Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku!
Czas na zupę i banana - tak przynajmniej mówi mama. Mamy VII-VIII 2013 5 7,81%
Piąstka w buzi, nawet dwie, daj banana włożę też. Mamy VII-VIII 2013 6 9,38%
Marchew, jabłko i ziemniaki - poznajemy nowe smaki. Mamy VII-VIII 2013 20 31,25%
Chociaż mleko nadal lubię, to marchewki nie odmówię. Mamy VII-VIII 2013 7 10,94%
Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 19 29,69%
Dziób rozgadany, bańki ze śliny, czas na ząbkowanie chłopcy i dziewczyny. Mamy VII-VIII 2013 5 7,81%
Nasze dzieci to gagatki, są gotowe do odsiadki. Mamy VII-VIII 2013 1 1,56%
Pierwszy ząbek, drugi leci, mamy nie śpią dzień juz trzeci. Mamy VII-VIII 2013 1 1,56%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-05, 13:04   #4441
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
eh niunia coraz bardziej kaszle i kicha pojde z nia jutro znowu do lekarza..na szczescie nie goraczkuje ale jedt markotna i oslabiona jak nigdy juz ma 3drzemke ... tylko bardzo malo je:-( dormalnie wcoaga 170ml..a teraz od rana zjadla dopiero 140ml (dwa razy po 70:-()ale dalam jej bananka z jabluszkiem i zjadla pol skoiczka..chciala woecej ale ja sie boje jej dac woecej narazie i teraz pytanie jak do wieczora nie bedzie chciala mleczka to podac jej sloiczek czy co??:-(
Może wybierz się do pediatry. I spróbuj podać wit. C.

A z mleczkiem bym próbowała na śpiocha jak nie będzie chciała tak jeść. Słoiczek a mleczko to jednak coś różnego.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 13:06   #4442
d0tkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

jabluszko zdecydowanie bardziej smakowalo mamie niz Zuxi bylo niby slodkie ale lekko kwasne?za to jabluszko z bananem pycha:-P

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

ona ...Zuzia nie zje na spiocha co Ty niema szans zaraz sie obudzi

niewiem czy czekac do jutra z tym lekarzem czy dzis ale znowu leje jak niewiem:-(

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 13:07   #4443
kubus puchatek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
Co za koszmarna noc

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
współczuję nocki oby Sara się jak najszybciej nauczyła więcej spać w łóżeczku.

Cytat:
hej dziewczyny
widzialam ze karolajn pisala chyba ze Was nie lubie..oczywiscie ze Was lubie bardzo.. tylko tz byl tydzien na l4 i cieszylismy sie nasza 3ka w weekend jezdzilismy po grobach wiadomo...a teraz ja jestem chora i niunia tez..bylysmy u lekarza wczoraj ale lekarka mowila ze niunia zdrowa jest a kaszle od plesniawki bo znowu jej wyszla(70zl wydalam na rzeczy przeciwko temu swinstwu ciekawe czy zejdzie..) a nosek zatkany bo sucho w domu itp..ale wczoraj wieczor tak sie rozdarla rozplakala itp niemoglam jej uspokoic dopiero biedactwo padlo ze zmeczenia a dzis juz kaszlr bardziej i psika oczka zalzawione wiec nirwiem wyglada na to ze wieczor ja poprostu rozlozylo..chyba pojdziemy popoludniu do lekarki znowu eh...na szczescie niema goraczki i jest wesola..mnie za to katar sie leje jak z kranu faszeruje sie akatarami itp ..a na dodatek dostalam okres ..ale odziwo brzuch mnie nie boli nic..tylko mialam wydety ostatnio..no i leci do przodu przerabanec jak dziecko chore:-((tak mi zal Zuzi ze sie meczy ...szwag mlody tez cos ostatnio zle sie czul..byla w sob w instytucie i powiedzieli ze nic mu nie jest tylko ma brzuszek wzdety!!!??a wczorsj byls w przychodni i mlody mial lekkiego rotawirusa!boze jak sie ciesze ze niuni nie zarazil bo w piatek sie widzieli..
taka pogoda wszyscy chorzy i zasmarkani...

dużo zdrówka dla Was

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Ponadrabiam was później, bo brzdąc się upomina o uwagę. Widziałam tylko, że kooocurek prosiła o zdjęcie.
Proszę bardzo. Jakość nie najlepsza, bo robione tel przy karmieniu. I troszkę zmienione jednak kolorystycznie do rzeczywistości, ale ogólnie widać o co chodzi.
Nie najlepiej to wygląda

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
dzień dobry
u nas noc UWAGA NAPISZĘ DUŻYMI LITERAMI BO DALEJ NIE WIERZĘ
PIOTREK SPAŁ od 20:30 do 4:48 chyba więcej będę wypłakiwać swoje cierpienie i się żalić, pierwszy raz od urodzenia mi tyle przespał, ale pewnie kolejna noc wróci do normy także mocno się nie ekscytuje

Piotrka jednak wzięła choroba, tylko do przychodni nie mogę się dodzwonić, bo od listopada zrobili wizyty umawiane, chyba pójdę bez kolejki

a i za miesiące
i za szczepienia bo ich sporo dziś
Wielkie brawa za super noc miło wiedzieć,że chociaż któraś z nas się wysypia

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość

A co, mjak sie chwalic, to po calosci
Mniami kotleciki i super pantera!!!

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Dziewczyny chciałabym jeszcze raz bardzo wam podziękować i każdej z osobna za każdy oddany
Właśnie przyszła do mnie prostownica, więc zapraszam chętne na prostowanie
z samą przyjemnością się na Ciebie głosowało teraz prostuj i fotę wstawiaj

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Ktoś wcześniej prosił o więcej zdjęć dzieciaczków, to ja się chwalę fotami z sesji, która była miesiac temu
Cudowne!!! to trzecie najbardziej mi się podoba! świetna pamiatka na całe życie!

Cytat:
Napisane przez lemurki_malutkie Pokaż wiadomość
Co nadrobię czytanie,to znowu musimy jechać do Gdańska na kontrolę i mam zaległości
Wczoraj byliśmy,wszystko jest dobrze.
Jasiek śpi,więc korzystając z okazji gotuję rosół i Was nadrabiam
Super czytać dobre wieści o Jaśku

Kciuki za dzisiejsze szczepienia!
oraz samych słonecznych dni,a przede wszystkim mnóstwo zdrowia dla Adasia i Dominiczka!!!!

Mój Tż dziś ma wolne i jakoś jak On jest w domu to jestem mniej zorganizowana niż jak jest w pracy. Nocka taka sobie, Gustav się budził dużo częściej niż zwykle,nie mam pojęcia dlaczego,widocznie miał potrzebę więcej zjeść,napić się.
U nas zimno, w nocy był przymrozek, teraz około 5 stopni, jeszcze nie byliśmy na spacerku,ale pewnie się wybierzemy. Pranie się kończy,tzreba rozwiesić

Życzę wszystkim udanego dzionka !
kubus puchatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 13:07   #4444
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
czy kogos ok 16tyg dziecie nie bawi sie noczym innym(tzn nie chwyta itp) niz pielucha?moja nie bawi sie zabawkami niby zlapie ale odrazu puszcza i nie wygiaca raczek jak cos wisi itp ale pieluche tarmosi..czy nasze podkoszukli itp..
Też mieliśmy ten etap. Już minął. U Zuzi też minie, nic się nie martw
Spróbuj podawać jej zabawkę do rączek, mimo że puszcza. U Franka było tak, że zabawka 'grubsza/szersza' to chwycił i puścił, bo nie mógł złączyć kciuka ze wskazującym palcem. A teraz daje radę i tarmosi zabawki

Franuś
Stary 2013-11-05, 13:09   #4445
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Ktoś wcześniej prosił o więcej zdjęć dzieciaczków, to ja się chwalę fotami z sesji, która była miesiac temu
Ale ślicznie To na dłoniach cudowne
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 13:10   #4446
d0tkaaa
Zakorzenienie

niewiem czy czekac do jutra z tym lekarzem czy dzis ale znowu leje jak niewiem:-(

Zuza

Razem
Stary 2013-11-05, 13:11   #4447
taribari
Zadomowienie

Cytat:
czy kogos ok 16tyg dziecie nie bawi sie noczym innym(tzn nie chwyta itp) niz pielucha?moja nie bawi sie zabawkami niby zlapie ale odrazu puszcza i nie wygiaca raczek jak cos wisi itp ale pieluche tarmosi..czy nasze podkoszukli itp..
u nas bylo identycznie. najpierw tylko pielucha i zabawki szmatki. potem zaczal lapac wiszace. potem miekkie maskotki, a teraz juz wszystko jak leci. Pielucha jest nadal ulubiona zabawka

Jakby ktoś szukał kaszek Holle stacjonarnie, to są w Piotrze i Pawle

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-05, 13:12   #4448
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
jabluszko zdecydowanie bardziej smakowalo mamie niz Zuxi bylo niby slodkie ale lekko kwasne?za to jabluszko z bananem pycha:-P

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Ostatnio wyczaiłam w słoiczkach brzoskwinkę, morele i śliwki
Z bananem się wstrzymuje, bo ma dużo żelaza i zatwardza.

Gdyby Franek nie jadł na śpiocha to bym była bardziej siwa niż jestem.

Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość
Mój Tż dziś ma wolne i jakoś jak On jest w domu to jestem mniej zorganizowana niż jak jest w pracy. Nocka taka sobie, Gustav się budził dużo częściej niż zwykle,nie mam pojęcia dlaczego,widocznie miał potrzebę więcej zjeść,napić się.
U nas zimno, w nocy był przymrozek, teraz około 5 stopni, jeszcze nie byliśmy na spacerku,ale pewnie się wybierzemy. Pranie się kończy,tzreba rozwiesić

Życzę wszystkim udanego dzionka !
Też nie potrafię sie zorganizować gdy Tż w domu
Zapomniałam napisać wcześniej - masz piękne widoki przy spacerowaniu

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
u nas bylo identycznie. najpierw tylko pielucha i zabawki szmatki. potem zaczal lapac wiszace. potem miekkie maskotki, a teraz juz wszystko jak leci. Pielucha jest nadal ulubiona zabawka

Jakby ktoś szukał kaszek Holle stacjonarnie, to są w Piotrze i Pawle
O dzięki. W sobotę będziemy na zakupach to tam zajedziemy Swoją drogą, drogo tam mają

Franuś
Stary 2013-11-05, 13:16   #4449
surka
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43572784]Byliśmy w ośrodku rehabilitacyjnym, ogólnie dziecko do rehabilitacji, rehabilitantki go poobserwowały i tak stwierdziły. Nie interesuje się stópkami, ma obniżone (!! a szliśmy ze wzmożonym) napięcie, słabo wodzi wzrokiem, itd.
28.11 jeszcze neurolog, a na rehabilitację - mam czekać na telefon.

Dziewczyny mam problem, opiszę go w k. za chwilę...[/QUOTE]

MOże neurolog powie jeszcze coś innego

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
:
właśnie wróciłam od lekarza, z zakupów i spaceru
szybciej zaszłam do gabinetu pani dr niż karta Piotrka
pani dr zbadała i powiedziała, że nic groźnego nie widać, gardło też nie widać, żeby było mocno zaczerwienione możliwe, że to początki i kazała podawać wapno i wit C oraz do noska wody morskiej

Cytat:
Moja ma tak samo, ale ja w sumie nie mam jakiś małych grzechitek
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 13:22   #4450
taribari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Ostatnio wyczaiłam w słoiczkach brzoskwinkę, morele i śliwki
Z bananem się wstrzymuje, bo ma dużo żelaza i zatwardza.

Gdyby Franek nie jadł na śpiocha to bym była bardziej siwa niż jestem.

Też nie potrafię sie zorganizować gdy Tż w domu
Zapomniałam napisać wcześniej - masz piękne widoki przy spacerowaniu

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

O dzięki. W sobotę będziemy na zakupach to tam zajedziemy Swoją drogą, drogo tam mają
No tani nie sa. Ja tam zamawiam przez net do domu zakupy, bo w Almie często braki produktów, a Tesco potrafi ładować rzeczy z krotka data

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

Stary 2013-11-05, 13:24   #4451
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
No tani nie sa. Ja tam zamawiam przez net do domu zakupy, bo w Almie często braki produktów, a Tesco potrafi ładować rzeczy z krotka data
Ja zamawiam przez męża z biedronki

Koniec drzemki, muszę iść

Franuś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-05, 13:27   #4452
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zamawiam przez męża z biedronki

Koniec drzemki, muszę iść
Ja tez. W dodatku ma multimozliwosci: zakupy w Lidlu, Biedrze czy Kauflandzie, paliwo do auta, zmiana opon na zimowki i to wszystko wystarczy smsem zamowic.

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 13:28   #4453
d0tkaaa
Zakorzenienie

no to dobrze pocoeszylyscir mnie hihi a wasze maluvhy ok 16tyg nie trzymaja jeszcze glowy same nie?:-P bo moja chwile potrzyma ale jak sobie zapombi to do tylu levi..

u nas ostatnio po marchewce byl taki bobek smoeszny jak u doroslego za to poprawila zaraz dzieciowa kupka zolciutka hahaha

Zuza

Razem
Stary 2013-11-05, 13:30   #4454
Oliath
Zakorzenienie

Tysia, PIĘKNA SESJA
Perse, tulam i trzymam kciuki, zeby szybko rehabilitacja okazala się niepotrzebna!
Lemurki
Dotka - Lilo najchetniej miętosi pieluszki i szmatki. Inne rzeczy tez szybko porzuca dawaj malutkiej takie kocyki-przytulanki do zabawy, genialny wynalazek

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
no to dobrze pocoeszylyscir mnie hihi a wasze maluvhy ok 16tyg nie trzymaja jeszcze glowy same nie?:-P bo moja chwile potrzyma ale jak sobie zapombi to do tylu levi..

u nas ostatnio po marchewce byl taki bobek smoeszny jak u doroslego za to poprawila zaraz dzieciowa kupka zolciutka hahaha
Lilo robi "dzieciola" i ogolnie glowka jej jeszcze lata czasami glownie do przodu i glownie kiedy nia obraca na boki
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 13:30   #4455
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
u nas tez tylko pielucha

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-05, 13:34   #4456
taribari
Zadomowienie

fajnie macie z tymi mezami. ja jak swojego wysle to polowe rzeczy nie kupi bo nie znajdzie

Dotka mój glowe stabilnie już długo trzyma. Chyba od 10 tyg. mu nie "leci". Noś ją plecami do siebie w tzw. koszyczku (tak zeby sie o Ciebie nie opierała) to się szybko wyćwiczy.

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

Stary 2013-11-05, 13:37   #4457
Oliath
Zakorzenienie

DZIEWCZYNY, teraz ja PIĘKNIE PROSZĘ I BŁAGAM O POLUBIENIE NA YT filmu na konkurs, zrobionego i odegranego przez moja najstarsza corke, w ktorym na dodatek wystapila Lala i nasz pies Paproch

http://www.youtube.com/watch?v=P9dfhinqsYw

MUSI wygrac, bo jest po prostu najlepszy - przez ostatnia godzine oblukalysmy z Izą konkurencję i wg mnie wszyscy odpadaja w przedbiegach... aczkolwiek jam nieobiektywna

Konkurs nazywa się MATEMATYKA MNIE KRĘCI i organizuje go portal Kalkulatory.

Wygrywa film, ktory bedzie mial najwiecej lajkow w ciagu miesiaca.

BŁAGAM, pomozcie Izi wygrac!!!

I tak w ogóle dajcie znac, czy sie Wam podoba
Kubulek
Stary 2013-11-05, 13:43   #4458
taribari
Zadomowienie

Oliath- super! polubione

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

Stary 2013-11-05, 13:44   #4459
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Ja tez. W dodatku ma multimozliwosci: zakupy w Lidlu, Biedrze czy Kauflandzie, paliwo do auta, zmiana opon na zimowki i to wszystko wystarczy smsem zamowic.

u nas tylko biedra lub lewiatan, za to z nogi tez może załatwić jakos chociaż na nim zaoszczędzę

Cytat:
Franek już od dawna trzyma stabilnie główkę.

Oli jak Młody pójdzie spać to obejrzę i będę 'lubić'.

Franuś
Stary 2013-11-05, 13:45   #4460
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej..
Gdzie się podziało moje dziecko?
Noc jeszcze gorsza od poprzedniej. Pierwsza pobudka przed 23... a potem nawet nie patrzyłam. Jako noworodek nie miał tyle pobudek.
Rano zaskoczył mnie przy przybieraniu tym, że próbował nogi do buzi włożyć Za to problem z jedzeniem dalej. Wczoraj od godziny 5 do 14 zjadł tylko 200ml Potem karmiłam jak złapał jakąś drzemkę, na śpiocha inaczej nie szło. Perse robiłaś Artusiowi tą morfologię?

Dziś deszczowo, siedzimy w domu. Franek zalicza 2 drzemkę może uda mi się coś nadrobić.

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

My mamy jeden, taki większy, jak będzie za duży to podwinę rękawy Albo wyskoczę do lumpka

Franek w gondoli się już praktycznie nie mieści, na zimę będziemy musieli się przerzucić na spacerówkę.

W gondoli nie mamy podniesionego oparcia, także jak już całkowicie nie będzie chciał leżeć to podłoże mu poduchę pod plecy.

