|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
lecę nadrabiać
|
#962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To wejdź do klubu przez przeglądarkę |
||
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#964 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://hotelpiwniczna.pl/hotel/Cytat:
pogrubione - u nas identyko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#966 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
cala noc padalo! zebym wiedziala to bym samochod wystawila z garazu bo mam taki ob.rany przez muchy ze hej ![]() śliczna sesja! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
biedactwo ![]() Cytat:
Cytat:
powodzenia! powodzenia! Cytat:
|
||||||
|
|
|
#967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może 3dniówka... Cytat:
|
||
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Od jutra w biedronce 2 op. Pieluch Dada za 50 zł
![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#969 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a szpitala wspolczuje, ale to tylko 3 dni. szybko mina i bedziecie w domku. zdrowka dla Kubusia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() no wlasnie, my Ci nie wierzymy! zrob zdjecie! przy okazji capniesz sasiada ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() powodzenia na szczepieniu ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- ? bo nie kumam czaczy
|
|||||||
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Marsiiiiiiiii, wiem ze kiedyś pokazywałaś już, ale mogłabyś jeszcze raz wrzucić zdjęcia swojej kuchni??
|
|
#971 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj by chcial juz siedziec i tak sie bidulka podpiera boczkiem ale te plecki mu przeszkadzaja. ale na moje oko jest ciut lepiej. albo se tak wkrecam ![]() kochana, a ja za niecale 2 tyg wracam. lepiej Ci? ![]() Cytat:
![]() ja jestem typowym wzrokowcem, dla mnie jak kiedys probowalam wielocytowac to nic nie widzialam, wpis na wpisie, nie widzialam gdzie poczatek, gdzie koniec a tak mam porzadeczek i jest git. starych drzew sie nie przesadza tylko cytuje od najswiezszych wpisow do najstarszych ale co tam ![]() Cytat:
ostro!brawa dla Oliwci i udanego wypoczynku zycze! czekamy na fotencje! Cytat:
|
||||
|
|
|
#972 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42361285]Silver, a pkp w samym centrum do mnie 10 minut spokojnym spacerkiem, na zamek kwadransik :d[/QUOTE]Czyli od dworca do Ciebie spacerkiem 10 min , tak?? PIĘKNIE!!! A blog...super się czyta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
pogrubione - Cytat:
A co do Leosia.... kurcze strasznie smutne aż się popłakałam. Pokazywali kiedyś w "Uwadze" taką dziewczynkę, która miała to samo
|
|
#974 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale wierzę że po raczkowaniu i nauce chodzenia ta choroba się wyciszy..... Cytat:
Kochana spokojnie - sama wiesz że ta sprawa musi sie uregulować sama. Nawet nie wiesz jak kibicowałam Wam jak jeszcze sie nie ujawniłam a zakopiańskie kapciuszki rozwalały !!!! Może poćwicz z Antoniem ? Mój jak się męczy to kładę go na brzuszek, porobimy rowerki, poświrujemy i kupa idzie !!!! PowodzeniaJa już wróciłam z giełdy, kwiatki kupione ale że miałam obsuwę czasową to TZ spóźnił się przeze mnie do pracy :/ pożarliśmy się nie na żarty Raczej odpuszczam ale dziś chlapnął za dużo o kilka słów!!! No to obiadu nie będzie !!! A jak się sytuacja potoczy dalej to się okaże wieczorem.... Mały chyba powrócił do starych zwyczajów: dziś znów zachrapał o 9 jak sie wyśpi to biorę bratanicę i sruuu na miasto. A stary niech głoduje !!!! Będę wieczorkiem
|
||
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Dziewczyny w sprawie ogłoszeń(pewnie już pisałyście...ale
):Lidl - ciuszki dla maluszków od czwartku Biedronka-Dada Za 50zl 2opakowania (nie pamiętam od kiedy chyba pod jutra albo piątku) Lidl - od przyszłego tygodnia tydzień XXL.. będą mokre chusteczki(pisalam Wam ostatnio że je próbowałam i są jak dla mnie -te z aloesem- porównywalne do pampersa -4 opakowania (po 80szt w paczce) za 19,95+ gratis pudełko do husteczek.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-08-21 o 10:04 |
|
|
|
#976 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale teraz już jest super. A nawet lepiej niż przed ciążą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#977 |
|
Zadomowienie
|
Ja też miałam wracać od 1 wrzześnia ale na szczęście nie wracam, prace miałam super ale dyrektorka
Mój na całe szczęście do tej pory też nie miał żadnych przebojów poszczepiennych.
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Piszesz że mówisz mu wciąż o tym... a on co? nic? Pogadaj szczerze z nim.
|
|
#979 |
|
Wtajemniczenie
|
helloo
lece nadrabiać.
|
|
#980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#981 | ||
|
Wtajemniczenie
|
trzymam kciuki, za pobyt w szpitalu, wszystko będzie dobrze- nic sie nie martw. Ważne, że reszta wyników nie jest niepokojąca
u nas dwa konta osobne, ale budżet wspólny, głownie to Tz zajmuje się opłacaniem rachunków itp. ja wyciągam jak na coś potrzebuje, ale najczęściej wydatki konsultujemy ![]() Cytat:
dobrze mówisz, ja właśnie widziałam, że Lady ma źle poukładane litery do góry nogami, ![]() ![]() dziękujemy Cytat:
|
|
|
#982 |
|
Zadomowienie
|
Aśka z ząbkami jest tak jak bez
Przy karmieniu mnie jeszcze nigdy nie ugryzła. Dwa razy przygryzła jak już skończyła jeść a ja jej jeszcze próbowałam wcisnąć, zaczynała się bawić sutkiem i uszczypała. Tak troszeczkę, nie żeby do krwi... ![]() Deli widziałam to żelazko w sklepie, fajne tylko bardzo ciężkie (podobno to dobrze), chyba najcięższe z tych które oglądałam. I ma największą moc, 2400. Ja mam GC 3320. Wczoraj testowałam, ale się jarałam że się tak lekko prasuje, aż żałowałam że się zrobiło za późno bo chętnie sprasowałabym wszystko Treselle wysłałam wczoraj maila, sprawdź czy doszedł |
|
|
|
#983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas to wizyta była bardziej na wszelki wypadek. Oboje z mężem mamy niedoczynność i Hashimoto, i niestety Marta obciążona z dwóch stron. Na razie OK, ale mamy często kontrolować, bo jednak ma 2 razy większe "szanse" na zachorowanie niż inne dzieci ![]() Od jakiegoś czasu podaję Małej kleik kukurydziany do ostatniej porcji mleka, no i jak jest bardzo źle, to śliwki. No i właśnie leżenie na brzuszku pomaga ![]() Skąd macie takie info? Szukałam na stronie i nie mogłam znaleźć. Cytat:
Edytowane przez aniolekKB Czas edycji: 2013-08-21 o 10:20 |
||
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryku, sama się zdziwiłam, bo to jest duuuży samochód, a paka do pełna była zapakowana, po sufit...
Wózek, torby z ciuchami, bujak, łóżeczko turystyczne... I pełny samochód... Chyba musimy się rozejrzeć za jakimś Fordem Galaxy czy VW Sharanem... Marta, trzymam kciuki mocno. Może to zębiska?
|
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: jaki dorosły ![]() Nawijka trzymam kciuki by wszystko wyszło ok ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Mam na tel taką aplikację nazywa się "moje gazetki" i tam są gazetki z różnych sklepów. Ale to jest po prostu wersja elektroniczna papierowej gazetki. Proszę http://biedronka.aktualnagazetka.pl/...zetka-do-25-08 Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-08-21 o 10:23 |
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekujemy!
dostalam z rosa mejla z opisem 8 miesiaca: Potrzeba samodzielności Dzieci chętnie zaczynają naśladować wszystko to, co robią dorośli. Siadanie i jedzenie przy stole, używanie sztućców, wybieranie potraw sprawia dziecku radość i poczucie bycia równoprawnym członkiem domu. Dostosuj potrzebne przybory do wielkości malca i swobodnie traktuj to ile dziecko zje z talerza. Pozwól najpierw jemu się nacieszyć, że może i potrafi samo utrzymać widelec z kluską. Jeśli zmęczy się samodzielnym jedzeniem, pozwoli ci się nakarmić. widelec? kluska?
|
|
|
|
#987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Neti Dzieki za info Marta Kciuki trzymane Meneq Kurcze to smutne czeka sie na matke zeby byla wsparciem pomoca odciazyla troche Ale 4 dni szybko mina zobaczysz Dziewczyny zamowilam i wlasnie przyszly kosmetyki naturalne Zamowilam zel hialuronowy macerat z marchwii ilej ze slodkich migdalow olej z pestek malin, mikrodembrazje, masko shea naturalne nierafinowane, maseczke algowa Wyprobowalam wczoraj olejek z pestek malin i po pierwszym razie ok, teraz uzywam kremow dermiki z serii lily skin maz cala serie mi kupil 400 zl wydawal za caly zestaw roznosci i co jak kreme na noc czy na dzien sie smeram to po chwilini tak nivejka w ruch a wczoraj tym olejkiem sie smarnelam oprocz oczu bo te kreski to wazelinka i ok niwejka nie musiala isc w ruch Dlonie nasmarowalam tym maskem shea kurcze smierdzi ono strasznie to orzyjemnie bylo ale dupy nie urywalo no ale ja mam dalej chora to skore, zmarszczki mi sie pod oczami porobily a nie mialam, dobrze, ze jeszcze siwych wlosow nie mam I kurcze jak bedd . Mezem i cala bym sie tym maxldm wysmarowala to chyba bed ie musiak spac w drugim pokoju bo smerd i nieziemskoWiem jak nie bede sie chciala seksic to sie nasmaruje to wtedy sam straci ochote
|
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryniu a to nie Ty nam wczooraj wmawiałaś, że nie czaisz wielocytowania?
|
|
|
|
#989 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
trzymam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymam! Cytat:
Cytat:
![]() biedny Leoś buziaki dla Kubulesława! |
||||||
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaaaa jassssssssssne |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

) no i w kóńcu popisać w klubie i nici Filipa usypialiśmy ponad 3 godziny, zasypiał po5 minutach się wybudzał i tak w kółko. Sprawdziliśmy temp. i była 38,0 daliśmy czopka to i tak nie usnął. Teraz po 7 rano sprawdziłam temp. i 38,3
dałam czopka i umówiłam nas na 10:10 do lekarza. prosze o kciuki, żeby nic małemu nie było
a jaki rozmiar wzięłaś?
); Filip nauczył się też sam siadać, poza tym zaczął zwracać uwagę na jakieś szczególiki i drobinki, których ja nawet nie zauważam, np. z uwagą kontempluje paprochy na podłodze albo to, co mu się akurat uleje jak pełza
pogrubione - u nas identyko 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
po nich zostają blizny i taka jakby kaszka manna się na nich robi, takie białe gródki i to już podobno ma zostać

ostro!

ale wierzę że po raczkowaniu i nauce chodzenia ta choroba się wyciszy..... 

klask i: jaki dorosły