|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy Prowadząca II część naszego wątku | |||
Aldrin |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 25,93% |
Kakusia |
0 | 0% |
Berenika_26 |
4 | 14,81% |
agaaga89 |
2 | 7,41% |
Ramona_85 |
0 | 0% |
eweden |
0 | 0% |
Prowansja88 |
0 | 0% |
Pradip |
0 | 0% |
Sola1 |
2 | 7,41% |
pater86 |
6 | 22,22% |
TroppoSensibile |
0 | 0% |
sylvuniaa84 |
0 | 0% |
kamilla123 |
0 | 0% |
beat@ |
0 | 0% |
NecroKitty |
0 | 0% |
Anteria |
0 | 0% |
Kucyk_Truskawkowy |
1 | 3,70% |
malin30 |
3 | 11,11% |
alingles |
0 | 0% |
Monica80 |
0 | 0% |
poziomkka |
0 | 0% |
Mala_Czarno_Biala |
0 | 0% |
Majkela12 |
1 | 3,70% |
zaaaabcia |
0 | 0% |
Sylwia__88 |
1 | 3,70% |
Głosujący: 27. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Cytat:
![]() Cytat:
No a ja zaraz się zbieram i na usg jedziemy z małżem. Doczekać się strasznie nie mogę. Relacja po powrocie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |||||
Konto usunięte
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Uff, udało mi się napisać ten zakichany plan pracy
![]() Cytat:
![]() mi został właściwie tylko jeden egzamin, 15go lutego, ale już uczyłam się na to wcześniej, bo był przełożony, więc muszę sobie tylko przypomnieć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 1. gdzie można kupić takie barierki, bo nigdzie nie widziałam ![]() 2. jakie olejki dawałaś, bo nie chcę zrobić czegoś, co działałoby odwrotnie? 3. w czym taką mieszankę przechowujesz? 4. co to żel Ha? 5. o proszek wit. B3, tzn. można rozkruszyć zwykłą tabletkę tej wit., czy to się też jakoś osobno kupuje? 6. co byś poleciła na skórę twarzy, jeśli po wyjściu na zimno mimo nałożenia wcześniej kremu i fluidu, po powrocie do domu skóra na nosie, ustach i wokół strasznie szczypie, jest czerwona i złazi?? Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Zakorzenienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;44853261]Mam kilka pytań
![]() 1. gdzie można kupić takie barierki, bo nigdzie nie widziałam ![]() 2. jakie olejki dawałaś, bo nie chcę zrobić czegoś, co działałoby odwrotnie? 3. w czym taką mieszankę przechowujesz? 4. co to żel Ha? 5. o proszek wit. B3, tzn. można rozkruszyć zwykłą tabletkę tej wit., czy to się też jakoś osobno kupuje? 6. co byś poleciła na skórę twarzy, jeśli po wyjściu na zimno mimo nałożenia wcześniej kremu i fluidu, po powrocie do domu skóra na nosie, ustach i wokół strasznie szczypie, jest czerwona i złazi??[/QUOTE] 1. barierki widziałam na allegro i w Ikei. Przesyłam przykładowe: http://allegro.pl/barierka-ochronna-...885373312.html http://allegro.pl/ikea-barierka-do-l...841154329.html http://allegro.pl/barierka-do-lozecz...906538215.html 2. ja dawałam arganowy, z pestek malin, lniany, ze słodkich migdałow + wit.b3. 3. przechowuję w buteleczce http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/Szk...ozownikiem/425 4. żel to kwas hialuronowy w postaci żelu. 5. wit.b3 w aptekach to chyba postać wit PP, ale czy może zastąpić hmm nie wiem, nie jest droga jak już zamawia się olejki ![]() 6. mam ten sam problem ![]() ![]() A tą miksturę na brzuszek po masażu wcieram w dłonie i powiem Wam że pierwszy raz nie pęka mi tak skóra na dłoniach w zimie! No. z lodówką załatwili polubownie ![]() ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2014-01-28 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;44853261]Uff, udało mi się napisać ten zakichany plan pracy ![]() wiesz, nie chce sobie też dodatkowych kosztów robić i kupować łóżeczka, które starczy mi "na chwilę", zwłaszcza, że teraz mamy dużo wydatków związanych z tym remontem, w dodatku w kwietniu wesele, w maju komunia i w czerwcu drugi dzidziol ![]() mi został właściwie tylko jeden egzamin, 15go lutego, ale już uczyłam się na to wcześniej, bo był przełożony, więc muszę sobie tylko przypomnieć ![]() [/QUOTE] ![]() ![]() ja mam ostatni 16 lutego. Super! potem mamy labę i zostanie tylko pisanie pracy ![]() A co do łóżeczka to myślałam, że chcesz kupować drugie drewniane więc dlatego myślałam, że mniejsze i tańsze byłoby lepsza opcją ![]() Ja ciągle patrzę kategoriami, że później coś postaram się sprzedać, ale faktycznie wymiar 90/40 wystarczy tylko "na chwilę" więc to bez sensu. U nas też problem z miejscem... O wydatkach to nawet nie wspominam... I już sama nie wiem co zrobię z łóżeczkiem ![]() Na szczęście jest trochę czasu na myślenie i realizację ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie ma co od dziś zaczynam brać magnez - może faktycznie pomoże na to kołatanie. A przy okazji na nerwy zadziała...? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Zadomowienie
|
ANTERIA jeszcze nie miałam kiedy Ci pogratulować i życzyc wszystkiego dobrego na nowej drodze
![]() ![]() Dziewczyny byłam u lekarza, wydaje się fajny, rzeczowy, na wszystkie pytania odpowiedział i potwierdził, że wszystko w porządku i że mamy CHŁOPAKA ![]() ![]() ![]() ![]() Kakusia spacer po okolicy przekładam na weekend, bo na razie tak tu wieje, że tylko do sklepu chodzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=ANTERIA;44847760]
Cytat:
Ja cierpie od kilku ladych lat, a moj synek ma piekna skore zero problemow. Ja nabawilam sie AZS w liceum i na studiach, 2 lata temu powycieciu guza na tarczycy nastapila drastyczna poprawa. A teraz jak zaszlam w ciaze jes zle jak nigdy. Wstawilabym zdjecia ale oszczedze Wam tego widoku.... Swędzi mnie dosłownie wszystko oprócz stóp, twarzy i dekoldu. Nie moge sie opanowac, wiem ze nie powinnam drapac ale to jest silniejsze od wszystkeigo, potrafie sie obudzic o 4 rano bo tak mni swedzi noga... Porobilam juz badania krwi, pije wapno, kapie sie w Oilatum, ale na razie g.. to daje... Nie chce siegac w ciazy po mocne leki czy masci, ale nie wiem czy wytrzymam do czerwca, predzej wydrapie sie do mięsa ![]() W tym tyg znowu maratonik po lekarzach bede miala, moze ktos cos wymysli .... Edytowane przez Monica80 Czas edycji: 2014-01-28 o 19:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja dziś poczyniłam kolejne lumpeksowe zakupy dla dzidziusia. Udało mi się wyłowić 5 par białych bodziaków z krótkimi i długimi rękawkami po 1 zł. Uwielbiam oglądać te maleńkie ciuszki które co jakiś czas wyciągam, oglądam, składam, liczę. W sumie mam juz kilka ubranek, śliczny kocyk i ręczniczek. I tak myślę ile tak naprawdę ciuszków dla malucha potrzeba?
Był ![]() 26.10.2013 ![]() Jesteś z nami http://www.suwaczki.com/tickers/16udyx8dc2t2u5uz.png Edytowane przez __Sylwia__88 Czas edycji: 2014-01-28 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3908 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A olejki to takie moje dawne hobby, uwielbiam o tym czytać i ciągle pogłębiać temat ![]() Pater to chyba w całej polsce tak wieje bo u mnie na południu to taaak piii*dzi że heeej ![]() fajnie, że nowy gin. Ci podpasował ![]() Cytat:
![]() za 1zł????? ależ ja Ci zazdroszczę ![]() ![]() aż podkuszę się na dniach i zagladnę do moich pudeł z ciuszkami po Dominice co ja tam ciekawego odłożyłam ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2014-01-28 o 20:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() uciekam spać... dobranoc wszystkim
#3910 |
Zakorzenienie
|
No i już po wizycie. Dzidziolek rośnie pięknie. Waży już 295 g. Gin pomierzył wszystko co tylko się dało. Stwierdził że wszystkie pomiary są wręcz idealne. Serducho pięknie bije. Żołądek wporządku, mózg też. No i małe bardzo ale to bardzo ruchliwe. Wierciło się dziecię niesamowicie. I wstydliwe bardzo. Buzie zakrywało jak tylko dało radę. Obiema łapkami a nawet i nogą
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3912 | |||||
Rozeznanie
|
majkela ja cały czas mam ochotę na jedzenie, jakiekolwiek byle było
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() pater86 no to życzę Ci żebyś szybko zaaklimatyzowała się w nowym miejscu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chcecie zabrać Adasia na usg? Bo u nas Jakub był wyjątkowo spokojny i cały czas z przejęciem wpatrywał się w monitor (pewnie wypatrywał siusiaka ![]() A co do pogrubionego to ![]() ![]() ![]() Kakusia niezła chemiczka z Ciebie ![]() ![]() Berenika dokładnie mojego łóżeczka znaleźć nie mogę, ale jest to coś w tym stylu http://allegro.pl/lozko-max-70-160-7...901634952.html ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- pater86 gratuluję chłopczyka ![]() beat@ gratuluję dziewczynki ![]() Coś tych wizyt dużo ostatnio, dobrze że same szczęśliwe ![]() ![]() majkela pytałaś o wózki wcześniej, ja na razie nic nie doradzę, poza tym że obydwa są ładne ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3913 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej mamuski!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mialam pierwszy fotelik dla synka wlasnie Maxi-cosi i uzywalismy go az do 13 miesiaca zycia . Takze ja bylam zadowolona ![]() Cytat:
![]() Gratulacje dla wszystkich mam ktore poznaly plec swojego dziecka! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Zadomowienie
|
Nawkręcałam sobie wczoraj z tymi bólami,cukrzycami itp..i spać nie mogłam w nocy...
Oby TŻ jutro zjechał to pojedzie ze mną do lekarza...
#3915 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() beat@ fajny ten wózek ![]() Gratuluje udanej wizyty i pięknej córci ![]() kinia8906 i Kakusia gratuluje dziewczynek ![]() Anteria wózek wygląda na prawdę dobrze. Aż dziwne że taka cena niziutka. Ciekawe czy we Wrocławiu gdzieś można go na żywo zobaczyć... A to nosidełko to wyrzuć ![]() ![]() ![]() Ja też się czuje jak kaleka ale o tym poniżej napisze... malin30 dobrze że szef juz wie o ciąży. Masz z głowy ![]() majkela12 Ty sprzedajesz x landera a ja bym chciała kupić...Hmm a jaki model masz? I co Ci w nim nie odpowiada. Wybacz jeżeli juz pisałaś. Monica80 zastanawiałam się gdzie jesteś ![]() ![]() ![]() kamilla123 gratulacje ![]() zubi89 super że wizyta udana i z Majeczką ok ![]() pater86 fajnie że zadowolona jesteś z mieszkania ![]() ![]() TroppoSensibile ja też mam kołatania serca. Tzn od zawsze mam (bo mam niedomykanie zastawki mitralnej) ale w ciąży jest gorzej. W piatek mam kardiologa bo ostatni raz byłam lat temu 7.... Czarno_Biala byłaś u lekarza? Witam sie po dłuższej nieobecności. Ale nadrobiłam ![]() U mnie się troche pokomplikowało. Poszłam wczoraj znowu do lekarza (mimo że byłam w czwartek) bo źle się czułam. Mam kłucie na środku macicy i ogólnie słabo się czuje (kołatanie serca, mroczki przed oczami, zawroty głowy i ciśnie mnie w klatce). Lekarz stwierdził arytmie i mam pędzić do kardiologa się skontrolować. No i oprócz tego wczorajsza morfologia wykazała stan zapalny w organizmie i mam antybiotyk Zinnat ![]() Oprócz tego mam zastrzyki podskórne z leku Clexane...Krótko mówiąc krew mi się zagęściła i trzeba ją rozrzedzić. U mnie w rodzinie są problemy z krzepliwością krwi niestety. A jak wiadomo gęsta krew może prowadzić do zakrzepów także w łożysku... Oprócz tego martwie się ilością usg..Wczoraj też miałam znowu! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zadomowienie
|
Gratulacje kolejnych odsłon płci dzidziusiów. Fajnie by było gdyby udało się wszystko dopisać na pierwszej stronie jak Bazil wróci.
Kucyk_Truskawkowy nie martw się, stres to nic dobrego. Dobrze że jesteś pod kontrolą lekarza, lepiej zrobić więcej badań i działać niż nic nic nie robić. Dziewczyny ja wszystkie ciuszki dla siebie, męża a teraz dla dzidziusia w ciucholandzie kupuje po 1 zł. Pisałam już tu kiedyś że mamy w mieście taki ciucholand gdzie wszystko jest po 1 zł i codziennie jest nowy towar. Wiem ciężko w to uwierzyć ale tak jest. Co prawda większość towaru do niczego się nie nadaje ale zawsze można coś znaleźć. I już nie mogę doczekać się piątku i wizyty u lekarza. Już się denerwuje na samą myśl bo chyba przyszedł czas na zwolnienie L4 bo coraz ciężej mi jest i bardzo rwa kulszowa mnie boli i te okropne bóle głowy. A ja nie wiem dlaczego straszną panikarą jestem jeśli chodzi o zwolnienia, ZUSy, US i itp instytucje ![]()
#3918 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry. Ale ten tydzień szybko leci
![]() Orientuje się może któraś jak to jest ze znieczuleniem u dentysty? Ciężarnym dają jakieś inne? Naczytałam się oczywiście głupot i teraz panikuje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;44853261] ![]() 6. co byś poleciła na skórę twarzy, jeśli po wyjściu na zimno mimo nałożenia wcześniej kremu i fluidu, po powrocie do domu skóra na nosie, ustach i wokół strasznie szczypie, jest czerwona i złazi?? [/QUOTE] Mi osobiście pomógł krem Nivea Soft do twarzy. Żadne tłuste kremy i olejki nie dawały rady. Jak przychodziłam z dworu to wyglądałam jakbym miała mozaikę na twarzy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3919 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak nie to raczej kontrola Ci nie grozi chyba, że Twój szef o to poprosi no ale jak wie o ciąży to raczej nie ma ku temu powodów ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to też mnie nie pocieszyłaś, bo mój mąż akurat cierpi na łuszczycę, mam nadzieję że jednak nasz malec nie odziedziczy wszystkich chorób skórnych po nas ![]() A ja mam wizytę jutro i już się martwię, coraz bardziej boli mnie brzuch, może nie ciągle ale często i to na samym dole, tam się chyba mój malec ulokował...
![]() |
#3921 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Umówiłam się na piątek, zobaczymy co dentystka powie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Zakorzenienie
|
Kucyk_Truskawkowy, wiem że łatwo jest mówić "nie martw się" no ale jesteś pod opieką lekarzy więc będzie w porządku. Dobrze że twój gin nie zignorował niczego. Dzięki temu wiesz co i jak i możesz odpowiednio o siebie dbać teraz. Zobaczysz, wszystko będzie dobrze
![]() Od rana buszuję po allegro. Muszę się jednak w ciuszki obkupić bo to co miałam dostać od szwagierki to głównie na chłopaka ![]() ![]() Po cichutku liczyliśmy z małżem na synka ostatnio, więc wczoraj gin nas zaskoczył tą informacją. TŻ z wrażenia to spał jak kamień ![]() ![]() Ale moja mama najlepsza. Dzwonię i mówię do niej że wnusia będzie. A ona do mnie poważnie??? dziewczynka ??? myślała że sobie żartuję ![]() ![]() ![]() No i będzie Patrycja albo Milena. Co myślicie ? Bo nie wiem na które się zdecydować ![]() Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2014-01-29 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zadomowienie
|
Jestem na zatrudnieniu na umowie o prace, z tym problem że zasadniczo od niedawna bo 4 mce. Tak się złożyło że dostałam umowę o prace a w miedzy czasie wyszło że w ciąży jestem. Szefa nie mam się co bać.
#3924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to raczej nie masz się co bać, mało co kontrolują kobiety w ciąży, musiałabyś miec wyjątkowego pecha ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Zadomowienie
|
Kucyk Truskawkowy gin wie co robi,sama leków nie bierzesz a z zalecenia wiec sie nie martw.A usg ja tez mam sporo,na każdej wizycie i dodatkowe w szpitalu w 12 tyg czyli juz z 6 miałam... Wiem ze sa dziewczyny ktore maja jeszcze wiecej i wszystko jest ok.
Ja jutro ide z tymi moimi osłabnięciami,drżenie rak,i ogólne osłabienie.Szybsze bicie serca...po zjedzeniu czegoś szybko mija...ech Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3926 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Faktycznie maraton saneczkowy zaliczyliście, podziwiam ![]() Mi wczoraj się też młodego żal zrobiło i jak wróciliśmy z przedszkola wzięłam go na sanki. Jego i psa, a i jeszcze wracając wskoczyliśmy po zakupy i jak wróciłam to prawie 1h musiałam odpocząć, bo myślałam, że się przewrócę ![]() ![]() Aż Cię ![]() ![]() Navington Cadet- doszedł jako kolejna opcja, którą weźmiemy pod uwagę. Właśnie tego typu wózeczki nas interesują ![]() Czytałam wczoraj sporo o tych siedziskach kubełkowych, no i im więcej czytam tym mniej wiem. Oczywiście piszą, że albo super albo że to samo zło ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;44853261]Uff, udało mi się napisać ten zakichany plan pracy [/QUOTE] No widzisz, jaka zdolna jesteś dziewczynka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pizza hut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Zadomowienie
|
beat@ gratuluję DZIEWCZYNKI
![]() ![]() ![]() Kucyk_Truskawkowy wiem, że łatwo mi mówić, ale nie denerwuj się, konsultuj wszystko dokładnie z lekarzami, dopytuj jak czegoś nie rozumiesz czy nie jesteś pewna, rób badania i przyjmuj leki, Twoje zdrowie zagwarantuje dobry rozwój maleństwa ![]() __Sylwia__88 nie wiem czemu denerwujesz się L4, też miałam o to obawy, że idę za wcześnie itd. ale mi lekarz po prostu powiedział, że mam iść bo tek będzie lepiej i nawet nie było gadania żeby to odsunąć i powiem Ci jestem bardzo zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3928 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do usg to nie wiem czy jest się czym przejmować... to tak jak z lekami jeśli trzeba to muszą robić... ja po 10-tym przestałam już liczyć.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam za wsparcie. Oczywiście będe słuchać lekarza i grzecznie leki przyjmować.
![]() Jestem po pierwszym zastrzyku w brzuch. Niefajne to to ![]() Od jutra musze robić je sama ![]() Usg miałam 13... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jestem w szoku. Nie przypuszczałam że aż tyle..W kalendarzu na bellybestfriend mam powpisywane....Z tego cztery w szpitalu były. Część jak podejrzewali u mnie przegrode macicy, oprócz dwurożności. Edytowane przez Kucyk_Truskawkowy Czas edycji: 2014-01-29 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ile ciuchów ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Teksty, faktycznie z nóg zwalają, żałuję właśnie że nie spisuję, może czas zacząć ![]() Biorę i małego i dużego chłopaka na usg ![]() ![]() ![]() No właśnie co do wózków to ja też zupełnie się nie znam, zamiast się kierować wygodą dziecka biorę pod uwagę wygląd, czy dam radę go dźwignąć i zapakować do auta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi wózek, to chyba x-lander xa (musiałabym sprawdzić na strychu) wózek jest w super stanie i tż nie chce się go pozbyć, tylko że on to chłop i ma siłę się z nim obchodzić. Dla mnie ten wózek jest jak czołg. Super jeśli chodzi o śnieg, chodzenie po plaży, lesie, to nie ma lepszego wózka, ale na codzień ja się z nim męczyłam i jak młody skończył 7 miesięcy kupiliśmy spacerówkę. Nie umiałam go złożyć i rozłożyć, trochę siły to wymaga, a i spacerówka jest tylko w jedną stronę. Wiesz to model z 2009 może teraz są lepsze x-landery ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ta sałatka to jaka???poproszę przepis ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.