|
|
#1262 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Bokeh, ja też mam babyhair na całej głowie
, nawet fryzjerka się za głowe złapała jak mnie czesała, że aż tyle A właśnie to w przyszłym tygodniu mam zamiar się trochę opitolić, tak do ramion bo te moje włosy to są strasznie przeszuszone i po tym jak ich tyle wypadło to kitka strasznie cieńka.... Marsi słodki to widok jak dzieć taki kumaty się robi ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- |
|
|
|
#1263 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam mocno kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
Niefart... Ale zobaczysz Neti tydzień, dwa i będziesz śmigać, sama sobie wszystko zorganizujesz po swojemu i dasz radę!! Mój TŻ pracuje od miesiąca 8-20, na początku było mi ciężko ale teraz super ogarniam wszystko. No i niech się kuruje TŻ!Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Okropne 4 cm picikłaczki. Nawet grzywkę teraz obciełam tak, żeby się nie odznaczały. Frajerskie są, co nie?![]() Byłam z Mała na spacerku ale mi się rozpłakała-przeziębiona jest Kurczę, znowu??Nie odpowie mi żadna na pytanie o skórzaną kanapę? Czy kupować? Aśka?
Edytowane przez meduzza Czas edycji: 2013-10-07 o 12:43 |
|||||||
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko to ok, przynajmniej wiem że nic się nie dzieje tylko tak sobie robią te nasze dzieciaczki.
Silver moj tego psa chce tak za 2 lata dopiero. Oni mieli w domu był chory i zdechł. I teraz mi mówi że on chce psa, że nie chce w następnym wcieleniu go mieć dopiero. A ja sobie nie wyobrażam w mieszkaniu psa mieć. I sierść wszędzie no nie wiem jak to się rozstrzygnie w prZyszłości ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Co do baby hair, to powiem Wam, że ja się cieszę akurat, że mi włosy wypadają po ciąży
Zawsze miałam taaaaaaaakie gęste, że ojesus, w ogóle nie wiedziałam, co z nimi robić.2 tyg. temu byłam u fryzjerki, a ona "Ale Ty masz gęste włosy". Powiedziałam, że i tak mi po ciąży wypadają, więc mam trochę mniej, a ona na mnie: ![]() Przed nowym rokiem się muszę wybrać i albo sobie zrobię boba, bo raz miałam i super się w nim czułam, albo sobie wydegażuję, żeby się trochę przerzedziły jeszcze.. ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Aga, "zapowietrzanie" to ulubiona zabawa młodej Zrobi tak, ja po niej i się śmieje, i tak w kółko
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-10-07 o 12:48 |
|
|
|
#1266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no frajerskie ale z drugiej strony to się cieszę no bo rośnie to co wypadło Cytat:
|
|
#1267 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i wielkie brawa dla Filipka Cytat:
![]() Cytat:
gadając coś przy tym do siebie po cichu Cytat:
Cytat:
Tak jak misiaeel, na samym czole,i jak mam kitke do tyłu to odstają. MA SA KRA
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Meduza ja mam skórzany i polecam. Jak coś się wyleje to przecierasz i tyle.
Trzeba go pielęgnować oczywiście, my mamy taka pastę do smarowania co by ta skóra nie wyschła. Minus jest taki że jest zimna ta skóra. Czyli w majtach ciężko usiąść na tym w zimie, a w lecie się przykleja do ciebie. Ale ja jestem zadowolona. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1269 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te pultynki ma cudowne! Do schrupania. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oświęcim ![]() Nawijko, my kąpiemy codziennie, ale u nas to taki rytuał, Misiek wie że potem ma spać. Marsi SZOK! Że takie bydle samo sobie chodzi, zagraża. Ja bym tego tak nie zostawiła, dobrze że policję wezwaliście! Dobrze że dzieci nie było w pobliżu i nic groźnego się tobie nie stało Coś jeszcze chciałam ale nie pamiętam ![]() Mój mały zapłakany czytelnik.
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
Laurko, ale Michaś duży
I coś mi się wydaje, że chyba będziesz musiała tutaj wrzucić zdjęcia swojego mieszkania, bo musi być naprawdę ładnie urządzone
|
|
|
|
#1271 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Marsi kochana, na Twoim miejscu nie popuściłabym babie, przecież to sąsiadka, 2 domy dalej, a jak następnym razem będziesz szła z Leo albo Sami będzie ze szkoły wracał? Jejku współczuje strasznie
|
|
#1272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pięknie wyglądacie Ja nigdy nie miała skórzanej więc nie pomogę ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
|
|
#1273 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a wczoraj jak pisałam zasnął po kaszce, małż uspał i chyba tak będziemy robić, po kąpieli kaszka, woda i spanieCytat:
![]() Cytat:
![]() do specjalisty!!! potem się w ogóle nie pozbierasz!!! Zdrowiej ![]() Cytat:
![]() bleh....grypa żołądkowa, fuj:/ Cytat:
![]() Elllmi super sweter, mega mi się podoba!!! Eff, a jak Miki zniósł odstawienie od cycusia, tak z dnia na dzień??? Co u Debrah? Czemu się nie odzywa???
|
|
#1274 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43140092]Yellow, nie, nie siada sama
Na dłoniach i nogach - typowe czworakowanie Z biedry - podróby mmsów [/QUOTE]Brawa za postepy ![]() Cytat:
Właśnie,w jakim wieku dziecko karmione uu zacznie się głośno dopominać, ciągnąć za bluzkę etc? Moja tak nie robi jeszcze, a trochę się tego obawiam. Cytat:
Cieszę się ogromnie! ![]() ![]() Cytat:
![]() :brz ydal:Cytat:
![]() Już zaraz napiszę co u nas. Cytat:
:brzy dal:O rany, ale on jest śliczny! Pokaaa mieszkanie! ---------------------- Co u nas... w sobotę miałam okienko to jakoś było, mała zjadła ciutkę tartego jabłka i ziemniaka z brokułem, ale i tak wróciłam na uu. W niedzielę jechałam i wracałam do domu 3 razy , także wykończona jestem z lekka. Dziękuję, że o mnie myślicie, strasznie miło! Przyszły mi te buciko-skarpetki z antypoślizgiem ale coś czuję, że i tak zdejmie, bo wszystkie skarpetki ściąga i non stop z golutkimi stopami biega... I geterki-ocieplacze też mi przyszły, będę potem mierzyć. Czekam jeszcze na getry bez stóp takie same jak ma Bokeh ![]() A co do szycia jeszcze: moja mama z wyuczonego zawodu jest krawcową, chyba poszperam za materiałami na allegro, możeby nam coś uszyła.. Ona nadal szyje, ale mało, takie raczej poprawki krawieckie dla znajomych, ale pościel czy coś to by mi zrobiła bez problemu.. A marzy mi się taka kwiatowo - patchworkowa... Bokeh, jakie materiały kupiłaś? Moje dziecko cały czas chce stać! Nie wiem jak się zachować, wiem, że nie wolno stawiac i prowadzać, ale ona nawet jak ją chcę na podłogę odłożyć i posadzić to od razy sztywne drewniane nóżki i stać chce, aż to cięzko przełamać. Długoooo potrafi ustać, nawet jak chce się do czegoś zbliżyć to kroczek zrobi O_O |
|||||
|
|
|
#1275 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
pospaliśmy dziś do 7, super odmiana, bo ostatnio już przed 6 buszował; jestem już po przedpołudniu z fakturami, Filip śpi, ja wcinam tofifi na obiad i zapijam kawąnie pocytowało mi wszystkiego oczywiście ![]() Deli, ten Twój szwagier to jakiś oderwany od rzeczywistości dupek, masakra ![]() Marsi, współczuję przeżyć Hope, zaczynam podejrzewać, że to Ty tym kontrolerem z US byłaś bo coś dobrze poinformowana jesteś![]() dzięki ta kurtka, co wstawiałaś linka też super, o czymś takim właśnie myślałam na zimę i dużo ich jest w sklepach; ale nic nie mierzyłam, bo sie na jesienne nastawiłąm na razie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dla mnie takie skórzane kanapy są beznadziejne - zimne toto, nieprzyjemne w dotyku brrrr; sama nie mam, ale moja ciotka i koleżanka mają i za darmo bym nie chciała; wiadome, co kto lubi i każdy może mieć inny gust, ale ja muszę mieć coś przytulnego i "ciepłego" i skórzane meble to nie moja bajka jakoś ![]()
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2013-10-07 o 13:58 |
|||
|
|
|
#1276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a to usg brzuszka po prostu robią??i gdzie do gastrologa iść mamy??
|
|
#1278 | |||
|
Wtajemniczenie
|
u mnie była piekna pogoda w weekend i spędzaliśmy rodzinnie, w sobotę byliśmy na długim spacerze, a w niedzielę u mjego brata na działce na ognisku. Wkurzylismy sie z TŻtem bo zajeżdżamy na ta działkę a mój chrześniak chory....no kurde...miło że bratowa zadzwoniła i zaprosiła ale kurde ja ze zdrowym dzieckiem a tamtemu fluki wiszą do pasa, kaszle takim mokrym kaszlem tak z wnętrza aż....mogła powiedzieć...No ale trzymałam się od niego z daleka Igusiem żeby się nie zaraził. No i moj chrześniak nie dość że taki chory biedaczek to latał w rozpiętej kurtce i jak zdejmował sobie czapkę to ona wcale nie biegła od razu mu nakładać...kurde niby przyjemnie bo słonecznie i bez wiatru ale jednak około 10 stopni tylko. No i ona twierdzi że byli już 3 razy u lekarza i jak nic małemu nie pomaga to lekarka stwierdziła że to od zębów. No kurde...taki kaszel charczący od zębów? ja bym poszła do innego lekarza na jej miejscu a ona tak ślepo wierzy tej jednej lekarce bo to siostra kolegi.. Aha...chrzesniak ma rok i 3 miesiące...Boję się żeby nic gorszego z tego nie było. I tak poza tym to była rozmowa o bucikach i ona stwierdziła że dostali od kogoś zimowe buciki po dziecku znajomych i że super bo nie muszą kupować. To ja jej mówię że mały przecież dopiero niedawno zaczął chodzic, że moim zdaniem bucki nowe żeby stópka mu sie prawidłowo kształtowała to popatrzyła na mnie jak na ufo. Dodam że ona ogólnie jest taka "ęą" i wykształcona, inteligentna dziewczyna. I pokazywała mi zdjęcie jak mały miał całą buzię umorusaną po jedzeniu nutelli...nie skomentowałam. Aaaaa z przyjemnych rzeczy to kupiłam Igiemu kombinezon na zimę na ciuchach za 16 zł. W domu zapytałam wujka google co to za firma i się okazało że jakaś duńska z jakiegoś mega wiatroszczelnego, oddychającego materiału i nówki są a 300-400 zł marsi - współczuję przeżyć! Ja bym miała po takim czymś straszny lęk przed wszystkimi psami fewciu, lady, silver, aska - zdrówka życzę Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się
![]() Zosia dochodzi do siebie po trzydniowce Mogę nadrabiać |
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki powoli Was podczutuje, ale wybaczcie nie mam czasu sie odnosic...napisze jedynie-Marsi, ales sie kochana strachu najadla...współczuje..dob rze że to nic powazniejszego-ja to zawsze sie boje dużych psów..buziaki dla Ciebie..
Lece do roboty dalej.. A wstawiam. Wam Antonia w czapie z all od tej j_pawlowska... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
aha: moja też z tych zasypiających z cycusiem w paszczy
|
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co do naszego spotkania mnie nie będzie w sobotę. Mój tata ma dziś urodziny a odprawia je w sobotę.
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
Pola mi pospała 3 godziny
Mam nadzieję, że jak przekiwamy się do 22, to prześpi może w końcu całą noc
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
A Daria spała 1,5 h. od 13 do 14.30!!!!
![]() aha. a ja zamiast coś przez ten czas porobić to co?? Nadrabiałam "czas honoru". Jestem już przy 10 odc 5 sezonu
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-07 o 15:12 |
|
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Pisałam już, że piękna pogoda? |
|
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie lipna pogoda;/ mżawka... i w ogóle lipnie. Ale se zamówiłam robota kuchennego na lepszy humor;p
|
|
#1289 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale z kolei przy dziecku fajne do czyszczenia No i są takie ładneeee ![]() Jejku jaki Michaś cudny! I mieszkanie! No jak z reklamy ![]() Cytat:
Cytat:
A Amelka jeśli sama stoi to niech ćwiczy!! Zresztą i tak jej na siłę nie posadzisz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Supeł łów z lumpa!!! Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1290 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chciałabym jakaś fajną krótką fryzurkę, ale nie wiem czy do mojej okrągłej buzi to będzie dobre ![]() ale duży chłopak Cytat:
![]() Cytat:
brawa za zdobycz ![]() Cytat:
![]() ja byłam na kawie u sąsiadki. Jej synek (miesiąc młodszy) zabierał Hani wszystkie zabawki;p Ona ulegała;p odwdzięczyła się potem liściem w twarz, ale to miało być cacy
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-10-07 o 15:32 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

, nawet fryzjerka się za głowe złapała jak mnie czesała, że aż tyle
A właśnie to w przyszłym tygodniu mam zamiar się trochę opitolić, tak do ramion bo te moje włosy to są strasznie przeszuszone i po tym jak ich tyle wypadło to kitka strasznie cieńka.... 
Ale też bym była wydygana
Niefart... Ale zobaczysz Neti tydzień, dwa i będziesz śmigać, sama sobie wszystko zorganizujesz po swojemu i dasz radę!! Mój TŻ pracuje od miesiąca 8-20, na początku było mi ciężko ale teraz super ogarniam wszystko. No i niech się kuruje TŻ!

Okropne 4 cm picikłaczki. Nawet grzywkę teraz obciełam tak, żeby się nie odznaczały. Frajerskie są, co nie?

Mnie na razie brzuch troszkę pobolewa, ale nic więcej i oby tak zostało. Domcię moi rodzice zabierają do siebie.

Jejku jaki Michaś cudny! I mieszkanie! No jak z reklamy