|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę: | |||
W brzuchu pupę swą wypina- chce na świat juz przyjść dziecina! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 4,92% |
Rodzić juz nadchodzi czas - przerażenie jest wśród nas! |
1 | 1,64% |
Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! |
55 | 90,16% |
Bolą plecy, boli zad - ile trwać ma ciąża ta? |
0 | 0% |
Dzieci w brzuchu, dzieci w wózkach - poczekalni to końcówka! |
2 | 3,28% |
listopadowo grudniowe mamusie |
0 | 0% |
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c
Cytat:
![]() A kolejna wizyta 23.10 na 17:30 , wiec wtedy moge juz pojsc do szpitala bo to praktycznie termin porodu ![]() Trele Majka śliczna ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1982 | |||||
Rozeznanie
|
Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c
Cytat:
![]() ![]() I zdrowiej!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja polecam zasadzić, nasze stoją na balkonie od początku lipca i mają się dobrze, tylko mięta padła :/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() domii super, że Jasiowi przeszło ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1983 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Malutka cudnie wygląda na tym leżaczku! ![]() Oczywiście pochwal się jak wygląda na żywo, plis. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Raczkowanie
|
Mozecie wpisac wage 37tydzien 2 dn waga 2760
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ktosiula Skoro skurcze niebolesne to norma ![]() domi Dobrze że brzuszkowe problemy przeszły,po kropelkach? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1986 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo szczerze powiedziawszy "Pierwszy rok życia dziecka" czyta mi się dosyć ciężko ![]() Cytat:
Edit: We troje bym chciała. Nie policzyłam Fifiego ![]() Kasiula ![]() Edytowane przez babku Czas edycji: 2013-10-09 o 20:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Zakorzenienie
|
pewnie że się pochwalę
![]() aaaaa ja też nie potrafię składać prześcieradła z gumką ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1988 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
![]() Dopiero w 22 tyg na 3d pokazał buziaczka,ale też niezbyt chętnie współpracował.Trzeba było go "pobudzać" Na ostatnim usg prywatnie u ginki nie ujawnił się i dzisiaj już tymbardziej. Chyba ma na razie wszystko w nosie i stwierdził że w pełnej krasie zobaczy go mamusia i tatuś po porodzie ![]() Po kim on taki wstydliwy ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Zakorzenienie
|
za fajną cenę można kupić fajnego jeepa, tylko najlepiej najpierw poczytać na co zwrócić uwagę kupując go, bo sprzedawcy robią nieźle w h**a [za przeproszeniem] a niestety po użytkowaniu pare rzeczy się okazało ze było naprawianych i to jeszcze ie tak jak potrzeba, części nie są do nich drogie, znaczy no zależy jeszcze co.. mój TŻ teraz to już jest tak obcykany że z kolegami jeździ oglądać jak któyś chce kupić
![]() jak będziemy mieć przypływ większej gotówki takiej całkiem sporej planujemy zmienić na raz nowszy, a ten by TŻ chciał przerobić na typowy w teren , bo ma świra na tym punkcie ![]() a byłam z nim raz w takim terenie i podziękowałam bo miałam normalnie śmierć w oczach jak chciał podjechać pod baaaaaardzo stromą górę no i niestety koła się zakopały w piachu i sqamochód zaczął się przechylać na bok na moją stronę ![]() ![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-10-09 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie że tak ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() Ja też ![]() Niby konto mam ale nie używam.Chyba zajrzę z ciekawości.Tylko jakie ja mam hasło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, bo mnie naszło na prasowanie i tak myślę ręczniki i prześcieradełka frotte, też wyprasować jak resztę, czyli na full mocy?
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1992 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
Bom się pogubiła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- tak został Passo ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1994 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może kiedyś w przyszłości stać mnie będzie na jeepa.Na razie jestem zadowolona z mojej maździnki ![]() Też nie umiem składać prześcieradła z gumką,a w ogóle ktoś potrafi? Nie nadążam być na bieżąco ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prasowałam z parą ,nawet nie na najwyższej temperaturze.Na takiej jak mi było wygodnie prasować. A to trzeba na 3 kropkach? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1998 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2000 |
Zakorzenienie
|
Już wiem czemu mi się ostatnio chce ciągle siku,mały mi na pęcherz naciska skoro tak nisko jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2001 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2002 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja sie ciesze, ze musze prasowac tylko koszule meza i czasem swoje.Czy delikatniejsze spodnie.Rzeczy wyjete z suszarki sa miekkie, puszyste i nie trzeba ich prasowac. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2003 |
Wtajemniczenie
|
Ja tak śledzę Was pobieżnie, ale coś mi się obiło, że Trele wreszcie urodziła - gratulacje!!! Tylko pierwsza strona nie jest uaktualniona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2004 | ||
Rozeznanie
|
Ja mam facebooka ale nie mam w kontaktach Rybki, ani jej męża tym bardziej
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Paulina co u Was??? Jak Majeczka??? Napisz coś bo wizażowe ciotki nie będą mogły po nocach spać ![]() Mąż mi robi soczek jabłkowo-marchewkowo-kiwiowy ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A co u Was? Napisaj coś ![]()
![]() |
#2005 |
Zadomowienie
|
nieprawda ja w szpitalu normalnie chusteczkami nawilżanymi dupke wytarłam wiadomo, że poszło ich wiecej bo ciężka do wytarcia była ale bez przesady.....
#2006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Zadomowienie
|
Wybaczcie ale dziś nie nadrobię. Jak odebrałam synka z przedszkola to miał gorączkę 38,2 ale po podaniu Nurofenu zeszła i nie wróciła. W każdym razie kaszel się nasilił ale suchy a nie wykrztuśny. W przedszkolu zwymiotował aż z kaszlu. Jutro idziemy do pediatry bo to wszystko już za długo trwa...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Zakorzenienie
|
Normalnie już sobie wieczorem myślałam że Angie dziś nie zostanie sama z porodem
![]() ![]() ide poczytać coście naskrobały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2009 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A u nas nic nowego, ciąża przebiega spokojnie, u mnie dopiero 29 tydzień, synuś okropnie kopie (zwłaszcza wieczorami), ja czuję się dobrze, jestem bardzo aktywna (stąd też ten brak czasu) i ogólnie strasznie szybko leci mi czas, jak sobie pomyślę, że zostały mi jeszcze jakieś 2 miesiące w dwupaku to jestem lekko przerażona jak sobie dam radę z dwójką małych dzieci, ale może jakoś to będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2010 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() do tej wagi nie ma się co tak przywiązywać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jeśli chodzi o ubranka an później to w szafie mam do 68 ciuszki, od 74 pochowałam w wory próżniowe ze wzgledu an brak miejsca w szafie ![]() Cytat:
![]() ![]() za remont ![]() dobrze że teraz ciepłe dni, oby szybko naprawili ogrzewanie ![]() widziałam ![]() Cytat:
![]() odpoczywajcie ![]() Cytat:
![]() nati mi walnęła smółke zaraz jak mi ją położne przywiozły.Do tego do pieluchy tetrowej bo mi nie przyszło do głowy ze one mi ją w tetrze przywiozą i żeby ją od razu przebrać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.