|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć II część naszego wątku? | |||
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz.2 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 38,18% |
Przyszła wiosna będzie nasza, każda będzie miała swojego Bobasa - mamusie III/IV 2014 cz. 2 |
0 | 0% |
Choć jesień już zagęszcza ruchy, to my się nie smucimy - podziwiamy rosnące brzuchy |
0 | 0% |
Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz. 2 |
26 | 47,27% |
Połowa jeszcze rzyga, za niedługo im przejdzie chyba -mamusie III/IV 2014 cz. 2 |
8 | 14,55% |
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Cześć Kobity! Ależ mam do nadrobienia...
Cytat:
To tak jak ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3272 | ||||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=mmhym;42540638
Trzymam kciuki za wizytę ![]() [/QUOTE] Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzieki dziewczyny za kciuki przydały sie ![]() mmhym- nie no samopoczucie do tyłka tu mała potrzebuje uwagi , ona rozadana i 1000 pytan na minute zadaje ciagle cos nowego wymysla tu obiad a mnie ciagle mdli i biegne zawartosc tego co zjem oddac wc .... 1 ciaza to był light bebe - chcesz miec oko podbite ![]() ![]() ![]() ![]() mariola trzymam mocno kciuki (t)asia któras juz napisała az stwierdzisz ze ci niewygodnie ![]() ------------------------------------------------------------------------------- ja po wizycie wszystko super malenstwo sobie fikało i machało rączkami ![]() ![]() nastepna wizyta 27 wrzesnia ![]()
![]() |
#3273 | |
Moderator
|
Odp: Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Cytat:
![]() Kilka dni temu az w histerie wpadlam z tego zalu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z tym dostarczaniem to nie ma problemu, ja dostarczam podwójną dawkę wszystkiego, nie tylko witamin ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3275 | |
Zakorzenienie
|
i ja
![]() ![]() Cytat:
![]() zadzwoniłam dziś do pracowni usg w szpitalu, żeby umówić się na I genetyczne. jakaś przesympatyczna babka mi się trafiła po drugiej stronie. wyznaczyła mi termin na 20 września na 13.30. kazała ze sobą przynieść dużo pozytywnej energii i ewentualnie małża ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3276 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Dobry wieczór ![]() ![]() ![]() ![]() spodnie garniturowe w kant przyprawiły mnie prawie o płacz, już nie poprawiam ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#3277 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Proszę o dopisanie mnie na listę, w końcu się odważyłam po wczorajszej wizycie ![]() Ilona, 23 lata, pierwsza ciąża, OM 5.07 TP 12.04. Jestem w 9 tygodniu, a serducho bije jak dzwon. Dostałam fotkę i zakochałam się w moim małym kosmicie. TŻ zabronił mi tak mówić o naszym dziecku, ponieważ on widzi uderzające podobieństwo do siebie ![]() Od razu mi tak lżej po tej wizycie uff wzięłam zwolnienie i teraz mogę cieszyć się ciążą. Następna wizyta 25.09 i wtedy będziemy robić usg genetyczne
#3278 | |||
Zadomowienie
|
Dzień Dobry Mamuśki
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na mnie też już ludzie z okolic którzy nie wiedzą dziwnie patrzą ![]() Dziękuje, mam nadzieje że uda mi się wrócić po ciąży to stanu przed ciążą ![]() Hehe tak myślałam, że coś Ci się pomerdało ![]() Dzisiaj z tż wybieramy się na basen, niby pływam jakbym się topiła ![]() ![]() Zgodnie z wskazówkami koleżanki do głupiego cellulitu ![]() Wiem, że ciężko się pije wodę, ale spróbujcie wybrać sobie tą która Wam podpasuje ![]() ![]() To takie moje złote myśli z samego rana ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3279 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() czarnamadonna i nadzwyczajna a co u was? jak się trzymacie w tych szpitalach? jakieś informacje, kiedy pozwolą wam wyjść do domu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3280 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3281 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz jest mi duzo spokojniej ale ze mna na sali same poronienia-11 tc, 12 tc. Wiec ja jestem chora. Dzis mam rowno 11 tc. Ale mysle pozytywnie i mam nadzieje ze bedzie dobrze. TZ dzis nie da rady przyjechac i jest chory z tego powodu ale mama do mnie jedzie z wałòwką ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3282 |
Rozeznanie
|
Hejka Dziewczynki
![]() Informuje, ze przepisuje sie do watku maj-czerwiec bo tam bardziej pasuje z tp 21 kwietnia ![]() Trzymajcie sie cieplutko i rośnijcie zdrowoo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3283 | |||
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś mam urodziny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3285 |
Moderator
|
Oooo - to 100 lat!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3286 |
Zadomowienie
|
No też widziałam jakieś straszne jesteśmy
![]() ![]() Sto Lat Sto lat i super udanej całej ciąży łącznie z porodem ![]() ![]() Udanej imprezki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3287 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3288 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Spójrzmy na to tak że sie bardzo zżyjemy ze sobą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkiego najlepszego, dużo zdrowka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3290 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nadzwyczjana trzymaj się tam cały czas o Tobie myślę i napewno będzie dobrze Ja się wzięłam za porządki w kuchni i ojej masakra ile ta moja teściowa nazbierała bibelotów to o masakra no i oczywiście jak się za to wzięłam to ona "też miałam taki zamiar ale jestem taka zmęczona" no i myśle sobie ☠☠☠☠a czym idzie do pracy siedzi za biurkiem na dupie 8 godzin ( nie mówie że to nie męcząca praca) wraca do domu je i idzie spać a w sobotę taka zmęczona no masakra ytat: Napisane przez cobra115 ![]() ![]() Dziś mam urodziny ![]() ![]() Sto lat dużo zdrówka dla Ciebie i fasoleczki ![]() Miego dnia mamuski nie dajemy sie i trzymajmy sie razem i bedzie git buziaki
![]() |
#3291 |
Moderator
|
Odp: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Macie racje
![]() Ja tam lubie nasz watek ![]() Dzisiaj promocja na Big Maca - korci mnie strasznie, chyba jak raz zjem fast fooda to nic sie nie stanie? ![]() Edytowane przez teQiba Czas edycji: 2013-08-31 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3292 | ||
Zakorzenienie
|
OOOOO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!
![]() ![]() Pijemy i balujemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3293 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() od koleżanki też słyszałam że jej znajoma poroniła w 12 tyg... boje się... ![]() wszystkiego najlepszego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3294 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014
Cytat:
![]() ![]() ![]() Korzystajc więc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3295 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Twój synek... ![]() Cytat:
![]() A na krześle po turecku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A na basen też mam ambitny plan zacząć chodzić... 2 razy w tygodniu nawet, ale znając siebie pewni na 2 razy w miesiącu się skończy ![]() Sto lat, sto lat! Niech żyjeeee naaaam! ![]() ![]() A z tymi terminami to w ogóle nie wiem dlaczego dzielimy wątki na wizażu po 2 miesiące. Wtedy właśnie dużo mam z drugiego miesiąca postanawia się przenieść, a przeciez mogłoby by być 12 wątków i już ![]() Poza tym przecież chyba nie jesteśmy złe? Znaczy czy my wykluczamy kogoś z rozmowy? ![]() Wczoraj powiedziałam o ciązy koleżance, z którą trzymamy się od liceum. Normalnie cieszyła się chyba bardziej niż ja, jak test zrobiłam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3297 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez mmhym Czas edycji: 2013-08-31 o 10:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3298 |
Wtajemniczenie
|
Błagam, tylko nie zmieniajcie tytułu wątku na żadne rymowanki!!!
![]() a nielubiane matki mogą być ![]() ja też mam termin na 21 kwietnia jak lolitka - wykopujecie mnie czy mam sie przenieść sama? ![]() Cobra - wszystkiego najlepszego moja Panno ![]() teQiba ja dostaję ślinotoku na myśl o tortilii ... ale już budują McDonalds na naszym osiedlu i szybko im to idzie, więc skończą sie ponure czasy kiedy żeby zjeść coś pysznego i niezdrowego musiałam jeździć do Lublina albo Zamościa koleżanka bardzo mi bliska ciążą właśnie napisała, że jest w szpitalu na podtrzymaniu... zaczynam myśleć, że w dzisiejszych czasach zajść w ciążę i ją donosić to jest naprawde wyczyn ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3299 | |
Zadomowienie
|
Kurcze, ale ze mnie zdolna bestia
![]() Cytat:
Co do przenosin jesteś dorosła to Twoja świadoma decyzja co wybierasz ![]() Też to zauważyłam w kółko dziewczyny tracą ciążę bądź mają zagrożoną co się dzieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3300 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem musisz się sama zastanowić czy chcesz się z nami zadawać ![]() Ja też się pochwalę moim brzucholem a co ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.