|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Hej ja walczyłam wczoraj z matma na konkurs Młodego a że połowy jeszcze nie robili musiałam mu tłumaczyć.
Utrzymałam się ladnie poza plasterkiem miodownika ![]() Teraz owsianka i do roboty.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4382 |
|
Zadomowienie
|
hej kruszynki
POWRACA CÓRA MARNOTRAWNA !! w zyciu sie poukladalo, z TŻem sie troche uspokoilismy z jego choroba i po kilkudniowej nauce na ten temat jest troche spokojniej choc i tak jest strach ze kiedys, ktoregos dnia bedzie zle.. ale to teraz niewazne szkola sie zaczela i mam ogrom nauki nadal nie moge sie przestawic na tryb edukacji daje rade choc ciezko jest z dyscyplina i motywacja..wracam do was bo mam juz dosc siedzenia na tylku a samej brak mi motywacji do dzialania najgorsze ze po dzisiejszym wejsciu na wage jest masakrycznie ! przytylam i to kilka kg teraz jade do szkoly, potem nazeczony siostry bedzie mnie uczyl jezdzic samochodem wiec odezwe sie wiezorem ![]() milego dnia kruszynki ! |
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kisiej Niezłe masz nocne przygody ![]() Non Czeeeść ![]() Wszystkie śpią, czy wpada któraś na wątkową kawusię? ![]() W piekarniku dochodzi śniadanie pachnie ładnie, ciekawe, co z tego wyjdzie
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-10-21 o 08:03 |
|
|
|
#4384 |
|
Konto usunięte
|
Hejka
Chciałam z Wami popisać wczoraj, ale kompletnie nie mogłam się przebić na wizaż. Coś mi net świrował No i chciałam dodać wczorajsze 20km stacjonarnego ![]() No i ja na poranną kawkę
|
|
|
|
#4385 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
No nic ciekawego Ja właśnie dopiłam swoją bleh. Nienawidzę tego świństwa a piję, bo niedobre i od razu mnie na nogi stawia ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43357649]Hejka Chciałam z Wami popisać wczoraj, ale kompletnie nie mogłam się przebić na wizaż. Coś mi net świrował No i chciałam dodać wczorajsze 20km stacjonarnego ![]() No i ja na poranną kawkę [/QUOTE]![]()
|
|
#4386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Siema siema
![]() Jestem już u rodziców i oczywiście zaganiana jestem nie mam czasu na spokojnie siąść i z Wami popisać... eh.. ale od piątku ![]() Cytat:
druga kawa przede mną ![]() Co tam masz na śniadanie? ![]() kisiej, jak to tak? kawy nie lubisz? ![]() Ja mam chyba całe 3 małe woreczki ![]() Cytat:
zjadłabym takie z pieczarkami
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4387 | ||
|
Tajka
|
Ja to bardziej ziółka. Yerba Mate
Ale kawa ? Bleh. Piję niesłodzoną bez mleka i taka mnie, owszem, stawia na nogi, ale picie jej to tortura
|
|
#4388 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Heroinka
Jablkowe jednoporcjowe "ciasto" razowe z kremowym serkiem dyniowo-kokosowym ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mogę ale zapier.ol mam w pracy...
