|
|
#1651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
i my mamy rozmiar 22
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli o czopki chodzi to chyba przypada 10mg na kg masy ciała. A jeden czopek na 50mg. Hje-albo my mamy kosmate myśli albo Twoje procesory z rańca jeszcze nie funkcjonowały jak trzeba Niech tą zagadkę rozwiąże Szaja![]() Był kurier u mojej mamy a jej nie było (nie byłam wtajemniczona o co chodzi więc jak dzwonił to powiedziałam żeby przyjechał-na miejscu oko w oko można wszystko sobie wyjaśnić bez niedomówień). No i co się okazało,przywiózł jakąś umowę do podpisania (mimo że mówiłam przez tel że osoby która powinna ją podpisać nie ma) a ja powiedziałam że nic nie podpisuję. To ten do mnie po co ja go w takim razie tu sprowadziłam? Że nikt mu przecież za paliwo nie odda-a skąd ja k.wa mam wiedzieć że nie jedzie po drodze (jak to oni mają w zwyczaju) a poza tym sam chciał przyjechać ja go nie zapraszałam Był tak niemily buc jeden że jak wychodził i gderał o tym paliwie powiedziałam mu z ironią-trudno,pana strata ![]() Przyjechał do mojego domu i będzie mnie ustawiał? Co to to nie
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Cała, ja mam 20 na zimę, bo jesienne kupiłam 19 i małej na razie stópka w nich płyyyyywa, także...
|
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziś już kolejny raz zawiodłam się na Hippie. Już drugą puszkę mleka w odstępie 2 miesięcy mogę wyrzucić do kosza.
Mleczko się warzy jak się je rozrobi. Tylko wcale tego nie widać jedynie jak się na łyżeczkę weźmie to widać taki drobniusieńki twarożek jak piasek. I delikatnie inny dźwięk jak się rozrabia, bo bardziej chlusta. Wczoraj zastanawiałam się dlaczego Olę tak przeczyściło, oczywiście pomyślałam o zębach. A dziś robię jej rano kaszkę i patrzę na to mleko a ono zwarzone. Moje dziecko dostało 3 porcje tego zepsutego mleka. Też nie miałam porównania, bo to już 3 była i nie zwróciłam uwagi. Dwa miesiące temu miałam podobną sytuację ale z 2. Dokładnie ten sam motyw, tylko wtedy wiedziałam jaką 2 ma konsystencje i odrazu się zorientowałam. Pomyślałam że może puszka byłą nie domknięta, ale jak się okazuje to nie o to chodzi. Zaraz dzwonię do nich niech debile wycofują tą serię. Szkoda, że wcześniej nie wpadłam na ten pomysł ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
Ja jak podałam drugi raz ibum i po nim nie wzrosła temperatura to czopka już 2 nie dawałam. U nas tylko 1 czopek poszedł |
|
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
dziewczyny, chyba żeśmy się zdecydowali z TZ- zaczynamy starania o 3 dzidzie tyle,że ja nadal @ nie mam, znaczy się lekarz radzi odstawić i zaczać się regenrować dietą i witaminami po UU
|
|
|
|
#1656 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wiem kochana co Ci doradzic, sama tego nie ogarniam.Trzymam kciuki, zeby sie ulozylo! Cytat:
![]() Blanka wyglada tu jak 2-3latka!! Cytat:
![]() Jak radzicie sobie z wozkiem po schodach? ![]() Ja mam ledwie 8 czy 9 schodkow do pokonania, a i tak jęczę, bo coraz trudniej mi jest. Dlatego wychodzac latam na 2x - najpierw wozek, a potem ja z Kuba na rekach. |
||||
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje decyzji ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Te już będą za słabe no nie? Kupowaliśmy je jak Oskar był malutki. Tak w razie W. W takim razie kupię mocniejsze za Twoją radą
|
|
#1659 | |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry Gojka wspolczuje przejsc szpitalnych Cytat:
Ojej cudownie, my zaczynamy starania bo nowym roku, z tymze ja tez nadal bez @ |
|
|
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1661 |
|
Zadomowienie
|
Marsi czy UU jest az tak wymeczajace dla organizmu, czy to bardziej indywidualna kwestia?
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Doczytałam co nie co
![]() Marsi za decyzję! wow!A co z tym psem i ta durna baba? ![]() Zdrówka dla Oliwki ![]() Lenova spóźnione ale szczere-dużo miłości! Bijkora sto lat,przepraszam że nie wczoraj ![]() Hje ale mobilne dziecko! Dobrze że mama w porę zauważyła! Nancy trzymam kciuki żeby się ułożyło z TZ tem ![]() Więcej nie pamiętam,nie bijcie ![]() U nas dzisiaj jest z 18st. Piękne słońce więc Blanka troszkę luźniej ubrana-bluzka z długim rękawem,kamizelka i kurtka cienka. Mija mnie pani z takim małym brzdącem jak nasze opatulonym jak na zimę i mówi mi że krzywdę dziecku robię tak lekko ubierając. Jak reagujecie na takie teksty? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie kupuję, bo nie wiem jaką nogę będzie mała miała
---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1664 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
za próby raczkowania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny, jestem sobie na spacerku, idzie jakaś pani z wózkiem, patrzę a tam dziecko w kombinezonie zimowym wózek jak się domyślacie pewnie prowadziła babcia
|
|||||
|
|
|
#1665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do drugiego, to dobrze wiedzieć, będę obserwować małą... Już niedługo powinna iść kolejna dawka... Cytat:
|
||
|
|
|
#1666 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak pozatym to we wrzesniu w kerfurze udało mi się kupić dwie puszki hippa duże za 9,99 no ale już po promocji
|
|
|
#1667 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Czesc
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jakie kupujecie i dlaczego? Moze głupio pytam, ale poki nie chodza to chyba takie z podeszwa sa niewskazane A jak zaczna to i rozmiar moze juz nie pasowac tych kupionych wczesniej? Ja poki co, mam takie miekkie-skarpetkowe i in. nie zamierzałam kupowacCytat:
Cytat:
![]()
Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2013-10-09 o 13:58 |
||||||
|
|
|
#1668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pola ma dużą stopę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Myśleliście już nad imieniem?
|
||
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, chciałam dać dzisiaj Kubie słoiczek hippa krem ze szpinaku z ziemniaczkami i czytam skład a tam m.in:mleko chude, śmietana z mleka... i on jest po 4 m-cu
podawałyście może?
|
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo 6-12 to Pola miała jakieś 2 miesiące temu, a 12-18 są na teraz
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-10-09 o 14:08 |
|
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję A co z pracą ?? ![]() kiedy ś pisałaś, że jak byś chciała 3 dziecko to Cię "Wyrzucą" ?? nie wiem czy takigo określenie użyłaś, no ale ogólnie chodziło że wygryzą Cię Dziewczyny piszecie o butkach. My kupilismy roz.20, a i tak są za duże, ale to bajka, przecież nie chodzi. Tressele pytasz po co buty??? Moja ma tak lodowate stopy, że musimy jej buty zakładać, bo takie cieniutke nic nie dają. A nie raz i po tych ocieplanych ma zimne stopy. No właśnie i tu moje pytanie, bo ciągle zapominam. Czy jak wracacie ze spaceru to Wasze pociechy też mają zimne, a nawet lodowate stopy??????? :co nfused: i dłonie?? :confus ed:
|
|
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, ma
|
|
|
|
#1673 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powinno coś wykazać Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie się obudziła. Pospała znów szałowe 30 min. I zaraz idziemy na spacerek. Pewnie w wózku znów zaśnie.
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
Wam dzieci zasypiają w wózkach?
|
|
|
|
#1675 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ale piękna pogoda aż żyć się chce ! Dziewczyny dziękuję Wam serdecznie za życzenia rocznicowe! ![]() Tak mieliśmy wczoraj rocznicę,niestety w tym roku bardzo skromnie ale najważniejsze że razem ![]() A jaką miłą niespodziankę mieliśmy wczoraj. Weszłam na stare konto ,którego nie używam od jakiegoś czasu a tam-800 zł -zwrót podatku z US. Normalnie manna z nieba ! Black dużo zdrówka dla Oliwki ! ![]() Marsi ale cudownie ! To życze aby Wam szybko i bezproblemowo to staranie się udało ! ![]() nancy mam nadzieję , że ralecje z tż się poprawią.Trzymam kciuki ![]() Misael brawa dla Hani ! Fewciu jak zdrówko ?? |
|
|
|
#1676 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz że wszystkie tu będziemy Wam kibicować Podpinam się pod pytanko które zadała Ci Aga. Pisałaś kiedyś że ze względu na pracę nie możesz sobie pozwolić na trzecie dziecko. ![]() Cytat:
A wnoszę na dwa razy. Cytat:
![]() ja jeszcze nie miałam takiej sytuacji. Nie wiem jak bym zareagowała. Cytat:
---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Nie od razu ale zasypia. Chyba po dłuższym czasie ją tak zaczyna nudzić spacer że zamyka oczy i śpi Wczoraj z nią jeździłam 2h i w czasie tego spacerku miała dwie półgodzinne drzemki. ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-09 o 14:26 |
|||||
|
|
|
#1677 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Jesteśmy w sklepie przy kasie, Mała: różowa czapka, różowa kurtka, różowy smoczek, a kasjerka: "Co Pani ma chłopca czy dziewczynkę?"
Cytat:
Co do wyjazdu to mi się też marzą takie hawaje albo Kuba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1678 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wiem czy isc do sądu na razie nie za dobrze się czuje na latanie i ścieranie się, zobaczymy dla dziewczynki mam ale i tak bedzie chłopak Cytat:
, martwię się troszkę i stresuje ale teraz staram się dawać z siebie wszystko by mieć dobre wyniki, jeśli znowu będę mieć taką krótką przerwę to nie będzie tragedii, ostatnio podpytywałam żonę szefa jak na to patrzy sam szef i to mnie troszkę uspokoiłochyba pojde na żywioł i będę walczyć o wszystko żeby pokazać,że mogę być dobrym pracownikiem i dobrą matką |
|||
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Marsii, gratuluje i .....zazdroszcze! :P cholera, tak bym chciala poczuć te ruchy znowu..
Laski, dzwoniłam dzis do labka... już są wszystkie wyniki Amelki, jutro lece rano na odczyt.......... już sie bardzo denerwuję. Trzymajcie kciuki, oby nic nie wyszło, tak sie boje..
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
W ciągu dnia tylko w wózku, jak na polu to dłuższa drzemka, jak w wózku w domu to max 20min.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

ja go nie zapraszałam 

i zaczać się regenrować dietą i witaminami po UU

nie wiem kochana co Ci doradzic, sama tego nie ogarniam.

za decyzję! wow!

wózek jak się domyślacie pewnie prowadziła babcia 

22.05.2008