Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 9 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-09, 07:45   #4861
magnusia
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 9

gosia-- bidulko współczuję
Stary 2014-01-09, 07:46   #4862
kefii
Wtajemniczenie

Gratulacje
Sypia nam sie pomału te dzieciaczki.

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Hej.
Miałam mocne,strasznie bolesne skurcze od 2 do 5.
No i przeszło. Więc ani porodu znów,ani wyspania się.
Mam dość
Gosiu mam to samo Codziennie skurcze rosną i ciągle

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 07:47   #4863
gosia261282
Gang Iren

Chociaż wszystko mnie boli to chyba zmuszę się dziś do sługiego spaceru,może po schodach pobiegam. Wypiję więcej herbaty z liści malin.
Może coś się ruszy...
Stary 2014-01-09, 07:48   #4864
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Dzień dobry nocka w miarę przespana, o 4 standardowo siku i rozbudzenie się Zosi, uspakajanie jej z 30 min i dalsze spanie Męża odprawiłam już do pracy i jakoś nie chce mi się dalej spać. Mam plan iść na miasto, powydawać pieniążki, ale coś ZUS się ociąga znowu z kolejną wypłatą i nie wiem czy warto szaleć przed weekendem.. może lepiej jutro
Co dziś na obiad robicie? ja się zastanawiam nad chińskim żarciem tylko mój Luby nie bardzo lubi, więc mu musiałabym coś innego zrobić

A teraz doping z rana na rozruszanie skurczów ćwiczymy wszystkie! i raz i dwa, i raz i dwa
marieee, san_g, PawMaj13, gosia

Stary 2014-01-09, 07:51   #4865
magnusia
Zakorzenienie

u mnie na obiad zupa pieczarkowa i bigos
Stary 2014-01-09, 07:52   #4866
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez Le La Pokaż wiadomość
Strasznie plakal, bo kupki nie mogl zrobic biedulek, tak mi go szkoda bylo, jak nie wiem. W koncu po kolejnym masazu brzuszka sie udalo o 4 nad ranem

Biedaczek!
A czy np w wyjątkowych sytuacjach nie można by mu pomóc troszkę? Wiem,że kiedyś stosowano wkładanie końcówki termometru do odbytu,to drażniło i pojawiała się kupka. Albo może kawałeczek czopka glicerynowego?
Takie tylko sugestie,bo tematu nie zgłębiałam,moje dzieci nigdy problemu z kupą nie miały.
Albo może jak ty byś jadła coś co rozluźnia stolce np śliwki,jabłka?
Stary 2014-01-09, 08:02   #4867
perfuzja
Zakorzenienie

U nas noc super Raptem 3 pobudki, do tego Emil ogarnął ssanie na leżąco z prawej piersi (lewa dalej jest fuj), więc wstawalam tylko raz

Jadę dzisiaj odebrać swój dowód osobisty, chyba zaliczymy pierwsza wycieczkę tramwajem, bo to chyba łatwiejsze do ogarniecia niż samochód.
A Emila będę rejestrować sama, bez sensu, żeby mąż brał urlop.
Stary 2014-01-09, 08:07   #4868
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość

U nas noc super Raptem 3 pobudki, do tego Emil ogarnął ssanie na leżąco z prawej piersi (lewa dalej jest fuj), więc wstawalam tylko raz

Jadę dzisiaj odebrać swój dowód osobisty, chyba zaliczymy pierwsza wycieczkę tramwajem, bo to chyba łatwiejsze do ogarniecia niż samochód.
Fajnie,że dobra nocka za wami.

Serio tramwajem łatwiej niż autem? A jedziesz z małym w wózku czy nosisz go w chuście?
Stary 2014-01-09, 08:10   #4869
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie,że dobra nocka za wami.

Serio tramwajem łatwiej niż autem? A jedziesz z małym w wózku czy nosisz go w chuście?
Na razie przeraża mnie jeszcze składanie wózka

W wózku, robiliśmy podejścia do chusty, ale na razie kończy sie rykiem po maksymalnie 5 minutach
Na trasie dom-urząd jeżdżą prawie same niskopoziomowe, więc powinno być spoko
Stary 2014-01-09, 08:12   #4870
magnusia
Zakorzenienie

http://acidcow.com/pics/54807-dont-b...1-40-pics.html
Stary 2014-01-09, 08:14   #4871
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inw Pokaż wiadomość
A z ciekawości - działa takie ustawianie? Bo może też bym zamiast się patyczkować zaczęła pokazywać różki
Chociaż obawiam się czy bym umiała
jak się ma nie wyparzoną gębę jak ja -- to działa. u nas w bloku ściany są cienkie więc idąc po klatce i mówiąc głośniej słyszysz to w mieszkaniu i to jest moja najczęstsza metoda na niesfornych sąsiadów... głośno i wyraźnie komentuje ich zachowanie i potem mam spokój na parę miesięcy

Cytat:
Napisane przez Olcia_1983 Pokaż wiadomość
Dzisiaj o 13 przyszla na swiat moja Coreczka Zuzanna.
55 cm
3250 g
10/10 APG

Poród nie był najgorszy. Za to później zakrwawilam pół oddziału, ale już jest lepiej.
Później postaram sie coś więcej napisać.
jeszcze raz gratulacje !!
A poród SN czy CC ??

Cytat:
Napisane przez Soleil_Rouge Pokaż wiadomość
to przy okazji, jak nie zapomnisz to mozesz mi wpisac, ze bedzie dziewczynka. Ale jak nie, to sie nic nie stanie - poczekam juz jak urodze i na imie sie w koncu zdecydujemy
udało się i nie zapomniałam

Cytat:
Napisane przez isia4891 Pokaż wiadomość
Ja mam dwie, ledwo zasuniete a jeszcze szlafrok puchaty chyba w torbę z biedronki wloze jak Paciaciakowa
Nie bierz puchatego szlafroka - na porodówkach jest tak gorąco że i tak go nie założysz wszyscy w około mi to mówią ...

Cytat:
Napisane przez celin10 Pokaż wiadomość
hej kobietki byłam wczoraj u gina i to coś co ze mnie wypadło w piątek tydzień temu to jednak czop....ech synciu spieszy się na świat a TP mam na 21.02 no ale cóż.szyjka jak narazie jest OK ale mam sie oszczędzać co by pęcherz płodowy nie pękł za wcześnie,jestem w 33/34 tc ale dzidziuś duży nie jest i dobrze by było jakby sobie w moim inkubatorku posiedział.córę urodziłam w 37tc z wagą 2100,uznali ją za donoszoną bo dostała 10 pkt.Lekarz mi powiedział że dużych dzieci to ja nie rodzę a najważniejsze że rozwija sie prawidłowo wiec po wizycie trochę wiecej stresu bo dociera do mnie że to bliżej niż dalej i trzeba sie przygotowywać i rzeczy od znajomych pozbieraćale to chyba od jutra zacznę bo dziś jestem tak zamulona że jakbym mogła to wypiła bym litry
no to zaciskaj nogi, oszczędzaj się jak najwięcej i inkubuj dzidziola.

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
Dzień dobry nocka w miarę przespana, o 4 standardowo siku i rozbudzenie się Zosi, uspakajanie jej z 30 min i dalsze spanie Męża odprawiłam już do pracy i jakoś nie chce mi się dalej spać. Mam plan iść na miasto, powydawać pieniążki, ale coś ZUS się ociąga znowu z kolejną wypłatą i nie wiem czy warto szaleć przed weekendem.. może lepiej jutro
mi Zus jeszcze kasy za część listopada nie wypłacił a za grudzień to nawet nie wiem kiedy się spodziewać... masakra jakaś z tymi wypłatami.

Cytat:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 08:15   #4872
Amberella
Wtajemniczenie

GG do Amberella

Cytat:
Napisane przez sadlaczyca Pokaż wiadomość
Ja przez ostatnie trzy tygodnie żarłam jakby świat miał się skończyć po porodzie
Ja mam straszny ucisk na żołądek, więc za dużo na raz nie mogę w siebie wcisnąć, ale ssanie mam takie jak w I trymestrze. Jak przy KP jest jeszcze większe to chyba powinnam zacząć odkładać kasę na prowiant na ten czas

Cytat:
Co dziś na obiad robicie?
Pomidorówkę .

Co do toreb szpitalnych, miałam plan spakować się do jednej walizeczki na kółkach. Jednak pampersy i moje pieluchy poporodowe pokrzyżowały mi plany, bo zajęły bardzo dużo miejsca. Mam więc i walizeczkę na swoje rzeczy i miękką torbę sportową na rzeczy Kacpra. Torby będą się walać przy szpitalnym łóżku i o ile walizka robi za szafkę, o tyle ta miękka torba boję się, że będzie rozbebeszona

A i na wczorajszej wizycie gin powiedział mi, że mogę odstawić luteinę i magnez i zacząć chodzić. Na co ja do niego, że teraz to dopiero będę grzecznie leżeć, co by mnie akcja porodowa nie złapała przed planowaną cc, którą ona ma mi zrobić. Się facet zaśmiał .

Edytowane przez Amberella
Czas edycji: 2014-01-09 o 08:19
Amberella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 08:22   #4873
senira666
Zakorzenienie

taka ciekawostka regionalna:
"Obecnie królują w Częstochowie Lena i Jakub - po 102 imiona. Na trzecim miejscu lokuje się Julia - 91, która przewodziła w rankingach od 13 lat. Dalej mamy Zuzannę - 89, Maję - 82, Natalię - 81, Oliwię - 64, Hannę - 57, Alicję - 56, Zofię - 56 i Wiktorię - 46. Popularnymi imionami dla chłopców były: Kacper - 89, Filip - 82, Mateusz - 63, Szymon - 61, Jan - 57, Antoni - 55, Franciszek - 48, Oliwier - 48 oraz Marcel - 46.

Dla porównania w Warszawie najchętniej nadawanymi imionami były Zofia i Jan"
Stary 2014-01-09, 08:27   #4874
Soleil_Rouge
Rozeznanie

Dzien dobry!!
druga noc bez korkow w uszach i sie wyspalam - moj maz chyba sie przestraszyl tego zgniatania jajek w kazdym razie 3 wycieszki do wc to tez calkiem znosnie.
na dzis zadnych planow nie mam, wiec bede sie krecic po domu, zalicze schody, tance, podskoki na kanapie i spacer - wszystko comi przyjdzie do glowy, zeby moja macice pobudzic do pracy.

Cytat:
Napisane przez J0zefina Pokaż wiadomość
mąż miał już za chwilę być z nami na kilka dni urlopu okolicznościowego wiec ja cała w skowronkach ale jak zwykle na MON-sron nie ma co liczyć z dotrzymywaniem terminów i lot mu przełożyli, nic wiec nie wiem, dopadł mnie jakis kryzys końca ciąży...
no, ale jednak przyjedzie, prawda?? nie anulowali mu calkkowicie urlopu? moze to nawet lepiej jak przyjedzie troche pozniej, bo zalapie sie na porod?

Cytat:
W ogóle to dzisiaj rodzić nie idę,bo wyszedł mi pryszcz na samym czubku brzucha
zebys sie nie zdziwila

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Lekarze sa zdania, że to się może nie udać. Po pierwsze dlatego, że leczenie najprawdopodobniej będzie długie. Po drugie może się okazać nieskuteczne. Pokarm po leczeniu antybiotykami może sie okazać wcale nie taki dobry dla dzieci. No i na koniec nie jestem pewna czy po bromergonie i tym bandażowaniu laktacja by się rozkręciła. Także za dużo niewiadomych.
Widocznie tak miało być. Najwazniejsze, żeby dzieci zdrowe były.
dokladnie!!
wiesz, mnie mama karmila ok 2 tygodnie, mojego brata tez cos kolo tego, bo po prostu skonczyl jej sie pokarm i nic nie mogla na to zrobic. wykarmila nas na jakis sztucznych mleczkach i nic nam nie jest

Cytat:
Cholera ma ktoś jakiś sposób żeby macica zaczęła pracować....Myślałam, ze jak ja popracuje to coś się ruszy...wczoraj rozebralam choinkę, ozdoby pochowalam , pościel zmieniłam, 3 prania nastawiłam, kuchnia i łazienka na błysk umyte , poodkurzane ...i nic
robie to samo co Ty i nic, wiec Ci nie pomoge... choc gdzies czytalam, ze nalezy sobie masowac sutki, bo to stymuluje wydzielanie oxy
kto wie, moze sie skusze

Cytat:
Napisane przez Amberella Pokaż wiadomość
Też mam jakieś zwiększone ssanie na tej końcówce
kurcze, a ja w ogole nie mam apetytu!! zazwyczaj jadlam rano, potem o 12-16 i 20 a teraz jem max 3 razy dziennie i o wiele mniejsze porcje, bo mi po prostu nie wchodzi. wlasciwie to zmuszam sie do jedzenia, bo wiem ze musze...

Cytat:
Hej.
Miałam mocne,strasznie bolesne skurcze od 2 do 5.
No i przeszło. Więc ani porodu znów,ani wyspania się.
Mam dość
o kurcze, wspolczuje takich nocy!
mi dzis brzuch jakos smiesznie twardnial cala noc i cos ciagnelo w podbrzuszu, ale spalam dalej i teraz juz nic nie czuje

Cytat:
Napisane przez Olcia_1983 Pokaż wiadomość
Dziekuje Wszystkim. Zuzienka jest mega spokojną, tylko ma jeszcze pełno wód w brzuszku i ssac nie bardzo chce
a jak Ty sie czujesz?????????
napisz cos

Cytat:
Co dziś na obiad robicie? ja się zastanawiam nad chińskim żarciem tylko mój Luby nie bardzo lubi, więc mu musiałabym coś innego zrobić
ja nie robie nic juz wczoraj zapowiedzialam Tz, ze dzis nic szczegolnego nie bedzie. zreszta u nas tak zawsze - robie cos od czasu do czasu na 2 dni, a potem 3-4 dni nic. Tzn w lodowce jest np kurczak, wiec Tz po pracy go przygotowuje, do tego gotuje jakis makaron czy cos i tyle.
wczesniej bylo tak, ze ten kto pierwszy konczyl prace przygotowywal kolacje (bo tu jemy duze dania o 12 i o 20, wiec lunch w pracy, a kolacja razem w domu). no i mysle, ze Tz mial nadzieje, ze jak bede juz w domu, to bedzie miala stale kolacyjki gotowe, ale szybko zrozumial, ze nic sie nie zmienilo ale nie wyglada, zeby jakos strasznie mu to przeszkadzalo
Stary 2014-01-09, 08:29   #4875
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

A u nas wstawał dziś TŻ Spali w salonie, ja sama w sypialni, bo coś mnie przeziębienie dopadło.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 08:29   #4876
celin10
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
taka ciekawostka regionalna:
"Obecnie królują w Częstochowie Lena i Jakub - po 102 imiona. Na trzecim miejscu lokuje się Julia - 91, która przewodziła w rankingach od 13 lat. Dalej mamy Zuzannę - 89, Maję - 82, Natalię - 81, Oliwię - 64, Hannę - 57, Alicję - 56, Zofię - 56 i Wiktorię - 46. Popularnymi imionami dla chłopców były: Kacper - 89, Filip - 82, Mateusz - 63, Szymon - 61, Jan - 57, Antoni - 55, Franciszek - 48, Oliwier - 48 oraz Marcel - 46.

Dla porównania w Warszawie najchętniej nadawanymi imionami były Zofia i Jan"
ciekawe jak to się ma na dolnym śląsku......na szęście na placu zabaw żadko spotykam Mileny i mam nadzieję że z Arturkiem będzie tak samo
celin10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 08:29   #4877
Soleil_Rouge
Rozeznanie

Cytat:
udało się i nie zapomniałam
dziekuje
ale i tak mam nadzieje, ze juz niedlugo poprosze Ci o kolejne uaktualnienie
Stary 2014-01-09, 08:30   #4878
lidkaa82
Zadomowienie

Cześć Mamusie
Zanim was nadrobie to zdfam relacje z wczorajszej wizyty.
Otóż .... Od dwóch tyg i męczących skurczy nie drgnęło nic. Rozwarcie nadal na 2 cm, szyjka na 1,5 cm. Będę tak chodzić i chodzić
Żeby tego było mało GBS wyszedł dodatni, wiec czeka mnie penicylina przy porodzie. Skąd się bierze to cholerstwo?? Z Alkiem 3 lata temu wynik miałam ujemny.

A do tego jak mnie ginek przebadał to mnie mąż musiał holować do domu. Nie wiem czego on tak intensywnie i głęboko szukał. Kluczyki do auta mu tam wpadły czy co?? Generalnie już na fotelu podczas badania wiłam się jak piskorz a potem to juz było tylko gorzej.

Z dobrych wieści Miłosz czuje sie dobrze, wody płodowe w normie, przepływy i tętno bardzo dobre. Chociaż jedno z nas czuje sie świetnie
lidkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 08:30   #4879
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
mi Zus jeszcze kasy za część listopada nie wypłacił a za grudzień to nawet nie wiem kiedy się spodziewać... masakra jakaś z tymi wypłatami.

No ale jak to?
A gdybyś nie miała innego dochodu tylko to?
Gdybyś była samotna? To co wtedy iść kraść,czy umierać z głodu?
Ja nie ogarniam tego w ogóle.
Skargi gdzieś złożyć nie można?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 08:30   #4880
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny jak wasze mgr? Piszecie ?

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Ja mam dwie, ledwo zasuniete a jeszcze szlafrok puchaty chyba w torbę z biedronki wloze jak Paciaciakowa
Nie bierz tak grubego szlafroka. W szpitalu jest niesamowicie gorąco, na porodówce i położniczym już w szczególności. Ja miałam cieniutki satynowy, a nie wiem czy choć raz go ubrałam.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 08:32   #4881
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A u nas wstawał dziś TŻ Spali w salonie, ja sama w sypialni, bo coś mnie przeziębienie dopadło.

oj to kuruj się żeby przeziębienie się nie rozwinęło w jakieś choróbsko
braka dla TŻ-ta za trwanie na posterunku
Stary 2014-01-09, 08:33   #4882
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez sweet_vintage Pokaż wiadomość
No u mnie tata TZ w szoku, ze JUZ wszystko mamy (do porodu 2 tygodnie) i to samo babcia TZ....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No bo kiedyś było inaczej, kobieta urodziła i dopiero wtedy mąż albo matka jechali kupować
Teraz też jeszcze się to spotyka, bardzo często wózek zamawiają i odbierają po porodzie, albo dopiero po wyjściu przychodzą i kupują....a jeszcze są tacy którzy czekają za becikowym
Cytat:
Chociaż wszystko mnie boli to chyba zmuszę się dziś do sługiego spaceru,może po schodach pobiegam. Wypiję więcej herbaty z liści malin.
Może coś się ruszy...
Gosia męża do sypialni zaciągnij, moja lekarka mówiła ze to najlepszy sposób
Cytat:
Nie wiem co na obiad zrobić, nie mam ochoty na żadne mięso, może naleśniki..sama nie wiem
Stary 2014-01-09, 08:34   #4883
Soleil_Rouge
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nie bierz tak grubego szlafroka. W szpitalu jest niesamowicie gorąco, na porodówce i położniczym już w szczególności. Ja miałam cieniutki satynowy, a nie wiem czy choć raz go ubrałam.
to ja w takim razie chyba nie wezme zadnego szlafroka, tylko jakas cienka rozpinana bluze. bo w sumie jak ostatnio bylam w szpitalu na ktg, to tez strasznie goraco bylo, a okna byly pootwierane i ubrana bylam dosc cienko.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 08:34   #4884
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lidkaa82 Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie
Zanim was nadrobie to zdfam relacje z wczorajszej wizyty.
Otóż .... Od dwóch tyg i męczących skurczy nie drgnęło nic. Rozwarcie nadal na 2 cm, szyjka na 1,5 cm. Będę tak chodzić i chodzić
Żeby tego było mało GBS wyszedł dodatni, wiec czeka mnie penicylina przy porodzie. Skąd się bierze to cholerstwo?? Z Alkiem 3 lata temu wynik miałam ujemny.

A do tego jak mnie ginek przebadał to mnie mąż musiał holować do domu. Nie wiem czego on tak intensywnie i głęboko szukał. Kluczyki do auta mu tam wpadły czy co?? Generalnie już na fotelu podczas badania wiłam się jak piskorz a potem to juz było tylko gorzej.

Z dobrych wieści Miłosz czuje sie dobrze, wody płodowe w normie, przepływy i tętno bardzo dobre. Chociaż jedno z nas czuje sie świetnie

oj coś leniwa ta Twoja macica i szyja też... może małża pogwałć trochę
współczuję bolesnego badania, czasami lekarze są tak nie delikatni
Dobrze że z małym wszystko OK- teraz to już bliżej niż dalej choć mi osobiście wydaje się jakbym już urodziła soę w tej ciąży- nie pamiętam już jak to jest bez brzucha
Stary 2014-01-09, 08:35   #4885
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez lidkaa82 Pokaż wiadomość

Wybacz,ale na pogrubione musiałam.
Może jedna coś się ruszy niebawem. Poza tym ja jestem przed tobą
Dobrze,że z Miłoszem OK.
Stary 2014-01-09, 08:36   #4886
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość

Nie wiem co na obiad zrobić, nie mam ochoty na żadne mięso, może naleśniki..sama nie wiem

ja ostatnio odkryłam zarąbiste danie- makaron (np świderki, falbanki) z serkiem waniliowym homogenizowanym.
Kurde jakie to jest dobre
Stary 2014-01-09, 08:37   #4887
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość

Gosia męża do sypialni zaciągnij, moja lekarka mówiła ze to najlepszy sposób
Teraz to już u mnie post od jakiegoś czasu.
Ale z Erykiem w ciąży robiłam wszystko co niby powinno przyspieszyć i do porodu przytulanki były codziennie i to nic nie dało.
Jak się dzieć zaprze to chyba nie ma siły...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-09, 08:39   #4888
Soleil_Rouge
Rozeznanie

lidkaa82 - a moze Twoj gin zrobil Ci masaz szyjki? choc w sumie to chyba by Cie zapytal najpierw czy sie zgadzasz
Stary 2014-01-09, 08:43   #4889
tajeczka
Zadomowienie

hej witamy się w 37tyg
po pierwsze OLCIA I UPADŁYANIOŁ GRATULUJĘ DZIECIACZKÓW
Olcia Zuzka super słodziak śliczna jest
ja dzisiaj mam znowu jakiś dzień lenia, normalnie nic a nic mi się nie chce, a muszę jechać na uczelnie dowiedzieć się różnych rzeczy, oby szybko poszło.
rano zaliczyłam laboratorium i znowu była świetna Pani, która nie potrafi się wkłuć, więc mam kolejnego siniaka, w zeszłym miesiącu wyglądałam jak ćpun bo dobrej imprezie
Moje dziecię jakieś spokojne dzisiaj, chyba jest tak samo leniwa jak matka

no i oczywiście doping dla rodzących dzisiaj :sbanan :

Edytowane przez tajeczka
Czas edycji: 2014-01-09 o 08:44
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 08:43   #4890
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Dziś miałam jeszcze gorszą noc niż wczoraj....po prostu ryczeć mi się w nocy już chciało
Obudziłam się o 1:20 zaliczyłam siusiu, napiłam się soku bananowego, mała się zaczęła rzucać po ściankach łożyska, do tego mój katar który się jeszcze nasilił, pełno zasmarkanych chusteczek w łóżku, nos obdarty i tak się bujałam z prawego boku na lewy szepcząc ołaaa ołaaaaa do 4 chyba, po czym zasnęłam i spałam do 8.....co za koszmar
Teraz chodzę jak zombi ciągnąc lewą nogę za sobą tak mnie spojenie napierdziela.....nie mam ochoty na nic dziś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości