|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku! | |||
Czas na zupę i banana - tak przynajmniej mówi mama. Mamy VII-VIII 2013 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 7,81% |
Piąstka w buzi, nawet dwie, daj banana włożę też. Mamy VII-VIII 2013 |
6 | 9,38% |
Marchew, jabłko i ziemniaki - poznajemy nowe smaki. Mamy VII-VIII 2013 |
20 | 31,25% |
Chociaż mleko nadal lubię, to marchewki nie odmówię. Mamy VII-VIII 2013 |
7 | 10,94% |
Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 |
19 | 29,69% |
Dziób rozgadany, bańki ze śliny, czas na ząbkowanie chłopcy i dziewczyny. Mamy VII-VIII 2013 |
5 | 7,81% |
Nasze dzieci to gagatki, są gotowe do odsiadki. Mamy VII-VIII 2013 |
1 | 1,56% |
Pierwszy ząbek, drugi leci, mamy nie śpią dzień juz trzeci. Mamy VII-VIII 2013 |
1 | 1,56% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Cytat:
A z mleczkiem bym próbowała na śpiocha jak nie będzie chciała tak jeść. Słoiczek a mleczko to jednak coś różnego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
jabluszko zdecydowanie bardziej smakowalo mamie niz Zuxi
![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- ona ...Zuzia nie zje na spiocha co Ty niema szans zaraz sie obudzi niewiem czy czekac do jutra z tym lekarzem czy dzis ale znowu leje jak niewiem:-( |
![]() ![]() |
![]() |
#4443 | ||||||
Rozeznanie
|
współczuję nocki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mniami kotleciki i super pantera!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kciuki za dzisiejsze szczepienia! oraz samych słonecznych dni,a przede wszystkim mnóstwo zdrowia dla Adasia i Dominiczka!!!! Mój Tż dziś ma wolne i jakoś jak On jest w domu to jestem mniej zorganizowana niż jak jest w pracy. Nocka taka sobie, Gustav się budził dużo częściej niż zwykle,nie mam pojęcia dlaczego,widocznie miał potrzebę więcej zjeść,napić się. U nas zimno, w nocy był przymrozek, teraz około 5 stopni, jeszcze nie byliśmy na spacerku,ale pewnie się wybierzemy. Pranie się kończy,tzreba rozwiesić ![]() Życzę wszystkim udanego dzionka ! ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spróbuj podawać jej zabawkę do rączek, mimo że puszcza. U Franka było tak, że zabawka 'grubsza/szersza' to chwycił i puścił, bo nie mógł złączyć kciuka ze wskazującym palcem. A teraz daje radę i tarmosi zabawki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zakorzenienie
|
ona ...Zuzia nie zje na spiocha co Ty niema szans zaraz sie obudzi
niewiem czy czekac do jutra z tym lekarzem czy dzis ale znowu leje jak niewiem:-( |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jakby ktoś szukał kaszek Holle stacjonarnie, to są w Piotrze i Pawle ![]()
![]() |
#4448 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z bananem się wstrzymuje, bo ma dużo żelaza i zatwardza. Gdyby Franek nie jadł na śpiocha to bym była bardziej siwa niż jestem. Cytat:
![]() Zapomniałam napisać wcześniej - masz piękne widoki przy spacerowaniu ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | ||
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43572784]Byliśmy w ośrodku rehabilitacyjnym, ogólnie dziecko do rehabilitacji, rehabilitantki go poobserwowały i tak stwierdziły. Nie interesuje się stópkami, ma obniżone (!! a szliśmy ze wzmożonym) napięcie, słabo wodzi wzrokiem, itd.
28.11 jeszcze neurolog, a na rehabilitację - mam czekać na telefon. Dziewczyny mam problem, opiszę go w k. za chwilę...[/QUOTE] MOże neurolog powie jeszcze coś innego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Koniec drzemki, muszę iść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4452 |
Zakorzenienie
|
Ja tez. W dodatku ma multimozliwosci: zakupy w Lidlu, Biedrze czy Kauflandzie, paliwo do auta, zmiana opon na zimowki i to wszystko wystarczy smsem zamowic.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4453 |
Zakorzenienie
|
no to dobrze
![]() u nas ostatnio po marchewce byl taki bobek smoeszny jak u doroslego za to poprawila zaraz dzieciowa kupka zolciutka hahaha |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | |
Zakorzenienie
|
Tysia, PIĘKNA SESJA
![]() Perse, tulam i trzymam kciuki, zeby szybko rehabilitacja okazala się niepotrzebna! Lemurki ![]() Dotka - Lilo najchetniej miętosi pieluszki i szmatki. Inne rzeczy tez szybko porzuca ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4455 |
Zakorzenienie
|
u nas tez tylko pielucha
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4456 |
Zadomowienie
|
fajnie macie z tymi mezami. ja jak swojego wysle to polowe rzeczy nie kupi bo nie znajdzie
![]() Dotka mój glowe stabilnie już długo trzyma. Chyba od 10 tyg. mu nie "leci". Noś ją plecami do siebie w tzw. koszyczku (tak zeby sie o Ciebie nie opierała) to się szybko wyćwiczy.
#4457 |
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY, teraz ja PIĘKNIE PROSZĘ I BŁAGAM O POLUBIENIE NA YT filmu na konkurs, zrobionego i odegranego przez moja najstarsza corke, w ktorym na dodatek wystapila Lala i nasz pies Paproch
![]() http://www.youtube.com/watch?v=P9dfhinqsYw MUSI wygrac, bo jest po prostu najlepszy - przez ostatnia godzine oblukalysmy z Izą konkurencję i wg mnie wszyscy odpadaja w przedbiegach... aczkolwiek jam nieobiektywna ![]() Konkurs nazywa się MATEMATYKA MNIE KRĘCI i organizuje go portal Kalkulatory. Wygrywa film, ktory bedzie mial najwiecej lajkow w ciagu miesiaca. BŁAGAM, pomozcie Izi wygrac!!! ![]() I tak w ogóle dajcie znac, czy sie Wam podoba ![]()
#4459 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Oli jak Młody pójdzie spać to obejrzę i będę 'lubić'. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4460 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sto lat dla Adasia i Dominiczka ![]() ![]() ![]() U nas leje. Kisimy sie w domu ![]()
![]() |
#4461 |
Zakorzenienie
|
tak mi sie wydaje ze to przez ten nosek skylie...kropie jej i wyciagam gluty ale co z trgo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43572784]Byliśmy w ośrodku rehabilitacyjnym, ogólnie dziecko do rehabilitacji, rehabilitantki go poobserwowały i tak stwierdziły. Nie interesuje się stópkami, ma obniżone (!! a szliśmy ze wzmożonym) napięcie, słabo wodzi wzrokiem, itd. 28.11 jeszcze neurolog, a na rehabilitację - mam czekać na telefon. Dziewczyny mam problem, opiszę go w k. za chwilę...[/QUOTE] O masz... ale dobrze, niech ćwiczy pod okiem fachowców. Cytat:
![]() My po pediatrze, osłuchowo ok, ale prócz kataru ma wydzielinę w gardle, więc dostałam syrop wykrztuśny. Tylko teraz mam zagwozdkę, bo mam go podać po wstaniu rano i do godz. 17, bo wiadomo, na noc nie można. Tyle tylko, że Filip praktycznie pół dnia prześpi, więc nie wiem, czy syrop zadziała jak powinien. Oby się polepszyło po tym. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do głowy to trzyma śliczne. Idę do gina z tą cysta. Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#4464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4466 |
Zadomowienie
|
Bardzo dziekujemy za życzenia dla Młodego
![]() Właśnie panicz podsypia na poduszce położonej na moich kolanach ale jednym okiem kontroluje cały czas wszystko. Ja padam na twarz powoli- bardzo potrzebuje choćby dnia dla siebie żeby położyć sie w dzień na kanapie z Młodym i zdrzemnac sie chwilę. Zjeść normalny domowy obiad, wstawić pranie we własnej pralce, wziąć prysznic we własnej łazience, napić sie herbaty wspólnie z mężem... Ehh... Nawet możliwość siedzenia (za przeproszeniem) na własnym kiblu stała sie póki co nieosiągalnym luksusem. Tak bardzo chciałabym być juz w domu z Adaskiem... Jestem juz tak przymulona, że w nocy jak wchodzą pielęgniarki zaczynam mówić do nich po polsku i dopiero po kilku sekundach zalapuje gdzie.jestem a one patrzą na mnie jak na swira ![]() Jesli zdarzy sie, ze śni mi sie Adaś to śni mi sie juz z blizną i wszystkimi rurkami podłączonymi do niego- moja podświadomosc traktuje juz te jego kabelki jak jego integralną czesc... Juz nie pamiętam jak to jest trzymać go na rękach nie martwiac sie o to, ze sonda może wypaść ![]() Niestety wegetacja w sercu sie nie zmniejsza więc stres z dnia na dzień narasta... Zobaczymy jak będzie. Dobrze będzie... raczej... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
Zakorzenienie
|
ONA lekarz pod Wawą (zachód)
SURKA to co sobie ma wyprostować mój Tż skoro i On głosował ![]() MAGOLINKA no jestem, jestem ![]() MAŁACzarna ja też trzymałam kciuki za pediatrę ![]() TARI dzięki za info o Holle i PiPie ![]() --------- Antek ogłada tvn24, słucha o tarczach przeciwrakietowych i pierdzi ![]() Byłam 2 razy na spacerze, nogi mi w zad wchodzą, ale idąc mówię sobie: robię dobrze sobie (nózie mi się kształtują ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4468 |
Zakorzenienie
|
hej
nie nadrabiam..... maz wybyl po mloda, to wskoczylam na wizaz. ![]() pytanie mam: Oliath gdzie i za ile kupowalas ten olejek natluszczajacy z ziajki? zaglosowalam ![]() ------ anulka na Ciebie tez oddalam glos. ![]() surka pokaz sie w wyprostowanych wloskach ![]() neni jak tam Kubus i przestawienie kapieli razem ze zmiana czasu?? U mnie zakonczylo sie sukcesem. ![]() Za to odkad jest maz, Marysia nie chce spac ![]() ![]() ![]()
#4469 |
Zakorzenienie
|
CYNAMONKU, my tu wszystkie wierzymy, ze kryzys bezpowrotnie minal i wkrotce to wszystko stanie sie odlegle jak nocny koszmar w srodku slonecznego dnia!!!! wrocicie do domku i zapomnicie na ile to mozliwe o wszystkim, co bylo zle w ostatnich miesiacach
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- A tak w ogole to JESTEŚCIE WIELKIE I KOCHANE i wszystkim dziękujemy za błyskawiczna reakcję na filmik!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! wrzuce sobie linka w podpis zaraz ![]() A mozna wygrac kaske, kalkulator wypasiony, aparat foto, rozne inne gadzety - plus Izia bylaby w TV - no i ten prestiz w szkole ![]()
#4470 |
Zadomowienie
|
Oli- jak sie głosuje?
![]() Na surke głosowałam, na Anulke też więc i na Twoja Ize też klikniemy ![]() A filmik mi sie podoba chociaż nie znoszę matematyki :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.