|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cytat:
![]()
![]() |
#4622 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cytat:
![]() ![]() Domi Sara to 2x Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
Czarownica, 8 dni to długo. Dobrze chociaż, że go brzuszek nie męczy. Ja bym dała czopka. Albo zjedz jabłka, siemię lniane. I jak kp to powinno pomóc.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4624 |
Zadomowienie
|
Odpaliłam kompa- słodziak w obu postaciach
![]() ![]() Dzieci nakarmione, jedno zaciesza pod karuzelą, drugie morduje wrogów na Playstation. Rosół się gotuje czas na relaks ![]() Ja zamawiam wszystko na DOZ .pl. Hurtownia jest zaraz obok mnie, to do apteki mi dowożą jeszcze tego samego dnia ![]() ![]() Ktoś pytał o komplet garnków- w Carrefurze jest zestaw za 32,99 ![]()
#4625 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43318766]Dobra, 3 sprawy i idę spać. 1. dziękuję za odpowiedzi w sprawie kup ![]() 2. patrzcie i podziwiajcie! To dopiero filmiki urodowe! (bez złośliwości) Ja też takiego chcę :P http://www.youtube.com/watch?v=nk9Zf...G_jVmiqUhDHvZg 3. Cynamonki kochane, jak dobrze, że u Was do przodu... Oby udało Wam się szybko przepędzić gronkowca! I wychodźcie już do domu, nigdzie nie będzie Wam lepiej... ![]() A jeśli chodzi o zdjęcie - cała "przyjemność" po naszej stronie! (Oczywiście wolałybyśmy nie mieć powodu, by to robić ![]() Ja chciałam tylko napisać, że wizaż ma OGROMNĄ siłę. Jak straciłam pierwszą ciążę, otrzymałam tak ogromne wsparcie od mnóstwa dziewczyn tutaj, na moim wątku mamusiowym i aniołkowym, że w realu nawet tak nie miałam. Potem jak zaszłam w drugą, to też wiem, że wiele dziewczyn (z powyższych wątków + z tego ![]() ![]() Jak urodził się Artuś, dostałam tutaj wiele życzeń, gratulacji (oraz cudnych kartek i prezentów właśnie od dziewczyn z mojego poprzedniego wątku mamusiowego ![]() Wizażowe kciuki i życzenia mają moc!!!!!!! [/QUOTE] No ja mam takie same spostrzezenia odnosdnie wizazu co ty.. W poprzedniej ciazy i po urodzen starszaka gdyby nie wizaz i dziewczyny to bym sobie chyba w lep strzelila... Mialam mega depresje, nikt tego nie widzial i mi nie pomogl wiec mialam gdzie sie wygadac ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja u fryzjera. Siedze z farba na glowie wygladam jak kupa, przychodzi moj przyszly szwagier sie ostrzyc i mowi "jak zawsze ladnie wygladasz". Ja wiem ze to nieprawda i ze to z grzecznosci tylko, ale mile to strasznie. Ze tez moj maz nie umie sie tak dobrze zachowac w kazdej sytuacji. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4627 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Wyobraziłam sobie Ciebie z tymi siatami ![]() Cytat:
![]() Ucałuj Adasia ![]() Cytat:
![]() A jak teraz się czuje? Cytat:
![]() A może przeszyj guzik w marynarce? Mojemu ubranka do chrztu chce kupić przyszła chrzestna. Już miałam mówić, że nie trzeba-sami kupimy, ale w porę ugryzłam się w język ![]() Ona tak się cieszy, że będzie chrzestną, że aż jestem w szoku ![]() A już bałam się, że znów mi ktoś odmówi ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Módl się teraz by teściowa nie posłuchała ![]() Cytat:
![]() Czasem jak Mały zaśnie to tak patrzę na niego i myślę, że jest taki cudowny, tak szybko rośnie i zaczynam chcieć by się obudził, potulić go .... A w ciągu dnia z kolei marzę o chwili dla siebie... Doszło do tego, że skaczę z radości, gdy mam wolne 2-3 godziny na porządne posprzątanie mieszkania ![]() Praktycznie prawie każdą czynność robię z dzieckiem na ręku/zerkając na dziecko/bujając dziecko w bujaczku nogą... TŻ ma ostatnio albo nocki albo popołudniówki, więc nie mogę na niego liczyć ![]() Myślałam, że jak będzie miał nocki to pośpi do 12 i potem trochę mnie odciąży, ale gdzie tam - on śpi prawie cały dzień... ![]() ---- Hej ![]() Noc całkiem całkiem, ale od 7dmej próbuję nakarmić dziecko! Wszystko jest ciekawsze od jedzenia-to już 3ci taki dzień. Mam wrażenie, że nie zjada nawet połowy tego, co jadł do tej pory ![]() Mam nadzieję, że to tylko taki etap i dziecko zacznie mi znów normalnie jeść. Ponadto kupiłam wczoraj Pampersy 4ki. Miałam kupić Toujursy Lidlowskie ale one są aż do 18 kg, a Pampki do 14kg i padło na nie. Super pasują do Kubusiowej pupki, więc wielce zadowolona oczekiwałam suchej nocy-ale gdzie tam ![]() Dziecko znów było w nocy osikane. A poranna kupa znów była na plecach ![]() Nie wiem o co kaman - chyba jestem tak beznadziejna, że nie potrafię dobrze pampersa założyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Konto usunięte
|
Neni my też mamy czasami kupę pod szyją, a Dady są dość długie. Nie wiem, jak te małe czarodzieje to robią, że się umieją tak o.srać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie mam prądu w domu, więc siedzę i wymyślam. Wpadłam na nowy pomysł, więc włączyłam net w telefonie, uruchomiłam hot-spot i wkleiłam do klubu!!!
![]() Agrafka ![]() Ok, już się wyłączam, bo mi bateria szybko padnie w tel. Ale będę podczytywać. O 15 już powinnam wrócić do spamowania ![]() Nadal czekam na brakujące kciuki dobosz.k@gmail.com ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakierka - nie odbijam Małego po jedzeniu nocnym. Czasem się kręci, bo chce mu się odbić, ale to rzadko. Wtedy się wybudzam, podnoszę go i po sprawie. ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43321590]Neni my też mamy czasami kupę pod szyją, a Dady są dość długie. Nie wiem, jak te małe czarodzieje to robią, że się umieją tak o.srać ![]() No -takie maluchy a takie kupsztole walą ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszytskiego najlepszego ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43318766] 2. patrzcie i podziwiajcie! To dopiero filmiki urodowe! (bez złośliwości) Ja też takiego chcę :P http://www.youtube.com/watch?v=nk9Zf...G_jVmiqUhDHvZg [/QUOTE] Dobry jest chłopak ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My odkąd mamy Tojoursy ani kupa ani siku nie ucikają. Pampki przeciekały górą, Dady nogawką, Softisy się odklejają, a Babydream i Happy są strasznie grube.
![]() |
#4634 | ||||||
Zakorzenienie
|
U nas dzisiaj drugi dzień z rzędu pobudka o 4 dopiero, jak przed 21 zasnął. I jeśli chodzi o jedzenie, to mam wrażenie że jemu się wydłużają przerwy nie tylko w nocy ale i w dzień. A dzisiaj pozyczam wagę od koleżanki bo zastanawiam sie czy wystarczająco je. Z drugiej strony jak jest głodny to wyraźnie to widać, a jak juz jest mega głodny (np po przerwie spacerowej ze spaniem ok 4-5h) to jest wrzask jak oko otworzy
![]() Rano lało u mnie a teraz piękna pogoda. Jak Galganek wstanie z drzemki to pobawimy się troszkę na macie i na spacer. Samanta: okropnie to zaczerwienie wokół ust wygląda. Mam nadzieję że szybko zejdzie. Byłaś z tym u lekarza? Cytat:
to jak sobie przypomnisz to napisz ![]() czy w jednej czy w drugiej wersji słodka jest ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() brawo! Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zero wdzięczności. Dobrze, że do tego Ustronia jutro jedziemy, to się ten mój chłop troszkę zrehabilituje. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baloniku sto lat! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4637 |
Konto usunięte
|
Cynamonk -
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zakorzenienie
|
Baloniku: wszystkiego najlepszego!!!
Mela: bardzo miło usłyszeć taki komplement bezinteresowny! ![]() Któraś z was ma może termometr microlife if skroniowo-uszny??
#4639 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Próbuję nadrobić, ale z Małym na ręku trudno mi cytować ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
mam to samo... szczupak zasnal mi na reku, a ja nie chce budzic go stukaniem
![]() zrobie najazd wieczorem jak tz wroci
#4641 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biedny Adaś jeszcze gronkowca mu zaaplikowali ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zadomowienie
|
![]() U nas noc ok 2 pobudki, Standardowo o 2 i o 5 więc luz ![]() Dziś postanowiłam zainwestować w siebie i uderzam do fryzjera ![]() Trzeba zrobić coś z nimi bo niedługo łysa będe, tak wypadają ![]() aaaaaaaaa... w szpitalu pediatra mówiła żebym zaczęła wprowadzać jedzonko małemu już po 3 miesiącu bo jest dość duży (65cm i 6.5 kg ) tylko żebym zaczęła od pierwszej łyżeczki, raz dziennie albo deserek albo obiadek. bo to mnie kaloryczne niż mleko i nie będzie tak tył bo już pyzuś z niego. Teraz zastanawiam się czy dawać???
#4643 |
Rozeznanie
|
kejt a ja nie mam dostepu do klubu a tez bym chciala wiedzic o co chodzi
![]() Cynamonku tak sie ciesze ze Adas ze z cycusia ![]() ![]() U nas w miarę znosna noc, pierwsza pobudka o 2 druga o 4 a trzecia kolo 8 ![]() Teraz dziec lezy w lozeczku i pozera swoje rece, chyba dam jej troche mm bo na cyca oczywiscie ma focha ![]() Edytowane przez strawberry162 Czas edycji: 2013-10-18 o 10:43 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 |
Zakorzenienie
|
Czytam i czytam i czytam i g.ówno wiem. Jakie, jakiej firmy kaszki będziecie podawały maluszkom gdy zaczniecie ekspozycję na gluten?
Gdzieś wyczytałam, że w tych Bobovity jest cukier,a gdzie indziej jest z kolei polecana. Czytałyście może składy? Muszę chyba zasiąść w sklepie i wszystkie przeanalizować. |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4646 | |
Konto usunięte
|
Mały śpi, ale już się budzi.
A ja odciągnęłam, pobuszowałam w sieci i zjadłam śniadanko, kończę kawę teraz ![]() Cytat:
on coś zrobi: czemu mnie nigdy nie pochwalisz, że dobrze zrobiłem, że dobry obiad, że dobrze wszystko przygotowałem do kąpieli... ja coś zrobię: --------------------- I ostatnio mu powiesiłam pranie i pytam: jak się mówi?... To wielkie oburzenie... Brak słów na tych facetów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Muszę jednak jeszcze poczytać opinie o innych. Link nie wchodzi- powinno być na początku adresu bobovita. pl
Marika (23 tc) ![]() Edytowane przez taribari Czas edycji: 2013-10-18 o 10:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;4331876]
Ja chciałam tylko napisać, że wizaż ma OGROMNĄ siłę. Jak straciłam pierwszą ciążę, otrzymałam tak ogromne wsparcie od mnóstwa dziewczyn tutaj, na moim wątku mamusiowym i aniołkowym, że w realu nawet tak nie miałam. Potem jak zaszłam w drugą, to też wiem, że wiele dziewczyn (z powyższych wątków + z tego ![]() ![]() Jak urodził się Artuś, dostałam tutaj wiele życzeń, gratulacji (oraz cudnych kartek i prezentów właśnie od dziewczyn z mojego poprzedniego wątku mamusiowego ![]() Wizażowe kciuki i życzenia mają moc!!!!!!! [/COLOR][/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
Mój ma podobne wymiary ![]() Mam pediatrę w środę, ciekawe czy coś zasuguruje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Najchętniej zwykłą mannę bym podała, ale ona nie wiadomo gdzie rosła. A wszystkie te dziecięce są z czymś, albo z cukrem, albo z mm :/ Chyba przeszukam wszystkie sklepy pod tym kątem. MAM WERY IMPORTANT KŁESZCZON ![]() Dziewczyny jakie kurtki są teraz modne? (takie właśnie jesienno-zimowe). Moja mama chce kupić sis i wysłać. Styl raczej mało kobiecy :P, bardziej sportowy. Bardzo bym prosiła o jakieś obrazki, żebym mogła mamie opisać. Ja sama nie wiem, nie ubieram się modnie, mam jedną kurtkę na parę lat :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.