Zjadłam 3 ryzowy chlebki z pomidory i wędliny. W biegu pije wode. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4391 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzą za mną pieczarki już od dłuższego czasu takie spaghetti z pieczarkami, mniam Cytat:
łojjj, pojadłam ale z alko to tylko mały kieliszek winka wpadł ![]() I jak, smakowała gościom zupka dyniowa? ![]() Cytat:
a to kijki mają być w Biedrze teraz? ![]() jak tylko wrócę do siebie ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43346873]JA bym chciała moją zmotywować, ale nie mogę Tylko nadal mi przykrość robi, jak wróciłam widziałam, że jest coraz większa. Nic nie pomaga, żadne gadanie o zdrowiu, itd ![]() Mówię jej żeby poćwiczyła ze mną chwilę, a ona zostaw mnie bo chcę poleżeć A innym razem mówi: Chciałabym schudnąć...No kurde, ale nic samo się nie zrobi jak się je tłusto i pochłania tonę cukru [/QUOTE]Kurcze, przykre to... a jakieś ostrzejsze argumenty? Nic na nią nie działa? Nie robiła sobie badań? Chyba wie czym to grozi...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4392 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pjjjona ![]() Cytat:
o kurcze, to faktycznie długo... stres może powodować opóźnienia, ale to nie musi być główna przyczyna, więc warto pójść do gina i to sprawdzić Cytat:
Cytat:
w ogóle od wieków zbieram się za zrobienie zakwasu i coś mi nie idzie Ja muszę trochę ogarnąć to żarcie, bo też się kręcę w kółko... ileż można potrzebuję opie.r.do.lu ![]()
|
||||
|
|
|
#4393 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ojciec podobnie tylko tłuste rzeczy by jadł, a jak zrobiłam zupę z dyni powiedział: W du.pe sobie wsadź! No więc co ja mogę? Raz słyszę pomóż nam, ale co z tego jak mi oddają to w słowach lub czynach.A nic samo się nie zrobi. |
|
|
|
|
#4394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43348409]Melduję: - Shreda level 1, day 1 - 25km stacjonarny (45min)[/QUOTE] Brawo ![]() Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43359487]Za każdym razem doktorka jej powtarza, że trzeba schudnąć, ale nic nie dociera. Wręcz jest gorzej, w dodatku ma astmę i się zapiera tym, że nie ma siły bo się dusi. JAk mówię, że przebieg choroby byłby lżejszy i by się lepiej czuła to potrafi pokiwać, że pewnie tak. No i co z tego jak ,,od koryta'' ciężko odgonić. Tu ciasteczko, tam ciasteczko. Wczoraj chwilę się ładnie trzymali bo wyklęłam ich, że wyjeżdżam jeśli mają gdzieś to że chcę o nich zadbać, a dzisiaj już marudzenie bo ona źle się czuje więc musi zjeść ciasto bo cukier jej spadł Ojciec podobnie tylko tłuste rzeczy by jadł, a jak zrobiłam zupę z dyni powiedział: W du.pe sobie wsadź! No więc co ja mogę? Raz słyszę pomóż nam, ale co z tego jak mi oddają to w słowach lub czynach.A nic samo się nie zrobi.[/QUOTE] Strasznie przykre to co piszesz... faktycznie niewiele możesz... dopóki sami się nie "obudzą" dopóty będzie to trwało... tylko żeby za późno nie było ![]() Mój tata też zupy dyniowej nie ruszy Moi rodzice są szczupli- mama to jak pisałam, przesadnie dba o figurę ostatnimi czasy... ;/ a tata to yyy, jest chudy (pracuje na budowie i je 2 razy dziennie ), ale kurde tyle soli, że masakra straszę go nadciśnieniem, ale kurde nie dociera ale co ja go mogę straszyć jak kiedy nie zmierzy to ciśnienie ma w normie
|
||
|
|
|
#4395 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a takie proste w wykonaniu! Chyba mam nawet wszystko co potrzebne ![]() Cytat:
nic tylko z kuchni nie wyyychodzić ![]() ![]() Cytat:
![]() Czyli imprezka udana? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
opowiadaj jak było ![]() Cytat:
nonessential witaj fajnie, że już zaczęło się układać powoli
|
||||||||
|
|
|
#4396 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I również od rana do wieczora siedzi na budowie, waży 131kg ,ma nadciśnienie i wszystko gdzieś. Nie powinien tyle soli używać, a też wali dużo do wszystkiego. Nic nie dba o siebie Matka tak samo. 120kg wagi, astma ją męczy i twierdzi że nie musi się nikomu podobać |
|
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
Heroinka,
Ja nastawilam zakwas w piątek, przez pierwsza noc nie szło mu za dobrze, a dzisiaj tak wystrzelił, że aż wykipial dzisiaj albo jutro będzie następny chlebek a wczoraj w nocy bułki pieklam ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja kolejny dzień bez ćwiczeń Albo brak czasu albo sił brak i tak codziennie ostatnimi czasy…Właśnie wróciłam od ginekologa, czeka mnie 6 miesięcy leczenia, żeby przywrócić okres a później kolejne leczenie na PCOS Dietka przez weekend w porządku, dziś też ładnie ale strasznie mnie ciągnie do słodyczy
|
#4399 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Siedze dopiero z kawką i zajadam pomelo ![]() Brzuch wkońcu przestał mnie bolec ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
![]() Dziękuje Jak będziesz miała chwilke wrzucisz te linki które podałaś do przepisowni? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie że jesteś [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43357649]No i chciałam dodać wczorajsze 20km stacjonarnego [/QUOTE]
|
|
|
#4400 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43359951]Mój tatuś też mi mówi coś w żartach, ale i tak nie ruszy jak się uprze ![]() I również od rana do wieczora siedzi na budowie, waży 131kg ,ma nadciśnienie i wszystko gdzieś. Nie powinien tyle soli używać, a też wali dużo do wszystkiego. Nic nie dba o siebie Matka tak samo. 120kg wagi, astma ją męczy i twierdzi że nie musi się nikomu podobać Ale oni powinni sami zacząć dbać o swoje zdrowie. Sama wiesz że bez własnej mobilizacji to nic nie da że będziesz im próbowała pomóc. |
|||
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
Majka
Oki, ale to dopiero jak wrócę do domu. Albo skopiuj je i wrzuc tam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Nonnesential fajnie, że wróciłaś Aga czekamy na recenzję mam nadzieję, że wyjazd się udał![]() Kisiej często tak mam, jak Ty to, co w nocy napisałaś dokładnie to samo tylko czasem dochodzi płacz, bo ręka wiotka jak u lalki się długo czasami utrzymuje u mnie.
Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-10-21 o 12:23 |
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
II domowa żytnia bułka z drobiowa szynką, sałata i papryka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4405 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4406 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
noo za pierwszym razem to na pewno strach ogromny, i u mnie tak też było.
Trax nieciekawa sytuacja, a szkoda, że nic do nich nie dociera. żeby się to na ich zdrowiu nie odbiło czasem.U mnie w domu nie odżywiają się zdrowo, ale mama jest chuda, ojciec zgubił na wakacjach 10 kg na budowie i wygląda dobrze teraz. Ale palą jak smoki mam nadzieję, że rzuci to cholerstwo, bo na zrdrowiu się już odbija (harczy z rana, dusi się czasami) boję się o rodziców, ale do lekarza to ciężko ich wysłać.. A są już wiekowi, bo 50 na karku mają. eh.
|
|
|
|
#4408 | ||
|
Czekoladoholik
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43359951]Mój tatuś też mi mówi coś w żartach, ale i tak nie ruszy jak się uprze
![]() I również od rana do wieczora siedzi na budowie, waży 131kg ,ma nadciśnienie i wszystko gdzieś. Nie powinien tyle soli używać, a też wali dużo do wszystkiego. Nic nie dba o siebie Matka tak samo. 120kg wagi, astma ją męczy i twierdzi że nie musi się nikomu podobać Łatwa wymówka, może jak będziesz, mówić, mówić i jeszcze raz mówić to jakoś dotrze? Innego sposobu nie ma chyba, że czekać na tragedie. ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
Bidulo trzymaj się tam ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
albo obrzucić czosnkiem (!) Kawy nie lubi moje biedne serce __/\/\___/\___________
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w domu na gadaniu o odchudzaniu temat się kończy. Szwagier przed ślubem był wysportowany, grał w piłke na powietrzu albo na hali, rowerem do pracy jeździł a teraz siostra jego i siebie tak zapuściła że nawet z dzieckiem na spacer ciężko im wyjść
Mama też o odchudzaniu mówi a nic z tym nie robi
|
|
#4410 | ||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Madzia 8 to dla mnie środek dnia ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
Cześć Kochana
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

POWRACA CÓRA MARNOTRAWNA !! w zyciu sie poukladalo, z TŻem sie troche uspokoilismy z jego choroba i po kilkudniowej nauce na ten temat jest troche spokojniej choc i tak jest strach ze kiedys, ktoregos dnia bedzie zle.. ale to teraz niewazne
szkola sie zaczela i mam ogrom nauki
nadal nie moge sie przestawic na tryb edukacji
daje rade choc ciezko jest z dyscyplina i motywacja..
pachnie ładnie, ciekawe, co z tego wyjdzie
No i chciałam dodać wczorajsze 20km stacjonarnego 

nie mam czasu na spokojnie siąść i z Wami popisać... eh.. ale od piątku 
kawy nie lubisz? 

potrzebuję opie.r.do.lu 
ale co ja go mogę straszyć jak kiedy nie zmierzy to ciśnienie ma w normie