![]() |
#1081 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Ale jestem zmęczona, mały daje popalić kopniaczkami, szczególnie późnym wieczorem i w nocy, ale cieszę się z kopniaczków, bo czując małego jestem jakaś taka spokojniejsza i wyluzowana ![]() moja koleżanka z bloku, jest 2 tygodnie wczesniej w ciazy i będziemy sobie chodzić na szkołę rodzenia razem. przełożyli mi zajęcia i zaczynam od wtorku, nawet lepiej bo zajęcie są o 19 więc na spokojnie po pracy zjem sobie obiadek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja rozpoczęłam tydzień wizyt i mówię, że teraz tydzień chłopców ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Zadomowienie
|
Chyba chłopców
![]()
#1086 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Ciekawe czy potem równo spada to i to? Bo przy moim szczęściu to już chyba podejrzewam gdzie zostanie a gdzie spadnie ![]()
![]() |
#1088 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak na serio jak widze te boskie dziewczyńskie rzeczy to musze w sobie wyrobić uwielbienie do małych męskich rzeczy i chcę małego w takim razie ubierać jak dorosłego chłopczyka bo te maleńkie "dorosłe" rzeczy są obłędne. Znacie tego malucha: http://instagram.com/alonso_mateo# to trochę przerażające ale niektóre rzeczy które zakłada są po prostu boskie ![]() Edytowane przez side85 Czas edycji: 2013-11-13 o 11:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ela87 super ze Ci sie tak udało z tym diabetologiem. ![]()
![]() |
#1092 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1093 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1095 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Raczkowanie
|
agunia4ever no chyba jest ok bo skurcze mnie nie łapią, leżę non stop i aż od tego leżenia jestem taka osłabiona, że jak wstaję to "na 4 łapy" i kręci mi się w głowie, chwilę pochodzę i sapię.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Chociaż przyznam się, że mi się troszkę nie podoba, bo marzy mi się taki baldachim jak tu : http://allegro.pl/arus-16el-lozeczko...631933.htmlAle automatycznie ceny lecą wtedy dużo w górę, a tak naprawdę nie wiem ile czasu będę używać baldachimu. - dlatego zdecydowałam się jednak na ten gorszy, ale za to łóżeczko ma szufladę, co przyda się na pewno ![]() Cytat:
Ale piękna ta sukienka ![]() Co do obiadu ja dziś tradycyjnie - schabowy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A chłopiec z instagrama... Hmm... Jak synek Chucka Bassa ![]() (Tak mi się skojarzyło z serialem "Plotkara" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi urósł tyłek a cycki nic ;( Cytat:
![]() Ja tez uważam, że takie rezczy tylko na wielkie wyjścia - własnie taki stary malutki. Ale ogólnie mnie się wydaje, że własnie łatwiej coś fikuśnego kupić chłpocu niż dziewczynce. Już to kiedyś pisałam, ale, jak Boga kocham, dla dziewczynek są tylko różowe albo fioletowe rzeczy. A dla synusiów takie piekne koszule albo spodnie... ![]() Tak że w tym względzie, ja będę zazdrościć Tobie a Ty mi ![]() headzik No właśnie, ciekawe byłysmy, co u Ciebie. Mam nadzieję, że okażę się, że szyjka nie wycina Ci dalszych numerów. ![]() Dzięki za komplementy dot. sukienki - tez jestem w niej zakochana ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A propo's basenu itp - jak sądzicie, czy mogę sobie czasem pozwolić na jacuzzi? Czasem marzy mi się taki relaksik (i masaż), a zresztą całą godzinę nie pływam przecież. Woda w jacuzzi nie jest b.ciepła, poza tym nie siedziałabym tam przecież godzinami, tylko jakieś max.10min. ![]() ![]() Cytat:
![]() Wróciłam z basenu i oczywiście nie wytrzymałam, powiedziałam połykając łzy mamie, że wczoraj nawet nikt nie zapytał o moją wizytę itd., że nikt się nami nie interesuje. To udali głupich, że nie wiedzieli, że ja byłam u ginekologa, co jest bzdurą, bo jak wróciłam do domu to dzwoniła ciocia ze Stanów i pytała, czy chłopczyk czy dziewczynka (wiedziała, że miałam wizytę), i mama pytała, czy wiem, jak weszłam do domu (żeby cioci przekazać). ![]() Zabarykadowałam się w pokoju i piszę konspekty, niby strzeliłam focha, ale tak na prawdę jest mi zwyczajnie przykro. Lecę dalej pisać konspekty ale będę zaglądać ![]()
![]() |
#1101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A właśnie, trochę zaczynam się niepokoić, bo od czasu pierwszych ruchów (2 listopada) poczułam jeszcze ze dwa razy a potem już nic ![]() TeQiba trzymam mocno kciukasy za siusiaka!!!!!! Powiedz ginowi, ze przypada tydzień chłopaków, więc niech się dobrze przyjrzy ![]() Ela87 ciesze się, że pomogli ci w tej przychodni ![]() U mnie dziś wciąż dieta mleczna na słodko. Zajrzałam do naczynia z pieczonymi udkami które zostały z wczorajszego obiadu i dopadł mnie taki zapach, że ledwo opanowałam pawia. Mam tez pieczony schab specjalnie dla mnie, bo nie mogę jeść w ciąży kupczej wędliny (ble), ale i schab wstrętnie pachnie. Przeżyję, przecież są kobiety które przez całą ciąże nie jedzą mięsa ani ryb i jakoś rodzą zdrowe dzieci. Kupię żółtego sera na kanapki, ile można jeść bułkę z miodem albo dżemem... Może dzieciak jest wegetarianin od życia płodowego ![]() Edytowane przez bebe97 Czas edycji: 2013-11-13 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1103 | |
Zakorzenienie
|
estera85
![]() Cytat:
![]() ![]() virginia zawsze możesz liczyć a nas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ag9 ile ubranek ![]() agunia4ever to gratuluję z całego serca ![]() ![]() Ela87 kurcze sytuacja nie z tej ziemi ![]() ![]() kate1623 ja też takie skurcze miałam ale przed ciążą, teraz jakoś nie mam ale właśnie też w nocy podczas przeciągania się i już mam taki odruch, że w nocy jak się przeciągam to nie naciągam mięśni łydek ![]() ![]() headzik czekamy na wieści ![]() spóźnione kciuki za wizyty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() justine_87: ja ci dam mówić takie rzeczy Piotrusiowi ![]() ![]() Edytowane przez side85 Czas edycji: 2013-11-13 o 13:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1106 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() co do kopniaków niby delikatnych od dziewczynek - jeszcze wszystko przed wami ![]() moja mala to sie tak rozbrykała w końcówce że naprawde mnie to bolało ![]() ![]() junior jak narazie bardziej delikatny i łaskawy jest dla mamusi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
Dopiero skończyłam z papierami (choć konspekty jeszcze do zrobienia) a za pół godz. mam lekcje. Marzy mi się dzień wolny.
#1108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do rodziców: ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | ||||
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Ale dużo wizyt dzisiaj. Dziewczyny, trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() Tez nie uważam, żebyś jakoś strasznie dużo przytyła. Rodzina faktycznie niefajnie zareagowała... A Ty trzymaj się, oby nastrój się polepszył ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale łowy! Świetne! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale ja bym tak nie mogła kazać dziecku spać bez niczego, jak się boją śmierci łóżeczkowej to powinni kupić dobrze dopasowany w klatce śpiworek i nie byłoby szans żeby dziecko się udusiło. Nie dziwię się że mała cały czas zakatarzona. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piękne polowanie! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj usmażyłam sobie kapustę i od tej pory oczyma duszy mojej wszędzie widzę smażoną kapustę, a na myśl o niej mam ślinotok ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- A tak z ciekawości: co robisz, uczysz?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.