Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-04, 07:41   #1261
Lemon_Drop
Zadomowienie

Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
Przed Moniczką jesteśmy jeszcze my czyli za 39dni bierzemy ślub
jak ten czas szybko leci
OMG!!!! Ja już bym z nerwów nie spała Jak o tym pomyślałam to aż mnie w dołku ścisnęło

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Ja też lubię Euphorię ale ja używam tylko w zimie bo w lecie to bym się chya udusiła od tego zapachu :P
Zgadzam się, na lato jest zbyt dusząca
Stary 2013-12-04, 07:45   #1262
enzunio
BAN stały

Jezu Kuli jak Ci zazdroszczę, napiszesz relację żebyśmy wiedziały co i jak? Bo potem chyba dopiero kwietniowe a potem my

Wysłane z telefonu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 08:07   #1263
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Ad rem wszystkiego najlepszego!

Chciałabym Wam wszystkim podziękować za te wszystkie komplementy i gratulacje odnośnie mojej sukni Nie sądziłam, że komuś może się ta suknia spodobać bardziej na mnie niż na modelce i jest mi z tego powodu niezmiernie miło

Raczej kaczego kupra się nie obawiam, bo tren byłby podpinany na jakieś 20 albo i więcej guziczków pod suknią i tył byłby a'la bombka że po podpięciu nie byłoby nawet widać że mam tren Ale to jest jeszcze kwestia do przemyślenia

Kupiłam ją w miss cherie i suknia kosztuje 2490 zł ale utargowałam 100zł i będę mieć te pieniądze do wykorzystania u nich w salonie na dowolną rzecz

Przyłączam się do gratulacji

Jest bardzo wygodna i lekka

Aż się zarumieniłam Jest mi bardzo miło że tak myślisz

Co do świadkowej to staram się ją zrozumieć ale nie ukrywam że jest mi jednak bardzo przykro z tego powodu...

Nie mam innego wyjścia i muszę znaleźć kogoś innego ale nie ukrywam, że oprócz niej nie mam nikogo takiego kogo tak naprawdę chciałabym prosić na swoją świadkową i teraz muszę nieźle główkować żeby to jakoś sensownie załatwić

Też mi się bardzo podoba ta kolekcja i wczoraj miałam dylemat na jaką suknię się zdecydować ale jak ją założyłam na samym końcu to nie mi przeszło i już wiedziałam, że to jest ta

Gratuluję

Witam nową PMkę
Oooo tak, ja mam też z tej kolekcji. Przymierzałam ją jako ostatnią, jeszcze świeżą i nieprzymierzaną bo w folii mi ją przyniosła. I to była miłość

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 08:14   #1264
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
jak ten czas szybko leci
Wow!!! Ale super Fajnie że to już, ale z drugiej strony ja wolę te swoje prawie 200 dni bo jak bym miała 39 to chyba bym się już mega stresowała.
Też się nie mogę doczekać relacji

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 08:17   #1265
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
jak to nie jest whitelady ? white lady model princessa )
Ja już nie wiem, bo na umowie mam innego producenta wpisanego.
Może white lady, nie znam się
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 08:23   #1266
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiula245 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam jeszcze takie pytanie odnośnie zaproszeń... czy wy piszecie jakieś wierszyki typu: zamiast prezentu pieniążki, albo zamiast kwiatów np. wina, albo kupon totka? Z jednej strony wiadomo....gotówka bardziej przydatna niż np. 3 mikrofale, zwłaszcza, że mieszkamy razem od kilku lat i wyposażenie domu mamy za to trzeba by go wyremontować i skończyć dobudowę więc gotówka by się przydała bardziej, ale z drugiej czy goście nie poczują się urażeni, że tylko na pieniądze liczymy? Ja byłam już na weselach gdzie dawaliśmy pieniążki i mi to nie przeszkadzało, ale nie wiem jak moi goście na to zareagują.
My będziemy dawać jedynie wiersz o coś zamiast kwiatów. O pieniądzach nie wspominamy, bo nie czujemy takiej potrzeby. W tych czasach większość osób i tak daje pieniądze, a jeżeli trafi się jakiś rzeczowy prezent to też będzie dobrze, bo jeszcze wielu rzeczy potrzebujemy.

niulka fajne te Wasze obrączki, na naszych palcach niestety źle wyglądały

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
No i dzis na 158 dni prze slubem odebralam obraczki
Od razu mowie ze fotograf ze mnie kiepski, wzor proste fazowane czyli w sumieklasyka.
Też chcemy takie obrączki

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Teraz już oficjalnie....

Mam sukienkę!

Umowa podpisana!
Znowu się nie załapałam na zdjęcie

Cytat:
Napisane przez lukrecja1988 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny,
czytam Was od jakiegoś czasu, ale piszę pierwszy raz.
Jesteście niesamowite, tyle informacji!
Jestem ciekawa ile wpłacałyście zaliczki przy zakupie sukni ślubnej?
Czy spisywałyście jakąś umowę? Na coś szczególnie powinnam zwrócić uwagę?
Będę Wam wdzięczna za odpowiedź.
Ja będę kupowała używaną więc to mnie nie dotyczy ale przy kupnie nowej zawsze wpłacasz zaliczkę i podpisujesz umowę.

Cherry_24 najważniejsze, że Wy wiecie jak jest na tej sali, że ta baba zwyczajnie kłamała.

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

mmona24 dzisiaj 10 m-cy do ślubu :sb anan:

Edytowane przez madziara889
Czas edycji: 2013-12-04 o 08:30
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 08:41   #1267
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
velika a z kolei cos lekkiego,slodkiego, cytrusowego? podoba mi sie marc jacobs,daisy eau so fresh, honey. teraz mam in2u CK, ale nie jestem przekonana,ciezszy zapach jednak. a szukam czgos lekkiego, takie swieze pranie,bawelna, puder i owoce
Najfajniejszym cytrusowym zapachem jest wg mnie ogródek nilowy hermesa. To nie do końca moje klimaty, ale uwielbiam go Mam jeszcze jeden cytrudowy zapach i tez uważam, że jest świetny - aqua allegoria mandarine basilic
Pranie to wypisz wymaluj prada irysowa. Ze świeżością kojarzą mi się też chanelki, a już zwłaszcza premierowa piątka.
A jeszcze dla Opium - dzisiaj zerknęłam na półkę i przyszła mi na myśl jeszcze Venezia Laury Biagotti.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 09:01   #1268
madzixx88
Zakorzenienie

Heeej

Atomoowka-rozumiem Was i jestem tego samego zdania odnosnie slubu z powodu dziecka dobrze zrobiliscie a teraz mozecie na spokojnie planowac ten najwazniejszy dzien, taki jaki sobie wymarzyliscie, bez zadnej presji otoczenia
U Tz w rodzinie byl taki slub, cywilny, zalatwiony na szybko w miesiac, obraczki odbierali w dniu slubu.. i ostatnio jak rozmawialismy o naszym, pytali o szczegoly, o wesele i tak bylo widac, ze ona zaluje, ze wesela nie miala, podobno mieli je pozniej zrobic ale wyszlo jak wyszlo

Dziewczyny, ktora z Was szukala kiedys fajnej miejscowki na romantyczny weekend w Krakowie?
Teraz ja szukam-konkretnie na Sylwka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 09:20   #1269
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
ja tez nigdy nie widzialam wkleslych obraczek wygodnie sie je nosi??
One w środku są jak każde inne obrączki, bez żadnych kantów, gładziutkie.
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 09:27   #1270
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już nie wiem, bo na umowie mam innego producenta wpisanego.
Może white lady, nie znam się
Ja mam identyczna i pisze na umowie white lady model princessa ;-)

ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 09:30   #1271
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Heeej

Atomoowka-rozumiem Was i jestem tego samego zdania odnosnie slubu z powodu dziecka dobrze zrobiliscie a teraz mozecie na spokojnie planowac ten najwazniejszy dzien, taki jaki sobie wymarzyliscie, bez zadnej presji otoczenia
U Tz w rodzinie byl taki slub, cywilny, zalatwiony na szybko w miesiac, obraczki odbierali w dniu slubu.. i ostatnio jak rozmawialismy o naszym, pytali o szczegoly, o wesele i tak bylo widac, ze ona zaluje, ze wesela nie miala, podobno mieli je pozniej zrobic ale wyszlo jak wyszlo

Dziewczyny, ktora z Was szukala kiedys fajnej miejscowki na romantyczny weekend w Krakowie?
Teraz ja szukam-konkretnie na Sylwka

nam sie raz zdarzylo byc w Krakowie w sylwestra zalezy co lubicie my wtedy wybralismy fajny hotel, restauracje a przed polnoca poszlismy na Rynek Bylo fajnie, romantycznie... My tak wtedy chcielismy. We dwoje. Krakow jest piekny o kazdej porze roku, ale zima.... no magia ja jestem warszawianka co kocha krakow
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 09:31   #1272
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
nie widziałam też wcześniej wklęsłych ale oryginalnie, fajnie pokażesz jak wyglądają na palcu?
Jak zrobięfotki, to wstawię

Cytat:
Napisane przez Cherry_24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny !!! Chyba się dziś powieszę !!!! Mam już dosyć, dziś do mojej mamy przyszła jakaś baba z branży weselnej, z konkurencji, i zaczęła opowiadać jaką to myślmy okropną salę wybrali, że ktoś był na andrzejkach tam-(ja też tam byłam) i wszystkiego zabrałko, chleba i no koszmar co ona wygadywała, a chciała nas podkupić !!! ☠☠☠☠...tak się wkurzyłam bo to same kłamstwa !!! Byłam na tych andrzejkach i był naprawdę super, niczego nie brakowało, wszyscy chwalili. Pokłóciłam się z mamą, bo boli mnie to, że o sali gdzie naprawdę jest wysoki poziom ktoś łga, zwłaszcza, że obsługa nas zna i są bardzo życzliwi i pomocni...siedzę teraz i ryczę bo czego jak czego ale sali jestem pewna,że to dobry wybór
OLEJ JĄ!!!!!!!!!!!!! Miałam tak samo, z tym że to moja "cioteczka" takie bzdury opowiadała Bo jej siostra mieszka niedaleko Kruszwicy i mówiła, że nasza sala to porażka, nie ma jedzenia, i wszystko na NIE - tylko one nawet nie wiedziały nazwy restauracji, w której mamy wesele, tylko wiedziały, że pod Kruszwicą jest a tam sali weselnych jest mnóstwo...... a ja na pewno tą najgorszą wzięłam
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 09:44   #1273
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Jak zrobięfotki, to wstawię

OLEJ JĄ!!!!!!!!!!!!! Miałam tak samo, z tym że to moja "cioteczka" takie bzdury opowiadała Bo jej siostra mieszka niedaleko Kruszwicy i mówiła, że nasza sala to porażka, nie ma jedzenia, i wszystko na NIE - tylko one nawet nie wiedziały nazwy restauracji, w której mamy wesele, tylko wiedziały, że pod Kruszwicą jest a tam sali weselnych jest mnóstwo...... a ja na pewno tą najgorszą wzięłam
Więc znasz mój ból....Generalnie to codziennie w domu słyszę, że jak ja chcę zakładać własną rodzinę skoro nie mam nic w głowie-(napisałam to dużo milej niż słyszę w domu) Odechciewa mi się wszystkiego...: mur:
Cherry_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 09:46   #1274
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
nam sie raz zdarzylo byc w Krakowie w sylwestra zalezy co lubicie my wtedy wybralismy fajny hotel, restauracje a przed polnoca poszlismy na Rynek Bylo fajnie, romantycznie... My tak wtedy chcielismy. We dwoje. Krakow jest piekny o kazdej porze roku, ale zima.... no magia ja jestem warszawianka co kocha krakow
Wlasnie o taki romantyczny Sylwester nam chodzi i to Tz wyszedl z taka inicjatywa, ze chcialby we dwoje no to nie moge mu odmowic podeslesz info o hotelu na priv ?
ew jeszcze myslimy o Zakopcu, ktory kocham

Stary 2013-12-04, 09:47   #1275
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Najfajniejszym cytrusowym zapachem jest wg mnie ogródek nilowy hermesa. To nie do końca moje klimaty, ale uwielbiam go Mam jeszcze jeden cytrudowy zapach i tez uważam, że jest świetny - aqua allegoria mandarine basilic
Pranie to wypisz wymaluj prada irysowa. Ze świeżością kojarzą mi się też chanelki, a już zwłaszcza premierowa piątka.
A jeszcze dla Opium - dzisiaj zerknęłam na półkę i przyszła mi na myśl jeszcze Venezia Laury Biagotti.
dzieki ci dobra kobieto! musze isc wachnac

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 09:58   #1276
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Teraz już oficjalnie....

Mam sukienkę!

Umowa podpisana!
Gratuluję!!!

Cherry_24 nie przejmuj się! Ja wiem, że będę miała dwóch-trzech gości, którzy będą oceniać moje wesele, zwłaszcza, że po roku mają swoje A to takie typy osób Główka do góry, to jest Twój dzień i Twoje święto!

Cytat:
jak ten czas szybko leci
TO JUŻ?! Zaczynam się bać Ale i ciesze się, bo niebawem PIERWSZE RELACJE!!!

Kochane, jak coś w TOP SECRET są fajne przeceny Kupiłam 3 sukienki za 100 zł

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 10:01   #1277
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Więc znasz mój ból....Generalnie to codziennie w domu słyszę, że jak ja chcę zakładać własną rodzinę skoro nie mam nic w głowie-(napisałam to dużo milej niż słyszę w domu) Odechciewa mi się wszystkiego...: mur:
To naprawdę okropne, bardzo Ci współczuje. Na szczęście już tylko kilka miesięcy i zamieszkasz z mężem, z dala od tej dziwnej relacji.
Wiem, że samo pisanie o tym na wizażu Ci nie może pomóc, ale trzymam kciuki, że nie dasz sobie zniszczyć pięknego dnia, ani też nadziei na udany związek z ukochanym.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 10:08   #1278
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
To naprawdę okropne, bardzo Ci współczuje. Na szczęście już tylko kilka miesięcy i zamieszkasz z mężem, z dala od tej dziwnej relacji.
Wiem, że samo pisanie o tym na wizażu Ci nie może pomóc, ale trzymam kciuki, że nie dasz sobie zniszczyć pięknego dnia, ani też nadziei na udany związek z ukochanym.
Ja już tyle wytrzymałam, że te kilka miesięcy nie może mnie zniszczyć
Stary 2013-12-04, 10:12   #1279
ParisParisienne
Rozeznanie

tak sobie czytam o tych naszych przejsciach z rodzicami czy tesciami i sie zastanawim: co w tych ludziach siedzi, ze sa tacy zlosliwi?

Ja mam problemy z tesciowa, jak wiecie ale juz dalam sobie spokoj. nie dogodze jej, wiecznie bedzie cos nie tak.
Rodzicow mam za to super, wiec widocznie musi byc jakas rownowaga w przyrodzie

Dzieci sobie zycie ukladaja, sa szczesliwi, kochaja sie, a oni tylko klody pod nogi...
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 10:19   #1280
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Wow!!! Ale super Fajnie że to już, ale z drugiej strony ja wolę te swoje prawie 200 dni bo jak bym miała 39 to chyba bym się już mega stresowała.
i tak Cię to nie ominie Ja chyba miesiąc wcześniej nie będę się stresować ostatni tydzień przygotowań może stresik się pojawić

Cytat:
Wlasnie o taki romantyczny Sylwester nam chodzi i to Tz wyszedl z taka inicjatywa, ze chcialby we dwoje no to nie moge mu odmowic podeslesz info o hotelu na priv ?
ew jeszcze myslimy o Zakopcu, ktory kocham
.
Kraków, Zakopane... super jak Wam wypali

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 10:31   #1281
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
tak sobie czytam o tych naszych przejsciach z rodzicami czy tesciami i sie zastanawim: co w tych ludziach siedzi, ze sa tacy zlosliwi?

Ja mam problemy z tesciowa, jak wiecie ale juz dalam sobie spokoj. nie dogodze jej, wiecznie bedzie cos nie tak.

Dzieci sobie zycie ukladaja, sa szczesliwi, kochaja sie, a oni tylko klody pod nogi...
Też mam problemy z teściową Zresztą pisałam Wam tu jak wymuszała na mnie zmianę pracy, pracy którą uwielbiam..
Tak w ogóle w sobotę kiedy były Andrzejki teściowe BEZ ZAPOWIEDZI przyjechali do moich rodziców, no bo mojego taty imieniny to na imieniny się podobno nie zapowiada pierwsze słyszę ale ok.
Na nieszczęście ja byłam w domu, i musiałam z nimi siedzieć!
Główne tematy które były poruszane:

- kiedy dzieci
- dlaczego nie chcemy u nich mieszkać skoro mają duży dom
- dlaczego nie chcę zmienić pracy

Na szczęście moi rodzice są kochani i mnie obronili, powiedzieli że to wszystko to nasze osobiste sprawy i nie mają prawa się wtrącać

Ehh nie będę mieć łatwo z teściami, planuję ograniczyć moje kontakty z nimi do minimum.

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 10:31   #1282
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:

Odbieram to tak, jakbym była jakim niedorozwojem co mu się ślubu zachciało;/ Już widzę, że nie dogadamy się z moimi rodzicami, wszystko na nie, wszystko źle.
Stary 2013-12-04, 10:35   #1283
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
dziołcha grudzień się dopiero zaczął, nie poddawaj się!
Masz rację, ale nie mogę się w ogóle zmobilizować... W styczniu mnie może pociśnie, bo będę miała wrażenie, że się nie wyrobię ze schudnięciem do przymiarek i będę czuła presję czasu

Wczoraj w ogóle odebrałam swoje prezenty mikołajowe dla siebie samej - dwie książki kucharskie i o 22 zrobiłam krem bananowo-krówkowy do kanapek Ale wyszedł pyyysznyyy!

Cytat:
Napisane przez lukrecja1988 Pokaż wiadomość
Dzięki za info

A ile wcześniej przed ślubem zamawiałyście swoje suknie?
Ja prawie 13 miesięcy przed Wyszło spontanicznie, ale uwielbiam ją

Co do perfum, ja jestem na etapie szukania zapachu ślubnego... chciałabym, żeby to było coś totalnie wyjątkowego, co użyję pierwszy raz w ten dzień. Niestety z TŻ mamy zupełnie inne "nosy" - ja lubię ciężkie i słodkie, on lekkie i rześkie. Dlatego bardzo spodobał mi się pomysł, jaki zobaczyłam na jednym z amerykańskich teledysków - że narzeczeni w dniu ślubu dają sobie nawzajem po buteleczce perfum... ale TŻ niestety nie chce podłapać tego pomysłu
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 10:36   #1284
cashmere
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki!
Kilka dni mnie nie było, idę poczytać co tu naskrobałyście

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 10:36   #1285
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Kuli- ale Ci dooobrze już zaraz będziesz żoną super!! nie dziwię Ci się, że się nie możesz doczekać ale zaraz już Święta, potem Sylwester, Nowy Rok iii juuuż !!
a my będziemy czekać na pierwszą relację
Uwielbiam czas swiąteczny, zimę więc ten miesiąc czekania miło mi zleci

Cytat:
Bo to już naprawdę została dosłownie chwilka :P Jak ja będę miesiąc przed ślubem to Ty będziesz już mężatką ze sporym stażem (wrzesień)

Dzięki Kobietki Dzięki Wam obudziłam się z dużo lepszym humorem
Racja racja hehe

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
OMG!!!! Ja już bym z nerwów nie spała Jak o tym pomyślałam to aż mnie w dołku ścisnęło
Spokojnie zobaczysz, że będzie fajnie i bez nerwów

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Jezu Kuli jak Ci zazdroszczę, napiszesz relację żebyśmy wiedziały co i jak? Bo potem chyba dopiero kwietniowe a potem my

Wysłane z telefonu
Jasne, że napisze, będziecie mogły zasypać mnie pytaniami, jak tylko znajdę chwilę po ślubie to odpisze

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Tak jak wyżej napisałam, też myślałąm, że jak zostanie mi tak mało czasu do ślubu, to będzie stres itd, ale jest wręcz odwrotnie, ciesze się tymi przygotowaniami.
Tylko jedna rzecz zaprząta mi głowę aby nic nie pominąć i wszystko było dobrze dograne.
Lubię mieć wszystko dopięte na ostani guzik

Cytat:
Ja mam identyczna i pisze na umowie white lady model princessa ;-)

To miałam racje, ten gorset rozpoznam wszędzie

Edytowane przez kuli1986
Czas edycji: 2013-12-04 o 10:38
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 10:47   #1286
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

heeej!

madzixxx jedziecie na sylwka do Zakopanego??

Barbary! wszystkiego co najlepsze!! Są jakieś na wątku??

zrobiłam sobie dziś paznokcie biały french z koronką

zdecydowałam kupić buty z akces2 piszę do nich maila z moimi pytaniami jak odpowiedzą i dojdziemy do porozumienia to zamówię

http://www.akces2.com/carla-obuwie-d...standard.html#

czerwone ze skóry naturalnej obcas slim 6cm

zastanawiam sie nad tymi czym się różnią

http://www.akces2.com/carla-obuwie-d...-wizytowe.html

też wzięłabym czerwone obcas slim 6cm skóra naturalna

w ogóle TŻ to ochy i achy że super że na pewno wygodne i jak najbardziej jest na tak

są podane sklepy ale to są salony ślubne.. i tylko białe buty ;( a pojechałabym do takiego stacjonarnego....

Ad rem spóźnione ale szczerze życzonka ciepłego w życiu słonka

witam nowe PM!

gratuluję sukni zakupionych
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 10:49   #1287
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
heeej!

Ad rem spóźnione ale szczerze życzonka ciepłego w życiu słonka
Dziękuję, dziękuję!
Na drugie mam Barbara, więc wiesz..

Pokaż ten manicure!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 10:53   #1288
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
nie martw się nie wierz w żadne bzdury ale na pewno musisz sama sobie wszystko tam dopilnować
Na szczęście moi rodzice i TŻ są wymagający i nie maja problemu , żeby to wyrazić wiec im zostawię dogadywanie wszystkiego . A powiedz mi ty wybrałaś Modrzewiowy ze względu na to , że masz go pod nosem ? Czy w drodze selekcji ?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 11:01   #1289
madzixx88
Zakorzenienie

Kasiulenkowo-nie wiemy jeszcze..bedziemy szukac albo Krakow albo Zako ale obawiam sie, ze w zimowej stolicy z miejscami o tej porze juz jest ciezko
I pokaz pazurki

Anesthesia-krem krowkowo-bananowy mniam !!

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2013-12-04 o 11:02
Stary 2013-12-04, 11:05   #1290
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Też mam problemy z teściową Zresztą pisałam Wam tu jak wymuszała na mnie zmianę pracy, pracy którą uwielbiam..
Tak w ogóle w sobotę kiedy były Andrzejki teściowe BEZ ZAPOWIEDZI przyjechali do moich rodziców, no bo mojego taty imieniny to na imieniny się podobno nie zapowiada pierwsze słyszę ale ok.
Na nieszczęście ja byłam w domu, i musiałam z nimi siedzieć!
Główne tematy które były poruszane:

- kiedy dzieci
- dlaczego nie chcemy u nich mieszkać skoro mają duży dom
- dlaczego nie chcę zmienić pracy

Na szczęście moi rodzice są kochani i mnie obronili, powiedzieli że to wszystko to nasze osobiste sprawy i nie mają prawa się wtrącać

Ehh nie będę mieć łatwo z teściami, planuję ograniczyć moje kontakty z nimi do minimum.
Ooooooo tak, uwielbiam te pytania. U nas moja mama ciągle pyta kiedy dzieci, z kolei mama TŻ pozwala sobie na komentowanie moich dojazdów do pracy (70 km w jedną stronę). "Justynka a ty nie myślisz żeby zmienić pracę? Bo wiesz, z dzieckiem to już tak cięzko będzie dojeżdżać, jak zachoruje albo coś..." Jak mówię że dzieci planujemy za ok. 2 lata to ona mówi że w takim razie właśnie teraz powinnam zacząć myśleć o pracy na miejscu...
Miałam jedną propozycję pracy na miejscu ale z częstymi delegacjami, fajne styanowisko, jak TŻ jej o tym powiedział, to ona na to: "oj Justynka to chyba bardziej myśli o robieniu kariery niż o zakładaniu rodziny..."

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Dziękuję, dziękuję!
Na drugie mam Barbara, więc wiesz..

Pokaż ten manicure!
A Ty nie za dużo masz tych świąt?
Najlepszego!

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości