|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 5 wątku na odchowalni ? | |||
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 na odchowalni, cz.5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 15,91% |
Piątego wątku początek, w bólu wykluwa się pierwszy ząbek |
1 | 2,27% |
Większość dzieci już ząbkuje, a Emil to nawet raczkuje |
3 | 6,82% |
Dzieciom zakładamy śliniaki, bo się ślinią nieboraki |
1 | 2,27% |
Lęk separacyjny przeżywamy, lecząc go w ramionach Mamy |
0 | 0% |
Tylko u nas dyskusja zażarta, każda wypowiedź uwagi jest warta |
1 | 2,27% |
Na dworze chłód doskwiera, a u nas gorąca atmosfera |
4 | 9,09% |
Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają ![]() |
13 | 29,55% |
Nasze dzieci radośnie gaworzą i uśmiechy mnożą |
0 | 0% |
Pierwsze ząbki i obiadki, jak dobrze nam w roli matki |
8 | 18,18% |
Mamo, Tato kończcie spanie; kupa czeka na przebranie |
1 | 2,27% |
Ząbki, marchewki, gluteny i cuda - idzie jesień złotoruda! |
4 | 9,09% |
Baczki wcinaja pierwsze obiadki, a mamy prowadza wizazowe /łizażowe gadki. |
0 | 0% |
Bączki wcinają zdrowe obiadki, a mamom ciastka i czekoladki idą w pośladki. |
1 | 2,27% |
Nasze słodkie niemowlaczki bączki puszczają i marchewką się zajadają |
0 | 0% |
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mały się przebudził, i mąż podszedł i mówi o śmieje się do mnie i też do Małego uśmiech i mówi "co Niuniu" . No i oczywiście pospane, wiec teraz sam bedzie na nowo usypiał, ja nie wiem co on sobie wyobrażał ;/
![]() |
#1052 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
deb wez tel z androidem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1053 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1054 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oj tak, kinder party to ciezki temat ![]() ![]() ![]() ![]() a mata faktycznie wygląda niezle, zastanawiam się tylko czy grubość 8mm będzie ok. fajny prezent od babci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1056 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Innocence_89 Czas edycji: 2013-10-13 o 22:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1058 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1059 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak spimy czasem i do 11 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1060 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() S ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1061 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tort raz ze super, a dwa jaki pyszny! dzieciaki kwiczały na te m&msy... może jutro odwiedzę P i P. mamy go dobrze wyposażony, wiec licze, ze kaszki znajde...kiedyś szukałam mielonego kuminu i tylko tam go namierzyłam. na e-zakupach mogę kupic i kaszki i słoiczki, wiec jestem dobrej myśli ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1062 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ta kaszka manna z nestle, która polecila Mysia i Magiusa tez jest bez cukru. kupiłam wczoraj w tesco - nie wiem kiedy zaczne podawac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1064 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak M. wychodzi do pracy to się przenoszę na jego połówkę, na mojej układam poduchy i nie martwię się o to, że może spaść, poza tym ja go przytulę i tak leżę, ani drgnę ![]() Cytat:
![]() ![]() Deb mnie też czeka niebawem wymiana telefonu i chyba wezmę ten sam co ma mój M. - LG L7 http://www.smartfony24.pl/_var/gfx/f...44e33cc8c5.jpg ![]() idę spać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a wczoraj na urodzinkach jeden chlopiec pyta "to twoja dzidzia?" tak moja i tylko moja. "nieprawda, bo ona ma jeszcze tate" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1066 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja i tak Was lubie ![]() Cytat:
no sa dzieci co szybko rozwijaja pewne umiejętności ![]() Z siedzi na 5mc a moja siora miala reha w wieku chyba 6 bo głowy nawet nie podnosiła ![]() Zyje? Zyje. I absolutnie nie ma z niczym problemu ![]() Cytat:
taak, święta! ![]() Cytat:
tez polecam htc a na bank androida i appje wizażu ![]() Cytat:
![]() Dobranoc! Moze dzis pospie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1067 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- wow, szaleje! przebojowa po mamusce hehe. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() u nas podobnie, tyle, ze drzemek więcej, ale tez większość na spacerze ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a Kubulek, kurcze jaki on slodki! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1068 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() axella - pytalas o lapanie. Nela jeszcze niedawno na basenie nie była zainteresowana kolorowymi piłeczkami, lusterkami, kolkami itd. a dzisiaj tak nam się corka rozkrecila, ze wyrywala kolka z rak synkowi koleżanki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- jeszcze raz, bo nadrabiam - cudne jesienne fotki. a Przemo z tymi swoimi zabkami jest rozbrajający!!! Cytat:
![]() ![]() ![]() kupilas bentleya? http://allegro.pl/bentley-organic-spray-do-dezynfekcji-zabawek-eco-i3551125158.html bo tez o tym mysle... ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Die guten Zutaten: Putenflfl eisch* 40%, Wasser, Reis* gekocht, Rapsöl* 1,6%. Putenfl Glutenfrei *Aus biologischer Erzeugung. miesko, woda, ryz, olej rzepakowy. ja nie czepiałabym się. wiadomo, ze 100% miesa do słoika nie zamkna, bo byłoby suche i fuj. my to mamy trochę inaczej rozwiązane dlatego sa wyjątki ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1069 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() oczka coraz ciemniejsze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- hehe dawaj! nasz filmik jest króciutki, bo instruktor pytal "Nela gotowa? tatuś gotowy, mama tez?" no i musiałam brac czynny udział w zajęciach, a nie bawic się aparatem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Cytat:
![]() i jak na filmiku, raz, dwa, trzy, trzy i pol to polanie twarzy, 4 pod woda. a zanurzaliscie raz? i dlaczego "nie"? ![]() my na następnych zajęciach mamy mieć kilka zanurzen. dzisiaj tylko jedno i później już pływanie tylko na brzuszku. |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe tak modelina i utwardzona w piekarniku ![]() co roku ma taki tort i dluuugo przed urodzinami wymysla co na nim ma być. rok temu był woz strażacki - także mamuśki uczcie się, bo czeka nas wieeeeele trudnych chwil ![]() i jeszcze modelinowy tatuś... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1071 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znajomi zastanawiają się czy nie przerwac kursu po tym karnecie i wrocic wiosna (glownie ze względu na zime), my chyba chcemy to ciagnac...żeby nie zaczynać znow od początku. ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- Deb, ja wzielabym Samsunga Galaxy. fajne sa. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ---------- nadrobiłam dwa dni, 2 na zegarku. nie jest zle ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zdjęcie a'la Edyta Górniak co parę lat temu wrzucila do internetu fotkę "zużytego" pampersa syna. Nie rozumiem takich ludzi :-\ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1073 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- Cytat:
![]() Ja bym nie poszla do wrozki, bo nie lubie, boje sie, nie wierze itd. I nie chcialabym znac na wszelki wypadek przyszlosci, co ma byc to bedzie... A tu kolezanka powrozyla z reki przy pomocy igly i nitki przy winie, no i ona zadna wrozka nie jest ![]() ---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() Nie udzielam, mialam tam przerwe w ciazy i jak zagladnelam za jakis czas to stracilam dostep do poczty, klubu bez zadnej wczesniejszej wiadomosci, wiec kij z nimi ![]()
![]() |
#1074 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A modelina fajne czasynpamietam jak ulepilam cos z plasteliny i zapomnialam ze to nie modelina i do gara wsadzilam hehe i po garku bylo Cytat:
a moj. Nastepny to samsung S4 ![]() Cytat:
![]() O to musze kupic taka Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#1075 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1076 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Też tak muszę zacząć czytać tą stronę w księdze dźwięków ![]() Przystojniak z Kuby ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U nas to robią jakoś inaczej z tego co widziałam: pani liczy do trzech, mowi hop, dmucha lekko i zanurza dziecko. Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1077 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musialm wstac o 6 , przez chwile nawet myslalm zeby nie dac D. Do szkoly z lenistwa ale rozum zwyciezyl hehe najgorzej ze dzisij skrocone lekcje i o 10 musze jechac po niego a na dworze 4 stopnie brrrrr chyba M. U sasiadki zostawie ![]() Teraz ululal sie wtulony we mnie na boczku ledwo wygramolilam sie od niego a tak szkoda mi bylo no ale co robota czeka ehhh Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1079 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() po 11:00 ędziemy u lekarza, będą wyniki morfologii,Trzymajcie kciuki, stresuje się ![]() dzień dobry ![]()
![]() |
#1080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby miała drzemkę chociaż 0,5h to byśmy się jeszcze pobawiły a tak to ona zmęczona i my. Już myślałam, że dziecko zapomniało jak się przewroty robi przez noc, ale nie, już brzuszek. Nawet nie pomaga szeleszcząca kolorowa lala Lamaze po lewej, odwraca się na prawo i na brzuszek i robi dreamlinera ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.