Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-08, 18:22   #331
vixena
Rozeznanie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość

tez mam kupony ja zaniechalam narazie cwiczen, niestety Chodakowska szybko mi się znudzila... poza tym dwa tyg cwiczen nie daly mi zadnej roznicy w cm i w wadze. Duzo bardziej sprawdzil sie u mnie orbitrek i kiedy wrocimy do tesciowej za 3 miesiace, biorę się ostro za jazdę. Teraz najwazniejsze zebym utrzymala wage do czasu cwiczen.
A moja sukienka na szczescie dopasuje sie do sylwetki dzieki wiązanemu gorsetowi
ja do maca - raz na rok i starczy. utrzymanie wagi to będzie priorytet, ale ja 5 kg zrzuciłam od lutego/marca gdzieś więc nie jest to szalone tempo i nie żadne restrykcyjne diety to myślę, że jojo nie będzie. no po 2 tyg cwiczen to raczej efektu nie ma

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość
my mamy moja siostre i tz brata za swiadkow co prawda brata tz nie bedzie przyjedzie dopiero 2 dni przed slubem moja siostra jest mloda w tym roku pisze mature ale nie oczekujemy od nich duzej pomocy maja byc na slubie i to co maja tam robic dobrze wiedzaa wiec o to sie nie martwie
no termin rozdawania zaproszeń zależy od daty ślubu - u mnie ślub pod koniec czerwca wiec zaproszenia od lutego / marca (w styczniu polecimy tylko do mojego brata) i myślę ze optymalnie.

edit źle zacytowalam
Stary 2013-09-08, 18:23   #332
martucha0205
Rozeznanie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

magdalena dokladnie nie chce zeby doszlo do rozczarowania i zeby ktos pomyslam ze ich nie chcialam dlatego specjalnie dalam tak pozno zaproszenia ale naprzyklad u mojego tz w pracy zaraz po nowym roku bukuje sie urlop chce dac wszystkim czas bilety i pobyt w polsce to sporty ekstremalne dla niektorych portweli

slub 16 sierpnia

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014

Edytowane przez martucha0205
Czas edycji: 2013-09-08 o 18:25
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 18:35   #333
Maglena89
Raczkowanie

Cytat:
magdalena dokladnie nie chce zeby doszlo do rozczarowania i zeby ktos pomyslam ze ich nie chcialam dlatego specjalnie dalam tak pozno zaproszenia ale naprzyklad u mojego tz w pracy zaraz po nowym roku bukuje sie urlop chce dac wszystkim czas bilety i pobyt w polsce to sporty ekstremalne dla niektorych portweli

slub 16 sierpnia
Dokładnie, u mojego teścia też się planuje urlopy na przełomie stycznia i lutego na cały rok, więc potem dać komuś w czerwcu zaproszenie to jednak trochę późno. Niby każdy wie bo rodzice tam większości już powiedzieli, że bierzemy ślub wtedy i wtedy, ale oficjalne zaproszenie od młodych to jednak inaczej niż jak się tylko komuś napomni.
Stary 2013-09-08, 18:43   #334
martucha0205
Rozeznanie

no my tez juz wiekszsci powiedzielismy i wiedzs ale jednak oficjalnie to inaczej

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-09-08, 19:12   #335
ijaa
Zakorzenienie

Dość wcześniej chcecie rozdawać zaproszenia, ale faktycznie biorąc pod uwagę fakt, że ktoś ślubuje w wakacje oraz, że urlopy klepie się na początku roku (u mnie ostatnio było to już do końca stycznia ), to zwłaszcza w przypadku gości którzy muszą przyjechać z daleka to jest to dobre rozwiązanie.

My przyjezdnych gości będziemy mieć kilko kilkoro - wszyscy jednak wiedzą o terminie i już są nastawieni.
Ogólnie planujemy zapraszać w grudniu (może zaczniemy pod koniec listopada), wiec na 4 miesiące przed ślubem.

My dzisiaj dla odmiany dywagowaliśmy o naszym urlopie po ślubie i chyba jednak zmienimy pierwotne plany.
Wcześniej planowaliśmy jechać gdzieś (najlepiej za granicę) zaraz po ślubie np. we wtorek i tym samym zrobić sobie już wtedy wakacyjny dwutygodniowy urlop.
Pomyśleliśmy jednak, że raz koszta - musielibyśmy przed ślubem kupić wycieczkę i już niedługo wszystko zaplanować, a dwa trochę to dla nas za wcześniej na 'urlop' później w wakacje będzie nam smutno.
Wykombinowaliśmy więc, że weźmiemy sobie po ślubie tylko wolny tydzień i skoczymy gdzieś na chwilę np. nad morze do jakiegoś fajnego hoteliku , a później na spokojnie zaplanujemy sobie fajną wycieczkę np. na czerwiec.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 19:18   #336
martucha0205
Rozeznanie

bardzo fajny pomysl my mamy zamiar w drodze powrotnej z polski myknac do kilku kraji ale pierwsze beda polski gory ♥♥♥♥ a pozniej czechy niemcy austra belgia francja hiszpania i do domciy

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-09-08, 19:19   #337
vixena
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Dość wcześniej chcecie rozdawać zaproszenia, ale faktycznie biorąc pod uwagę fakt, że ktoś ślubuje w wakacje oraz, że urlopy klepie się na początku roku (u mnie ostatnio było to już do końca stycznia ), to zwłaszcza w przypadku gości którzy muszą przyjechać z daleka to jest to dobre rozwiązanie.

My przyjezdnych gości będziemy mieć kilko kilkoro - wszyscy jednak wiedzą o terminie i już są nastawieni.
Ogólnie planujemy zapraszać w grudniu (może zaczniemy pod koniec listopada), wiec na 4 miesiące przed ślubem.

My dzisiaj dla odmiany dywagowaliśmy o naszym urlopie po ślubie i chyba jednak zmienimy pierwotne plany.
Wcześniej planowaliśmy jechać gdzieś (najlepiej za granicę) zaraz po ślubie np. we wtorek i tym samym zrobić sobie już wtedy wakacyjny dwutygodniowy urlop.
Pomyśleliśmy jednak, że raz koszta - musielibyśmy przed ślubem kupić wycieczkę i już niedługo wszystko zaplanować, a dwa trochę to dla nas za wcześniej na 'urlop' później w wakacje będzie nam smutno.
Wykombinowaliśmy więc, że weźmiemy sobie po ślubie tylko wolny tydzień i skoczymy gdzieś na chwilę np. nad morze do jakiegoś fajnego hoteliku , a później na spokojnie zaplanujemy sobie fajną wycieczkę np. na czerwiec.
fajny plan u mnie ostatnio mama wygadała, że razem z teściową chcą nam w prezencie dać wycieczkę poślubną. we wszystko wciągnięta ma być moja przyjaciółka, która pracuje w biurze podróży.
Stary 2013-09-08, 19:23   #338
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
crnflower_girl sukienki rosy clary mają tylko w gdańsku z tego co się orientowałam , nawet do nich pisałam, bo podobało mi się kilka modeli to napisali, że ceny sukienek tej firmy zaczynają się od 10 000 tysięcy, no niezłe ceny
To sobie pomierzę Nie wiedziałam, że są aż tak drogie (a przy zobaczeniu na żywo wiadomo byłoby, czy warte swojej ceny). Raczej nastawiałam się na kupno używki lub uszycie czegoś na wzór/ inspirowanego, ale wcześniej chciałam sprawdzić fason.

alloffkowa faktycznie za mała sukienka. Prędzej trafisz na coś lepszego na wyprzedaży. Powodzenia w poszukiwaniu

pysia Trzymaj się

enzunio powodzenia jutro

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Myślałam nad takim akcentem, gdzieś między zimną płytą, a nie jako oddzielne danie, więc to chyba nie przeszkadza, że nie wszyscy zjedzą
Z tego, co słyszałam, deska serów powinna być standardowym elementem zimnej płyty (uzupełnia deskę wędlin). Fakt, nie każdy lubi sery, ale jeśli masz na weselu wegetarian to jak najbardziej się to sprawdzi

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
W ogóle na 1 w tle jest kiecka, która mnie zachwyciła niesamowicie, niestety fotki mają jej kiepskie a jest taka w stylu Wielkiego Gatsby Cudna!
Tej niestety nie widziałam w salonie, a szkoda. Mierzyłam dwa modele Sposabelli i byłam pozytywnie zaskoczona jakością tkanin i wzornictwem. Dziewczynom szukającym sukienek radzę przyjrzeć się tej marce

Cytat:
I TZ kazdemu sie chwalił, ze on sie zeni, ze teraz małzenstwo, slub, rodzina są priorytetem ehhh cudnie, cudnie!
Dobry TŻ, takie słowa niesamowicie budują

Cytat:
Dziewczyny! Szukamy z TZtem samochodu... juz nie chcemy w ogóle myslec o tym naszym wraku, kredyt nas mniej kasy i stresu wyniesie niz dokładanie do tamtego złoma... Jeszcze nie zdecydowalismy na stówe, troche jest z tym nerwów, ale kurcze no i tak bysmy po slubie kupowali, wiec najwyzej weźmiemy teraz na raty a po slubie spłacimy całosc, albo wieksza czesc... nie wiem, trzymajcie kciuki
Oj rozumiem...Trzymam kciuki z samochodem. Może to jakaś klątwa weselna, bo po naszych zaręczynach autko TŻ-ta oznajmiło nam, że wymaga dużej liczby napraw. Lepiej go sprzedać (auto,a nie TŻ-ta ).

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o dekoracji sali światłem? Wcześniej się z tym nie spotkałam, koleżanka podrzuciła mi ten pomysł
http://www.google.com/search?ie=UTF-...9Bwiat%C5%82em
Wg mnie to zależy od sali. Widziałam oświetlenie LED-owe w zabytkowych wnętrzach i tu nie pasuje. W miejscach nowoczesnych jestem na tak.

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Czy rok przed ślubem to nie za wcześnie na wybranie świadkowej, jak się nie ma 100% pewności (mam 99,90%)?
A jakie powody przesądzają o niepewności? O ile świadkowa nie jest Ci potrzebna na już ( bo np. potrzebujesz jej pomocy przy organizacji wesela) wydaje mi się, że nic się nie stanie, jeśli zaczekasz z podjęciem ostatecznej decyzji. Przy drobnych sprawach spokojnie mogą Ci pomóc koleżanki

Maglena89 To rzeczywiście problem. Może świadków weźcie tak dla funkcji reprezentatywnej. Bliska koleżanka mogłaby zostać druhną i pomagać Ci w przygotowaniach. A do rozkręcania imprezy przydadzą się starostowie weselni.

W świetle Twoje zaproszenia wyglądają obłędnie

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 19:24   #339
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
fajny plan u mnie ostatnio mama wygadała, że razem z teściową chcą nam w prezencie dać wycieczkę poślubną. we wszystko wciągnięta ma być moja przyjaciółka, która pracuje w biurze podróży.
Fajnie.
Nam rodzice TŻ chcieli 'kupić'' podróż poślubną (oryginalnie chcieli dać kasę na wesele ale, że my nie chcemy to wymyślili podróż). Ostatecznie stwierdzili jednak, że kasę dadzą w prezencie, bo wtedy odmówić nie możemy, a na co je przeznaczymy to nasza brocha.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-09-08 o 19:27
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 19:54   #340
moooniaaaa
Zakorzenienie

W końcu miałam czas nadrobić nowy wątek

Rozmawiałyście o samochodach. Nie wiem jak to u nas będzie jak zechcemy kupić coś lepszego bo ja jednego samochodu w rodzinie nie chcę. Ja mam swoje auto, tż ma swoje i niech tak zostanie. W przyszłości marzy mi się Toyota Rav4 Nie ma problemu, żeby np.:tż wziął mój samochód czy ja jego, ale mimo to na co dzień wolę jak każdy ma swój, jest dużo wygodniej.

Prezenty dla gości - będziemy dawać na odchodne ciasto. Ewentualnie mini sękacze. W 'naszej' cukierni to koszt 7-8zł./sztuka.

Zaproszenia - zaczniemy pewnie w lutym.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 19:57   #341
vixena
Rozeznanie

Cytat:
Fajnie.
Nam rodzice TŻ chcieli 'kupić'' podróż poślubną (oryginalnie chcieli dać kasę na wesele ale, że my nie chcemy to wymyślili podróż). Ostatecznie stwierdzili jednak, że kasę dadzą w prezencie, bo wtedy odmówić nie możemy, a na co je przeznaczymy to nasza brocha.
u mnie jest podobnie, rodzice chcieli dołożyć do wesela, ale sami jesteśmy w stanie sfinansować, to wymyślili, ze prezent, a teraz podróż.
Stary 2013-09-08, 20:06   #342
martucha0205
Rozeznanie

hej przepraszam za maly spam ale ktoras mowila o zakupach w primarku a jedna organizatorka robi zamowienia

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-09-08, 20:31   #343
Anesthesia
Wtajemniczenie

U mnie niestety po zakupie sukni dieta legła w gruzach... Jak widać, w podświadomości podtrzymywał mnie cel "zakup sukni", a jak kupiłam suknię, to dieta poszła się paść... niestety, zdemotywowało mnie też to, że przez miesiąc jadłam naprawdę świetnie, zdrowo, mięso na parze itp, ćwiczyłam, a waga ani drgnęła... teraz nie mogę się też za bardzo ogarnąć, bo za tydzień jedziemy na tydzień do teściowej i na 2 wesela przy okazji, więc nawet nie widzę sensu teraz zaczynać na nowo... jestem na siebie strasznie zła, bo z początkiem sierpnia obiecałam sobie schudnąć 5kg do moich urodzin, 21 października Teraz przytyłam prawie 2kg i jak co nowego roku schudnę zamierzone 6kg to będzie dobrze...

Przepraszam za offtop, ale musiałam dać upust mojej frustracji, a widziałam, że temat się przewijał...

A co do podróży poślubnej to nam dawno temu, chyba 2 lata temu teściowie obiecali, ze nam zafundują. Nie wiem, czy to dalej aktualne, ale mam cichą nadzieję, że tak, bo bardzo bym chciała gdzieś za granicę pojechać, bo nigdy w życiu nie byłam dalej niż w Czechach czy na Słowacji...

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2013-09-08 o 20:32
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 21:22   #344
ParisParisienne
Rozeznanie

Pytanie, do tych ktore sie juz naprzymierzaly, albo kupily

Jakich firm nie polecacie? Chodzi o jakosc, fasony... stosunek jakosci do ceny.

Moze pytanie troche glupie, ale jestem ciekawa oczywiscie chodzi o suknie

Edytowane przez ParisParisienne
Czas edycji: 2013-09-08 o 21:30
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 21:48   #345
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:

slub 16 sierpnia
Właśnie dlatego my będziemy wysyłać save-the-date w grudniu.
A tak a propos listy gości z początkowych 130 szalenie nam się skurczyła-do 80. TŻ przegadał sprawę z mamą i namówiła go, żeby olać olewającą ich rodzinę i zaprosić naprawdę najbliższych. Ja przejrzałam swoją i ani jednego nazwiska nie udało mi się wykreślić...

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Fajnie.
Myśmy mieli wybór od moich rodziców-fundują wesele albo podróż.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 21:50   #346
martucha0205
Rozeznanie

no to tak jak u mnie z tz rodziny jest max 20 osob u mnie reszta troche i tak nam zlecialo bo mialo poczatkowo byc 150 a teraz jest 120 ale i tak jestesmy pewni ze okolo 20 nie przyjdzie

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-09-08, 21:57   #347
misia880
Zakorzenienie

my mamy w planach podróz do Hiszpanii albo Portugalii
Chorwacja piękna - ale tyle razy tam byłam, że na podroz jej nie chce ;P
Egipt, Turcja - raz i wystaczy. tak samo Bułgaria.
ale Fuerteventura albo Tenaryfa i owszem bym sie wybrała

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 22:06   #348
martucha0205
Rozeznanie

my chcielismy strasznie jechac na dominicane japonia tokyo albo usa ale wiza nam nie pozwala no i tyle tego zachodu ze sie odechciewa

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-09-08, 22:32   #349
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maglena89 Pokaż wiadomość
Wyszło u mnie słoneczko, więc postanowiłam skorzystać i zrobić zdjęcia zaproszeń dla rodziców. Dla gości są takie same, tylko oczywiście treść w środku inna i nie są w pudełkach tylko w kopertach perłowych ecru takich jak kolor papieru wykorzystany do zaproszeń. W dalszym ciągu brak magnesu, który będzie włożony za wstążką w środku oraz karteczki-wkładki, na której z jednej strony będzie wierszyk proszący o pieniążki, a z drugiej prośba o potwierdzenie przybycia do 31 maja i kontakt do nas.
Cudne! Wow, wyglądają mega profesjonalnie!

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
http://www.inblanco-gorlice.pl/zapro...proszenie.html
ja będę chyba zamawiała takie. Tzn. taki kolor wstążki.. ale będą w pionie i na pierwszej stronie bedzie pisało tylko ZAPROSZENIE no i imiona i data.
Ło matko jedyna! Toż toz mojej mieściny, a ja nawet nie słysząłam o tej firmie

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 22:34   #350
gornek
Zakorzenienie

Jak wesele, to wesele-
jedzcie dużo, pijcie wiele!
Vivat, vivat Młoda Para,
dalej niech się bocian stara!
Za ten bohaterski czyn,
niechaj pierwszy będzie syn!

Niech kieliszki głośno brzęczą
Bo to dźwięk dla ucha miły.
Gdy się goście tańcem zmęczą
Trunek im przywróci siły.

Niech nam Państwo Młodzi żyją!
Dla nich świat dziś nabrał blasku.
Goście niech ich zdrowie piją
I się bawią aż do brzasku!

Toasty wznosicie
za pomyślność Młodej Pary
Kielich pierwszy: za Młodych szczęście
Drugi: za dziecka poczęcie
Trzeci: za zdrowie Gości
Każdy następny: dla przyjemności

Jak myslicie ktory wierszyk najbardziej sie nadaje na weselena wódke we wtorek zamawiam zaproszenia i przy okazji etykiety na wódke :P
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 22:37   #351
martucha0205
Rozeznanie

1 i 4

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-09-08, 22:46   #352
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Cudne! Wow, wyglądają mega profesjonalnie!

Ło matko jedyna! Toż toz mojej mieściny, a ja nawet nie słysząłam o tej firmie
to leć tam- Misia ma kieckę w której wygląda nieziemsko.

Dziewczyny dzięki za wszystkie miłe słowa!!
mam kolejne głupie pytanie
co mówiłyście jak wchodziłyście do salonu mierzyć kiecki??
nie powiem że byłam umówiona, bo jak dzwoniłam do salonów to panie mówiły że nie trzeba się umawiać.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 22:51   #353
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość

nie powiem że byłam umówiona, bo jak dzwoniłam do salonów to panie mówiły że nie trzeba się umawiać.
Ja wchodziłam i od razu z tekstem "Dzień dobry, szukam sukni, prostej, koronkowej z trenem...bla bla bla " słowotok przez minutę

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 23:00   #354
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wchodziłam i od razu z tekstem "Dzień dobry, szukam sukni, prostej, koronkowej z trenem...bla bla bla " słowotok przez minutę
haha, ja nie wiem czego szukam,... w tym problem, wejdę powiem: dzień dobry, szukam kiecki z wyprzedaży !! ładnej i taniej xd
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 23:14   #355
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Koszalin, Perfect Bride
Tak właśnie myślałam ale chciałam się upewnić i to znajome salony widzę, że na wątku kilka dziewczyn z okolić to fajowo
jak Ci się tam podobało? Obsługa itp. ja bylam zachwycona, babeczka przemiła, kompetentna, umiała doradzić, mam porównanie do innych salonów jeden z najlepszych salonów w okolicy moim zdaniem, jeszcze w koszalinie polecam belladonna.net.pl ale obsługa się chowa do tego w Perfect Bride.

Coś tam Ci się podobało? Wiem, że teraz mają być nowe kolekcje jakoś.

Edytowane przez kuli1986
Czas edycji: 2013-09-08 o 23:17
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 23:18   #356
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
a ja chyba znalazłam piosenkę na pierwszy taniec http://www.youtube.com/watch?v=rywUS-ohqeE Alicia Keys - No one słuchaliśmy płyty Alicii, na której jest m.in ta piosenka na naszych pierwszych randkach tutaj i tekst i melodia pasuje no i te motyle w brzuchu na samo wspomnienie tamtych chwil
Cytat:
Sama myślałam o tej piosence! Tylko jak do niej zatańczyć
My w końcu zdecydowaliśmy się na piosenkę, z która mamy wspólne wspomnienia [COLOR="Silver"]
Też o niej myślałam. Również mamy z nią miłe wspomnienia, ale nie jestem pewna czy pasuje na pierwszy taniec? Wydaje mi się że może być ciężko do niej zatańczyć..

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 23:20   #357
hihihi
Zakorzenienie

my wróciliśmy z wesela. ale było super, wybawiłam się za wszystkie czasy, prawie do 5 się bawiliśmy
zrobiłam fryzurę ślubną i jestem nią zachwycona, fryzjerka idealnie mnie zrozumiała, wszystkim się podobała fryzura zmodyfikuję tylko upięcie z przodu, bo jednak za bardzo mi wchodziło na czoło i było mi gorąco podczas tańca!
za to makijaż próbny kompletna porażka mam na oku wizażystkę, która przyjeżdża do domu i chyba ją wybiorę, ale koniecznie muszę zrobić próbny też. tylko nie wiem, może na sylwestra? ;/

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 23:29   #358
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:

"Dzień dobry, można się porozglądać?" A jak chciałam o coś zapytać, to po prostu pytałam

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Jak wesele, to wesele-
jedzcie dużo, pijcie wiele!
Vivat, vivat Młoda Para,
dalej niech się bocian stara!
Za ten bohaterski czyn,
niechaj pierwszy będzie syn!

Niech kieliszki głośno brzęczą
Bo to dźwięk dla ucha miły.
Gdy się goście tańcem zmęczą
Trunek im przywróci siły.

Niech nam Państwo Młodzi żyją!
Dla nich świat dziś nabrał blasku.
Goście niech ich zdrowie piją
I się bawią aż do brzasku!

Toasty wznosicie
za pomyślność Młodej Pary
Kielich pierwszy: za Młodych szczęście
Drugi: za dziecka poczęcie
Trzeci: za zdrowie Gości
Każdy następny: dla przyjemności

Jak myslicie ktory wierszyk najbardziej sie nadaje na weselena wódke we wtorek zamawiam zaproszenia i przy okazji etykiety na wódke :P
Dla mnie 2 albo 3
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 23:33   #359
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Też o niej myślałam. Również mamy z nią miłe wspomnienia, ale nie jestem pewna czy pasuje na pierwszy taniec? Wydaje mi się że może być ciężko do niej zatańczyć..
wydaje mi się, że jakiś dobry choreograf sobie poradzi jeszcze baaardzo podoba mi się 'one and only' Adele, ale moja przyjaciółka miała tę piosenkę na pierwszy taniec
http://www.youtube.com/watch?v=x4r-c4I_9Rc

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
my wróciliśmy z wesela. ale było super, wybawiłam się za wszystkie czasy, prawie do 5 się bawiliśmy
zrobiłam fryzurę ślubną i jestem nią zachwycona, fryzjerka idealnie mnie zrozumiała, wszystkim się podobała fryzura zmodyfikuję tylko upięcie z przodu, bo jednak za bardzo mi wchodziło na czoło i było mi gorąco podczas tańca!
za to makijaż próbny kompletna porażka mam na oku wizażystkę, która przyjeżdża do domu i chyba ją wybiorę, ale koniecznie muszę zrobić próbny też. tylko nie wiem, może na sylwestra? ;/
to super, że się dobrze bawiliście. my w następny weekend idziemy na wesele i też mam nadzieję, że będzie super

a masz może zdjęcie fryzury ?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-08, 23:34   #360
czekooczekolada
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z na

Cytat:
gdybym ja chciała wysyłać pewnie też bym tak zrobiła, ale nie wyobrażam sobie widząc tego znajomego na żywo, nie dać mu zaproszenia.
Ja niestety nie mam możliwości dac na żywo jemu, bo on nie zjeżdża do pl i na wesele pewnie też nie zjedzie, ale zaproszenie wyśle. Normalnie zaroszeniaa'l roznosic będziemy 2 mce wcześniej.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości