. mam nadzieje, że nie pogorszy Wam ono jeszcze bardziej tych nocek paskudnych.
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Lady łącze się w bólu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- U mnie mozemy zrobic poprawiny imprezy hje |
|
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nie wierze że Blanka kiedyś przespi noc,ba niech się budzi na jedzenie ale niech śpi potem!
![]() Lady musimy się jakoś trzymać. Moja na mm i tak słabo śpi. A jeszcze teraz nie ma M. to już w ogóle. I jak tu zachować fewciowy błagan? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#640 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o to jest pytanie zapytaj Hani bokehowej ona wie! ![]()
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
.............. Amelka nie spala od 12 do prawie 2, później od 4 do 6 .. musiałam ją tulić itd chyba ją bolał brzuch.. tylko nie wiem od czego, bo nic nie jadłam wczoraj takiego............. ![]() A dziś odstawiam ją do t. a ja jade do miasta wyluzować od małej, ostatnio 9 lipca zostawiłam małą t. na pare godzin, wiec moge co nie?;p haha i musze jeszcze zmniejszyc pierscionek bo tzt wział nr 10 a jest na mnie odrobine za duzy i boje sie ze mi spadnie. :p jade jeszcze na ciuchy dla Amelki, bo nie mam prawie dla niej ubran.
|
|
#643 |
|
Zadomowienie
|
Neti, ale miałaś sen
Deli, pochwal się potem coś kupiła. Kurde, o co chodzi z tymi nocami? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Żadne bibki mi sie nie pomyliły...najpierw u HJE.... A potem lecim do MENQ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#645 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() U na noc ok, jedna pobudka o 2 na jedzenie. Czy moje dziecko nie je za dużo? Na dobre wypije 5 butelek mm, do tego zupke i deserek zje
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
U nas nocka lepsza 2 razy byl cyc i rano pobudka o 5,45 mój synuś pilnuje żebym do pracy nie zaspała Znalazłam sposob na niejadka on nie lubi słodkiego kaszke holle wcina jak głupi a bobovity po 4-5 łyżeczkach go muliły juz dwa dni wieczorem dostał holle i ładnie jadł no i uwielbiamy cytryne i kwaśne jabłka naprawde mi gębe krzywi a on je ze smakiem ![]() ![]() Neti my tez sie chrzcimy w niedziele ale butków nie mamy dziś jadę coś kupić a jak nie to w skarpetkach samych ????
|
#647 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
|
|
|
|
#648 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niezły patent mają chłopaki Dobrze, że siostrze nic nie jest.Cytat:
Julek niech się rozwija w swoim tempie, Ty się nie stresuj, nie porównuj tak bardzo do innych dzieci. Moja w ogóle się nie obraca na boki i nie robi wielu rzeczy, które zwykle robią półroczniaki ale nic nie zrobię. Trzymam kciuki żeby sam do wszystkiego wkrótce doszedł![]() Cytat:
Cytat:
Swoją drogą u mnie na bank by było doniesione przez moją sąsiadkę Laurę ![]() Poza tym-przesada z tymi myszami. Małżeństwo takie jak wy specjalnie kupuje mieszkanie w nowym budownictwie, żeby to wszystko miało ręce i nogi i żeby się super mieszkało a tu... myszy?? Skąd ja się pytam ![]() Cytat:
A Ty nie gadaj bo Ty taka sama laska....Cytat:
Super!Cytat:
Cytat:
Jak moja będzie tak "lubiła" ubieranie jak teraz to chyba się zachlastam ![]() Cytat:
Super bada teren![]() Cytat:
I jeszcze coś sprzątnąć??
|
||||||||||
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Na all nazwa uż: WIOMAR Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-08-20 o 08:35 |
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Powariowały
4 strony w jeden wieczór ![]() nadrabiam |
|
|
|
#651 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. Nie mam pojęcia co u Was, melduję tylko że żyję. Tż ma urlop a tu gdzie jesteśmy nie bardzo mam zasięg bo... jesteśmy u jego rodziców!
Słuchajcie w piątek jechaliśmy na weekend, ale nie do nich. Po drodze rozpadło się nam łożysko koła samochodu. I oczywiście doszliśmy do wniosku że podjedziemy tam żeby je wymienić bo byliśmy 30 km od nich. A mówiłam że już nigdy tam nie pojadę! Nie dość, że tu utknęłam, bo łożysko dopiero dziś udało się dostać, to zaraz szlag mnie trafi. W sobotę pojechaliśmy nad wodę i cały dzień nas nie było, ale w niedzielę tż grzebał przy aucie. Ja nie mam czasu za przeproszeniem się wys.rac bo ta tepa baba chodzi za nim krok w krok jak cień albo od 7 jak tylko słyszy małego to ładuje się tu do pokoju i stoi mi nad głową. R. jej powiedział żeby nie wchodziła bo chce z Małym pospac jeszcze to specjalnie wlazła i tyle było ze spania. Ona jest wszędzie! I nie odzywa się do mnie bo powiedziala ze skoro R. tu jest to ma robić w domu a nie ze mną siedzieć. Tak się pokłóciłysmy bo nie dość że się nie dogadujemy z tż, że plany na urlop wzięły w łeb to jeszcze nie mam prawa spędzić z nim czasu czy chwile odpocząć. To jest zwykła patologia co tu się dzieje. Ja nie chcę ich znać. Długo by opowiadać co tu się dzieje a nie będę Was zanudzać. Trzymajcie kciuki zeby szybko poszło bo przed 12 chcemy już jechać. No i żebym tej babie przypadkiem krzywdy nie zrobiła. Idiotka potrafi stać nad tż jak przebiera małemu pieluszkę i komentować "tu przytrzymaj, tam pokremuj, źle, zrób inaczej" a jego szlag trafia. Zaraz spróbuję was poczytać trochę bo mi smutno że nie wiem co słychać. |
|
|
|
#652 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
biedna Haniulka, jak po smarowaniu bbyło ok to na pewno ją na zeby meczy... dopoki sie nie przebiją to jest masakra.... Cytat:
zebys tylko przykładu nie brała ![]() Cytat:
CHARLIZZ, foty gdzie? lece po chleb, przy snioadaniu skoncze nadrabianie |
||||
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Matki Polki
![]() U nas noc dzisiaj idealna-jedna pobudka ale smoczek do rana załatwił sprawę. Uh daaaawno tak nie było.
|
#654 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cała- TUGEZA ? O raju
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
noooo, co by się nie spić za bardzo, bedziemy malować buźki na palcach wiśnia kup crunchipsy
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#659 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam pojęcia skąd te myszy, ale denerwują mnie strasznie!!! W chwili obecnej moim przypadku zabawiania jest 24h/dobę. A jak mężo "tylko" w pracy to calutki dzień. Ale kocham mojego brzdąca i dla Niej dam radę ze wszystkim! Cytat:
biedna jesteś z tą teściową, co za baba!!!Cytat:
![]() albo zęby ![]() a gdzie zdjęcie?
|
|||
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Witam laseczki moje kochane
![]() Znów mam nadrabianie a dziecie moje... ciąg dalszy marudzenia :/ nawet na chwilę z pokoju nie mogę wyjść. Niczym przez dłuższy czas nie potrafi się zająć... spróbuję nadrobić ale jak się uda to będzie cud
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.

co prawda za grosz talentu dekoratorskiego
ale uwielbiam zapach kwiatow! 

każde obok siebie..na wielkim kojcu na podłodze a mamy drinken drinken 
za szczepienie. mam nadzieje, że nie pogorszy Wam ono jeszcze bardziej tych nocek paskudnych. 

Niezły patent mają chłopaki
Dobrze, że siostrze nic nie jest.
no taka hot mama, czułam się trochę jak plebs przy niej
Super!