Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-20, 13:21   #991
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość

nie no ok.
dobrze robisz, za tydzien czesc koloru juz wymyjesz to zloto powinnno sie zakryc.
na przyszlosc unikaj bezy.

a co to za koszmarek?
sam poczatek juz mi sie nei podoba, ta parafina...
silikon, zapach wysoko... tu nie ma nic dobrego, daj sobie spokoj i wywal to- cokolwiek to jest szkoda wlosow na takie cos...- ale to moja opinia, mozesz sie nie zgodzic.
nie wiem czy jak to tylko woda popluczesz to wlasnie konce po wyschnieciu ne ebeda sztywne, jakby pozlepiane, bo to oblepiacz jakis.

mialas juz "pokaz" jak ci wyszedl odcien bezowy i chcesz na to polozyc beżowy z joanny

farba tego nie ruszy jak juz to kapiel rozjasniaczem i na to farba zloty blond, wyjdzie jak opisujesz ze chcesz by wyszlo, jasny miodowy blond.

dokladnie...
jakby ten rudy byl splukany do prawie matowego rudo-zlotego to by sama farba wystarczyla...

moim zdaniem kasa to najlepszy prezent w tej sytuacji- raz ze macie srednie kontakty, dwa ze wydadza na co potrzebuja.
mozesz dokupic jakis tani bajerek zeby tylko bylo cos rzeczowego...zeby maly mial pamiatke.
nie powinni patrzec ile sami dali a ile ty wiem ze ludzie tak robia i jeszcze obgaduja za plecami ale uwazam to za bardzo niskie klasowo
liczy sie gest, powinni byc wdzieczni ze sie zgodzilas, prezent to sprawa moim zdaniem w takiej sytuacji symboliczna.
co innego gdy kos z premedytacja daje malo, bo skapi czy bo nie chce dac, a co innego gdy daje tyle ile ma z glebi serca
To czyli moglam przez ta odzywke wianki mieć? Odzywka to z toni&guy jakas ochronna. Po raz kolejny sie utwierdzam ze maja syf a nie kosmetyki. Tylko suchy szampon jest ok.

Dzisiaj rano umylam i spsikalam na wilgotne wlosy tylko glisskurem, przed wyjściem samym maleńka kropelka jedwabiu doslownie na same końce z 2 cm. No i zobaczymy, narazie jest ok.
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 13:26   #992
Agatau88
Zakorzenienie

BUNNY to taki delikatny roz, zrobi swatcha jak dam rade, taki roz fiolet zloto nawet...smieszny kolor
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 13:40   #993
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
bunny- nie wiem czy aż tak chcę, ale już kiedys byłam przekonana do brązu (pamiętasz?), potem w dniu w którym miałam nałozyc farbe stchórzyłam.. podoba mi sie ten kolor, byłby spokój, mało bym przy nim miała roboty, ale boje sie,ze przy ciemnych teraz, gdy jestem blada, zmęczona, czesto nie mam czasu zrobic sie na człowieka bede wygladac niekorzystnie.. a znowu jak widze te odrosty to mam ochote ogolic te kudły na łyso i juz

Dzieki za rady odnosnie chrztu.
Ex- u mnie w rodzinie jakos nie ma zwyczaju dawaniu zabawek.. Moja D. tez od wszytskich dostaje kase- a my jej albo kupujemy za to jakas zabawke- gdy jest potrzeba, np na jakis rowerek czy cos, albo wpłacamy na jej konto.
Poza tym młody bedzie miał duzo zabawek po mojej D własnie

a takie pamiatki to są i mnie w sklepiku też, tzn te do których podałas linki. i własnie myslalam o czyms takim plus kasa.

Pogoda niestety taka sama Bo ja to bym chciała zimę
ex- Ty byłas zawsze allegrowiczką pełną gebą widziałas ostatnio jakies fajne aukcje z kurtkami?
No to chyba kasa + pamiątka najlepsza opcja Chociaż u mnie w rodzinie daje się też zabawki

A jaka ma być kurteczka (na zimę, jesień, jaki model np. ramoneska, parka etc.?) I jaki kolor?

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 13:48   #994
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
O matko, biedna, lolka musiala sie tez niezle przestraszyc. Ale dobrze ze nic wiecej ci sie nie stalo.

Ja kilka lat temu to poslizgnelam sie na schodach i upadlam tak ze prawie uderzylam glowa o róg schodów. Siniaka na dupie mialam ogromnego i zrobił sie czarny aż.
jak tylko sie podnioslam to pierwsze to lookalam czy lolka w ogole to przezyla jak sie na nia pańcia zwaliła bo jękneła jakby ją zarzynali ale nic jej, teraz się nażarla i śpi

Cytat:
bunny- nie wiem czy aż tak chcę, ale już kiedys byłam przekonana do brązu (pamiętasz?), potem w dniu w którym miałam nałozyc farbe stchórzyłam.. podoba mi sie ten kolor, byłby spokój, mało bym przy nim miała roboty, ale boje sie,ze przy ciemnych teraz, gdy jestem blada, zmęczona, czesto nie mam czasu zrobic sie na człowieka bede wygladac niekorzystnie.. a znowu jak widze te odrosty to mam ochote ogolic te kudły na łyso i juz

Dzieki za rady odnosnie chrztu.
Ex- u mnie w rodzinie jakos nie ma zwyczaju dawaniu zabawek.. Moja D. tez od wszytskich dostaje kase- a my jej albo kupujemy za to jakas zabawke- gdy jest potrzeba, np na jakis rowerek czy cos, albo wpłacamy na jej konto.
Poza tym młody bedzie miał duzo zabawek po mojej D własnie

a takie pamiatki to są i mnie w sklepiku też, tzn te do których podałas linki. i własnie myslalam o czyms takim plus kasa.

Pogoda niestety taka sama Bo ja to bym chciała zimę
ex- Ty byłas zawsze allegrowiczką pełną gebą widziałas ostatnio jakies fajne aukcje z kurtkami?
tylko ze ta palona kawa to ci wjdzie prawie czarna...na poczatku.
Cytat:
To czyli moglam przez ta odzywke wianki mieć? Odzywka to z toni&guy jakas ochronna. Po raz kolejny sie utwierdzam ze maja syf a nie kosmetyki. Tylko suchy szampon jest ok.

Dzisiaj rano umylam i spsikalam na wilgotne wlosy tylko glisskurem, przed wyjściem samym maleńka kropelka jedwabiu doslownie na same końce z 2 cm. No i zobaczymy, narazie jest ok.
wg mnie to spraye to nie jest najlepsza opcja na podsuszone wlosy jak wlosom nic nei dolega to ok, ale spray nie oszukujmy sie, odparowuje i zostaje na wlosie w wiekszosci smieciowa warstwa silikonu i reszty.
bo przeciez spray do wnetrza wlosa to ci nie wprowadzi dobrych substancji, on tylko powierzchniowo dziala.
Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
BUNNY to taki delikatny roz, zrobi swatcha jak dam rade, taki roz fiolet zloto nawet...smieszny kolor
cieply roz, tak widzialam, dla ciebie ok
najlepiej to pokaz sie wymalowana
Stary 2014-01-20, 13:54   #995
Renatka89
Zakorzenienie

to nie chce palonej kawy. bedzie jak miało byc, poziom 8.0, docelowo 8.3.

ex- jakas na teraz, tzn zimowa, ale nie musi byc na wielkie zimno i mrozy- bo taką mam, taka na taką zime jak teraz jest u nas. bo mi w mojej zimowej za gorąco
Reszta obojetna, musi mi wpasc w oko
Stary 2014-01-20, 14:00   #996
olala22
Rozeznanie

Witajcie dziewczyny

Tak jak pisałam jakieś dwa tygodnie temu wklejam zdjęcia po Wellaton 10.0
Przepraszam za jakość zdjęć ale były robione telefonem bo gdzieś mi aparat zaginął I na zdjęciach włosy są troszkę jaśniejsze niż w rzeczywistości.
Ogólnie jestem zadowolona z tej farby. W odróżnieniu do Londy nic mnie nie piekło i nie musiałam z łazienki wychodzić z powodu zapachu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0253.jpg (57,3 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0258.jpg (52,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0259.jpg (53,8 KB, 17 załadowań)

Ostatnie farbowanie 18.09.2014 - wracam do naturalnych włosów - wróciłam
olala22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 14:02   #997
Eveline1000
Rozeznanie

Cytat:
jak tylko sie podnioslam to pierwsze to lookalam czy lolka w ogole to przezyla jak sie na nia pańcia zwaliła bo jękneła jakby ją zarzynali ale nic jej, teraz się nażarla i śpi

A tak serio to dobrze Bunny że nic Ci się poważnego nie stało i tylko na siniaku się skończyłoLola jakoś to przezyła tylko się zestresowała

Olala22 ładny kolorek

Edytowane przez Eveline1000
Czas edycji: 2014-01-20 o 14:04
Eveline1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 14:07   #998
olala22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eveline1000 Pokaż wiadomość
A tak serio to dobrze Bunny że nic Ci się poważnego nie stało i tylko na siniaku się skończyłoLola jakoś to przezyła tylko się zestresowała

Olala22 ładny kolorek

Dziękuję kochana
Długo walczyłam o taki kolor Zobaczymy co się stanie z kolorem po paru myciach

Ostatnie farbowanie 18.09.2014 - wracam do naturalnych włosów - wróciłam
olala22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 14:17   #999
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olala22 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny

Przepraszam za jakość zdjęć ale były robione telefonem bo gdzieś mi aparat zaginął I na zdjęciach włosy są troszkę jaśniejsze niż w rzeczywistości.
Ogólnie jestem zadowolona z tej farby. W odróżnieniu do Londy nic mnie nie piekło i nie musiałam z łazienki wychodzić z powodu zapachu
ładnie ci wyszlo jasniutko i czysto

Cytat:

Olala22 ładny kolorek
niech sie nauczy, że pańci sie nie szarpie na smyczy w drugiej rece mialam jeszcze smieci i siatke na zakupy to jak mialam rownowage zlapac?! poleciałam jak worek kartofli
mam nauczke- przy takiej pogodzie juz ona ze mna na zakupy nie pojdzie
Stary 2014-01-20, 14:33   #1000
Eveline1000
Rozeznanie

Cytat:
ładnie ci wyszlo jasniutko i czysto

niech sie nauczy, że pańci sie nie szarpie na smyczy w drugiej rece mialam jeszcze smieci i siatke na zakupy to jak mialam rownowage zlapac?! poleciałam jak worek kartofli
mam nauczke- przy takiej pogodzie juz ona ze mna na zakupy nie pojdzie
No lepiej zostaw ją w domu i nie ryzykujJa w tamtym roku jak wychodziłam z domu to było na schodach ślisko i *upą zjechałam po schodach .Akurat przejeżdżał samochód i jak ktoś to widział to miał ze mnie niezły ubawBo wyglądało to na pewno śmiesznie.Ale tylko tyłek sobie potłukłamDobrze że Tobie nic się nie stało jak biodrem walnęłaś o krawężnik...Ja to bym pewnie się połamała bo mam dość słabe kości .
Stary 2014-01-20, 15:11   #1001
shizaxa
Wtajemniczenie

Bunny najważniejsze ze ani Tobie ani Lolce nic poważnego się nie stało.
Wlosy pokaże jak je umyje. Moze jutro będzie wzgledne światło.
U mni jesień. Pada deszcz i plus 5
Renatka jak Cię siostra poprosiła byś była chrzestna to chyba wie jaki masz status materialny i że możesz dać mniej niż ona Twojej córce. I najlepsza kasa +drobna pamiątka wg mnie też.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 15:16   #1002
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
to nie chce palonej kawy. bedzie jak miało byc, poziom 8.0, docelowo 8.3.

ex- jakas na teraz, tzn zimowa, ale nie musi byc na wielkie zimno i mrozy- bo taką mam, taka na taką zime jak teraz jest u nas. bo mi w mojej zimowej za gorąco
Reszta obojetna, musi mi wpasc w oko
Polukam u dwóch sprzedawców czy mają coś ciekawego, jak coś to podeślę

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Renatka moze cos takiego:
http://allegro.pl/bh-forever-ekskluz...836157028.html
http://allegro.pl/gl-kurtka-zimowa-r...852812927.html
http://allegro.pl/40-ciepla-pilotka-...893980550.html
Ciezko mi cos wybrac bo nie wiem jakie ty kroje lubisz Patrzylas moze w sieciowkach na sklepy online?

Jasny popielaty brąz

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2014-01-20 o 15:18
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 15:19   #1003
piiz
Raczkowanie

Hej dziewczyny,czy stosowała któraś z was farb Color&Soin???
Ciekawa jestem jaki mają oksydant i czy dobrze rozjaśniają odrost ciemny blond/jasny szatyn.Interesuje mnie odcień 9N-blond miodowy.
Czy będzie to odcień zbliżony do mojego obecnego?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140118412.jpg (112,8 KB, 47 załadowań)

piiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 15:39   #1004
viooolett
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olala22 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny

Oj.chcialabym kiedykolwiek uzyskac taki kolor.....Dziekuje Blond bunny i Czekoladowoo za odpowiedz.Podoba mi sie bardzo tutaj,watek tetni zyciem.Pozdrawiam wszystkich!
viooolett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 15:42   #1005
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piiz Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem jaki mają oksydant i czy dobrze rozjaśniają odrost ciemny blond/jasny szatyn.Interesuje mnie odcień 9N-blond miodowy.
Moze 8a by ci wyszlo podobnie choc nie wiem...
9n wychodzi rude lub miodowe w najlepszej opcji.
Nie polecam, widzialam ostatnio odczyn alergiczny po tej farbie, masakra...
Stary 2014-01-20, 16:36   #1006
Agatau88
Zakorzenienie

BUNNY ja sobie wyobrażam jak się na lolke zwalilas...
dobrze ze nic się nie stało.

W makijażu lepiej się nie pokazywać:P bo jak ja się umaluje to nie wiem jak będzie musi mnie chyba ktoś umalować
Stary 2014-01-20, 16:49   #1007
Carolajn
Rozeznanie

Bunny dobrze że nic poważnego Wam się nie stało jeszcze na ulicy wyrżnęłaś

mnie pamiętam kiedyś Beauty z takich wielkich schodów w parku w zimę zrzuciła bo szarpnęła do jakiegoś psa zjechałam na dupsku z całych aż ludzie się na chodnikach zatrzymali

Zapuszczam włosy

blond <3

Alfaparf
Carolajn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 17:03   #1008
Agatau88
Zakorzenienie

pamiętam ze ktoras z Was pisala ze używa kremu cetaphil? Możecie przypomnieć który to krem i która z Was pisala? tez mam krem tej firmy używam i uwielbiam, ale ja mam cere sucha i naczynkowa.
Stary 2014-01-20, 17:40   #1009
Carolajn
Rozeznanie

Cytat:
pamiętam ze ktoras z Was pisala ze używa kremu cetaphil? Możecie przypomnieć który to krem i która z Was pisala? tez mam krem tej firmy używam i uwielbiam, ale ja mam cere sucha i naczynkowa.

ja używam od 3 miesięcy http://1.bp.blogspot.com/-8c2nKu7C26...0/DSC00498.JPG
nie miałam lepszego nawilżacza który nie zapycha nie podrażnia i nawilża tak dobrze ja mam tłustą/mieszaną jeśli ten jest dla Ciebie za lekki przy suchej to spróbuj dwóch pozostałych Cetaphil PS albo Cetaphil Da Ultra są ponoć tłuściejsze ja jak skończę ten dermoprotektor (nie wiem kiedy to nastąpi bo używam codziennie a zużycie jest bardzo małe) to kupię chyba Physiogel https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...y-i-ciala.html wraz z żelem do mycia buzi https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...wrazliwej.html z Cetaphilu próbkę miałam tej emulsji micelarnej do mycia ale jakoś nie umiem się do niej przekonać jakaś taka jakby silikonowa nie pieni się czuję się niedomyta

Zapuszczam włosy

blond <3

Alfaparf
Carolajn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 18:01   #1010
kitkulka
Zakorzenienie

Asiu jasne jak mozesz to napisz, zapytamy lekarza przy okazji

Bunny dziekuje, kupie tez szczote tt zeby nie szarpac wlosow

Lavia wspolczuje bardzo

Moja Tosia ma niedokrwistosc dostaje od dzisiaj zelazo i kwas foliowy... W ogole cos na nozce jej sie zrobilo, taki bąbelek, wczoraj byl pediatra i to bakteryjne, dostaje na to masc z antybiotykiem... Wczoraj jeszcze o 20 jechalismy do szpitala pobrac jej krew czy przypadkiem nie ma jakiegos stanu zapalnego. Na szczescie nie, ale tak sie o nia martwie klepnijcie jakas zdrowaske za moja Tosie bo jak sie nie poprawi z tym bąbelkiem to mozliwe ze do szpitala pojdzie

kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 18:23   #1011
Eveline1000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość

Lavia wspolczuje bardzo

Moja Tosia ma niedokrwistosc dostaje od dzisiaj zelazo i kwas foliowy... W ogole cos na nozce jej sie zrobilo, taki bąbelek, wczoraj byl pediatra i to bakteryjne, dostaje na to masc z antybiotykiem... Wczoraj jeszcze o 20 jechalismy do szpitala pobrac jej krew czy przypadkiem nie ma jakiegos stanu zapalnego. Na szczescie nie, ale tak sie o nia martwie klepnijcie jakas zdrowaske za moja Tosie bo jak sie nie poprawi z tym bąbelkiem to mozliwe ze do szpitala pojdzie

Kiteczko klepne napewno za tego twojego bąbelkaNie martw się kochana wszystko będzie dobrze moja córcia też miała niedokrwistość jako noworodek i przyjmowała to samo co twoja Tosia i potem już było okzdrówka dla twojej niuni życzę i zdrowaśkę odmówię za niąNie martw się kochana Wszystko się ułoży i Tosia będzie zdrowa
Stary 2014-01-20, 18:59   #1012
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:

tylko ze ta palona kawa to ci wjdzie prawie czarna...na poczatku.

wg mnie to spraye to nie jest najlepsza opcja na podsuszone wlosy jak wlosom nic nei dolega to ok, ale spray nie oszukujmy sie, odparowuje i zostaje na wlosie w wiekszosci smieciowa warstwa silikonu i reszty.
bo przeciez spray do wnetrza wlosa to ci nie wprowadzi dobrych substancji, on tylko powierzchniowo dziala.

cieply roz, tak widzialam, dla ciebie ok
najlepiej to pokaz sie wymalowana
Tzn ja spray czy jedwab stosuje bardziej dla ochrony czy wygladzenia, wiadomo ze to nie bedzie odżywianie.

Czy wogole powinnam spray na jakis czas odstawic? Poki co jest ok. Nie płaczą sie itd.
Stary 2014-01-20, 19:17   #1013
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Tzn ja spray czy jedwab stosuje bardziej dla ochrony czy wygladzenia, wiadomo ze to nie bedzie odżywianie.

Czy wogole powinnam spray na jakis czas odstawic? Poki co jest ok. Nie płaczą sie itd.
Jesli twoje wlosy sa juz ok, nie przesuszone to stosuj dalej.
Jednak moim wlosom spray gk dokopal
Dlatego dzis nie uzywam juz zadnych sprayow i podchodze do nich z rezerwa.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-20, 20:31   #1014
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj po umyciu jest ok. Pytanie jak bedzie jutro bo zazwyczaj jest tak ze drugiego dnia tracą wilgoć i sie robią takie siankowate.
Stary 2014-01-20, 20:42   #1015
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja używam dokładnie tego samego co Carolajn i jestem nim zachwycona- nie zatyka porów, świetnie nawilża a do tego nie pozostawia tłustej warstwy na skórze- łatwo się wchłania i jest idealny pod podkład. Jestem jego zwolenniczką ogromną !!

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:

Lavia wspolczuje bardzo

ojj na pewno wszystko bedzie ok kochanie
pomodle sie za twoja Tośke dzisiaj- koniecznie daj znac co z tą nóżką

Laski czy używała któraś z Was tych farb REVLONA? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...colorsilk.html Bunny co o nich sądzisz? Widzialam je w Rossmanie i kuszą mnie strasznie...Szczególnie te odcienie:
http://www.rossnet.pl/GalleryImages/Photos2/04-01-14/thumb31_9627308.png
http://www.rossnet.pl/GalleryImages/...31_9627286.png
/9661a708700167823c31ab2a0 420bfa7/r/e/revlon_farba_do_w_os_w_04 .jpg
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA

Edytowane przez Lavia15
Czas edycji: 2014-01-20 o 21:04
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 21:29   #1016
asiabb1983
Zakorzenienie

Cytat:
to objawy jakby ci kamyk zszedl nie piasek.
ja tak mialam w zeszlym miesiacu w nocy, nagle sie obudzilam bo poczulam bol jakby mi nerka sie obrocila to wlasnei jak kamyk zejdzie albo sie ruszy i jak zejdzie juz do pecherza to wlasnie jest parcie ciagle ale bez bolu podczas sikania... jak wysikasz to parcie minie.
najgorsza droga z nerki do pecherza- tam boli
jak schodzi sam piach to piecze, jest parcie, nawet goraczka czy krew w moczu
mozliwe, lekarz mówił, że kamyk lub mozliwe że piasek nazwał to ,,jakimś badziewiem" najważniejsze że już zeszło
Cytat:
ASIA wspolczuje tych boli bo nerkowe bole sa dość mocne.
oj są i to bardzo
Cytat:
Napisane przez piiz Pokaż wiadomość
ja i wyszedł mi typowy miodowy blond ,włoski w super kondycji nie mam nic do zarzucenia
Cytat:

kituś to był DEBRIDAT co 12 godz. 2,5 ml .
współczuje Ci bo mój mały tez miał ciężkie swoje pierwsze tygodnie kolki ,przepuklina co za tym idzie ciągłe plastrowanie ,ropiejące paznokcie u nóżek ,wrzodzik na odbycie który był wycinany ...masakra jednym słowem latałam od lekarza do lekarza pierwsze 3 miesiące z życia mojego syna mam wycięte ze swojego zycia non stop wizyty,badania i wizyty ... a najgorsze to płacz małego w niebogłosy ...i to wspominam najgorzej, ale potem juz było coraz lepiej i lepiej
buziolki dla Tosi ,ale niestety nie jesteśmy w stanie uchronić naszych maluchów przed niczym musisz być silna i poradzić sobie ze wszystkim co czeka Ciebie i Tosie przedewszystkim siła i wiara
pierwszy rok z życia mojego małego był praktycznie bez spania niezmrużyłam oka w ani jedną noc długo się męczyłam jeszcze potem , żeby móc normalnie zasnąć ,ale teraz jestem dumna z niego i że sobie poradziłam i to praktycznie sama

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 21:36   #1017
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
Ja używam dokładnie tego samego co Carolajn i jestem nim zachwycona- nie zatyka porów, świetnie nawilża a do tego nie pozostawia tłustej warstwy na skórze- łatwo się wchłania i jest idealny pod podkład. Jestem jego zwolenniczką ogromną !!

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

ojj na pewno wszystko bedzie ok kochanie
pomodle sie za twoja Tośke dzisiaj- koniecznie daj znac co z tą nóżką

Laski czy używała któraś z Was tych farb REVLONA? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...colorsilk.html Bunny co o nich sądzisz? Widzialam je w Rossmanie i kuszą mnie strasznie...Szczególnie te odcienie:
http://www.rossnet.pl/GalleryImages/Photos2/04-01-14/thumb31_9627308.png
http://www.rossnet.pl/GalleryImages/...31_9627286.png
/9661a708700167823c31ab2a0 420bfa7/r/e/revlon_farba_do_w_os_w_04 .jpg
Mozesz probowac, masz tak jasna nature ze nie masz sie czego bac.
Profesjonalny revlon ma b dobre farby tylko troszke maly wybor odcieni...
Stary 2014-01-20, 22:00   #1018
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Buahhot Ty nam tutaj nie ściemniaj,tylko mów jak Ci te farby na 12% wodzie wyszły

Cytat:
Hej

Kylie- super Ci pasuje ta grzywka, skusiłaś mnie, chyba też sobie obetne taką w tym tygodniu odmiana sie przyda
Dziękuje i polecam spróbować,zawsze to jakaś odmiana

Cytat:
a ja od razu ci mowilam 11.11
to sie na perly uparlas, zawsze mozesz mieszac 11.11. z innej strony to mocny popiel a ty mowilas ze sie nie lubisz w szarosci
Oj mówiłaś,mówiłaś,Ty zawsze mówisz,a my swoje
Jeszcze się nie przyzwyczaiłaś:brzydal :
ale poszłam po rozum do głowy i zamówiłam właśnie 11,11, i teraz mi poradź na pierwszy raz próbować samą dla próby 11,11 czy zamieszczać z 11,21?

Cytat:
i jak ta maska???
bo mam odzywke i to moja ulubiona odzywka, wreszcie mam odzywkowy nr 1 i jak wykoncze to planuje sprobowac ta repair, bo mam nawilzajaca teraz, a tamta podobno lepsza- silniej dziala.
i tym sposobem skompletowalam najlepsze kosmetyki dla siebie:
szampon j&j, eva brzoskwinia, oczyszcz. familijny
odzywka- wella moisture
maska- loreal extreme i color vive
powiem tak,pomimo wilgoci i deszczu na dworze moje włosy sie nie spuszyły,więc chyba o czymś to świadczy
włosy są wygładzone,zdyscyplinowan e, jest na prawde bardzo fajnie

Cytat:
odrosnie ci brew ale to moze potrwac do miesiaca, tez mialam w jednej luke bo za mocno wyskubywalam a teraz zostawilam to odrosl w koncu krzywy krzaczor, w☠☠☠☠* sie i znow wyrwalam to teraz odrosla juz normalnie
no jak mnie ta brew denerwuje

Cytat:
dziewczynki, poszlam z lola na zakupy do biedry jakiego kanara wycielam na lodzie
lolka mnie pociagnela, wypieprzylam sie na ulicy i biodrem w kraweznik przywalilam- na bok polecialam...mam siniaka na udzie, w sumie to krwiaka upadlam lolce na zad, to tylko jeknela i uciekla, w koncu ja zlapalam, byla przerazona az sie telepala... a ja ledwo wstalam, teraz nie moge na noge stanac
witamy zime
najlepsze ze mialam zimowe, plaskie buty mukluki az sie chwile poryczalam z bolu teraz juz mniej boli...
dzieki Bogu,że nic Ci się nie stało
ale fakt,chodniki i wszystko już nad ranem służby drogowe powinny posypywać, ja też dzisiaj mało orła nie zaliczyłam
i tez w mamutach szłam

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
hej!
byłam dziś na USG brzucha i okazało się, że te bóle które mnie tak męczyły od przed sylwestra to kamienie i piasek , które schodziły z prawej nerki , jest jeszcze troche miedniczka poszerzona na szczęście nic juz tak nie ma i ból minął ,ale to było okropne
i nie bolało Cię przy siusianiu?
ja to odrazu temperatura,zawroty głowy nawet i krew w moczu

Cytat:
Kylie trzymam kciuki żeby wszystko Ci się poukładałoA w grzywce wyglądasz bosko

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Bosko Ci w tej grzyweczce!

Cytat:

to objawy jakby ci kamyk zszedl nie piasek.
ja tak mialam w zeszlym miesiacu w nocy, nagle sie obudzilam bo poczulam bol jakby mi nerka sie obrocila to wlasnei jak kamyk zejdzie albo sie ruszy i jak zejdzie juz do pecherza to wlasnie jest parcie ciagle ale bez bolu podczas sikania... jak wysikasz to parcie minie.
najgorsza droga z nerki do pecherza- tam boli
jak schodzi sam piach to piecze, jest parcie, nawet goraczka czy krew w moczu
true story niestety
ja to się pewnego razu bałam,że w szpitalu wyląduje,bo oprócz krwi w mczu to takie krwawe "farfocle" były, nie bylo mi wtedy do śmiechu
Chociaż sama nazwa "farfocle" powoduje u mnie śmiech bezwarunkowy

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Biedna Lolka

Cytat:
.
Wszystko będzie dobrze,zobaczysz
Nawet ja szepne dzisiaj w intencji Tosi
Cytat:
czerwony GK zmasakrował mi kłaki
ale moja babcia jest nim zachwycona,tak samo jak żółtą odzywką GK,babcia to taka włosomaniaczka z 41'
Cytat:
kolory piekne to fakt
Cytat:
Farta ma,nie?
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie

Pokłuciłam sie z Tż
pajac kurde jeden,nierób cholerny
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 22:07   #1019
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
to chyba się skuszę na któryś z odcieni bo umieram z ciekawości jak wychodzą
poczytam jeszcze opinie w necie i może gdzieś będą zdjęcia jak wychodzi któryś z tych blondów ...
ale gdzieś czytałam że Revlony wychodzą jaśniej niż na pudłach i żeby brać ciemniejsze odcienie- więc może skuszę się na ten 81

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
kolory piekne to fakt

Farta ma,nie?
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie

Pokłuciłam sie z Tż
pajac kurde jeden,nierób cholerny
no z tym akurat fakt, że z tą jasną naturą mam farta

o co znow sie pokłóciliście?
Mój dziś wyjątkowo milutki dzis dla mnie jest- mówi mi że dzisiaj pięknie wyglądam pewnie coś ode mnie chce cwaniak jeden
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA

Edytowane przez Lavia15
Czas edycji: 2014-01-20 o 22:11
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 22:14   #1020
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
o co znow sie pokłóciliście?
Mój dziś wyjątkowo milutki dzis dla mnie jest- mówi mi że dzisiaj pięknie wyglądam pewnie coś ode mnie chce cwaniak jeden
Rano przed praca ściągnęłam pranie z suszarki i kazałam mu poskładać i pochować te rzeczy ( miał na późniejszą godzi. do pracy niż ja). Wrociłam, patrze,a on poskładał tylko swoje rzeczy i pochował a moje leżą
tylko spojrzałam na niego,odrazu zaczął się tłumaczyć,że nie wiedział gdzie mi to dać, to mu powiedziałam,żeby w d*pe sobie schował
i poszłam do kuchni kotem się zająć, patrze składa,ale kazałam mu o zostawić, i nagle doznał objawienia po protu,bo już wiedział gdzie co dac
załozyłam słuchawki na uszy, i jego genialne pytanie "o co Ci chodzi?"
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości