![]() |
#2791 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
![]() Ja zamierzam rodzić z zzo jeśli tak jak pisałam będzie dobra akcja skurczowa, albo jeśli będę na granicy krzyku i nie dam rady. U nas w szpitalu żeby brać zzo trzeba mieć wcześniej konsultację z anastezjologiem, bo jesli jej nie zrobisz (koszt 50zł) nie możesz już podczas porodu takiej robić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2792 |
Zadomowienie
|
Przepraszam ze brz cytatów ale pisze z telefonu jeśli chodzi o choleostaze to robi sie proby watrobowe ALT i ASPAT czy jakoś tak na ich podstawie się sprawdzaja czy się ja ma
Wysłane z mojego GT-I8190 |
![]() ![]() |
![]() |
#2793 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja każdorazowo przy okazji wizyty u gina mam badane tętno detektorem a ktg miałam tylko jak leżałam w szpitalu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2794 |
Zadomowienie
|
Właśnie dziś moja psiapsiola zaoferowała mi pożyczenie materaca
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2795 | |
Zakorzenienie
|
Justine
![]() ![]() ![]() JA usg juz nie pamietam kiedy miałam robione.. W dwudziestym którymś tygodniu. Teraz mam wizyte w piątek ale to bez usg bedzie. Wyniki, wazenie, ciśnienie, tetno, GBS a w nas tyg na usg mamy się umówić.. ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2796 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- bo ja też przez jakieś 1-1,5 roku ostro działałam i uzbierałam przez ten czas jakieś 150 lakierów ![]() ![]() ale jak zaszłam w ciążę, to mi się odwidziało.. bardziej byłam przejęta rzyganiem przez 4 pierwsze miesiące niż malowaniem paznokci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- stefan89 ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja jutro się dowiem ile moje szczęście już waży ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- justine_87 trzymaj się i wracaj szybko do domu! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- ja będę miała pierwsze ktg dopiero na początku marca, czyli jakieś 2 tyg przed terminem ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- tż zabrał mnie dziś na 'romantyczną kolację'.. skończyło się na kebabie w efezie ![]() ![]() ![]() no i czekam na mój materacyk i prześcieradło do kołyski, dziś powinno już przyjść.. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() stefan89 ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2798 | |||||||
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I uważam, że bardzo ładnie robisz z tymi ciuszkami ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też nie ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2799 |
Rozeznanie
|
Ja jednak dziś byłam na badaniu u położnej (miało być jutro ale położnej coś na jutro wypadło). Podłączyła mnie pod ktg (na początku synuś spał wiec musiała go obudzić wstrząsając moim brzuchem) ale w końcu wszystko wyszło dobrze zarówno u małego jak i u mnie. Za dwa tygodnie następna wizyta ale u gina.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2800 | |
Zakorzenienie
|
Ja też ktg nie miałam i nawet nie wiem czy będe miała
![]() wewillrockyou ![]() ![]() filupka ![]() Cytat:
![]()
Wszelkie piękno rodzi się w bólu. ![]() ![]() Edytowane przez Ela87 Czas edycji: 2014-01-28 o 19:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2801 |
Moderator
|
Ja nie mialam KTG, ale ja to zadnych badan nie mam robionych.
W obliczu tego co sie ostatnio dzieje to wlasnie mam ochote nawrzeszczec na mojego gina bo ten baran nawet detektorem tetna nie bada ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2802 | ||
Zadomowienie
|
My dajemy 2. Mąż ma dwa, ja mam dwa wiec i dzidek będzie miał dwa
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2803 | |
Moderator
|
Cytat:
Nie sadzilam ze bede sie tak stresowac w koncowce ciazy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2804 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() JA byłam na zakupach w galerii z mamą - umordowałam się strasznie, ale kupiłam sobie jakąś nieciążową rzecz - czerwoną kurtkę na przyszłą zimę. Poprawiłam nią sobie humor ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Rozeznanie
|
dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2806 |
Zadomowienie
|
Tylko co liczysz za jeden ruch. Np. jak mały kopnie 3razy w ciągu 10 s to jest jeden czy 3ruchy?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2807 |
Raczkowanie
|
Hej witam się w 37 t.c
![]() Trzymam kciuki za mamusie w szpitalach. Wiem, że tragedie dotykają nas bezpośrednio, ale stres nam teraz nie pomaga dziewczyny. Musimy być dzielne, bo mamy dla kogo. Co do przekłuwania uszu ,to ja jestem przeciwna dopóki dziecko samo nie zdecyduje. Ja miałam robione w 1 klasie sz.podst. bo chciałam mieć na komunię wygojone i nie żałuję, Igłą mi znajoma pielęgniarka zrobiła i nie bolało, byłam happy ![]() KTG nie miałam i nie będę pewnie miała jeśli będzie wszystko ok. Ale co wizytę mam badanie detektorem, a Alicję czuję wyraźnie, więc wiem, że jest ok. Ja już mam torbę w większości spakowaną, jakieś drobiazgi mam wypisane na kartce, to nawet przy skurczach dopakuję. W niedzielę zrobiliśmy z mężem moją minisesję ciążową i mam kilka zdjęć na pamiątkę ![]() A tu mój brzuchol w prawie 37 t.c 100 cm w obwodzie ![]()
#2808 | ||
Zadomowienie
|
maggie123, marima moje towarzyszki niedoli! Ja powiedziała, że już nie wyjdę z domu dopóki lód nie zniknie! Więcej upadków nie przewiduje.
Cytat:
Po tym co się dzieje w około każda anomalia w zachowaniu mojego dziecka jest dla mnie powodem do niepokoju. I nawet nie łudzę się że po porodzie się to zmieni. Mniemam, że będzie jeszcze gorzej ![]() Cytat:
![]() side ale świetnie to wygląda! Ja chyba chcę jednak szafę dla małego ![]() stefan witaj ponownie! baja ![]() ag9 jeju, zdrówka ![]() bebe jakbym czytała o sobie za młodu. Aż boję się pomyśleć co będzie robiło moje dziecko, mając takich rodziców jak my jest wręcz obciążone genetycznie zatruwaniem życia mamie i tacie... justine to się nastresowałaś kobieto! Dobrze, że z dzieciaczkiem ok! Ja wyprawiłam męża z domu i zaczynam was czytać. Ostatnio zaczęłam nadrabiać nawet poprzednią część bo wiele ciekawych rzeczy o wyprawkach tam było a to mnie teraz baaaaardzo interesuje.
![]() |
#2809 | ||||
Zakorzenienie
|
Co za dzień.. Widzę że nie tylko ja miałam lodowe spotkania pierwszego stopnia
Musimy bardziej na siebie uważać! Cytat:
side fantastycznie wygląda szafa Piotrusia! Od jutra obiecuje wziąć sie za wyjecię małych ubranek zuzi. Uprać i poprasować. I spakować torbę wreszcie... Właśnie robię listę co jeszcze potrzebujemy. Cytat:
jejku.. Dobrze że jesteś pod opieką i tak starannie sie zajęli. Trzymam mocno kciuki żeby jednak na cc teraz sie nie skończyło ![]() A gin to baty powinien dostać bo przy małej ilości wód problemy z tetnem są częste i powinien to regularnie kontrolować. Cytat:
rodziłam sn bez znieczulenia bo u nas nie dają. Przynajmniej 2lata temu tak bylo.. Teraz jak sie uda to też chcę sn ale z zzo! Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#2810 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Widzę że wszystkie chloniemy intensywniej zle wiadomości. Po wczorajszej tragedii tz stwierdził że mi internet odlaczy bo się za każdym razem zamartwiam zamiast cieszyć ciążą i małym serduszkiem pod moim sercem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2811 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuje wszystkim i każdej z osobna za wszystkie dobre słowa dot. wizyty
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2812 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() maggie123 moja córcia ma na imię Magdalenka i spory charakterek ![]() justiLbn ![]() tyle dziewczyny mojego odpisywania. Nerwa miałam wczoraj i dziś. Tż zagubił portfel no i wszystko co w nim było ![]() ![]() Idę spać pa
![]() |
#2813 | |
Zadomowienie
|
dzięki
![]() ![]() Cytat:
![]() tantum verde można na 100% justine trzymaj się ![]() ![]() JustiLbn przepiękny brzusio, dla mnie ideał ![]() side ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2814 |
Zadomowienie
|
JustiLbn śliczne to zdjęcie i niech mi ktoś powie że kobieta w ciąży nie jest piękna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2815 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#2817 |
Rozeznanie
|
Justine_87 Ależ się nastresowałaś
![]() ![]() ![]() side85 Jak pięknie w tej Twojej, a właściwie Piotrusia szafie ![]() ![]() ![]() ![]() baja_86 gratulacje z powodu udanej wizyty ![]() ![]() mona1 ja tez nie miałam KTG, raczej nie będę mieć, poprzednio miałam dopiero w szpitalu w tracie porodu i wtedy średnio wspominam - strasznie było leżeć bez ruchu i czekać na zapis.... mmhym rozstępy u mnie też nowe są ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2819 | |
Zadomowienie
|
JustiLbn Bardzo ładne zdjęcie
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2820 |
Zadomowienie
|
o nie o nie o nieeeeeeeee zamknęła mi się strona z moim DŁUGIM postem
![]() Nie pamiętam wszystkiego, chciałam na pewno napisać, że dziękuję Koziemleko za przywrócenie porządku w mojej głowie po wczorajszej tragedii na styczniówkach, ![]() ach no i że pozytywna Hanka to żona Rumcajsa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.