|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Obróci najpierw w jedną stronę, a jak potem w drugą, to nagle jest w innym miejscu. |
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Myślałam że tylko moja w brutalny sposób okazuje swoją miłość
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Deli GRATULACJE
![]() Piekny piersionek Lady widzialam zdjecie na fb swietny krokodyl az probowalam zrobic ale mi nie wychodzi przez brak miesni na brzuchu Co do odparzenia pytalam jux czy probowalas gancjany u nas pomogla przy mega odparxeniu az ranke do krwi mieliśmy Marsi u nas podobnie ze spaniem i co zabek sie pojawil dzis chyba lepiej bo nrazie spi ale zobaczymy jak dalej a sama jestem bo tz w delegacji i az sie boje wcxoraj przy usypianiu egzorcyste chcialam wxywac Patrze na wasze dxieciaczki i mysle ze Julciu w zyciu nie nadrobji umiejetnosci straszne plecy mamy ![]() Trzymajcie kciuki jutro dzwonie do neuro czy cos sie dowiedziala odnosnie wynikow i rezonansu Pytanie odnosnie kaszek holle kupie je w Niemczech w zwyklym sklepie typu Real ? Bo kazalam tz zrobic zakupy w realu i rossmanie niemieckm Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Witam nowe mamusie na watku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
dobrze że jej nic nie jest.
|
|
#545 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co on na to że ma oddac Ci pieniądze?? mówi że odda czy co? Cytat:
bez koszulki ???? ![]() Cytat:
Kurde dziewczyny co ja przeżyłam! 1,5h płakanie! tfu! darcie normalnie ! jeszcze takiego czegoś od urodzenia Hania nie zrobiła... bidulka ;( normalnie płakałam razem z nią wczoraj było podobnie ale w wersji lajt nie wiem co się dzieje? Może zęby bo tak smoczka gryzła, tylko, że posmarowałam dziąsła to na minute była cisza....ehhh teraz zasnęła mam nadzieję, że już bedzie lepiej
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy jaglana i trzy ziarna bodajze (glutenowa). ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- sylwia, co za pi*da z tej Twojej tesciowej!!!! Jaka bezczelna, ze Cie nawet nie raczyla zaprosic! Ustalilas cos z mezem odnosnie tego zwrotu kasy? Przystal na to w ogole? |
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
10 min skalpela i padam
|
|
#548 |
|
Zadomowienie
|
bokeh współczuje 1,5 godzinnego płaczu, miejmy nadzieje że to ząbki i szybko wyjda
![]() P.S. Hania jest boska na tych filmikach ![]() mika mój TŻ szukał w Niemczech holle i nie znalazł ale może źle szukał bo z nim to nigdy nic nie wiadomowrrrr nigdy mi się nie chce cytować a później nie pamiętam co miałam pisać
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Bokeh,bez koszulki,akurat się kąpał i z ręcznikiem na plecach biegł mi na ratunek
![]() Biedną Hania! Może faktycznie coś się szykuje i biedną się męczy. Mam nadzieję że noc będzie lepszą ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#551 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam sie i powoli nadrabiam...
U Nas nocki tez tragiczne dzis juz jedna pobudka byla i dlugie usypianie, wczoraj w nocy mozna by powiedziec ze prawie nie spalam tylko ciagle malego usypialam - tragedia jestem wykonczona ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i my bez zebow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#553 | ||||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Sylwietta, nie wiem o co mi chodziło, bo nie pamiętam w jakim kontekście to mówiłam? Pewnie chodziło mi o to, ze wygranelas komuś co Ci leży od wątrobie.
Nic nie załatwiłam poszłam z Lenovą na piwo poszłam w pociągu do wniosku, ze jeszcze parę rzeczy w tym piśmie zmienię, w dodatku nie chciałam z Lenovą tracić czasu, bo rano się okazało, ze to jest aż na bemowie i autobusem byśmy pewnie z 50 min jechały w jedną stronę! W czwartek będę w tamtej okolicy i tak i tak, więc poprawie co trzeba wydrukuje i zawiozę. W ogóle co do spotkania to LENOVA... wiecie jaka to jest laska?! no taka hot mama, czułam się trochę jak plebs przy niej ale fajna jest też, gadałysmy o serialach, dzieciach i takie tam Widzę ze nasza nowa mama światowa taka, fajnie MARTA no co Ty kochana opowiadasz, pamiętamy o Tobie ![]() DELI ale się wzruszyłam! Pięknie, gratuluję! Nawet myślałam o Was ostatnio jak pisałaś ze ruszacie z budowa i myślałam ze jak nic ślub tuż tuż Cytat:
lady, ja się zgadzam z Tobą co do rolet, brązowe to tak nie bardzo chyba Cytat:
dobrze, ze przynajmniej masz diagnozę i wiesz co dziecku dolega, życzę zdrówka ![]() Cytat:
kurna ale chamstwo! Niech się pocałuja i tak byś nie poszła, a dziecka nie daj , nie będą do Bartusia szczebiotać! Cytat:
Hanisława ![]() Ja nie Marsi, ale też znam kuchnie świata. Jak tam wchodzę to oczy z orbit wychodzą i też nie wiem cojapacze w ogóle ale drogo tam i się nie opyla, lepiej iść tam na zwiad a potem na all wyszukać lub ogólnie w niecie czy cuś ![]() Aaa i moja mała też czasem przez sen zaczyna płakać , tłumacze sobie: TAKI ETAP ![]() E e e , do Całej to ja chyba zara zadzwonie, bo brakuje jej tu! |
||||
|
|
|
#554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
NETI jak dziecko je stale posiłki to kupa różna może być, u nas rzadko kiedy jest rzadka raczej zbita. wydaje mi się, ze na tym etapie jak dziecko nie płacze nie męczy się jak robi, to jest ok.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#555 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ciekawe jak tam zasypianie Leosia... widze, że jakoś nam się to zasypianie skumulowało jeszcze Mika, wszystkie bezzębne może serio coś na rzeczy...Eff, współczuje nocek
|
|
#556 |
|
Wtajemniczenie
|
witam serdelecznie
![]() Nadrobilam i jade z pamieci, te ktore pomine przepraszam, ale nie umiem dalej ladnie cytowac na tablecie ![]() deli gratuluje oswiadczyn. Czekamy teraz az wyznaczycie date i bedziemy odliczac ![]() sylwietta zenua z tym zaproszeniem, kupa czubow i nic wiecej. Tak jak dziewczyny mowia z daleka od takiej rodzinki. A jak t. Nie przylazi do malego? ![]() fewcia nic sie nie martw, bedzie dobrze. Najwazniejsze, ze to tylko lekka anemia a nie nic powazniejszego. Myszy wspolczuje, ale sasiada juz nie ![]() ![]() nawijko kciuki za Kubusia. Pewnie taka jego uroda. Moja Julka tez nie przybrala duzo pomiedzy ostatnimi wazeniami. ![]() marta witaj w klubie jakajakaja rozanka, to juz calkiem blisko mnie. Mam tam rodzine od strony meza. Super sliczni jestescie obojeTeraz. Pochwale Julaska, ze juz pieknie sama siedzi. Nie podpiera sie raczkami Aha jeszcze bokeh, Hancia uczy mamunie jak sie porzadnie myje, bo pewnie stwierdzila, ze duzo brakuje do fewciowego balaganu ![]() jak sie zakonczyla sprawa tego wesela?
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Z niemieckiego Rossa smakuje mu jeszcze herbatka BD z jablkiem, marchewa i dzik roza - taka w saszetkach do zaparzania
|
|
|
|
|
#559 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam wolnego sąsiada około 30l ale co z tego jak on ze 4 zęby na krzyż może ma i urodą nie grzeszyCytat:
Cytat:
![]() zamiast raczkować woli sie turlać jak piłeczka potrafi zrobić kilkanaście obrotów bez przerwy ale żeby 4litery podnies do góry to już niet. No ale podejrzewam, że tu waga robi swoje bo to niezły klocek jest. 6.08 ważył 9140g |
||||
|
|
|
#560 | |||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
![]() A jak sie siostrze podoba w tam? Cytat:
Jaaa ale bym chcialam sie z wami spotkac Dzidzia spi, ja sama bo TZ w pracy do 2 rano ;/ Fajnie, ze sa nadgodziny jakies ale przykro tak samej zasypiac.
|
|
#561 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w koncu placimy za to...Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas wlasnie druga pobudka az sie boje tej nocy..
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Oskar się właśnie uspał (chyba
bo z nim to nigdy nic nie wiadomo-taki cichociemny szpieg z niego )![]() Jeszcze mi wbija kopyta(przez sen) w żebra także tego... Kolacja jeszcze poczeka chwilę (właściwie obiado-kolacja).Charlizz-no kurna jak nie wiemy? jak wiemy! że Lenova to szprycha Fajnie że spotkanie udane ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Little podoba jej się bardzo! Właśnie jest w trakcie załatwiania wizy pracowniczej i trzymam za to kciuki!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Co do zabaw naszych dzieciaczkow terrorystow to mam pol wlosow wyrwane a wczoraj tak sie bawił moja głową ze az tz mowi synku mama nie ma wyjmowanej glowy
ale jakos dla Julka to niepojete i dalej swoje![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, bo dręczy mnie dziś temat witaminy d. do kiedy trzeba dzieciowi podawac? chyba trzeba się skonsultować z pediatrą co nie, zeby ustalil czy zmniejszyc/zwiększyć lub odstawić bo ponoć do roku czasu sie podaje?
kupilam Amelce w pepco -> ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-08-19 o 21:25 |
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze tz pojechal do Holandii powinien na 19 zjechać a do teraz sie nie odzywa tel nie odbiera a drugi numer wyłączny ma martwie sie nawet sms nie napisał
|
#568 |
|
Wtajemniczenie
|
charlizz, gdzie foty ze spotkania?
![]()
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
wit. D podaje się do 3 lat, a po "stanie" ciemiączka decyduje się czy zostawić/zmniejszyć/zwiększyć dawkę.
|
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
mika sprobujemy jutro tej gencjany, dziekuje
![]() a co do krokodylka to kurde zrobilam z silowki, sama jestem w szoku! chyba te bieganie tak na mnie dziala, bo przed porodem d.upska nie moglam podniesc a po porodzie taki numer ![]() deli, no ja dzisiaj odpuscilam bieganie bo kurka plecy mnie napitalaja tak ze ooo mamusku ![]() jakajakaja sliczni jestescie kija!!!!! a ja juz dawno chcialam, wrzuc swoje zdjecie slubne!!!!! ![]() Lenova! kuuuurde, tak se przypomnialam teraz, Ty pamietasz, ile my ze soba smsow wypisalysmy przed samym porodem??? az mi sie lezka zakrecila normalnie slunsk! to kiedy spotkanie? mialam sie z ewulka spotkac ale cos nie smiglo
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

Obróci najpierw w jedną stronę, a jak potem w drugą, to nagle jest w innym miejscu.

(tzn to brat sąsiadki, pomieszkuje u nich od czasu do czasu). Przyszedł jeszcze bez koszulki 

bo tak smoczka gryzła, tylko, że posmarowałam dziąsła to na minute była cisza....ehhh teraz zasnęła mam nadzieję, że już bedzie lepiej 

Nienawidzę być sama 

poszłam z Lenovą na piwo
poszłam w pociągu do wniosku, ze jeszcze parę rzeczy w tym piśmie zmienię, w dodatku nie chciałam z Lenovą tracić czasu, bo rano się okazało, ze to jest aż na bemowie i autobusem byśmy pewnie z 50 min jechały w jedną stronę! W czwartek będę w tamtej okolicy i tak i tak, więc poprawie co trzeba wydrukuje i zawiozę.
no taka hot mama, czułam się trochę jak plebs przy niej
i w ogóle co za perfidia. Wiadomo że byś nie szła ale helou
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ..!!!

ale jakos dla Julka to niepojete i dalej swoje