|
|
#1321 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Cytat:
biedna jesteś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kubuś uśpiony tzn dziś można powiedzieć, że usnął sam tzn bez noszenia i bujania chlapał i chciał pełzać w wanience ale to było śmieszne
|
|||
|
|
|
#1322 |
|
Zadomowienie
|
Hello
Sto lat dla solenizantek ![]() Marsi brawa dla Leo za samodzielne kroki ![]() Kurcze co do metody, ktora opisujesz, ze od kilku dni stosujecie, to u nas drzemki wlasnie tak wygladaja od dluzszego czasu, od wielu miesiecy spi 2 razy dziennie wlasnie o podobnych odzinach, od kilku tygodni nie daje soac dluzej niz to 1,5 godziny a to i tak nie ma przelozenia na jakosc naszych nocek ![]() Evel [Witaj Neti jak tam twoje chlopaki? Illusion where are you??? U nas po masakrycznej nocce, bąbel postanowil wstac o 5, wiec dziadki pozabawialy wnuka, my sie szybko spakowalismy i ruszylismy w podroz do domku, dzieki fatalnej nocce chociaz pierwsza drzemka byla dluzsza i spokojnie dojechalismy do domku. Dziewczyny, moj maly, nie wiem prawde mowiac od jakiego czasu ma podkrazone, czerwone oczy, przez caly dzien i chyba codzien, czy to moze byc objaw niedospania, czy efekt jakiegos innego problemu? |
|
|
|
#1323 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a jak długo miso może stać w lodówce otwarte? za to zębami nadrabiacie ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tulę
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane, udało mi sie wreszcie przysiasc przy komputerze
na początek: wszystkim moim imienniczkom: Treselleo, Pstryniowi, Hje i Iwfce życzę imieninowo, zeby kazdy dzien był pełen usmiechu, męzowie kochali na zabój a maluchy dostarczały tylko powodów do radosci ponadrabiam troszke |
|
|
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się zastanawiam gdzie ilussion ![]() Sylwietta, hello kochana, jak żyjecie? |
|
|
|
|
#1327 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Coś nie umiem czasu znaleźć na forum. Dziecie chore, a co za tym idzie - sto razy bardziej marudne ![]() Trochę nadrobię jak się uda. Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43534653]LEŻĘ ![]() http://www.kobietybezserca.com/img.php?id=539[/QUOTE] Cytat:
![]() A tak się martwiłam... Cytat:
Ale się uśmiałam co ona przed tym lustrem wyprawia
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane. Pisze dopiero teraz bo mam jakiś dzień do du.py. Jutro dostanę @ i wszystko we mnie buzuje.
W każdym razie kochane SYLWIE- szczęścia,szczęścia i jeszcze raz szczęścia Wszystkiego co najlepsze bo każda z Was na to zasługujeMarsi- dla Leosia za samodzielność w chodzeniu. Mój maluch też próbuje ale wychodzi mu na tyle nie udolnie że non stop się przewraca i obija![]() Evel- Black-ja to samo robiłam z lalkami co ty ![]() Wszystkie miały "ulepszone" fryzury i zrobiony makijaż ![]() Niektóre nawet w końcu zostały bez włosów Wczoraj zachwaliłam swojego syna że budzi się dopiero o 5-6 na jedzenie to dziś postanowił zmienić plany. Usnął po 17 na noc-to fakt. Ale... Po 1 pobudka na mleko. Później po 5 i już wstaliśmy. Usypiałam go dwie godziny a mój mąż w najlepsze sobie chrapał To na dziś tyle. Idę spać bo podobnie jak Evel o niczym innym teraz nie marzę. Dobrej nocy wszystkim
|
#1329 |
|
Zadomowienie
|
marsi wyglada to tak: budzi sie zazwyczaj okolo godziny 7 (spimy razem, w trojeczke), po przebudzeniu dostaje piers, bo w nocy od ponad 2 tygodni nie nie ma uu, wstajemy idziemy o pokoju dziennego, my z malzem szykujemy sie w tym czasie do pracy, czesto zdarzymy zjesc razem sniadanko, my jemy, a mlody tarmosi kromke chleba z maselkiem, jedzenie to w sumie za bardzo na wyrost powiedziane
o 8 przychodzi niania, jest zabawa, potem mm i ok. 10 spanie, max godzina, po pobudce owoc, ok. 13 obiadek i ok. 14.30 znowu drzemka i tu mu sie kiedys zdarzalo nawet 2godz posac( ta drzemka jest na spacerze),ale teraz niania wybudza po 1,5h, po 16 wracam do domu dostaje cyca, pozniej o 19 kasza, kapiel ok. 20 i spanie ok. 21 i tu juz nie ma schematow zadnych, czasem sa pobudki nawet co 10 min i tak przez cala noc, wczoraj np. Za nic w swiecie ńie dawal sie odlozyc ani do lozeczka ani miedzy nas, tylko raczki dostaje mm 150ml ok 24 i potem przy kolejnychbpobudsch proponujemy mu soczek, ale nie chce nic, mleko moze i by wypil, ale tez nie zawsze. I tak to pokrotce u nas nie rysuje ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Acha zapomnialam dodac, w dzien spanie tylko w wozku, a wieczorem zasypia ptprzy UU, ale ja to lubie to taki nasz czas na przytulasy i takie tam |
|
|
|
#1330 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja Darii podaję syrop hederasal. Bardzo pomaga. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego dla naszych kochanych solenizantek
![]() Lenova, jaka urocza Blaneczka Kurcze, Wasze dzieci takie madre sie juz wydaja. Bawia sie w najlepsze zabawkami, wiedza mniej wiecej co i jak - wyciagaja rzeczy z szafek, itp. Moja malpeczka by tylko do buzi wszystko pchala - co tam, ze zabawka gra, mozna nacisnac i wlaczy sie melodyjka. Noł noł - tylko pchanie do buzi go satysfakcjonuje
|
|
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
ezzo kochana rozumiem a powiedz mi jak wygląda wieczorne usypianie? co robicie dokładnie? w jaki sposob zasypia?
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Zadomowienie
|
Idziemy we 2 do sypialni i zawsze jest tak, ze po zamknieciu drzwi do sypialni, jakkolwiek by nie byl wczesniej zmeczony, na naszym lozku wstepuje w niego nowa energia, chodzi po mnie, przytula sie, opowiada, pelza, siada, wstaje no wszystko i w miedzy czadie na kilka sekund przytula sie glowa do poscieli lub do mnie i tak sie bawi, az w pewnym momencie zaczyna plakac ja go wtedy do uu i jest odjazd w kilka minut. Czasem udaje mi sie wyjac piers i on spi, ale zazwyczaj sie wybudza wtedy, poplakuje i znou dostaje uu i wtedy juz odjazd ma.
|
|
|
|
#1334 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Kochane Sylwie!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
Daria dziś tak pierwszy raz zrobiła ![]() Ale miałaś dzień Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1335 | |||
|
Zakorzenienie
|
tulam mocno a Majeczce zdrówka zycze
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wielkie brawa dla Leosia a co do tych wszystkich pojec to zobaczycie, że wjedziemy jeszcze do podreczników o rozwoju dzieci i przebiegu ciazy ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- cholera mie zaraz wezmie |
|||
|
|
|
#1336 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() następna Pani od reklamy Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43528264] Z dużymi, pompowanymi kołami, inaczej kapa w śniegu[/QUOTE]ja mam na zime spacerówke z wielofunkcyjnego, mój czołgowy tako pokona kazdą nawierzchnie Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43529957]Tekst mojej koleżanki: jak otwieram swoją szafę, to nawet mole mi mówią, że nie mają co jeść |
|||
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwie, buziole dla Was!
![]() Marsi, a jak u Was sprawa z zębami? Bo u nas już 4. wychodzi.
|
|
|
|
#1338 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A Dla Oliwki brawa jedzeniowe ![]() jak to u babci ![]() teksty mojej rzucają na kolana: jedz, jedz, ty jeszcze nie wiesz, że to lubisz Cytat:
Cytat:
w kazdą noc budzi sie na dwie godziny, mniej wiecej, około 1-2 i urządza zabawy na łóżku wklada mi palce do nosa, ucszu, ust, oczu, rozmawia z lampką, zwierzakami-pluszakami przyczepionymi do zyrandola, podziwia swoje palce a jak robi sie spiący to wchodzi na mnie, kladzie łepetynke na moich mini'uu" obejmuje mnie łapkami i sam zasypia Cytat:
Cytat:
Iwo w krótkich włosach jest moją erotyczną fantazją ![]()
|
||||||
|
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A od kilku dni w pozycji na brzuchu podnosi jedna reke do gory i przechodzi do lezenia na boku. Twoj superman? ![]() A pamietam jak pisalas, ze przystawia tel do ucha
|
|
|
|
|
#1340 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a tztowi baty sie należą ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1341 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wzajemnie Cytat:
co do pogrubionego- przepraszam, ale nie moge sie powstrzymac zdrowiejcie wszyscy Cytat:
Cytat:
Cytat:
buziakujemy Michsiowi kochane dziewczynki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
heja lejdis
![]() wzzystkiego naj kochane sylwie!!!!! marsi, brawa za chodzenie Leoisia!!!!!!! zdolna bestyjka!!!!!!!! dzisiaj Pietraszko trzymal sie raczka za moj nadgarstek i zrobil trzy kroczki do przodu evel wspolczuje dnia ![]() silver, brawa dla Daruni!!!!! a tak sie martwilas !!!!! ![]() Neti, tez tesknimy!!!!!! bokeh, ten "ken" wyglada jak bieber odpisze Ci jutro jak sie dorwe na kompa ![]() kija, ja tez nie ogladam zbuntowanego ale widzalam na lipcowo sierpniowych mamach tez dyskusja nt telenowel sie toczyla masz kobieto zasiegsylwietta jak sobie zyjecie z Bartulem? buziak dla kawalera ![]() meneq, ale pozytywnej energii bije z Twojego posta!!!! slyszalyscie to? urlop macierzynski to tez praca - z tymze szefa nosisz na rekach ![]() fajny dzien dzisiaj ( o dziwo, z t.!!!!!!! ) naprawde przemilo czas spedzilysmy, jestem w szoku :P malz z tesciem na basenie. babel dzisiaj tylko na uu znowu a i to prawie wcale, w dzien wlasciwie odrzuca piers, tyle co pociumkac pare razy i sie przytulic, w ogole dzisiaj dzien maruda straszliwie, nie mial drzemki porannej i dlatego pewnie. a zasnal o 20 i juz sie budzi z mega rykiem.....
|
#1343 |
|
Zadomowienie
|
Lady a Pietraszko ma duzo grajacych, spiewajacych czy migoczacych zabawek?
|
|
|
|
#1344 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięukuje za zyczenia Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Nie napisałam Wam o piątku. Byliśmy u t-ów. A że ja teraz Poli pupcię przemywam już tylko wodą, a chusteczek nie używam, to zawsze specjalnie dla nas jest w pogotowiu szklanka z przegotowaną wodą. No i zostawiłam ją w jednym pokoju na stole (wcześniej Pola zrobiła koopę), a akurat młodą przewijałam w drugim. I mówię do brata tż, czy by mi szklanki z wodą nie przyniósł z pokoju. On się pyta, którą? Tą co na stole jest? Ja mówię, że no tak. A on do mnie, że Adaś (2,5 letni siostrzeniec tż) włożył sobie rurkę do tej wody, napił się trochę i powiedział: "Ujek, to woda, woda jeszt" Oprócz brata tż nikt nie wie, do czego ta woda była wykorzystana, mam nadzieję, że się nie wygada
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-11-03 o 21:52 |
||
|
|
|
#1346 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje Cytat:
Marsi, dziekuje, ze pytasz Cytat:
![]() dziekuje za życzenia dziekuje Cytat:
podziękowac za życzenia Cytat:
Cytat:
za zyczenia dziękuje |
||||||
|
|
|
#1347 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
o kurde rzeczywiście nieciekawy dzień zdrówka dla WasCytat:
Cytat:
i brawa dla Kubusia za zasypianie! Cytat:
brawa za chodzenie Cytat:
![]() Hania ma straszny katar leci Jej z noska jak z kranu do tego oczka łzawią taka smutna jakaś jest, strasznie mi Jej żal czemu to ja nie mogę być chora, tylko ona:/ pozytyw jedynie taki, że od wczotaj już nie ma takiej fascynacji wstawaniem i zasypia mi już w łóżeczku
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-11-03 o 22:02 |
||||
|
|
|
#1348 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu Cię to dziwi? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Ezzo..jak dobrze pójdzie to w srode małż juz bez pancerza bedzie..no i zobaczymy jak sprawność w tym ręku będzie...mam nadzieję ze dobrze bo ja już mam dość...wszytsko robię sama...wszystko..bo czasem coś mi tam pomoże ale nie za wiele
![]() Antonio za to wciąż ma kupowe problemy ale juz naprawdę nie wiem co mu szkodzi-bylo ok, a teraz już naprawdę na wszytsko uważam z jedzeniem, sliwke w sluku prawie je codziennie, co 2-3 dbi kompot ze sliwki wypiha, pije ponad 300ml dziennie-a nadal coś zatwardza(kaszke tez juz odstawilam). :co nfused:Do tego znow nasilily sie suche plamy na cialku, zaczerwienily sie-i już jestem prawie pewna ze mamy AZS. Wcześniej Wam nie mówiłam bo to raz bylo delikatnie, i znikalo, teraz od ponad miesiąca się nasiliło i jest tych plam więcej-jestem wk....iona:banghead::bang head: I to tyle u nas...a co Was? Stóweczka dla wszystkich solenizantek... ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-11-03 o 22:04 |
|
|
|
#1350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
druga sprawa jest taka,że jeśli dziecko bujamy, wozimy w wózku, nosimy na rękach,dajemy uu to on w pierwszym przebudzeniu ( a ma prawo się wybudzać bo dorosły także się wybudza w ciągu nocy) będzie szukać takiego stanu w jakim usnał nie, ale miała dziwną minę, w stylu czy coś mi dolega Cytat:
taaa i wtyczki wkłada do kontaktu ale mimo to wszystko bada poprzez buzie z tym,że z racji tego,że jest żarłokiem myślę,że ocenia co się nadaje do zeżarcia |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

Mam ślady po dwóch zębach. Strasznie bolało. Teraz boję się go dostawić, nie wiem czy nie zakończę na tym karmienia 

chlapał i chciał pełzać w wanience ale to było śmieszne 

haha, jak Borys przespi godzine to dla mnie jest dluga drzemka 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

w szoku byłam. spokojna była jak ja byłam z Nią razem w pomieszczeniu. inaczej był płacz. wróciliśmy do moich Rodziców, Hania zmiana nastroju o 180 stopni, wesoła, bawiła się, smiała, ja nawet mogłam wyjść. tam do nikogo na ręce nie chciała, od razu do mnie rączki wyciągała