Co do odczyniania uroków ja słyszałam, że trzeba zlizać z oczka (przeciągnąć po zamkniętym oczku jęzorem ) i splunąć i tak samo zrobić z drugim. Czy działa? Nie wiem, nigdy nie próbowałam

za szczepienia
I zakazic oczko bakteriami

Cytat:
piekne

Cytat:
Napisane przez lemurki_malutkie Pokaż wiadomość
Co nadrobię czytanie,to znowu musimy jechać do Gdańska na kontrolę i mam zaległości
Wczoraj byliśmy,wszystko jest dobrze.
Jasiek śpi,więc korzystając z okazji gotuję rosół i Was nadrabiam

Cytat:
eh niunia coraz bardziej kaszle i kicha pojde z nia jutro znowu do lekarza..na szczescie nie goraczkuje ale jedt markotna i oslabiona jak nigdy juz ma 3drzemke ... tylko bardzo malo je:-( dormalnie wcoaga 170ml..a teraz od rana zjadla dopiero 140ml (dwa razy po 70:-()ale dalam jej bananka z jabluszkiem i zjadla pol skoiczka..chciala woecej ale ja sie boje jej dac woecej narazie i teraz pytanie jak do wieczora nie bedzie chciala mleczka to podac jej sloiczek czy co??:-(
Moze przez zatkany nisek trudno jej jesc?

Sto lat dla Adasia i Dominiczka

U nas leje. Kisimy sie w domu

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 13:52   #4461
d0tkaaa
Zakorzenienie

tak mi sie wydaje ze to przez ten nosek skylie...kropie jej i wyciagam gluty ale co z trgo...

Zuza

Razem
Stary 2013-11-05, 13:53   #4462
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Dziewczyny chciałabym jeszcze raz bardzo wam podziękować i każdej z osobna za każdy oddany głos: dziekuje::dziek uje:: dziekuje::dziek uje:

Właśnie przyszła do mnie prostownica, więc zapraszam chętne na prostowanie

Cytat:
Jakie ładne!!

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43572784]Byliśmy w ośrodku rehabilitacyjnym, ogólnie dziecko do rehabilitacji, rehabilitantki go poobserwowały i tak stwierdziły. Nie interesuje się stópkami, ma obniżone (!! a szliśmy ze wzmożonym) napięcie, słabo wodzi wzrokiem, itd.
28.11 jeszcze neurolog, a na rehabilitację - mam czekać na telefon.

Dziewczyny mam problem, opiszę go w k. za chwilę...[/QUOTE]
O masz... ale dobrze, niech ćwiczy pod okiem fachowców.
Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY, teraz ja PIĘKNIE PROSZĘ I BŁAGAM O POLUBIENIE NA YT filmu na konkurs, zrobionego i odegranego przez moja najstarsza corke, w ktorym na dodatek wystapila Lala i nasz pies Paproch

http://www.youtube.com/watch?v=P9dfhinqsYw

MUSI wygrac, bo jest po prostu najlepszy - przez ostatnia godzine oblukalysmy z Izą konkurencję i wg mnie wszyscy odpadaja w przedbiegach... aczkolwiek jam nieobiektywna

Konkurs nazywa się MATEMATYKA MNIE KRĘCI i organizuje go portal Kalkulatory.

Wygrywa film, ktory bedzie mial najwiecej lajkow w ciagu miesiaca.

BŁAGAM, pomozcie Izi wygrac!!!

I tak w ogóle dajcie znac, czy sie Wam podoba
Super! a co można wygrać?

My po pediatrze, osłuchowo ok, ale prócz kataru ma wydzielinę w gardle, więc dostałam syrop wykrztuśny. Tylko teraz mam zagwozdkę, bo mam go podać po wstaniu rano i do godz. 17, bo wiadomo, na noc nie można. Tyle tylko, że Filip praktycznie pół dnia prześpi, więc nie wiem, czy syrop zadziała jak powinien.
Oby się polepszyło po tym.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 13:56   #4463
Agrafka86
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój tylko pielucha.
A co do głowy to trzyma śliczne.

Idę do gina z tą cysta.

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 13:59   #4464
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość

Jakie ładne!!

O masz... ale dobrze, niech ćwiczy pod okiem fachowców.

Super! a co można wygrać?

My po pediatrze, osłuchowo ok, ale prócz kataru ma wydzielinę w gardle, więc dostałam syrop wykrztuśny. Tylko teraz mam zagwozdkę, bo mam go podać po wstaniu rano i do godz. 17, bo wiadomo, na noc nie można. Tyle tylko, że Filip praktycznie pół dnia prześpi, więc nie wiem, czy syrop zadziała jak powinien.
Oby się polepszyło po tym.
Dont worry zadziala.

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 14:03   #4465
Anulka_p
Zakorzenienie

Oliath- polubione. Trzymam kciuki
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 14:17   #4466
cynamon_owa
Zadomowienie

Bardzo dziekujemy za życzenia dla Młodego Ja niestety hurtowo dla wszystkich dzieciaczkow przesyłam bo jakoś ostatnio nie mam weny na wizaz. Poogladalam zdjęcia w klubie i pozazdrościlam Wam trochę...(wiem, paskudne to ale silniejsze ode mnie)
Właśnie panicz podsypia na poduszce położonej na moich kolanach ale jednym okiem kontroluje cały czas wszystko.
Ja padam na twarz powoli- bardzo potrzebuje choćby dnia dla siebie żeby położyć sie w dzień na kanapie z Młodym i zdrzemnac sie chwilę. Zjeść normalny domowy obiad, wstawić pranie we własnej pralce, wziąć prysznic we własnej łazience, napić sie herbaty wspólnie z mężem... Ehh... Nawet możliwość siedzenia (za przeproszeniem) na własnym kiblu stała sie póki co nieosiągalnym luksusem.
Tak bardzo chciałabym być juz w domu z Adaskiem... Jestem juz tak przymulona, że w nocy jak wchodzą pielęgniarki zaczynam mówić do nich po polsku i dopiero po kilku sekundach zalapuje gdzie.jestem a one patrzą na mnie jak na swira
Jesli zdarzy sie, ze śni mi sie Adaś to śni mi sie juz z blizną i wszystkimi rurkami podłączonymi do niego- moja podświadomosc traktuje juz te jego kabelki jak jego integralną czesc... Juz nie pamiętam jak to jest trzymać go na rękach nie martwiac sie o to, ze sonda może wypaść
Niestety wegetacja w sercu sie nie zmniejsza więc stres z dnia na dzień narasta...
Zobaczymy jak będzie. Dobrze będzie... raczej...

cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 14:18   #4467
czarownica1
Zakorzenienie

ONA lekarz pod Wawą (zachód)

SURKA to co sobie ma wyprostować mój Tż skoro i On głosował ?

MAGOLINKA no jestem, jestem

MAŁACzarna ja też trzymałam kciuki za pediatrę

TARI dzięki za info o Holle i PiPie Będę miała na uwadze bo się do nich przymierzam.

---------

Antek ogłada tvn24, słucha o tarczach przeciwrakietowych i pierdzi
Byłam 2 razy na spacerze, nogi mi w zad wchodzą, ale idąc mówię sobie: robię dobrze sobie (nózie mi się kształtują) i mój Syn dotleniony i ... cichy
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 14:21   #4468
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

hej

nie nadrabiam..... maz wybyl po mloda, to wskoczylam na wizaz.

pytanie mam:

Oliath gdzie i za ile kupowalas ten olejek natluszczajacy z ziajki? zaglosowalam

------

anulka na Ciebie tez oddalam glos.

surka pokaz sie w wyprostowanych wloskach

neni jak tam Kubus i przestawienie kapieli razem ze zmiana czasu?? U mnie zakonczylo sie sukcesem.

Za to odkad jest maz, Marysia nie chce spac zajmuje mi okolo 1h usypianie jej bo ona "z tata" chce, az sie boje co bedzie, jak przyjdzie do wyjazdu

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-05, 14:27   #4469
Oliath
Zakorzenienie

CYNAMONKU, my tu wszystkie wierzymy, ze kryzys bezpowrotnie minal i wkrotce to wszystko stanie sie odlegle jak nocny koszmar w srodku slonecznego dnia!!!! wrocicie do domku i zapomnicie na ile to mozliwe o wszystkim, co bylo zle w ostatnich miesiacach juz nie moge doczekac sie tej chwili

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

A tak w ogole to JESTEŚCIE WIELKIE I KOCHANE i wszystkim dziękujemy za błyskawiczna reakcję na filmik!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! wrzuce sobie linka w podpis zaraz
A mozna wygrac kaske, kalkulator wypasiony, aparat foto, rozne inne gadzety - plus Izia bylaby w TV - no i ten prestiz w szkole
Kubulek
Stary 2013-11-05, 14:38   #4470
cynamon_owa
Zadomowienie

Oli- jak sie głosuje?
Na surke głosowałam, na Anulke też więc i na Twoja Ize też klikniemy
A filmik mi sie podoba chociaż nie znoszę matematyki :p

cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości