Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 9 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-30, 23:29   #1651
gosia261282
Gang Iren

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 9

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a czy miałyscie i korzystałyscie z niedrapek dla maluszków na oddziale? W szpitalu który wybrałam noworodki są ubierane w ich ciuszki przez cały pobyt co nie bardzo mi odpowiada no ale cóżi tak się zastanawiam czy zapakować niedrapki

Przez dwie doby używałam u Eryka,później obcięłam paznokcie mu. U Wiki nie było potrzeby,ale Eryk miał długie strasznie.
Stary 2013-12-30, 23:32   #1652
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Na jutro

Nadrobiłam.
Własnie uświadomiłam sobie, że nie mam ani jednych body kopertowego..
dokupić??? Wszystkie mam przez główkę wciągane....

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

marieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 23:32   #1653
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

jeszcze raz dziękuję za życzenia niech się spełnią i mi poród łatwym będzie

Wiecie co? miałam plan ubrać się dziś w sukienkę, którą sprawiłam sobie specjalnie na Święta, stanąć przy choince, zawiązać wstążkę wokół brzuszka i zrobić zdjęcie i wysłać najbliższym z tekstem "rozpakować czy nie rozpakować ten prezent urodzinowy?" ale coś mnie jednak powstrzymało jednak bałam się, że wykraczę

Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość
Przeraziło mnie ujrzenie tego obrazka - 9 miesiąc ciąży i dziecko ściśnięte w macicy... Rany jak tam ciasno... Biedne maluszki.

miałam zamiar sobie trochę ponarzekać, że Zosia znowu mnie okłada na wieczór, ale jak widzę taki obrazek to już wiem, dlaczego w tej chwili czuję ucisk zarówno pod żebrem jak i prawie w d..
Cytat:
Napisane przez agoola83 Pokaż wiadomość
Na szczęście napisałam rok temu (gdy już sadziliśmy się z moją "rodziną")błagalne pismo i dostaliśmy teraz (!)malutkie służbowe mieszkanko od męża z firmy. Tam jest czysto, ale....pusto....36mkw(... )

No właśnie, nie wiecie co mi się dziś przydarzyło..(....)
moim zdaniem, jeżeli macie gdzie to uciekajcie jak najszybciej od tej kobiety, bo będzie coraz gorzej. Potrzebujecie teraz spokoju, jak dojdzie jeszcze Maluszek to taka toksyczna osoba tylko będzie Wam utrudniać. Fakt, że trzeba to urządzić to też pewnie troszkę czasu minie, ale tam już będziecie sami, niezależni od nikogo, niezależni od czyjegoś humoru, "widzimisie"...

Co do drugiego to współczuje dzisiejszej przygody, sama bym pewnie padła na zawał Dobrze, że sytuacja opanowana. Ja też tylko jeden dzień muszę jeszcze przetrzymać a później nich się dzieje no albo dobra, w Nowy Rok niech mnie jeszcze rodzina zdąży odwiedzić
Stary 2013-12-30, 23:35   #1654
Roane
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny a czy miałyscie i korzystałyscie z niedrapek dla maluszków na oddziale? W szpitalu który wybrałam noworodki są ubierane w ich ciuszki przez cały pobyt co nie bardzo mi odpowiada no ale cóżi tak się zastanawiam czy zapakować niedrapki
Sprawdź czy Twoje śpioszki nie mają takich rękawów-niedrapków. Dużo śpiochów ma ten właśnie bajer - masz taki jednostronnie odwijany mankiet w rękawach, że jak go zawiniesz to dziecko ma całe rączki schowane, i wydaje mi się że z tego trudniej się uwolnić niż z niedrapków - podobno dużo dzieci ściąga niedrapki
Stary 2013-12-30, 23:43   #1655
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Roane Pokaż wiadomość
Jeśli masz gdzie, to uciekaj! Lepsze 36 metrów bez teściowej grzebiącej w zużytych podpaskach

Też tak mam, że najbliższe koleżanki moje żyją jeszcze w innym świecie. Studia i imprezy

Ja też lubię. Pierwsze co zrobię po porodzie to położę się na brzuchu
Gwarantuje Ci ze nie
Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Nie wiem dokładnie, bo nie byliśmy jeszcze u lekarza, ale jak wychodziliśmy ze szpitala (to juz tydzien ) wazyl 3060.
No rzeczywiście pewnie jesteśmy ciut więksi
Głupie to troche dla mnie bo teoretycznie powinnam Domiego traktować w tej chwili jak noworodka a on juz niektóre zachowania ma niemowlęce nie noworodkowe i taka jestem rozbita.
Cytat:
I korzystaj z tego bez sensu swoje bruździć. A niedrapki sa do D. Po 1 spadają po 2 moj syn dostaje dzikiej furii w nich po 3 paznokcie sie obcina wiec niedrapki zbędne
Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość
Właśnie założyłam Marcelowi pampersa 2 zobaczymy jak się sprawdzi.

A tak w ogóle dziewczyny, wiem że temat mało przyjemny, ale myślę że każda z Nas powinna coś o tym wiedzieć, polecam:

http://www.youtube.com/watch?v=eMoECVLEPKs
Tematu nienazwalabym mało przyjemnym za to bardzo ważnym. I to nie tylko dla dzieci z grup ryzyka.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Napisane przez marieee Pokaż wiadomość
Na jutro

Nadrobiłam.
Własnie uświadomiłam sobie, że nie mam ani jednych body kopertowego..
dokupić??? Wszystkie mam przez główkę wciągane....
Kopertowe sa ekstra np do lekarza. Raz dwa i założone. Ogólnie ja lubię ale wiecej mam przez głowę.

Niechce Was dobijać ale ja jutro planuje dzika imprezę i nawet drinka sobie strzele

iwantyou99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 23:48   #1656
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez iwantyou99 Pokaż wiadomość

I korzystaj z tego bez sensu swoje bruździć. A niedrapki sa do D. Po 1 spadają po 2 moj syn dostaje dzikiej furii w nich po 3 paznokcie sie obcina wiec niedrapki zbędne
Masz rację,ale ja np zaraz po porodzie nie czułam się na siłach do obcięcia paznokci. A Eryk jak go wzięłam po urodzeniu do cycka to podrapał i mnie i siebie. Serio takie miał szpony! Może dlatego,że przenoszony był...

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

Cytat:

Niechce Was dobijać ale ja jutro planuje dzika imprezę i nawet drinka sobie strzele
Oj ty,mogłaś nam nie wspominać

A serio,jak bym mogła to też bym sobie strzeliła. Więc korzystaj
Stary 2013-12-30, 23:49   #1657
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Masz rację,ale ja np zaraz po porodzie nie czułam się na siłach do obcięcia paznokci. A Eryk jak go wzięłam po urodzeniu do cycka to podrapał i mnie i siebie. Serio takie miał szpony! Może dlatego,że przenoszony był...
Ja bym poprosiła w takim wypadku polozna w szpitalu o zrobienie tego albo ta ktora zaraz po porodzie zjawia sie w domu. Przy okazji bedzie krótki instruktaż postępowania z maluskimi raczkami

Stary 2013-12-30, 23:52   #1658
agoola83
Raczkowanie

Iwantyou drinka mówisz??? mnie się marzy winko....
Wasze zdrowie My mamy Piccolo

Mam niecny plan zamiast strzelać petardami my romantycznie jutro zjemy ryż (to gwarancja dostatku w Nowym Roku - a nuż tym razem się uda) - najczęściej czerwony z jakimś mięskiem lub rybką, a o północy puscimy w niebo nasze lampiony czerwone, których zapomnieliśmy puścic na naszym weselu To takie hmm...romantyczne...Tż policzył, że mamy 9 lampionów = 9 życzeń, zgodnie stwierdziliśmy, że mamy w zasadzie 2:P Więc 8 lampionów dla naszej Zosi, a jeden dla naszego najświętszego spokoju poślemy)))hehehehe

16.06.2012r.
t.p. 21.01.2014r.

ZOSIA 21.01.1014r.
agoola83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 23:52   #1659
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Ja bym poprosiła w takim wypadku polozna w szpitalu o zrobienie tego albo ta ktora zaraz po porodzie zjawia sie w domu. Przy okazji bedzie krótki instruktaż postępowania z maluskimi raczkami

Ale ja generalnie nie potrzebowałam instruktażu i chciałam "siama" ,no i te niecałe dwie doby w niedrapkach chyba mu krzywdy tez nie wyrządziły...
Stary 2013-12-31, 00:00   #1660
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Ale ja generalnie nie potrzebowałam instruktażu i chciałam "siama" ,no i te niecałe dwie doby w niedrapkach chyba mu krzywdy tez nie wyrządziły...
Ja tam miałam dygoty straszne jak mu pierwszy raz obcinalam. Kazalam nawet mężowi worek z lodem szykować i auto odpalić gdyby mi sie czasem za duzo ciachnelo
Myśle ze pierwsze dwie trzy doby to spoko bo dziec sie raczej jeszcze niezorientuje jak sie tego pozbyć i ze go to denerwuje.

Jestem niekonsekwentna!! Dominik od 30 minut leży u mnie na cycusiu i średnio mam ochotę go odkładać. A miało nie byc za duzo przytulnek.

Stary 2013-12-31, 00:04   #1661
gosia261282
Gang Iren

Cytat:

Jestem niekonsekwentna!! Dominik od 30 minut leży u mnie na cycusiu i średnio mam ochotę go odkładać. A miało nie byc za duzo przytulnek.
Ale to taka niekonsekwencja z rodzaju tych dobrych.
Jesteś rozgrzeszona
Stary 2013-12-31, 00:10   #1662
Roane
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)
ZAZDROŚĆ

Cytat:
(...)
Może mamusi się zechciało przytulanek, a nie dziecku? Przecież nie tylko dziecko potrzebuje bliskości
Stary 2013-12-31, 00:16   #1663
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Roane Pokaż wiadomość
ZAZDROŚĆ

Może mamusi się zechciało przytulanek, a nie dziecku? Przecież nie tylko dziecko potrzebuje bliskości
Coś w tym jest!
Czasem ten moj dziec doprowadza mnie do furii a za moment zrobi coś takiego ( choćby uśmiech po kupie zrobionej w świeżo założonego pampersa) ze mam ochotę go tulic i głaskać i całować bez końca

Stary 2013-12-31, 01:04   #1664
Sheperdess
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez isia4891 Pokaż wiadomość
Czy nadejdzie taka noc że ja przespie całą ??
Za jakichś parę lat.

Cytat:
Napisane przez katarzyniak Pokaż wiadomość
W ogóle tak trudno jest ubierać niemowlaka w body np? Ja mam body nie rozpinane po środku, tylko z rozszerzanym dekoltem... Może to nie jest najprostsza czynność, ale bez przesady...wiadomo, że nic na siłę...ale z wyczuciem wszystko można.

Eh już czuję te "mądre rady" babć... jedna kazała mi przewijać dziecko w powietrzu, bo przecież po co przewijak, a druga kazała nie kupować ubrań dla dziecka tylko zawijać je w tetry . Aha, no i temp.w pokoju 20-21stopni dla dziecka to stanowczo za mało ...masakra
Body nierozpinane też da radę ubrać bez problemu, tylko sprawnie trzeba przez głowę przełożyć, potem już idzie.
A rady są bezcenne, już sobie wyobrażam przewijanie małego w powietrzu.

Cytat:
Napisane przez katarzyniak Pokaż wiadomość
Dziewczyny-mamusie - mam pytanie - jaki rozmiar ubranek używacie? Emma wiem że zaczyna 56 dokupilam dzis po waszych radach jeszcze co nieco z rozmiaru 56 i zastanawiam sie czy chociaż dziecko zdąży założyć ten rozmiar...hmmm
U mnie urodził się taki średniak (3420g), ale jak 56 wypada większe, to się topi. Musimy kupić jakiś mały kombinezon, bo w nasz 62 wpadł i zginął.
Stary 2013-12-31, 01:50   #1665
Akkma
Zadomowienie

[1=830b3402b90be91bee3a8a4 ac8547146eb396896_6583840 e13f22;44338150]
Uuułłaaaa 30 stron no to do zobaczenia za tydzień :P[/QUOTE]
Nadrobiłam 40 stron w 1 dnień! Tadam Jestem wielka

Cytat:
Napisane przez Le La Pokaż wiadomość
Dziewczyny chcialam sie pochwalic, ze w koncu po kilku tygodniach znow zobaczylam wlasna wagine ogolilam sie i w koncu nie wyglada jakby robil to pijany rzeznik
Zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość
U nas zawahania dot. Imienia.... Borys, Aleksander, Maksymilian i Kacper pfffffff ico teraz...?
Borys! Później Aleksander

Cytat:
Napisane przez marieee Pokaż wiadomość
Akkma tez chyba dawno się nie odzywała.
Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość
Akkma się przejadła w święta i nie może dokulać się do komputera
Hehe dzięki dziewczyny za pamięć Selena miałaś rację - przez święta nie mogłam się dokulać do kompa Ale już nadrobiłam i powracam do świata żywych

Cytat:
Napisane przez ejani Pokaż wiadomość
i jak myślicie, gdzie można kupić takie prześcieradełko (albo same falbanki?)

pamiętam,że któraś z Was pisała, że trzymała tam pościel, między materacem a szufladą, dobrze kojarzę?
Chyba chodzi Ci o mój post Ja falbankę kupiłam u tego sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=7423110 Na tej aukcji masz różne wzorki: http://allegro.pl/baby-raj-falbanka-...812117482.html

Przez te święta strasznie spuchły mi stopy i kostki
Za to teść mnie komplementował!
Stary 2013-12-31, 02:03   #1666
senira666
Zakorzenienie

Nocne rozmowy widze ze trwaja... Ja niestety dolaczam- pisze niestety bo zoladek mi wariuje i co chwile mnie goni do wc

Stary 2013-12-31, 04:34   #1667
isia4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
Nocne rozmowy widze ze trwaja... Ja niestety dolaczam- pisze niestety bo zoladek mi wariuje i co chwile mnie goni do wc

Jak widać ja też nie śpię...mnie boli, ale nic z niego się chce wyjść...a boli bo to jednak dziec mi uciska i spać się nie da...
Buu

Wieczorem usne a później boli..a jak usne to takie głupoty mi się śnią ze szok....mojemu mężowi ostatnio też się bzdury śnią.

Czytałam, ze piszecie o paznokcie..polozna na sr nam mówiła, ze dość często po wypisie mamy wracają z dziećmi, bo maja poranione paluszki dzieci, nieumiejętnie to robią. Mówiła, ze dobrze jest podczas snu to robić, albo wkładać niedrapki i same się pourywaja

Nie wiem jak to będzie u maluszka ale mojemu bratankowi najczęściej ja obcinam paznokcie. Kiedyś był u nas po przedszkolu z plastelina za paznokciami , obcielam mu obcinakiem z Canpolu i teraz sam woła, żeby "popstrykac "

Edytowane przez isia4891
Czas edycji: 2013-12-31 o 04:45
isia4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 04:50   #1668
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez isia4891 Pokaż wiadomość
Jak widać ja też nie śpię...mnie boli, ale nic z niego się chce wyjść...a boli bo to jednak dziec mi uciska i spać się nie da...
Buu

Wieczorem usne a później boli..a jak usne to takie głupoty mi się śnią ze szok....mojemu mężowi ostatnio też się bzdury śnią.

Czytałam, ze piszecie o paznokcie..polozna na sr nam mówiła, ze dość często po wypisie mamy wracają z dziećmi, bo maja poranione paluszki dzieci, nieumiejętnie to robią. Mówiła, ze dobrze jest podczas snu to robić, albo wkładać niedrapki i same się pourywaja

Nie wiem jak to będzie u maluszka ale mojemu bratankowi najczęściej ja obcinam paznokcie. Kiedyś był u nas po przedszkolu z plastelina za paznokciami , obcielam mu obcinakiem z Canpolu i teraz sam woła, żeby "popstrykac "
Litości! Pogratuluj pani położnej bo widzę ze jakaś moda new age u niej. Same sie poukrywaja?? Dobrze ze obgryzać nie kazała bo i takie " hity" slyszal.

---------- Dopisano o 04:50 ---------- Poprzedni post napisano o 04:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Sheperdess Pokaż wiadomość
Za jakichś parę lat.

Body nierozpinane też da radę ubrać bez problemu, tylko sprawnie trzeba przez głowę przełożyć, potem już idzie.
A rady są bezcenne, już sobie wyobrażam przewijanie małego w powietrzu.

U mnie urodził się taki średniak (3420g), ale jak 56 wypada większe, to się topi. Musimy kupić jakiś mały kombinezon, bo w nasz 62 wpadł i zginął.
Ale udało sie go odszukać??

Stary 2013-12-31, 05:44   #1669
demonyianioly
Rozeznanie

Jest tu jakaś mama?! Obudziły mnie dziś mokre spodnie i jakiś upływ... Nie wiem czy się posikałam czy to wody! Czekać czy poleje się dalej? Jak myślicie?!
demonyianioly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 05:54   #1670
poczatkujaca-dagmara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez demonyianioly Pokaż wiadomość
Jest tu jakaś mama?! Obudziły mnie dziś mokre spodnie i jakiś upływ... Nie wiem czy się posikałam czy to wody! Czekać czy poleje się dalej? Jak myślicie?!
Ja niestety nie pomoge jestem totalnie niedoswiadczona,juz raz jechalam na IP myslac ze odszedl mi czop
poczatkujaca-dagmara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 06:00   #1671
demonyianioly
Rozeznanie

Przecież to chyba jeszcze nie?! Może tylko zadzwonić na IP? Nie mam skurczy, mały się rusza. Wiem jak to brzmi, ale mam nadzieję, że się zesikałam. Łóżka nie przemoczyłam, tylko gacie. Czekać czy popłynie dalej? Chyba moje dziecko nie spieszy się tak na sylwestra?
Czop mi nie odszedł, mój "lekarz" prowadzący ciążę jest niekompetentny więc odpada dzwonienie do niego. Śpiąca jestem a panika mnie ogarnia
Stary 2013-12-31, 06:05   #1672
poczatkujaca-dagmara
Wtajemniczenie

Cytat:
Przecież to chyba jeszcze nie?! Może tylko zadzwonić na IP? Nie mam skurczy, mały się rusza. Wiem jak to brzmi, ale mam nadzieję, że się zesikałam. Łóżka nie przemoczyłam, tylko gacie. Czekać czy popłynie dalej? Chyba moje dziecko nie spieszy się tak na sylwestra?
Czop mi nie odszedł, mój "lekarz" prowadzący ciążę jest niekompetentny więc odpada dzwonienie do niego. Śpiąca jestem a panika mnie ogarnia
Tez mam nadzieje ze tylko sie zesikałaś,ja jak kicham lub kaszle to popuszczam

Na powaznie zadzwon na IP
poczatkujaca-dagmara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 06:20   #1673
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Hej.
Demonyianioły dzwon lub jedź. Z tym żartów nie ma. Lepiej spanikowac raz za dużo niż raz za mało.
Stary 2013-12-31, 06:20   #1674
demonyianioly
Rozeznanie

Dzwoniłam i Pani na porodówce kazała czekać i obserwować czy się dalej uleje coś... Co za emocje!
Stary 2013-12-31, 06:47   #1675
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem nie da sie pomylić moczu z wodami plodowymi. Jak sikasz, to sikasz. Wody to cos dziwnego. Ja bym jechała na IP, niech sprawdza.
Stary 2013-12-31, 07:21   #1676
katarzyniak
Rozeznanie

Anioly - a nie masz moze w domu tych papierków lakmusowych zeby sprawdzic ph tej wydzieliny? Wiem,ze jak są wody to barwią sie na niebiesko, a jak mocz to powinno byc cos w rodzaju koloru żółtego... W najblizszej aptece tez powinni miec takie cos, to nie duzy wydatek (no maja tez specjalne wkładki ala podpaski co niby sprawdzaja czy to wody plodowe,ale to juz wiecej kosztuje, papierki to samo daja a tańsze). Ogolnie ja na Twoim miejscu albo pojechalabym na ip albo po te papierki
02 czerwiec - pierwszy test,
08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739.
26 czerwiec - beta 51800 i serduszko

Wymiana kosmetyczna:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700
katarzyniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 07:50   #1677
isia4891
Zadomowienie

Iwanty ja myślę ze lepiej nie ruszać jak ktoś ma to źle zrobić... polozna nie byla młoda
isia4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 07:58   #1678
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Anioły nie lekceważ tego, nie jesteś panikarą, większość z nas przechodzi to po raz pierwszy.

Ja też wczoraj wysiusiałam się, wstaję i nagle bach coś po nogach leci malutko na prawdę, więc sprawę olałam, ale już na planowany shopping nie poszłam bo trochę się bałam.

Dziś do mnie dotarło, że to ostatnie dni we dwójkę... razem w domu, jak już pójdę do szpitala, to wrócę rozpakowana. No chyba, że będzie taka cisza, że uda mi się wyprosić lekarza, żebym przychodziła tylko na ktg (choć jakoś wątpię...) i dziwnie mi z tym. Nagle ogarnęła mnie ochota na zrobienie i kupienie wszystkiego od mycia okien, kupienia firanek powieszenia porządków w szafie... iśc na shopping, zrobić zapasy jedzenia. Jakby wojna nadchodziła co najmniej.

Selena, ten obrazem z poskładanym dzieciątkiem wiel eu mnie wyjaśnia niby biedne nasze dzieciaczki, ale tak natura nas i ich stworzyła, że im tam jednak całkiem dobrze a mojemu to wyyyyybitnie! dziś już krzyżuję nogi jak już rodzić to od jutra

My na sylwestra siedzimy w domu, nie mam weny ani ochoty iść gdziekolwiek, choć była propozycja. Planuję wieczór razem z picollo (jedna lampka mi chyba nie zaszkodzi). Może jakiś seans filmowy hmmm. W zeszłym roku nie chcieliśmy nigdzie iść,ale obiecaliśmy sobie, że za rok (czyli teraz koniecznie impreza na sali!) teraz się śmiejemy, że będziemy na sali - porodowej .
Stary 2013-12-31, 08:11   #1679
demonyianioly
Rozeznanie

To chyba pójdę wziąć prysznic i pojadę tam właśnie mnie obudziło takie ciepłe lejące, łóżka nie zmoczyłam, tylko majtki i dresy. Poszłam do łazienki i normalnie się wysikałam.
Brzuch boli mnie jak na okres dość mocno. Bobo się rusza...
Stary 2013-12-31, 08:17   #1680
katarzyniak
Rozeznanie

Anioly - dobra decyzja. Nie zastanawiaj sie nawet i jedź i obyś szybko wróciła
02 czerwiec - pierwszy test,
08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739.
26 czerwiec - beta 51800 i serduszko

Wymiana kosmetyczna:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700
katarzyniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości