![]() |
#1711 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Mysle, sobie wczoraj: powariowały z tymi puzzlami, przeciez dzieci maja jeszcze czas na piankowe puzzle....dzis rano jak usłyszałam huh i płacz mojego dziecka (przy próbach raczkwych na macie rąbną głową o podłogę) 3 godziny później kupowałam już piankowe puzzle-są super
![]() ![]() ![]() Cytat:
pani on jest przeprzystojny ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() my tez mamy te krzeselko -w naszym wypadku nie dziala ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez . Cytat:
![]() ![]() i lece dalej nadrabiac
![]() |
#1713 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do korkow ,czekania ,kolejek - piatka ! wspolczuje ![]() co dso bajek to racja -ja tez nierozumiem bajka dla dzieci o 20 plus reklamy do tego ![]() ![]() Cytat:
![]() wiem,wiem o staaarsze chodzi .... Cytat:
![]() ![]() co do oczka - ja tez mialam tak z kuba ok.1-1,5 - polecialam na badania i sie dowiedzialam ze czesto tak sie zdarza w tym wieku i ze to normalne . dla mamusi ![]() ![]()
![]() |
#1714 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzis mi padl o 18 !!!! i juz 2 razy sie przebudzil ale cosik musialo mu sie snic, bo jak tylko wzielam na raczki to spal dalej ... potulilam 2-3 mnuty i ''sio'' do lozeczka ![]() - my dopiero zaczynamy 4 .. !!! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2 - nosz ciemna srubka .... nie zdarzylam uczytac bo bym z nimi slowo zamienila oc mam nadzieje ze Krzys sprawowal sie Grzecznie ![]() 3 - ![]() cdn !!! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
monika znalazlam, te dwa dania (zupa bezmiesna, a drugie mięsne) to po 10 m-cu;p
![]() ![]() D |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Milus opchnol dzis 190 spaghetti ![]() w srodku jedzenia po powrocie bi dzwi szlam otworzyc - az sie trzasl z radosci jak zibaczyl lyzeczke ![]() Cytat:
![]() ![]() ale w czasie ciazy Kisiel se o 1 w nocy z tartym jablkiem zrobic musialam ![]() Cytat:
![]() mam w domu taka z Lamaze ze sloneczkiem na 1wszej stroni ani nie rusza tym bardziej nie ziebi Me dziecko Czytac nie Lubi i Tyle - ma to po mamusi ![]() lece z tym koksem dalej ... - tylko 3 strony |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz to w ogóle łyżeczką podaję, bo od pewnego momentu robiłam jak TY - w obiadku i nie zawsze wszystko zjadał. ![]() ![]() hehe ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i jak Kacperek - zaakceptował niekapek? mój ma w poważaniu... dziś zjadł dwie łyżeczki kaszy ![]() ![]() może mu rzadką zrobię i dam w butli (ale on butli nie traktuje jako źródło pokarmu tylko jak gryzak ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
powariowala
![]() Kasiu, a ty jutro lecisz do PL?
#1719 | |||
Zakorzenienie
|
hej wam
![]() byliśmy u znajomych ale Karolek bidulek juz śpiacy był wiec my wróciliśmy a tż z Julką jeszcze zostali pewnie niedługo i oni przybędą ![]() dla wszystkich dzieciaczków za kolejne miesięcznice ![]() ![]() Panika zrobiłam ciacho pycha dzięki! ![]() Klementynka słodziak z Kacpra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1720 | |||||||
Zakorzenienie
|
wow ! bardzo fajne te puzzle -fajniejsze niz inne !
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale i tak fajniutki nawet z taka mina skwaszona ![]() ![]() boshe napisalas to o 4.40 !!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale z pogubionego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1721 | ||
Zakorzenienie
|
![]() fajnie to zabrzmialo ![]() ładne sa, ale cena powalajaca ![]() a ja nie mam miejsca, nie wiem, gdzie moglabym takie puzzle rozlozyc w mieszkaniu ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
![]() ale ciekawe dlaczego ja zwymiotowal.. Ja bym chyba mimo wszystko probowala z gesta, gdyz wstepnie jest trawiona jeszcze w buzce ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 |
Zadomowienie
|
hej!
wpadłam na chwilę jeszcze poczytać zanim zacznę prasować 3 kosze prania ![]() moja dziecina już śpi.. szukam jakby tu zrobić pieczone jabłko ![]() a może któraś z Was ma jakiś sprawdzony sposób? ![]() a i dla naszej solenizantki Alicji ![]() ![]() miłego weekend'u! |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wesele w piatek -do teraz poprawiny ![]() padlam i leeeeeeeze ![]() moje starszaki wczoraj zaczaily sie na czekoladowew foudi -czy jak to sie pisze- maczali paluchy ,rece .....rekawy ![]() ![]() ![]() ale teraz znikam -sushi przyjechalo i tzt wola mnie bo zaczely sie juz walki ksw ![]()
![]() |
#1724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jabluszko to roznie, mozna do srodka dac troche konfitury, albo rodzynek, albo z marcepanem, posypac posiekanymi migdalami?
![]() |
#1725 | ||
Zakorzenienie
|
![]() i ile galaretek dałaś na ile Bieluchów? heh. fakt. i co z tego, że my na słoikach od 13 VII?! wczoraj przy cycu 14 razy, dziś tyleż samoż a do północy jeszcze może jakieś karmienie wpaść... ręce (I CYCKI!) o(d)padają... Cytat:
Cytat:
![]() moja babcia różnościami mi nadziewała - miodem, orzechami, dżemikiem... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja mam inne zdanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u nas tez jak do tej pory tylko raz był dzień brudasa ![]()
![]() |
#1727 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hellloooooo ![]() Fajny dziś dzień miałam ![]() Najpierw pojechałyśmy z kumpelą (Krzyś został z TŻ-em) odebrać dzieciowe rzeczy (ten sprzedawca z All, co też Despa pisała). Kupiłam kaszkę Holle, łyżeczkę, kubeczek do picia, kubek do mycia głowy, kidsme do jedzenia, gryzaczek na dziąsełka i kilka innych rzeczy. Wpadłyśmy też do Carrefoura po drodze, zaopatrzyłam się w słoiczki ![]() Tak więc jutro wielka próba jedzeniowa ![]() ![]() Po południu byliśmy na urodzinach kumpeli; nasi Synkowie byli sobą zaciekawieni (jej ma 15 mcy ![]() ![]() ![]() A tak wygląda wygłodzone dziecko: ![]()
Krzyś ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-64752.png I love You more than yesterday, but not as much as tomorrow Ania ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png Edytowane przez Tasia34 Czas edycji: 2013-09-28 o 20:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() - ja podgrzewam ... wkaldma lcze do 10 i wyjmuje ... moja glupia mikro czasu mi nie pokazuje - jakis sredniowieczny model mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() cdn |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaki niekapek kupiłaś? bo twój Roszek za dużo śpi ![]() Cytat:
![]() 4 bieluchy i 1 galaretka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- a wogóle powiem wam że mój Karol jak jemy obiadek to między łyżeczkami gryzie mi tacke od fotelika wygląda to komicznie jakby ostrzył sobie zęby aż go nagrałam hehe
![]() |
#1730 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak mniej wiecej Cytat:
![]() fajnie musi wygladac ![]() Cytat:
![]() - ooo to widzem ze Milus slawny na cala Polskem ![]() ok ile zdoalalm tyle nadrobilam lecem sie kapac i do spania ![]() ew juro zerkne co i jak |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za kaszkowe postępy. a próbowałaś tej kaszy, jaka jest w smaku? nasza, ryżowa jest mdła. ____________ chciałam dać dziś słoiczek po 6 m-cu. nie miałam czasu gotować jajka więc wzięłam co miałam z żółtkiem, ale kawałki jedzenia były bardzo duże, odrobinkę zmiksowałam, ale na szybko więc sporo kawałeczków zostało. Jakub niby zjadł, ale... do wieczora kilka razy ulał obiadkiem jedzonym o 12.30, o 20, po ostatnim karmieniu ulał z tym kawałeczkiem jedzenia z obiadu.. nie jest gotowy na kolejny jedzeniowy etap, nie toleruje tych składników, przypadek czy jeszcze coś innego? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas też poszło, jak jakiś wirus - 6 z 7 dziewczyn w przeciągu 3 lat ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A no to dobrze, że nie kupiłam, może bez niego też będzie chodził ![]() Cytat:
![]() Oj tak, był bardzo grzeczny,marudził tylko trochę ![]() ![]() Ale że jak, gdyby nie miał slipów, to byś fotkę chciała? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I dobranoc!!! ![]()
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
Pani- wiem, że Wam nie do smiechu ale zdjęcie Michasia jest czadowe.
Wlosy przestały wypadac ( tzn teraz jest jakies 10-15 dziennie co uznaję za normę), a była masakra- zdjęc z nam morza mam kilka bo łyse placki na kazdej fotce wychodziły. Zadnych suplementów nie bralam, unormowało się w połowie wrzesnia - i widzę już swieże włoski ( nówki ![]() ![]() ![]()
#1734 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Byliśmy wczoraj z Filipem na sesji ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() - co to ta kula hula ... ![]() - doalczam sie bo zapomnialam, czy wczoraj pisalam ze sie doalczam ![]() ![]() Cytat:
![]() i pozwole wrzucic dla dziewczyn, ktore nie maja FB ... co slicznego - calusia prawde wynalazals ![]() Cytat:
- eeeee no co ty Milus na widok lyzeczki dostaje wscieklizny w pozytywnym tego slowa znaczeniu ![]() ![]() Cytat:
krzeselko tez mam zamiaru kupic w styczniu ... no bo co kupie i tak nie bd z niego korzystala, bo wiecej bd w PL niz w Bergen ![]() Cytat:
![]() cdn. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i kochana ZdrUFka zyczymy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() aaaa 58 czeka na mnie - doczytam no i wklejam tutaj to o Tesciowych .. bom zapomniala w poprzednim poscie ... oraz cos Extra ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | ||||
Zakorzenienie
|
niooop dzis o 20.30 mam samolota ....
![]() Cytat:
![]() ![]() a foto wyiata ... on Pozeral to Wzrokiem ![]() Cytat:
Cytat:
2 - to fajnie ze w maire byl grzeczny .. nast razem obiecuej go ''porwac'' od tych kosmitow ![]() 3 - no wiesz ze nie o BEZ mi chodzilo, az tak ''napalona'' to nie jestem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no nic lece myc mieszkanko ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Kacperek piękny chłopczyk i dorodny ![]() no oczko lepiej sprawdzić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() padłam ![]() Dzień dobry niedzielnie ![]() No w końcu wychodzi słońce, dzieciątko śpi, tż na grzyby pojechał a ja idem kończyć obiad ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
Co tu takie pustki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |||||||||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() wczoraj pudzian wygral - widac bylo ze sie przygotowal za to nastula dostal becki . Cytat:
Cytat:
![]() jabluszko z cynamonem ,orzechami i miodkiem........konfitura ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a no nie .juz za dnia nie spi duzo . Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zaraz znajomi przybeda .obiad dochodzi- losos,kurczak,pieczone ziemniaczki ,kolby kukurydzy slodkiej . i w piekarniku tez ciasto -jablecznik .caaaaaaaly dom pachnie . potem spacerek i lody . a ja nadal slodkiego nie jem ....... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.