|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Iza nie denerwuj sie. Ja tez mialam sporo takich spinan sie brzuszka i zobacz, juz jestem na koncowce bez zadnych lekow hamujacych skurcze
Trzymam kciuki i daj znac jak po wizycie.Maru - to ja nic nie pisze tylko mocno zaciskam kciuki My juz po obchodzie. Wszystkie 3 zapisy ktg ktore od wczoraj robili wyszly bardzo ladnie. Pewnie znowu poobserwuja i wysla do domu... |
|
|
|
#1772 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Dzień dobry
![]() moja upartość nie pozwoli mi pisać bez nadrobienia więc powoli powoli nadrabiam... także odpisuje na pewnie już dawno nieaktualne posty, ale nie potrafie się powstrzymać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie było mega cięzko... Cytat:
![]() Cytat:
ja poczułam w 15t3d i w pare dni po tym już dupkę wystawił tyłek przez brzuch, wklejałam wam zdjęcie tej wypukłości której nie dało się przeoczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie z TŻ ok, jeśli chodzi o "te" sprawy to było dużo lepiej a teraz znowu jest jak kiedyś heh, ale ogólnie między nami jest bardzo dobrze co lepsze widzę że każdy problem (np. chrzciny) nas jeszcze bardziej umacniaCytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1773 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Witam.
Iza - Ty panikaro, jak urodzisz to baty ode mnie dostaniesz. Siebie stresujesz i dziecko. Tyle stresu co te dziecko dostało od Ciebie w brzuchu to chyba starczy mu do końca życia. Ja kiedyś sobie liczyłam i naliczyłam ich 38! I bolało. Macica musi przed porodem sobie poćwiczyć. A Ty zachowuj spokój i ciesz się ciążą. Weź więcej magnezu lub nospę, ale daj macicy też poćwiczyć, no! Cytat:
Bazile - tak myślałam, że nie odpowiedziałam Ci wczoraj na pytanie. Nadal włosy mi lecą mimo tych zabiegów, tabletek, szamponów, olejków i picia skrzypu . O tyle dobrze, że rosną mi nowe, ale na razie są tyci tyci. I bardzo szybko mi się przetłuszczają, no ręce opadają. A nie chce ich myć zbyt często, bo podczas mycia tracę ich najwięcej. Całymi garściami mi wychodzą. Już nawet przestało mnie to przerażać, zobojętniałam na to. Skoro nic nie pomaga, to co ja poradzę? Muszę zadzwonić do mojej fryzjerki, żeby mi je ścięłaMoje dziecię ostatnio śpi na brzuchu, zasypia na brzuchu i budzi się na brzuchu. Nie da rady jej inaczej położyć spać, ona się musi przewrócić na brzuch i tak zasypia. Przez pierwsze dni budziła się z płaczem, bo była przestraszona, inna pozycja, inne widoki, już nie sufit a materac. Teraz już się przyzwyczaiła i jak się obudzi to podnosi głowę i się rozgląda a za chwilę zaczyna gaworzyć. Uwielbiam jej słuchać jak gaworzy...taki słodki glosik ma, dziecięcy. Wczoraj mąż wieczorem mówi do niej - to co Lidzia, kładziemy spać, nie? A ona na to ne ne ne ne. To jej wyszło Dziecko konkretne, wie co chce. I czego nie chce
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
|
#1774 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko inne podgrzewam, sloiczki, wode na mleko też, no ale oczywiście mieszam żeby było równomiernie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przy rozwarciu na 4 cm to ja już miałam dość a wszystko było przede mną ![]() Cytat:
Cytat:
chociaż jak wychodziłam ze szpitala to śniegu było po kolana albo wiecej ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
kochana dla mnie to jest proste. Jesli chcesz dziecko a chcesz, to pieniądze, cierpliwość i przede wszystkim miłość zawsze się znajdą! I wierz mi na słowo że jeśli będzie Ci dziecko brało wszystko z ziemi do buzi to przestaniesz mieć tam balagan, a jak Ci wystają gdzies kable to je pochowasz My mamy kable na ziemi i tylko czekam aż mały zacznie raczkować to TŻ je w końcu uporządkuje i pochowa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Piękna Cytat:
finansowo też daliśmy radę wiec już PO nam bardzo z TŻ ulżyło... ogólnie wszystko się udało, było pięknie i miło. A siostra jakoś dała rade, chociaż już na wstępie porozsadzała mi ludzi, tak że jak pare osób wyszlo to po jednej stronie byli młodzi a po drugiej moi rodzice z dziadkami i nie było jak do siebie mówić |
||||||||||
|
|
|
#1775 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
piękne Cytat:
|
|||
|
|
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem.Szyjka w porządku,nie skrócona i nie otwiera się.Dostałam Fenoterol lek przeciw skurczowy 3 x 0,5 tabletki i asparagin 3x2(zamiast asmagu).Mam jeszcze po południu iść do lekarza rodzinnego skonsultować branie Fenoterolu ze względu na astme.Troche tego nie rozumiem czemu z rodzinnym,wolałabym to skonsultować z alergologiem.Fenoterol może też podwyższać cukry. Nie musze leżeć,wystarczy się oszczędzać.Nastepna wizyta w poniedziałek tak jak była planowana.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laleczki
![]() Iza kochana trzymam kciuki oby z Tobą i maleństwem było wszytsko ok Gratuluję nowym zafas0lkowanym ![]() I trzymam kciuki za następne testujące. Ja powróciłam z weekendu od mamusi i babci i nawet nie miałam czasu tu zajrzeć dopiero dziś a na 13 szykuję się do pracy eh ja chcę wolne
|
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo,
moje dziecko jest mega śpiochem bo spałby dalej, gdyby nie to, że się cały obsikał ![]() Teraz pojadł i na leżaczku zrobił kupsko Nic nie kocha się bardziej niż kupy swojego dziecka ![]() Ja dziś do ginekologa jadę na przegląd podwozia ![]() Lunka śniłaś mi się. Spotkałyśmy się gdzieś w jakimś parku i mój Marcel był taki mały a Twój Kamilek już był dużym chłopcem i biegał z dużymi chłopakami. Ja się pytam jakim cudem On taki duży? Przecież różnica między chłopakami to chyba 3,5 miesiąca a On wyższy niż ja... Ty się tylko śmiałaś :brzydal :Później miałaś jakiegoś nerwa i ja Cię przytulałam... |
|
|
|
#1779 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przepraszam że tak pisze rzadko, ale mały raczej mi nie pozwala a siadając na to forum potrzebuje dużo czasu, bo nie lubie was czytać z doskoku, chce dokładnie wiedzieć co u której się dzieje i zawsze mnie korci żeby coś napisać więc tablet też odpada. Przed chwilą czytałam was a mały "siedział" koło mnie i gryz mi jedną rękę, przynajmniej był cicho
przed chwilą łapał mnie za bluzkę i do cyca, myślalam że chce sie napic a ten szukał żeby sobie ugryźć! Jak mu wytłumaczyć że nie wszystko jest do gryzienia? ![]() Cytat:
czekam na te ponure dni kiedy będę chodzić w ciepłych swetrach po domu, leżeć, nigdzie sie nie śpieszyć bo teraz rano jest maraton, porządek w domu, ze mną, pakowanie młodego i na dworze cały dzien aż do 19.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że wróciłaś
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie czuje działania wcale poza lżejszym krwawieniem więc nie oczekuj po 2 dniach czegoś dziwnego po ziołach zioła działają po jakimś czasie..z reguły 14/21 dni mnie zostało 5 szans..z czego 1 chyba właśnie ucieka bo mam gluta a mąz w delegacji..shit. |
|
|
|
|
#1782 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Mamusie pozwalacie dziecku zasypiać z pieluchą na buzi? Bo ja mimo że widze że oddycha to mam schizy i zdejmuje a on się wtedy rozbudza
Cytat:
Cytat:
teraz rozumiem czemu ludzie tak zabiegają o swoje dzieci, a niektórzy nie chcą adoptować. Do puki nie miałam rodzonego to adoptować i kochac bym mogła, teraz znając tą miłość od pierwszego milimetra już chyba bym nie tak nie potrafiła pokochać cudzego... Cytat:
zaraz sie okaże że ja tu watek nadrabiam a Ty już urodziłaś ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1783 | |
|
Zadomowienie
|
Luna fajnie,ze jednak chcesz do nas zagladac
sama wiem jak to jest,jak Maluszek juz coraz wiecej wymaga uwagi,to ciezko zasiasc i cos poklikac,a czasem jak juz niby czas to trzeba cos innego porobic albo poprostu az sie nie chce zaczynac klikac,bo i tak wiesz,ze za chwile bedzie "wolanie". Ciesze sie,ze chrzciny sie udaly Cytat:
![]() ostatnio poraz pierwszy Maly puscil na mnie takiego paaaawia,ze szok.Az mnie cofnelo,mialam cala klatke piersiowa "oblana" a moj maz: no przestan,przeciez to Szonusia. Myslalam,ze padne. |
|
|
|
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz w niedziele byłam na działce z moją szwagierką, jej synuś ma 3 tyg i zostawiła go na chwilke pod moją opieką , sam sobie załozył chuste rączką z czoła na głowę ( bo słońce chyba mu przeszkadzało?) i ona jak to zobaczyła zaczeła panikować ze dziecko jej sie zaraz udusi..a to nie ja
|
|
|
|
|
#1785 |
|
Zadomowienie
|
Witam się w 20tc
Luna, dobrze, że jesteś ![]() I to by było na tyle dzisiaj ode mnie. Mam dziś humor do d... Popołudniu idę na zakupy, żeby go sobie poprawić. O!
|
#1786 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
specjalnie umówiłam się na spacer dopiero o 3 żeby dziś was nadrobić, jade z koksem cały czas
![]() i chciałam jeszcze powiedziec że ja to chyba naprawde dużo przytyłam w ciąży... 17kg, dla mnie wazne było tylko nie przekroczyć 20kg ![]() nie przejmowałam się tak jak wy. Chociaż do 7 miesiąca waga tak szybko nie rosła jak później, ale później t ja też rządziłam ze słodkim i kebabami. Fart że raz dwa spadło, teraz jak jem normalnie waga mi podrosła i waże już chyba z 49kg więc ok, tak w sam raz, tylko oponka na brzuchu sie robi Bajka śliczna Amelka i Blanka też, widziałam na fb ![]() Dzastin piękne łóżeczko, ja już miałam ale kupiłabym identyczne ![]() Cytat:
Super że zdałaś egzaminy jaki masz teraz tytuł? ![]() Cytat:
ejj ale jak Twój jest duży to jaki jest mój... ehh jak to szybko rośnie.. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tak sobie myślę że ja to chyba mam jednak świra na punkcie wózków ![]() Cytat:
Gratulacje ! ![]() Cytat:
gratuluje rodzynki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieje że za pare lat znów tego doświadcze..
|
|||||||||
|
|
|
#1787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze 4 strony więc planuje dziś nadrobić, tylko troche poźniej bo młody już kończy dzemke a ja chce make-up zrobić bo mamy spotkanie towarzyskie tzn make up mam codziennie ale zawsze robie jak rano spi
![]() ale jaki piękny kącik! Cytat:
![]() Cytat:
![]() a i Pszczoua mówiłaś że położna kazała przy niewiadomych skurczach brać no-spe, co dla mnie jest nie logiczne, przecież wiadomo że no-spa wycisza skurcze więc to jest jakby antyporodowe |
||
|
|
|
#1788 |
|
Zadomowienie
|
Luna moj mial faze niedluga,ze musial miec cos na buzi.Dawalam albo pieluche albo cos niewielkiego.Wydaje mi sie,ze to chodzi o to,ze czuje wlasne cieplo od noska.Potem Mu przeszlo.Moja Tesciowa sie stresowala,ze sie udusi,bo owinie wokol szyji itp. ale ja mialam spokojne do tego podejscie.
Teraz ma faze taka,ze jak usypia przy cycu to przyciaga sobie moja bluzke,naciaga na nosek albo wsadza do buzi i szoruje sobie po dziaslach.Jak daje Mu pieluche albo moja koszule nocna to odrzuca. |
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Lunka super ze sie odzywasz
Widac ze Kamilek pochlania cala uwage mamusi Ja nadal w szpitalu. Na obchodzie lekarze ogladali zapisy z 3 ktg ktore robili mi wczoraj i dzisiaj rano i mowili ze sa bardzo ladne Ciekawe jak dlugo mnie potrzymaja. Poki co coraz czesciej mecza mnie takie bezbolesne aczkolwiek bardzo nieprzyjemne skurcze. W dzien jest jeszcze w miare, ale w nocy byly nawet dosc regularne. Mam wrazenie ze przez te skurcze boli mnie zoladek, jest taki jakby poobijany. Rozmawialam z lekarzem i mowi ze takie spinanie to juz teraz norma.i niech sie zepnie porzadnie i sie urodzi ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cebulova - gratki za 20 tc. No to polowa juz z glowy Kiedy to zlecialo?
|
|
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam u tej rodzinnej.Powiedziała że moge brać Fenoterol przy astmie.Powiedziała że dobrze że dostałam do niego asparagin.Jednak gdybym miała kołatania serca mam od razu włączyć lek o nzawie izoptim.Dała mi na niego recepte,jakby coś sie działo mam od razu wykupić.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1791 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Luna - moja też śpi z pieluchą. Często zasłania sobie nią nosek. Zastanawiam się jak ona może tak oddychać ale widocznie może. Już z tym nie walczę, przeżyła tak pół roku to przeżyje i resztę. Czasami jej ściągam pieluchę albo chociaż robię dziurkę, żeby miała dopływ świeżego powietrza. Mam pytanie do Ciebie, już kiedyś pytałam ale odpowiedziała mi tylko Bazile. czym smarujesz pupę po zmianie pieluszki?
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
|
#1792 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest już nasza kruszynka! Gratulacje!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja się cieszyłam bo mi zgrubły ładnie włosy i nie wypadały wcale aż tu nagle PLAGA!! Są wszędzie, dłuuuugie i czarne Co do wychowania ja nienawidze jak mój ględzi i latam do niego, zabawiam czymś i pisze dalej. Teraz np okrutnie narzeka na macie i ciagle mi sie mylą literki bo nie moge sie przez to skupić ![]() przyzwyczajony że o tej porze zawsze jestesmy na spacerze wiec w domu mu się już nudzi a nie ma go czym innym zabawić jak mata/bujaczek ![]() Cytat:
![]() Tylko kurcze im starszy tym mądrzejszy jest, już widzi jak od niego odchodzę i potrafi krzyknąć za mną ![]() ale ja się trzymam swojej kluczowej zasady czyli pamiętajmy ze niemowle to tylko niemowle a nie wredny terrorysta... jesli jest placzliwy i lubi sie przytulać to trzeba mu to dać, od tego jesteśmy aby zaspokajać JEGO potrzeby, taka rola matek... podkreślam że mowa o niemowlęctwie a nie przedszkolaku ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
podczas laparoskopii skoagulowano wiele ognisk i mam max 6 cykli na zaciążenie bo stan który zostawili po operacji utrzyma się 3 do 6 cykli ( jestem w trakcie drugiego własnie) , potem to odrasta bez leków ( a nie chca leczyć bo czas - trwało by to min poł roku i ma mizerne efekty) i bedzie mnie czekała jeszcze jedna operacja na kolejne 3 do 6 cykli...
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- co Ty wygadujesz? |
|
|
|
#1794 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Nie umiem wstawić filmiku bo pokazałabym wam jak moje szczeście właśnie "zasypia"
![]() Cytat:
Cytat:
Strasznie jestem ciekawa jaki jest... czy wstaje rano, czy budzi się w nocy, jak go usypiasz na noc, czy na spacerach jest grzeczny, jak się jeździ wózkiem-WSZYSTKO! Piękny czarnulek ![]() Cytat:
ja tez mam taką graciarnie... i może kiedyś kiedyś to ogarnę ![]() Cytat:
![]() a z obrączką to przykra sprawa... karz jej teraz oddawać Cytat:
mój miał zawsze po spriteCytat:
Nie wiem co wy z tymi obrączkami, ale ja wczoraj wieczorem też wkręcalam TŻ że zgubiłam obrączkę hehe a tu nagle sie okazało że on sam nie ma bo zostawil w pracy
|
||||||
|
|
|
#1795 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja miałam nawet 30 dziennie mimo fenoterolu i też było ok, poprostu jak jest powyżej 10 to wypada o tym powiedzieć lekarzowi Cytat:
dobrze że w asteków nie wierzysz bo byś miała koniec świata Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() daje dzis sie wykazac Lunie, co by miala jak nadrobic ![]() takze tylko linkowy spam i czekam na reszte ![]() aaa, i chyba ide zrobic sernik na zimno. mialam zrobic go wczoraj juz, ale niestety kuchnia zaczela mnie odpedzac teraz tez nie jest najlepiej, ale chyba troche lepiej jak wczoraj, wiec sie wezme bede miala co pociumkac pozniej bo zwykle jedzenie raczej ciezko zaczelo mi wchodzic
|
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki, czytam was i czytam ale niestety nie doradzę żadnej bo się zwyczajnie nie znam, zaczynam się przygotowywać do starań, i tak się zastanawiam, jeżeli biorę jeszcze tabletki, to kiedy po ich odstawieniu mogę zacząć mierzyć temp?
Ogólnie zaczęłam zdobywać informację, o ciąży w Austrii i już powoli przestaję się bać, już nie mogę się doczekać kiedy zaczniemy starania, chociaż też obawiam się tych pojedynczych kresek, mam nadzieję że mimo wszystko się uda, chociaż pewnie będę potrzebowała monitoringu cykli, bo niby skąd mam wiedzieć czy z prawego czy z lewego jajnika mam owulację, heh szkoda że mam od góry pod górkę, no ale może akurat trafimy
|
#1799 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam i widze że zajełam dzis prawie całą strone
zaraz się spóźnie na spotkanie przez was Cytat:
![]() moje dziecie ma to samo tylko jest jedno ale.. on na brzuchu głowy płasko nie położy, musi ją mieć w powietrzu a tak zasnąć się nie da więc się kręci, wkłada nogi w dranki, nie może sie ruszyć i jęczy... i tak ostatnio co noc taki etap na brzuszkowanie widocznie mająCytat:
Miałam Cie pytać o izoptin, ale doczytałam, nie zastanawiaj się tylko go kup. Będziesz mieć kołotania serca, będą Ci się trzęsły ręcę a o samopoczuciu nie wspomne.. a izoptin jednak troche zapobiega, strach pomyśleć jakbym się czuła jakbym go nie brała więc lepiej kup. Tym bardziej że jak zaczniesz brać fenoterol to możesz już mieć go do końca ciąży a wtedy dawki są zwiększane bo się uodparniasz na niego.Cytat:
jeszcze do niedawna była taka fajna, powiedziałabym nawet pachnąca ![]() co do snu to może kiedyś te nasze chlopaki się spotkają.. tak jak mi się kiedyś śniło.. ale aż tak Kamilek wyrośnięty nie jest Cytat:
![]() Mój Kamil nie ulewał ale odkąd sie kręci, wierci, siada to własnie często wymiotuje a to już ładnie nie pachnie... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dopiero jak chcieli mnie wypisać to przy badaniu ruszyło Cytat:
a na zmianę smaruje sudocremem od samego początku, wiem że cynk ale tak postanowiłam i jestem zadowolona ![]() Największa moja fobia i chyba większości matek zresztą nie do konca bez powodu, trzeba bardzo uważać, ale też nie da sie zapobiec wszystkiemu...aaa dziecko mi zasypia, musze lecieć bo nigdzie nie pojde! |
||||||||
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nie liczę już na cuda niestety.
Może trochę .. tylko troszkę
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

Trzymam kciuki i daj znac jak po wizycie.

Meldujemy,że żyjemy i powiem wam jedno mamuśki zaciążone i przyszłe mamuśki: UCZCIE DZIECKO PIĆ Z BUTLI, POMIMO , ŻE KARMICIE PIERSIĄ. Mam nauczkę-nie podawałam małe butli-bo po co, bo cycuś etc. SKutek?? Moja mała mi butli nie chwyciła, zmieniłam, kupiłam inną też pe i od kilku dni wzięłam się za to porządnie. wrzask, płacz, rozżalenie.... w końcu zassała, ale też jak jej padnie. Na dziś byłam umówiona do dentysty. Wzięłam znieczulenie i wiedziałam ,że małą nie będę mogła karmić... Zjadła z butli, ale jeszcze jedno karmienie muszę odczekać i mam stracha-chwyci czy nie. Bo jak się uprze, to mimo, że głodna wypluwa. Więc pamiętajcie butla to nic złego

ja poczułam w 15t3d i w pare dni po tym już dupkę wystawił tyłek przez brzuch, wklejałam wam zdjęcie tej wypukłości której nie dało się przeoczyć
. O tyle dobrze, że rosną mi nowe, ale na razie są tyci tyci. I bardzo szybko mi się przetłuszczają, no ręce opadają. A nie chce ich myć zbyt często, bo podczas mycia tracę ich najwięcej. Całymi garściami mi wychodzą. Już nawet przestało mnie to przerażać, zobojętniałam na to. Skoro nic nie pomaga, to co ja poradzę? Muszę zadzwonić do mojej fryzjerki, żeby mi je ścięła
kochana dla mnie to jest proste. Jesli chcesz dziecko a chcesz, to pieniądze, cierpliwość i przede wszystkim miłość zawsze się znajdą! I wierz mi na słowo że jeśli będzie Ci dziecko brało wszystko z ziemi do buzi to przestaniesz mieć tam balagan, a jak Ci wystają gdzies kable to je pochowasz 

zaraz sie okaże że ja tu watek nadrabiam a Ty już urodziłaś
Jestem przestraszona