Ile dzisiaj zjadłam ? :) - Strona 588 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-29, 21:00   #17611
gujana
Wtajemniczenie

Dot.: Ile dzisiaj zjadłam ? :)

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny, wpadłam na minutke dzis
mama przyjechała<jupi> jedzie we wtorek....';/
jedzeniem staram sie nie przejmowac, pomimo ze słodyczowo masakrycznie..
porozmawiałam z mamą na temat moich problemów ed.
obiecała ze pomoze mi znalezc psychologa.
tylko... na pytanie czy"wkładałas sobie palce do buzi zeby zwymiotowac?"kiedy odpowiedz z mojej strony była twierdząca, mama tak jakby sie roześmiała...to mnie troche zabolało...
dobra, rozpisałam sie.
jutro bieganina i załatwianie dowodu tymczasowego itp.
a coby w watku na temat napisac to na obiadek jadłam dwa pyszne naleśniki z serem w krk
a potem...hohoho..czekolado wo...
nie chce zeby było wtorek...;/

Orzeszku, to bardzo dobrze, ze powiedzialas mamie prawde bedzie dobrze
a co do wymiotowania, to nie bierz tego do siebie, czasem takie rozesmianie sie jest efektem jakiejs nowej niespodziewanej, moze troche stresujacej sytuacji. moze to tak z nerwow wyszlo (w sensie ze mama mogla sie troszke zdenerwowac i zmartwic tym faktem) przeciez nie z Ciebie sie smiala, bo Cie kocha.nio, glowka do gory, ciesz sie tym czasem do wtorku.

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 21:05   #17612
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Ile dzisiaj zjadłam ? :)

Cytat:
Czesc Dziewczyny, wpadłam na minutke dzis
mama przyjechała<jupi> jedzie we wtorek....';/
jedzeniem staram sie nie przejmowac, pomimo ze słodyczowo masakrycznie..
porozmawiałam z mamą na temat moich problemów ed.
obiecała ze pomoze mi znalezc psychologa.
tylko... na pytanie czy"wkładałas sobie palce do buzi zeby zwymiotowac?"kiedy odpowiedz z mojej strony była twierdząca, mama tak jakby sie roześmiała...to mnie troche zabolało...
dobra, rozpisałam sie.
jutro bieganina i załatwianie dowodu tymczasowego itp.
a coby w watku na temat napisac to na obiadek jadłam dwa pyszne naleśniki z serem w krk
a potem...hohoho..czekolado wo...
nie chce zeby było wtorek...;/
Nie martw się kochana na zapas Ciesz się chwilą Ja też jutro będę rodzinkować

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Może trudno w to uwierzyć, ale u mnie w okolicy jedzą nawet koty
Ludzie mają różne dziwne pomysły. Oglądałam film dokumentalny chyba o Tajlandii i tam jedzą sobie robaczki: szarańcze, skorpionki i inne różne smakołyki - podobno ma to dużo białka Jak to oglądałam jak facet wsadzał to do buzi miałam odruchy wymiotne

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
ale wiecie co.. przepraszam ze tak przezywam,ale poprostu zobaczcie.. od jakiegos czasu nie jem miesa. wiem ze swiat nigdy nie bedzie idealny i ze i tak zwierzeta beda zabijane, nie mam zludzen. tak czy siak nie jadam miesa,zwierzat, to w takim razie musialam rowerem jakiegos zwierzaka zabic!
Jestem pewna, ze ja również też bym to tak przeżywała Mimo, że osobiście za szczurkami nie przepadam No cóż czasami sę tak zdarza, są takie sytuacje, które trudno przewidzieć i trudno zapobiec.

Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 21:06   #17613
seemore
Wtajemniczenie

Cytat:
Seemore. Na ladne nozki polecam rolki,rower,basen albo biegi! albo jesli lubisz to jakiekolwiek cwiczenia ktore mozna wykonywac w domu. Na fitnesie jest sporo watkow o tym. Najgorszym co mozna robic to wpatrywanie sie w cialo i wyszukiwanie cellulitu, naczynek i jeszcze okaleczanie go!

A ja wlasnie wrocilam z 4-godzinnej malej przejazdzki. I wiecie co mi sie przytrafilo? Przejechalam rowerem szczura!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie sama w to nie wierze! Jechalam zwyczajnie, akurat calkiem powoli, bo dojechalam do takiej miejscowosci i sie rozgladalam wokol. I nagle spojrzalam przed siebie ale bylo juz za pozno, bo juz szczur byl pod moim kolem! Az sie rozplakalam! a pozniej bylam na siebie tak okropnie wsciekla.. az dostalam mega powera i gnalam do domu z taka predkoscia, ze cale szczescie ze znow nie doszlo do jakiegos wypadku, tylko tym razem nie z niewinnym malym zwierzatkiem, a z czlowiekiem! wrr, pierwszy raz mi sie cos takiego przytrafilo
1. Bardzo lubie jazde rowerem, tylko ze ja mam takiego okropnego skladaka, ktorego sie strasznie wstydze. Poza tym zawsze mama kaze mi wozic w koszyku rzeczy dla babci (zawsze tam jezdze bo jest cel, malo ruchu, swieze powietrze i
nie ma znajomych, ktorzy mogliby mnie ujrzec na tym nieszczesnym rowerze). A jak protestuje to najpierw slysze wyklad od mamy jaka to jestem glupia a potem babcia mnie widzi bez koszyka i powtórka z rozrywki. Tylko sie zabic
2. Bardzo dobrze, ze zabilas tego szczura. Byc moze ukrocilas jego męki bo nie wierze, zeby tak wylazl. Szczury za bardzo sie boja ludzi, zeby pchac sie na ulice. Cos z nim musialo byc nie tak. Zaraz mi sie to kojarzy z dżumą... bardzo wstrząsnela mną ta książka i mi sie to po nocach sni
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Seemore prosze Cię przecież nie ma ludzi idealnych Ja sama mam okropne problemy z naczynkami i nie tylko na nogach, ale na twarzy Cała siateczka popękanych naczynek, których już nigdy w życiu się nie pozbędę. I co z tego I co mam teraz rozpaczać i z żalem i złością patrzeć na te dziewczyny, które mają ładną cerę, bez żadnych problemów...
Idealnych nie ma, ale takich kompletnych zer jak ja to ze świecą trzeba szukać. Ma się tego pecha.

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Na pewno są inne plus, które Ty posiadasz, a ona np. nie. Nie mogą wszyscy być tacy sami. Seemore, zawsze możesz zadbać o nogi Peeling, samoopalacze lub słoneczko, balsamy rano i wieczorem, ew. na rozstępy mogę Ci polecić serum Eveline (moja znajoma używa jakieś 5 miesięcy i jest zauważalna poprawa co dziwne, bo ja osobiście nigdy nie wierzyłam w takie 'cuda'. Ale stosuję zapobiegawczo).
Trochę ćwiczeń na wyrzeźbienie nózek i pozbycie się cellulitu (+ tutaj także mogłabym Ci polecić serum). Wszystko jest przecież do zrobienia
No pewnie, tylko jutro przypomnijcie mi, żebym napadła na bank

seemore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 21:12   #17614
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez seemore Pokaż wiadomość
Idealnych nie ma, ale takich kompletnych zer jak ja to ze świecą trzeba szukać. Ma się tego pecha.
Użalanie się nad sobą, ciągłe rozmyślanie o swoich wadach i porównywanie się z innymi to nie jest dobry pomysł Jestem przkonana, że wszystko wyolbrzymiasz Zauważyłam, że czasami jak masz świetny humor, to piszesz rzeczy naprawdę pozytywne i kilka razy nawet coś optymistycznego na swój temat napisałaś, więc wnioskuje, że świeca nie jest potrzebna, bo tak naprawdę to nie ma czego szukać, bo żadnego zera nawet z jakąś porządną świetlówką się nie znajdzie
Stary 2007-04-29, 21:16   #17615
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Źle mnie zrozumiałaś chyba Nie miałam nic złego na myśli.

Poza tym nie musisz odrazu wszystkiego na raz kupować. Są niektóre dobre balsamy ujędrniające w naprawdę niskich cenach.
np. Cztery Pory Roku - ujędrniający i brązujący jednocześnie, za 4 zł bodajze. Skóra jest po nim bardzo długo nawilżona i gładka. I odrazu ładniejszy kolor
Ja się przyzwyczaiłam do całkiem innej serii, ale ten akurat moja matula używa i jest bardzo zadowolona.
No nic, chciałam tylko pomóc a nie zdenerwować Cię
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 21:18   #17616
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Orzeszku, to bardzo dobrze, ze powiedzialas mamie prawde bedzie dobrze
a co do wymiotowania, to nie bierz tego do siebie, czasem takie rozesmianie sie jest efektem jakiejs nowej niespodziewanej, moze troche stresujacej sytuacji. moze to tak z nerwow wyszlo (w sensie ze mama mogla sie troszke zdenerwowac i zmartwic tym faktem) przeciez nie z Ciebie sie smiala, bo Cie kocha.nio, glowka do gory, ciesz sie tym czasem do wtorku.

Jesteście tu wszytskie Kochane!
orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 21:27   #17617
seemore
Wtajemniczenie

Cytat:

Jesteście tu wszytskie Kochane!
Dokładnie, tylko ja jestem beznadziejna i potrafie tylko narzekać. Czyz to nie jest wystarczający powód aby przejechał mnie samochód ? Chyba los na siłe każe mi żyć.

seemore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 21:30   #17618
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, tylko ja jestem beznadziejna i potrafie tylko narzekać. Czyz to nie jest wystarczający powód aby przejechał mnie samochód ? Chyba los na siłe każe mi żyć.
Nieprawda, bo jestes wspaniałą Dziewczyną
Uwierz w to wreszcie do jasnej cholery, bo bede to pisac az sobie zakodujesz
orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 21:32   #17619
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Przydałoby ci się troszkę optymizmu Uśmiechnij się czasem do życia, to ono uśmiechnie się do ciebie. Każdy ma chwile słabości, ale pomyśl:
Jeśli twoje życie nie miałoby sensu to by cię tu nie było.
Głowa do góry i uśmiechnij się, choćby wymuszenie. To naprawdę pomaga

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 21:35   #17620
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

Jestem pewna, ze ja również też bym to tak przeżywała Mimo, że osobiście za szczurkami nie przepadam No cóż czasami sę tak zdarza, są takie sytuacje, które trudno przewidzieć i trudno zapobiec.

ja tez nie przepadam za szczurkami akurat, no ale...
no nic, zyje sie dalej. tylko zeby mi sie nie przysnil przypadkiem.... mam taka sklonnosc, ze jak o czyms za dnia mysle to pozniej jeszcze mi sie sni...

Cytat:
1. Bardzo lubie jazde rowerem, tylko ze ja mam takiego okropnego skladaka, ktorego sie strasznie wstydze. Poza tym zawsze mama kaze mi wozic w koszyku rzeczy dla babci (zawsze tam jezdze bo jest cel, malo ruchu, swieze powietrze i
nie ma znajomych, ktorzy mogliby mnie ujrzec na tym nieszczesnym rowerze). A jak protestuje to najpierw slysze wyklad od mamy jaka to jestem glupia a potem babcia mnie widzi bez koszyka i powtórka z rozrywki. Tylko sie zabic
2. Bardzo dobrze, ze zabilas tego szczura. Byc moze ukrocilas jego męki bo nie wierze, zeby tak wylazl. Szczury za bardzo sie boja ludzi, zeby pchac sie na ulice. Cos z nim musialo byc nie tak. Zaraz mi sie to kojarzy z dżumą... bardzo wstrząsnela mną ta książka i mi sie to po nocach sni

ale co to za roznica jaki masz rower... ? poza tym z "gorszymi" rowerami jest ten plus ze z reguly nikt ich nie kradnie, i mozna sobie wszedzie bez obaw jezdzic i zostawiac np pod szkola.
ja mam jeden rower za ktory zaplacilam 100zl. ludzie sie na poczatku dziwnie na mnie patrzyli, stary amsterdam, doslownie jak z muzeum. jeden dziadek na ulicy minal mnie komentarzem ze jak byl mlody to takim jezdzil i ze chyba zwariowalam... no ale coz. nie minelo kilka miesiecy jak na ulicy zaczelo pojawiac sie wiecej i wiecej tego typu rowerow.. ostatnio ktos krzyczal do mnie z samochodu, gdzie mozna taki rower kupic! bo on cche dokladnie taki sam... teraz jak jestem w niemczech to prawie wszyscy na takich jezdza. wogole, jezdza tu czasem na takich gruchotach ze cud ze one sprawne jeszzce. i jakos nikt nie zwraca na to uwagi. wiec Seemore, nie wyolbrzymiaj! nie wazne jaki masz rower, a to, ze jest sprawny. no i najwazniejsza jest frajda z samej jazdy

a co do szczura to niezupelnie bylo z nim cos nie tak. szczury czesto zyja w poblizu wody, i to calkiem w poblizu ludzi. a jechalam akurat taka sciezka nad rzeką.. tzn z jednej strony jest rzeka, nad brzegiem chodnik i sciezka rowerowa i od razu kamieniczki miasteczka. no slicznie tam bylo dlatego zamiast na droge patrzylam na te kamieniczki... no ale nic, koniec przezywania szczurka, bo naprawde mi sie przysni..

jak nie chcesz tak bardo jezdzic tym rowerem to zacznij biegac. na nozki i cala figurke ladnie to wplywa, zwlaszcza dluuuzsze dystanse. ja neistety bardzo nie lubie biegac, ale gdybym choc troche lubila to ze wzgledu na efekty chetnie bym biegala nawet codziennie

poza tym zadnymi kremami nie osiagniesz nic, poki nie bedziesz uprawiac sportu. taka jest prawda. cellulit sam sie nie usunie, i zaden krem-cud tez go nie usunie. moze jedynie pomoc. tak wiec napad na bank zupelnie niepotrzebny. wystarczy sport+masaze ktore mozesz sama sobie zrobic + pic duzo wody. wiem z doswiadczenia

Stary 2007-04-29, 21:38   #17621
Spaza
Zakorzenienie

Witam. Od jakiegoś czasu czytam ten wątek, ale jak dotąd nic nie pisałam. Napiszę jadłospis jaki planuje na jutro, proszę o ewentualne poprawki. Celem jest redukcja.

Iśn: owsianka, jabłko
II śń: grahamka z chudą szynką z indyka i pomidorem
OB: 2-3 małe kotlety sojowe, brokuły (lub inne warzywka)
P: nie wiem jeszcze
K: serek wiejski
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 21:40   #17622
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
Przydałoby ci się troszkę optymizmu Uśmiechnij się czasem do życia, to ono uśmiechnie się do ciebie. Każdy ma chwile słabości, ale pomyśl:
Jeśli twoje życie nie miałoby sensu to by cię tu nie było.
Głowa do góry i uśmiechnij się, choćby wymuszenie. To naprawdę pomaga

"usmiechnij sie, zycie nie jest Twoim wrogiem, usmiechnij sie opanuj gniew w sobie" - wlasnie sobie lecialo w radiu, jak to czytalam

Seemore, poki sie do zycia nie usmiechniesz, ono sie do Ciebie tez nie usmiechnie... W zyciu to od Ciebie zalezy, co sobie z niego wezmiesz. Jak bedziesz brala same negatywy i smutki, to Twoj wybor

Stary 2007-04-29, 21:50   #17623
asiek14
Zakorzenienie

O właśnie, to ja też napiszę planowane jedzonko na jutro. Proszę o wskazanie błędów jakie popełniam

Śniadanko: bułka + wędlina + pomidor + szczypiorek + rzerzucha
II śniadanie: jogurt (ew. z muesli) i jabłko
Obiad: na obecną chwilę nie mam pojęcia
Kolacja: zastanawiam się nad serkiem wiejskim

Cztery posiłki bo piatego nie wcisnę.
Czy znacie jakiś sposób na opanowanie chęci podjadania między posiłkami?

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 21:51   #17624
margitta
Zakorzenienie

Proszę nie oceniać, bo to tylko rachunek sumienia

Śniadanie po 11 :
I pół małej makreli wędzonej + jajko na twardo + kromka chleba z masłem
II pół talerza zupy pomidorowej, nóżka z kurczaka duszona w piekarniku, dwa ziemniaki, ogórek świeży + na deser mała miska bitej śmietany...
III w kinie mały popkorn
IV dwie małe kromki zwykłego chleba z tuńczykiem

Czyli moja normalna dieta bardzo ograniczona skurczonym żołądkiem (nie wiem jak inaczej wytłumaczyć to, że po obiedzie mnie brzuch rozbolał i czułam się kompletnie przejedzona - normalnie jadałam trzy razy więcej).

Nie wiem czy się cieszyć czy martwić, ale ja nie mam kompleksów, więc bardziej niż moja sylwetka załamuje mnie mój brak silnej woli

Chciałam schudnąć tylko 4kg, przez dwa tygodnie ograniczałam się jak mogłam, ćwiczyłam na aerobiku, chodziłam na basen i nie schudłam nawet pół kilograma... powoli się poddaje
Stary 2007-04-29, 22:01   #17625
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
Czy znacie jakiś sposób na opanowanie chęci podjadania między posiłkami?
Zjadanie 5-6 prawdziwych posiłków, jak się najadasz to nie czujesz głodu między nimi

A do tego jogurtu jak już chcesz go zjeść to musli obowiązkowo Chyba nie najesz się małym jogurtem i jabłkiem

Pamiętaj o warzywach. Nie jedz na kolacje tylko serka wiejskiego. Jogurt i jabłko to żaden posiłek

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
Chciałam schudnąć tylko 4kg, przez dwa tygodnie ograniczałam się jak mogłam, ćwiczyłam na aerobiku, chodziłam na basen i nie schudłam nawet pół kilograma... powoli się poddaje
Wyrzucić wagę i weź centymetr w łapki Pamiętaj, ze przy bardzo ograniczonym kalorycznie jadlospisie organizm magazynuje tłuszcz.
Stary 2007-04-29, 22:05   #17626
Sathi
Zakorzenienie

Ja już przestałam udzielać się w tym wątku.
Nie moge juz czytać coniektórych bzdur, wybaczcie za szczerość, ale po prostu nie mogę...............

MIŁEGO DNIA
Sathi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 22:28   #17627
Ather
Zakorzenienie

Podsumowując...

I Śniadanie: Owsianka (+ otręby + 7g. rodzynek) do tego 70 g truskawek i 100 g pomarańczy.

II Śniadanie: 30 g chudej wędliny z kurczaka, dwa białka -> i na patelnię z przyprawami (bez tłuszczu). Do tego kromka pełnoziarnistego i 80 g ogórka.
+ Activia

Obiad: 200 g mintaja (bez tłuszczu - w piekarniku) + 150g warzyw. Po tym 15 g suszonych śliwek.

Kolacja: Pół ciasta 'Atram'owego' czyli jakieś 140 g.

1,5 h przed snem : pewnie serek wiejski albo twaróg 0% ...

Dzisiaj wyszło mi mało tłuszczy... za to białka 118

Edytowane przez Ather
Czas edycji: 2007-04-29 o 23:30
Stary 2007-04-29, 22:36   #17628
aajjii
Zadomowienie

Cytat:
Też zajadałam ostatnio i to w smaku w którym na ogół nie gustuje-truskawka. Ale był bardzo dobry Kosztowałaś tamtego drugiego smaku?

nie kosztowalam tego drugiego smaku bo prawde mowiac jak zobacyzlam takie ladne lodziki w smkau , ktory ubostwiam to na inne si enei patzrylam
dobrze ze mam w zamrazalniku jeszcze 7
aajjii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 22:41   #17629
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez aajjii Pokaż wiadomość
nie kosztowalam tego drugiego smaku bo prawde mowiac jak zobacyzlam takie ladne lodziki w smkau , ktory ubostwiam to na inne si enei patzrylam
dobrze ze mam w zamrazalniku jeszcze 7
W takim razie muszę jutro przetestować i później kupić jeden z nich w dużym opakowaniu

Ps- nie oparłam się dzisiaj po raz drugi i właśnie wchłonęłam dużą porcję algidy śmietankowo-'krówkowej'
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 22:55   #17630
Atram
xxyy

Cytat:
Ja już po.
Jestem załamana - nie umiem piec =='
Tzn. ciasto pycha ale oklapło mi sprawdzałam czy już dobre (urosło całkiem ładnie o dziwo) a jak wyciągnęłam po chwili to zrobiło płaskie
Piekłam 35 min.
skoro smakowalo to umiesz piec
nastepnym razem tez zrobie wersje bez cuku tylko z jakims aromatem np pomaranczowym albo waniliowym

a co do serum na cellulit moglabys mi jakies polecic, bo chcialabym stosowac zapobiegawczo ( a chyba nawet jakis tam cellulit mam ale nie jestem pewna czy to to )

Cytat:
Napisane przez aajjii Pokaż wiadomość
2sn; lod maxfrutti-pycha a o dziwo ma tlyko 77 kcal
a jakiej on jest firmy? nie widzialam takiego w sklepie nigdy
ale duzo lodow ma kalorycznosc w tych granicach tzn do 100 kalorii

Cytat:
ja mam jeden rower za ktory zaplacilam 100zl.
to ile Ty masz rowerow?
Stary 2007-04-29, 22:56   #17631
Atram
xxyy

Cytat:

Ps- nie oparłam się dzisiaj po raz drugi i właśnie wchłonęłam dużą porcję algidy śmietankowo-'krówkowej'
uwielbiam
Stary 2007-04-29, 23:00   #17632
aajjii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Atram Pokaż wiadomość
uwielbiam
ja tez jeszcze uwielbiam lody o smaku milki mmmmmmmmmm i takie truskawkowo smietankowe posypane duza ilsocia bialej czekolady

Atram a te max fruit sa z algidy , sama przedwczoraj pierwszy raz je widzialam w kslepie
aajjii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 23:02   #17633
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
a jakiej on jest firmy? nie widzialam takiego w sklepie nigdy
ale duzo lodow ma kalorycznosc w tych granicach tzn do 100 kalorii
To nowość algidy Od kilku dni pojawiają się w marketach

Cytat:
uwielbiam
Poprostu boskości

I mały edit w jadłospisie:
doszedł corny linea
Stary 2007-04-29, 23:08   #17634
Milka19
Zakorzenienie

Talking Dot.: Ile dzisiaj zjadłam ? :)

Cytat:
to ile Ty masz rowerow?
Jak więcej niż jeden to ja się piszę nawet na ten za 100zł

Dobranoc
Stary 2007-04-29, 23:16   #17635
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Jak więcej niż jeden to ja się piszę nawet na ten za 100zł

Dobranoc
Ja mam dobry rower na strychu na którym nie chce mi się jeździć chętnie odstąpie
Dobranoc Milko ;*
Stary 2007-04-29, 23:20   #17636
LoLcIa123
Zakorzenienie

Właśnie jem twaróg z startym jabłkiem(chociaż to już dzisiaj moja 3kolacja chyba)
zaraz najprawdopodobniej ide spać bo padam już dziś,zdążyłam napisać referat na 5kartek A4 jeszcze tylko zostały mi 2referaty,3recenzje,2prez entacje-żyć,nie umierać

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 23:29   #17637
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
skoro smakowalo to umiesz piec
nastepnym razem tez zrobie wersje bez cuku tylko z jakims aromatem np pomaranczowym albo waniliowym
Dodałam migdałowy i rewelacja

Połowe brat mi zjadł tak swoją drogą, więc nacieszyłam się tym ciastem tylko na kolację
Ale jak zobaczyłam co on zaczął dodawać... to aż mi się słabo zrobiło ^^ Pełno nutelli, rodzynek, wiórek, a nawet kakaa...

Cytat:
a co do serum na cellulit moglabys mi jakies polecic, bo chcialabym stosowac zapobiegawczo ( a chyba nawet jakis tam cellulit mam ale nie jestem pewna czy to to )
Jasne, tylko tak jak Gujana wspomniała -
Cytat:
zadnymi kremami nie osiagniesz nic, poki nie bedziesz uprawiac sportu. taka jest prawda. cellulit sam sie nie usunie, i zaden krem-cud tez go nie usunie. moze jedynie pomoc.
Ja osobiście stosowałam te kremy zapobiegawczo, do tej pory to robię i zawsze razem z ćwiczeniami. Bo to że sam krem nic nie da jak będziemy grzać tyłeczek przed TV itp. to wiadomo
Używam od pół roku serii Eveline - 4 różne serum. Cena w sklepie to około 12 - 15 zł.

Cytat:
zdążyłam napisać referat na 5kartek A4 jeszcze tylko zostały mi 2referaty,3recenzje,2prez entacje-żyć,nie umierać
O tyle dobrze że są te dni wolne i chyba nie musisz się aż tak spieszyć, hm ?
Ja tam zawsze lubiłam referaty, pisanie sprawia mi przyjemność
Tak czy inaczej dasz rade
Stary 2007-04-29, 23:30   #17638
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Ś: kilka kęsów cycka z kurczaka gotowanego, owsianka
O: łyżka ziemniaków, dużo surówki, jakieś mięso chude
P: jabłko, jogurt naturalny
P2: jogobella winogorno+muesli
P3: jajko na twardo, rzodkiewki, 1 łyżeczka jajecznicy (dla sprobowania;D)
K: serek wiejski, 2 rzodkiewki
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 23:35   #17639
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:

O tyle dobrze że są te dni wolne i chyba nie musisz się aż tak spieszyć, hm ?
Ja tam zawsze lubiłam referaty, pisanie sprawia mi przyjemność
Tak czy inaczej dasz rade
No tak całe szczęście! ale chce to sobie już wszystko teraz na gorąco zrobić,bo później będę to pewnie przekładać z dnia na dzień i jak zwykle będę wszystko robiła w ostatnich terminach,a jeszcze się trzeba pouczyć,bo nadchodzący czas będzie bardzo gorący jeżeli chodzi o szkołe,wiadomo zbliża się koniec roku,a co za tym idzie? poprawianie ocen,to co akurat lubie najbardziej

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-30, 00:13   #17640
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
ale chce to sobie już wszystko teraz na gorąco zrobić,bo później będę to pewnie przekładać z dnia na dzień i jak zwykle będę wszystko robiła w ostatnich terminach
... skąd ja to znam ? ^^
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości