Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-21, 21:18   #1201
ILLUSION
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Moje dziecię trochę mi marudeksa zrobiło w południe, teraz po spaniu bawi się sama już 30 min Tylko trochę się wkurza bo jak chce dosięgnąć jakiejs zabawki to próbuje pełznąć z tym że ciągle do tyłu jej wychodzi. Wasze dzieci długo chodziły do tyłu zanim zaczęły normalnie ???
Igi od razu poszedł do przodu
Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Czytac bede jak Młodego odłożę do łóżeczka, aktualnie wisi na cycu to niewygodni i pisać. Wstawiam obiecane zdjecia, mojego chłopaka, gotowego na jesień. Tylko cykałam przed chwila to jakość średnia
Super, dobrze że ja wyposażona bo kurteczka rzeczywiście pikna
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Już ??
a kto zostaje z Igim ??? teściowa?? a przychodzi już by Mały się z Nią oswoił ???
Kiedyś pisałaś że robisz mus z jabłek dla Małego. Napiszesz jak go robiłaś
Tak
Teściowa już od dawna przyjeżdża koło 3 razy w tygodniu i jest kilka godzin, zabiera go na spacery, karmi, bawi się na podłodze (dresiki sobie przywozi na przebranie nawet). Młody za nią szaleje więc jestem spokojna. Nie zmienia to faktu że taka jestem przybita tym że to już że...ehh
Proszę: http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/artykul/domowy_mu..._i_deserow,145

Dzisiaj znowu robiłam bo przywieźliśmy jabłka ze wsi, Igusowi smakuje.

Wyczachowało tam jest ekotarg .pl

Edytowane przez ILLUSION
Czas edycji: 2013-08-21 o 21:23
ILLUSION jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 21:19   #1202
elllmi
Zakorzenienie

no zdecydowanie maja na to wyebane

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 21:19   #1203
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Debrah, ale super ze sie decydujesz na bloga!! na pewno będę czytać!! <3

tęsknię za tztem
chyba pooglądam kiecki ...ślubne
Ja też tak strasznie tęsknię za moim Łzy mi się w oczach kręcą...

Ale... Była moja koleżanka ze studiów,ma dwoje dzieci i chce jeszcze dwoje

Potem pukał sąsiad i pytał o mysz,kazał się zawołać jak goście pojadą. Przyszedł,pobawił się z Blanka,nastawił pułapkę,ale powiedział że robi to po raz ostatni,jak się nie złapie,to jutro demontuje meble Chłopak chyba za punkt honoru postawił sobie śmierć gryzonia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 21:19   #1204
charlizz
Zadomowienie

Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Silver, a co to spotkanie tak z partyzanta, nic się nie chwaliłyscie
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 21:20   #1205
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

Blog blog... no nie założyłam póki co - zaraazzz zobaczę na blogspota.. Ogłaszam casting na nazwę, Szajka już dała jedną propozycję, kto da więcej?
a jaka jest propozycja tytułu od Szai?
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 21:20   #1206
elllmi
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Potem pukał sąsiad i pytał o mysz,kazał się zawołać jak goście pojadą. Przyszedł,pobawił się z Blanka,nastawił pułapkę,ale powiedział że robi to po raz ostatni,jak się nie złapie,to jutro demontuje meble Chłopak chyba za punkt honoru postawił sobie śmierć gryzonia
hmm,
sratatata, smierć gryzonia, taaaaaa

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 21:23   #1207
charlizz
Zadomowienie

Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Kurde Wy jak o tych wózkach rozprawiacie a ja nie mam o tym bladego pojęcia maritę od siostry przytuliłam, na jesieni też biorę od niej spacerówke i nie wnikam: torba:

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:

Potem pukał sąsiad i pytał o mysz

tak to się teraz robi

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
a jaka jest propozycja tytułu od Szai?
wozkowamama.blogspot.com
Stary 2013-08-21, 21:23   #1208
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Cała, pilnuje grzedy!
Dziewczyny, rozmawiałam dziś z Marsi, ona jest tak zakręcona a potem cała dowaliła do pieca i koniec, nie wiedziałam jak się nazywam jak skończyłam rozmowę z tymi babami
Stary 2013-08-21, 21:24   #1209
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ja tak na szybko.

Wrocilismy wlasnie z kontroli u alergologa w sprawie tego rzekomego AZS.
Tych czerwonych plam nie mamy od baaaardzo dawna, wiec zdaniem lekarki to jednak nie to...

Wtedy zapisala nam masc przeciwgrzybiczna i twierdzi, ze to ona pomogla.
Czyli tak, jak przypuszczalam - upaly powodowaly, ze Kuba bardziej sie pocil, a w zgieciach lapek i nozek robily mu sie czerwone plamy grzybiczne.

Wspomnialam jej tez o tym slabiutkim przyroscie masy u Kuby.
Jej zdaniem mam dawac mu wiecej stalych pokarmow, mniej piersi, bo widocznie Kuba sie tym nie najada...
Mamy tez wprowadzic miesko, a za jakis czas zoltko.

Co do niskiego tsh - jej zdaniem cos takiego baaaardzo rzadko pojawia sie u tak malych dzieci, wiec wynik jest do powtorzenia.
Mimo wszystko szpital i tak nas czeka...
Dobrze, e jednak to nie AZS A te wyniki to może faktycznie pomyłka, zrobią Wam wszystkie badania w szpitalu i będziesz pewna, że Kuba zdrowy ja koń

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość

Mała to idziemy łeb w łeb z zębolami. U nas od wczoraj 5 zębiszczy, czekamy na szóstego (prawą, dolną dwójkę). Już niedługo moje dziecko będzie się szczerzyć jak ta ikonka->
A ja mam od wielu dni 2h dla siebie Teściowa wzięła Malucha na ogródek...Teraz już godzinę
Dostałam body z Rossmanna, całkiem porządne, no nie?
No to dla Julianki też ogromne

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
dziękuję Fewciu Tylko, że ten dodatek przysługuje tylko gdy jest się na urlopie wychowawczym, a żeby być na urlopie wychowawczym to trzeba być pracownikiem firmy. No cóż, narazie chyba pozostaje nie panikowac, najwyżej wyląduję wśród bezrobotnych, a że pracuje już 4 lata w tej firmie to mi się pieniadze będą należeć przecież jakieś... Moi szefowie zawsze byli bardzo fair w stosunkach do pracowników (mam zwłaszcza) więc mam tylko cichą nadzieję, ze mnie nie wyrolują
O kurcze, mam nadzieję, że nie będziesz stratna

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Nadrobiłam

Pobyt na wsi mega udany. Pogoda dopisała, Iguś się wyszalał. Raczkował po całym podwórku aż się za nim kurzyło, ganiał za kotem i za psem, wspinaczki oczywiści urządzał przy każdej napotkanej przeszkodzie.

Dziś padało od rana. Niedawno dopiero przestało. Coś wcześnie dziś wstał Igi jak za dawnych czasów bo o 5:30 ale za to później jeszcze pospaliśmy od 6:30 do 8:45.

Jeszcze 11 dni w domu i do pracy
Iguś spryciula Piotrek też ostatnio urządził pogoń za psem, Teściowa mu piękne posłanie ułożyła na trawce co by dzieciowi wygodnie było , ale on wybrała wolność i wszędzie go pełno było

Współczuję powrotu do pracy ,dlaczego ten czas tak szybko mija

Cytat:
W sam

Moje dziecię trochę mi marudeksa zrobiło w południe, teraz po spaniu bawi się sama już 30 min Tylko trochę się wkurza bo jak chce dosięgnąć jakiejs zabawki to próbuje pełznąć z tym że ciągle do tyłu jej wychodzi. Wasze dzieci długo chodziły do tyłu zanim zaczęły normalnie ???
Piotrek chwilę, jakoś nie cały tydzień

Igram z ogniem

dobra, jade do miasta po dokumenty do projektantki ach.[/QUOTE]

Ale wy macie tempo, my to się z tym ślimaczymy, że do 50 tego domu nie zbudujemy

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

Za nami cudna nocka, Pola spała 20-4.30-7.30. Potem w dzień 10.30-11.30 i 14-16.30!
Zrobił mi się dzisiaj straszny dzień paszteto-walenio-wieloryba. Nie ma sukienek ani tunik na takiego grubasa jak ja. Albo brzuch widać, albo jak nie widać, to cena >200zł. Na pocieszenie kupiłam sobie 2 cyckonosze i baleriny.
Najwyżej w piątek jeszcze spróbuję, może jakąś firankę znajdę, żeby się owinąć.
, o!
Sorry, ale rozwaliło mnie to
ale tulę

Cytat:

Proszę bardzo jaki stylowy chłopak

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
ja kupiłam kiecę i też mi brzuch widać ale mam w planie nie jeść od piątku, to będzie na sobotę git nie przejmuj się tak kobieto i zrób jak ja - jedź po folię na dach i kup sukienkę znienacka

no i coś narobiła, kupić muszę tylko chyba światło odbija i się tak błyszczy i to jest ten 74 rozmiar? a jakie Piotruś nosi teraz ubrania?
Też tak zawsze robię

Polecam się na przyszłość

No światło się odbija, bo robiłam te zdjęcia już wieczorem i z fleszem, a ona jest z takiego śliskiego materiału.
Tak to jest 74, Piotrek właśnie teraz nosi duże 74/ małe 80. W sklepie mi się wydawała jakaś duża, ale chyba wymienie na 80, bo teraz mierzyłam na same body, a jak dojdzie jeszcze sweter i Pietrek trochę podrośnie to będzie ciasno

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 21:25   #1210
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:

Fewcia, muszę Ci powiedzieć coś strasznego
mam psy w ogrodzie (teriery) dziś jedna z suk dorwała jakieś zwierzątko- ni to szczur ni to mysz wielkie ale z krótkim ogonem
no i zaczęła się bawić tym zwierzakiem i jak moje teściowa zobaczyła to w ogrodzie (Leo spał obok w wózku) to z nerwów wzięła i zatłukła zwierzątko miotłą bo bała się,że wlezie do malego
tak mi żal było tego zwierzątka, teściowa pobladła jak ściana bo jak powiedziała nie wie jak to się stało,że zabiła to stworzonko

więc jak chcesz to wyslę do Ciebie teściową pogromce gryzoni

a tak na marginesie- to trzeba wytępić, u mojej kuzynki szczur wlazł do łóżeczka niemowlęcego, jej mąż z nerwów też zatłuł dziada ( mieszkali w starej kamienicy) tam szczury wychodziły przez sedes, do dziś jak idę do niej to na kibel nie siadam

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2013-08-21 o 21:26
Stary 2013-08-21, 21:25   #1211
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Hope, jeszcze dodam. Jeśli się PRZY OSOBACH TRZECICH, bez krępacji ma odzywki jak Twój pożal się Boże Tż, to ja wysiadam. On się nawet w język nie potrafi ugryźć. I teraz albo będziecie sobie tak rzucać mięchem na siebie nawzajem, a Dawcio będzie słuchał, albo zrobisz z tą sytuacją porządek. Nie lubię Twojego Tż , ale dodać nalezy, że jak sama siebie nie będziesz szanowała to nikt nie będzie. Zawalcz o szacunek do siebie. Twój syn będzie patrzył jak się traktuje kobiety, jak myślisz czego się dobrego nauczy od taty?
Sory, uczepiłam się Ciebie, ale lubię Cię bardzo, a to już na prawdę dobrze nie wygląda

Blog blog... no nie założyłam póki co - zaraazzz zobaczę na blogspota.. Ogłaszam casting na nazwę, Szajka już dała jedną propozycję, kto da więcej?

Ja się nie gniewam. Mam poczucie powagi sytuacji. Przy osobach trzecich niet. TYlko ja jego matce mówiłam kolejny raz co w nocy gada to ona mi mówi że on tak od małego. No ale jej powiedziałam, ze, zresztą jak napisałaś, dla mnie to tak jak pijak - prawd ę w nieświadomosci gada. Jemu też to powiedziałam. On mi mówi że nawet nie wie że coś gada, ba, on nawet nie wie że butelkę robił. Poszedł się myć. Mam zamiar siąść i pogadać, bo wszyscy śpią już a pora jest dość taka jeszcze. Zobaczymy.
Na jutro i piątek wziął sobie wolne. Mi mówi że dla nas. A t. już mu roboty wynajduje
Chcę walczyć o ten związek bo nie po to tyle się przeszło. Do chuja dziecko mamy. Sam chciał. Sam o drugim gada.
On ma tak spaczony charakter po odejściu ojca że masakra. Do dziś wiem że nie jest z tym pogodzony chociaż zaprzecza.
Ja też muszę się zmienić, bo od razu nerwami reaguję też mam paskudny charakter i szczerze? To jak on jest miły, dziś po pracy dziecko przejął to ja już się podstępu automtycznie doszukuję,
Zresztą tak samo z t. i jego siostra. Od razu szukam podstępu i negatywu, zamiast z drugiej strony spojrzeć, że Dawid ciotkę naprawdę lubi i ona bdb sobie z nim radzi zawsze mi pomoze. Ja chyba zazdrosna i bardzo zaborcza jestem..

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 21:26   #1212
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
hmm,
Stary 2013-08-21, 21:27   #1213
iffonka7
Zadomowienie

Cytat:

Oj ale chciałabym mieć takiego sąsiadka

Zdjęcia ze spotkania silver i bokeh cudne, rzeczywiście zainteresowanie dziewczynek zerowe. czy mi sie zdaje czy w tle zdjęcia na wystawie sklepowej widać lire 4 ?
Stary 2013-08-21, 21:27   #1214
s i l v e r
Zakorzenienie

Wy tu o myszach i szczurach....
a ja miałam kiedyś przeżycie...Jak miałam jakieś 11-12 lat to byłam w sanatorium w Rabce.
To była jedna wielka masakra. Pewnego pięknego dnia byłam w pokoju i między nogami przebiegł wielki , obleśny szczur!!!! A z umywalek wychodziły karaluchy I TO BYŁO SANATORIUM!!! W którym leczyły się dzieci

Oglądamy znów z Tż "Przyjaciół" od pierwszego sezonu
Stary 2013-08-21, 21:28   #1215
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
hmm,
yhy

Cytat:
mam psy w ogrodzie (teriery) dziś jedna z suk dorwała jakieś zwierzątko- ni to szczur ni to mysz wielkie ale z krótkim ogonem
no i zaczęła się bawić tym zwierzakiem i jak moje teściowa zobaczyła to w ogrodzie (Leo spał obok w wózku) to z nerwów wzięła i zatłukła zwierzątko miotłą bo bała się,że wlezie do malego
tak mi żal było tego zwierzątka, teściowa pobladła jak ściana bo jak powiedziała nie wie jak to się stało,że zabiła to stworzonko

: hahaha:

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 21:28   #1216
BlackSanctum
Zakorzenienie

Mała, ofkors, ofkors, cały czas myślałam o piątym, nie wiem, czemu tak napisałam...
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 21:29   #1217
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Czytac bede jak Młodego odłożę do łóżeczka, aktualnie wisi na cycu to niewygodni i pisać. Wstawiam obiecane zdjecia, mojego chłopaka, gotowego na jesień. Tylko cykałam przed chwila to jakość średnia
jaki dorosły

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
aaaaa to siedzisko się wypina przy składaniu to lipa, bo chciałam właśnie taką solidniejszą parasolkę..... to lipa, zostaję przy lirze dalej

tylko która? 3 czy 4 koła? mi się bardziej podoba 3 kołowa, ale czy praktyczna?
jak dla mnie jest stabilny
Cytat:
silver, bokeh, o wy, tak po tajniacku fotky som?

debrah, jak tam blog?

cala, marsi, chce do was

sarah, zaraz Ci znajde linka do tego wozka

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

tylko ze te spacerowki sa mega ciezkie, na zime ok, ale na wiosne/lato jednak marzy mi sie lira sie napalilam hahaha
ano fotky som, tzn fotky małych dziewczyn :P

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Debrah ja jutro z samego rana startuje do lidla moim łupem padną body, dres, i spodenki

Właśnie dzwoniła t. i zaprosił nas na jutro na obiad co ta zas wymyśliła rodzinny obiad w środku tygodnia
haha jakiś podstęp wyczuwasz

Trzymajcie kciuki za dobry sen Hanusi

W ogóle, jak kąpałam Hanie, wydawało mi się że ma takie plamki jak przy trzydniówce... tylko że wysypka jest na końcu no nie> a ona gorączki nie miała.... zobaczę jeszcze jutro rano może coś ją podrażniło i stąd te plamki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0165.jpg (124,5 KB, 42 załadowań)
Stary 2013-08-21, 21:29   #1218
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Cała, pilnuje grzedy!
Dziewczyny, rozmawiałam dziś z Marsi, ona jest tak zakręcona a potem cała dowaliła do pieca i koniec, nie wiedziałam jak się nazywam jak skończyłam rozmowę z tymi babami

Nawijki, powtórzcie koniecznie badanie i kurka mam nadzieję ze pobyt w szpitalu minie bardzo bardzo szybko!
no proszę Cię kto tu jest zakecony
dzwoni do Całej by się mnie o coś zapytać heheheh
Stary 2013-08-21, 21:29   #1219
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Cała, pilnuje grzedy!

Nawijki, powtórzcie koniecznie badanie i kurka mam nadzieję ze pobyt w szpitalu minie bardzo bardzo szybko!

dobrze, dobrze - pilnuj, bo zobacz co sie tutaj dzieje.
Ja nie wiem, jak tak dalej pójdzie to nam grzęde rozniosą w drobny mak!!!

silver, bokeh- tajniackie spotkania! nic sie nie pochwaliły, pitu pitu, że na szybko
a Hańcia to nawet ma galotaje pod kolor swojego merola

fewcia, Ty nie udawaj, że to o mysz chodzi, jakby była to by sie juz złapała. Ty specjalnie go tak zwodzisz, uwodzisz

cześć Illusion, fajnie, że wróciłaś! pokazywałam dzisiaj marsi getry z zary

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 21:29   #1220
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
[/COLOR]hope, co do spacerówki na zimę, my mamy maritę czołga i powiem Ci, że jak szlag mnie teraz trafia to podejrzewam, że na zimę będzie idealna, bo gondola zimą się super hiper mega sprawdziła, koła się nie zapadały nic, także taki czołg na zimę jak najbardziej

a my pod koniec roku chyba lirę kupimy, tylko nie wiem czy 3 czy 4 kołową? jak myślicie???
4 kołowa, 3 to nie na nasze drogi

Cytat:
Wiecie co kurde pojechałam do lekarza po receptę na ten syrop i jakiś gamoń uszkodził mi auto tyłował i uszkodził drzwi od kierowcy, lusterko. Oświadczenie spisane, a faceta mój tata zna więc jest ok. Ale najbardziej w tym wszystkim mnie wkurza moja mama: "miałam powiedzieć, żebyś poszła na piechotę!" kurde tak jakby to była moja wina. Swoją droga "a nie mówiłam" to jej drugie imię, a "miałam powiedzieć/czułam ze tak będzie ale nic się nie odzywałam" to chyba imię nr 3!

Z lepszych wieści: zdobyłam receptę na syrop na nasze pleśniawy.

Idę nadrabiać, zostawić Was na pół dnia i kurde już impreza, dawaj! Milion postów.

dobrze, że wam się nic nie stało

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Dziewczyny... ale mam myślenice Poprosiłam szefa o zaświadczenie, że jestem na wychowawczym (od kiedy do kiedy) i dziś mi wysłał ... I tam jest firma taka a taka W LIKWIDACJI Czyli, że co? że niedługo zostanę na bruku bo mnie mają prawo zwolnić? i nawet do tych 400 zł dodatku z tytułu przebywania na urlopie wychowawczym nie będę miała prawa

Nie będę się go narazie wypytywała o nic, bo dziewczyny z pracy mi mówiły, że niby nazwę firmy zmieniają itd. i że tajemniczy strasznie, ale kurcze no...
a ja bym nie patrzyła na koleżanki tylko spytała szefa o co chodzi to nie koleżanki potem będą się martwiły o kasę

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ja tak na szybko.

Wrocilismy wlasnie z kontroli u alergologa w sprawie tego rzekomego AZS.
Tych czerwonych plam nie mamy od baaaardzo dawna, wiec zdaniem lekarki to jednak nie to...

Wtedy zapisala nam masc przeciwgrzybiczna i twierdzi, ze to ona pomogla.
Czyli tak, jak przypuszczalam - upaly powodowaly, ze Kuba bardziej sie pocil, a w zgieciach lapek i nozek robily mu sie czerwone plamy grzybiczne.

Wspomnialam jej tez o tym slabiutkim przyroscie masy u Kuby.
Jej zdaniem mam dawac mu wiecej stalych pokarmow, mniej piersi, bo widocznie Kuba sie tym nie najada...
Mamy tez wprowadzic miesko, a za jakis czas zoltko.

Co do niskiego tsh - jej zdaniem cos takiego baaaardzo rzadko pojawia sie u tak malych dzieci, wiec wynik jest do powtorzenia.
Mimo wszystko szpital i tak nas czeka...
to całkiem niezłe wieści, uff

Cytat:

Ostatnio z Charlizz stwierdziłyśmy że nie ma co po lekarzach chodzić wystarczy odrbina intuicji plus wizaż i jest diagnoza

a ty wiesz, że to wcale niegłupie? bo zwyczajnie - raz, że mama najlepiej zna swoje dziecko, dwa- popatrz, ile z nas trafiło już na lekarzy idiotów? albo zwyczajnie na przykład - taka 3dniówka, wszędzie mówią, że temp. bardzo wysoka, a tu już z wątku wiecie, że niekoniecznie, a moja pediatra sama przyznawała (kobieta po 50tce jest), że moją córę pierwszy raz miała z mini temperaturą. No po prostu wizaż poszerza horyzonty

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Vbmam pytanka
1
Jaka paste dla dzdzkowych zebow polecacie?

2
Mam wozek 3w1
Chce oarasolke lekka jakie polecacie
Mi bardzo spodobal sie ten co Lady foty wstawiala?

3
Jakie buciki kupujecie na zime dzidziolom.

Butki - na niechodzący okres pewnie coś takiego, one ciepłe są, dla Agatki miałam też

http://allegro.pl/soft-touch-cieple-...452578641.html

http://allegro.pl/buciki-niemowlece-...456941581.html

no ale roczniak to pewnie już będzie potrzebował chodzących to może takie coś:

http://allegro.pl/kozaczki-z-futerki...477975519.html normalnie się zakochałam

Cytat:
to u mnie się mówi że ta osoba,będzie bogata
u nas też

Cytat:

fajna kurtałka, ale nie wyrośnie do jesieni?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 21:32   #1221
charlizz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
do dziś jak idę do niej to na kibel nie siadam
Wybacz...

Stary 2013-08-21, 21:36   #1222
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Wybacz...

poza tym boję się,że mnie wciągnie utopiec
Stary 2013-08-21, 21:37   #1223
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
poza tym boję się,że mnie wciągnie utopiec

o jaaa

pomizia po pupci

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 21:38   #1224
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
o jaaa

pomizia po pupci
hahaha wyobraziłam sobie utopca miziającego Marsi
Stary 2013-08-21, 21:38   #1225
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, e jednak to nie AZS A te wyniki to może faktycznie pomyłka, zrobią Wam wszystkie badania w szpitalu i będziesz pewna, że Kuba zdrowy ja koń

No to dla Julianki też ogromne

O kurcze, mam nadzieję, że nie będziesz stratna

Iguś spryciula Piotrek też ostatnio urządził pogoń za psem, Teściowa mu piękne posłanie ułożyła na trawce co by dzieciowi wygodnie było , ale on wybrała wolność i wszędzie go pełno było

Współczuję powrotu do pracy ,dlaczego ten czas tak szybko mija

Piotrek chwilę, jakoś nie cały tydzień

Igram z ogniem

dobra, jade do miasta po dokumenty do projektantki ach.

Ale wy macie tempo, my to się z tym ślimaczymy, że do 50 tego domu nie zbudujemy

Sorry, ale rozwaliło mnie to
ale tulę

Też tak zawsze robię

Polecam się na przyszłość

No światło się odbija, bo robiłam te zdjęcia już wieczorem i z fleszem, a ona jest z takiego śliskiego materiału.
Tak to jest 74, Piotrek właśnie teraz nosi duże 74/ małe 80. W sklepie mi się wydawała jakaś duża, ale chyba wymienie na 80, bo teraz mierzyłam na same body, a jak dojdzie jeszcze sweter i Pietrek trochę podrośnie to będzie ciasno [/QUOTE]

a na jakim Wy etapie jestescie? kurna, ja mam nadzieje ze ta projektantka nam zalatwi dokumenty, bo chcemy jeszcze w pazdzierniku fundamenty wylac..

Cytat:

a tak na marginesie- to trzeba wytępić, u mojej kuzynki szczur wlazł do łóżeczka niemowlęcego, jej mąż z nerwów też zatłuł dziada ( mieszkali w starej kamienicy) tam szczury wychodziły przez sedes, do dziś jak idę do niej to na kibel nie siadam

o rajusiu!!!!!!!! :O
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Wy tu o myszach i szczurach....
a ja miałam kiedyś przeżycie...Jak miałam jakieś 11-12 lat to byłam w sanatorium w Rabce.
To była jedna wielka masakra. Pewnego pięknego dnia byłam w pokoju i między nogami przebiegł wielki , obleśny szczur!!!! A z umywalek wychodziły karaluchy I TO BYŁO SANATORIUM!!! W którym leczyły się dzieci

Oglądamy znów z Tż "Przyjaciół" od pierwszego sezonu
;/;/ nie zapomne jak w ciazy bylam i szlam do wc 10raz w nocy, otwieram drzwi a tam mysza ale zwiewałam1!

mialam wczoraj umówioną wizytę do laryngologa i co? zapomnialam isc a dzis co? zatkane uszy ale badania mi dobrze wyszly... moze to przez cisnienie;/

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 21:39   #1226
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Bokeh, szczerze mówiąc, to jakby Hania miała taką temp. że prawie nic to ani byś nie zauważyła
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 21:40   #1227
charlizz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
no proszę Cię kto tu jest zakecony
dzwoni do Całej by się mnie o coś zapytać heheheh

bo Was rozpracowałam, wiem idzie Cie szukać

Cytat:
o jaaa

pomizia po pupci
... najlepszym wypadku TYLKO po pupci

Stary 2013-08-21, 21:41   #1228
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
j

Insolito Piotrasek słiiit dobrze, że mam kurtki dla Dadola

Cytat:

Insolito- jeśli Twój synuś jest za taką cenę jak na kurtce to ja kupuję bez gadania
Nie oddam za żadne miliony
Pozujemy z ceną bo chyba wymieniać będę

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość

Body z rossmanna fajne jakościowo. Zresztą to endo robi.
dla teściowej i czas dla Ciebie
A endo to nie plajtuje czasem ?

Cytat:

bo trojkołówki to najlepiej wybierać typu jogger
miałam taką pierwszą i powiem Ci że wiele bym dala by mieć jeszcze raz ten wozek
quinny jest ok ale to jedno małe koło z przodu jest do dupy, poza tym reszta git

coś w tym rodzaju
http://allegro.pl/baby-trend-wozek-t...480849100.html
My używamy teraz baby joger city mini po siostrzeńcu moim i super się sprawdza

Cytat:

Moje dziecko dziś pierwszy raz stanęło na kolankacj jak do raczkowania i bujało się przód-tył. Ciekawe kiedy raczkować będzie moja duża dziewczynka!
Btw: odkryliśmy z Tż że dziecku leżącemu na brzuszku mozna łatwo i wygodnie pampa ubrać - do tej pory usiłowaliśmy ją obrócić na plecki, już nie będę tak robić.

Jutro mama idzie polować na bodziaki z lidla. Będziecie coś kupować jeszcze? Spodenki/dresy?

dla Amelki
Podziel się metodą, bo codziennie walki prowadzę
[QUOTE=Debrah;42378258

Blog blog... no nie założyłam póki co - zaraazzz zobaczę na blogspota.. Ogłaszam casting na nazwę, Szajka już dała jedną propozycję, kto da więcej? [/QUOTE]

Na youtube jest dziewczyna na wózku i ona się nazywa Anioł na resorach to może MamaNaResorach ? Tylko nie wiem czy Ci nie będzie przeszkadzać, że to takie zerżnięte trochę ? Pewnie dziewczyny coś fajnego wymyślą

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

tęsknię za tztem
chyba pooglądam kiecki ...ślubne
O tak, tak dziel sie z nami co Ci się spodoba

Cytat:

Ale super wygląda A ten uśmiech

Bo my tak na szybko się spotkałyśmy.
Jechałam do silesii i napisałam do Bokeh żeby przyszła tam też
Fotek niet
Jedynie pstryknęłam fotkę Darii i Hani, ale nie były zbyt zainteresowane

Piękne dziewuszki i tło jakie tematyczne

Cytat:
Hania i Daria - jak już pisałam wyżej, nie były zainteresowane tym że robiłyśmy im fotki

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 21:42   #1229
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
o jaaa

pomizia po pupci
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
hahaha wyobraziłam sobie utopca miziającego Marsi
Cytat:
bo Was rozpracowałam, wiem idzie Cie szukać

... najlepszym wypadku TYLKO po pupci

zakładam się z Wami,że teraz każda z Was zanim usiądzie na kibelku pomyśli o szczurze albo utopcu
Stary 2013-08-21, 21:43   #1230
bokeh
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42379414]Bokeh, szczerze mówiąc, to jakby Hania miała taką temp. że prawie nic to ani byś nie zauważyła [/QUOTE]

amogła by mieć lekką? bo wszędzie piszą że wysoką temperaturą się trzydniówka charakteryzuje. A może one przez to ostatnio wieczorami taka marudna pasowało by bo 3 dni temu wieczorem zaczęła a dziś ta wysypka w południe jak ją przebierałam jeszcze nic nie miała a przy kąpieli na brzuchu i plecach ale przy takim sztucznym świetle to średnio było widać... Jutro obczaję

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości