Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'13,cz.V - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części:
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 0 0%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku 0 0%
Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki 14 37,84%
Na czworaka zaraz stanę i zachwycę moją mamę 1 2,70%
Czy deserek, czy obiadek, oby nie był ze mnie niejadek 0 0%
Wcinam obiad, deser, mleko, do pół roczku niedaleko 11 29,73%
Skonczyły się już kolki, wszak wyrastam z mej gondolki 2 5,41%
Żółwik, słonik, hipopotam, ja dzidziusia swego kocham 4 10,81%
Normy obrotów, siadania i mowy nie moga wyjść mamusiom z głowy 1 2,70%
Mamo w rękę weź łyżeczkę i sprawdź czy mój płacz, to przez ząbeczek 0 0%
Powoli się rozkręcam, z brzuszka na plecy się już przekręcam 4 10,81%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-30, 13:17   #1081
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Kochana, dziewięćdziesiąt parę bab gada tu od ponad roku... Serio myślisz, że możemy nie mieć stu paru zdań na jeden temat?
prawda to

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
A w ogóle uważam, ze wszystkie jesteśmy bohaterkami, te, którym tżci nie pomagają, które mają po 2 dzieci i więcej i muszą same ogarniać, te, których dzieci jedzą za dużo/za mało, nie śpią, mają problemy zdrowotne, mamy wcześniaków, dzieci ze skazą, mamy walczące o kp, walczące, żeby dziecko choć trochę spało, mamy małych wyjców, itp. Nie wspominam już o największej stracie,jaka spotkała jedną z nas Żadna z nas nie wie do końca, co przeżywa ktoś inny, jaką ma naprawdę sytuację w domu, z czym się musi mierzyć i jak to w realu wygląda. Każda z nas ma swoje problemy, jedne większe, drugie mniejsze, ja siebie też podziwiam, że daję radę uziemiona w domu u teściów, z dzieckiem, które nie je, ma skazę, wysypki, wyje, itp, choć jest przekochane i cudowne. Nikt nie wie też, co naprawdę przeżyłam i przeżywam nadal z powodu wypadku męża. Także wyluzujcie, bo wszystkie robimy, co w naszej mocy, żeby było jak najlepiej. A jak ktoś ma dziecko zdrowe, szczęśliwe, jedzące, przesypiające noce i megagrzeczne, to też nie ma się czego czepiać, tylko po cichu zazdrościć

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Warszawa temp -12 st odczuwalna - 23 st.... jak zyc??
pod kaloryferem
Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
biedna ale sie nameczycie obie

ffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj jjjjjjjjjjjjjj

aamelka czy mogłabys wysłać mi pw z numerem do teacherki bo chciałam jej smska wysłać ale w k. nie znalazłam numeru
oki

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 13:19   #1082
kama1987
Rozeznanie

Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1

Wróciliśmy niedawno ze sklepu, wybieraliśmy kolor do pokoju Zuzi I będzie bananowy a jedna ściana w kolorze pralinki

Zuzia przewraca się właśnie z pleców na brzuszek i krzyczy żeby ją znowu odwrócić bo jeszcze tego nie opanowała Ale już opanowała podpieranie się na rękach na brzuszku, bo do wczoraj rozjeżdżały jej się rece przy tym

Resztę nadrobię jak wrócimy od koleżanki

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
A w ogóle uważam, ze wszystkie jesteśmy bohaterkami, te, którym tżci nie pomagają, które mają po 2 dzieci i więcej i muszą same ogarniać, te, których dzieci jedzą za dużo/za mało, nie śpią, mają problemy zdrowotne, mamy wcześniaków, dzieci ze skazą, mamy walczące o kp, walczące, żeby dziecko choć trochę spało, mamy małych wyjców, itp. Nie wspominam już o największej stracie,jaka spotkała jedną z nas Żadna z nas nie wie do końca, co przeżywa ktoś inny, jaką ma naprawdę sytuację w domu, z czym się musi mierzyć i jak to w realu wygląda. Każda z nas ma swoje problemy, jedne większe, drugie mniejsze, ja siebie też podziwiam, że daję radę uziemiona w domu u teściów, z dzieckiem, które nie je, ma skazę, wysypki, wyje, itp, choć jest przekochane i cudowne. Nikt nie wie też, co naprawdę przeżyłam i przeżywam nadal z powodu wypadku męża. Także wyluzujcie, bo wszystkie robimy, co w naszej mocy, żeby było jak najlepiej. A jak ktoś ma dziecko zdrowe, szczęśliwe, jedzące, przesypiające noce i megagrzeczne, to też nie ma się czego czepiać, tylko po cichu zazdrościć

Bardzo dobrze napisane, zgadzam się w 100%

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić,bo normalnie rozpiera mnie duma Dostałam 5 z pracy zaliczeniowej- z przedmiotu,który sprawiał mi wiele problemów Pani dr niezła siekiera, więc jak wczoraj zobaczyłam wynik to mnie zamurowało A na dodatek dała mi 5 na koniec,gdzie wychodziło mi 4
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
dobrze, wiem o co chodzi w takim razie rzeczywiście może być coś z uchem, a łapie się za nie? jest marudna?
Jest bardziej marudna i nie chce ssać tak jak zawsze. I smoczka też nie chciała a do spania zawsze musiała mieć.
kama1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 13:19   #1083
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
o cukrze http://dziecisawazne.pl/wprowadzanie...diety-dziecka/ od połowy strony zacytuje
  • nie dosładzajmy posiłków dziecka. W diecie dziecka nie powinien być obecny biały cukier, ponieważ szybko przyzwyczaja się ono do smaku słodkiego i nie chce jeść warzyw (nie czuje naturalnego smaku słodkiego, np. marchewki). Spożywanie cukru doprowadza do stanów zapalnych, nadpobudliwości, zużywania wapnia i magnezu z kości oraz zębów, powstawania próchnicy. Biały cukier silnie zakwasza organizm i jest śluzotwórczy. Śluz zalega w jelitach, utrudnia dalsze kształtowanie się przewodu pokarmowego dziecka i hamuje wchłanianie składników odżywczych. W poźniejszym okresie można stosować, np. do wypieków ciast niewielkie ilości cukru trzcinowego, melasę, miód naturalny
  • nie doprawiajmy posiłków dziecka solą, aby mogło poznawać smak potraw. Niska zawartość sodu nie obciąża nerek, pozwala uniknąć w przyszłości nadciśnienia tętniczego
Kurcze przerazil mnie ten artykul, w wiekszosci maja racje, ale mieso od roku, a nawet 1,5 !!!!???
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 13:22   #1084
Aaamelkaa
Zakorzenienie

w Auchan promocja od 1 do 6 lutego
deserki gerber 130g , jeden 2,68zł drugi za grosz
pampersy activebaby dry 37,98 rozne rozmiary

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-01-30, 13:22   #1085
xViolet
Raczkowanie

[QUOTE=agravka;44885439

chyba żartujesz?!fuuuu

a my dostałyśmy na gwiazdkę tą siateczkę,przy Adzie nie miałam a teraz spróbuję

Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app[/QUOTE]

Chore ale prawdziwe, niestety.... Nie wiem skąd biorą sie takie pomysły. No i jeszcze mówiła, ze cycek to cycek i żadne argumenty do niej nie docierały.

A co do siateczki, tez dostaliśmy i tez jestem ciekawa jak sie sprawdzi.

Cytat:
Warszawa temp -12 st odczuwalna - 23 st.... jak zyc??
Massssakara. A ja spojrzałam na termometr na balkonie, a tam -9, otworzyłam okno i wydawało sie ok. Wiec wyszłam z mała, ale jednak nie było ok i szybciej wracałem niż wyszłam.
xViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 13:25   #1086
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Kurcze przerazil mnie ten artykul, w wiekszosci maja racje, ale mieso od roku, a nawet 1,5 !!!!???
dlatego zacytowałam tylko o cukrze i soli bo wiem że cała reszta jest kontrowersyjna

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
dzięki skąd masz te info? tyle gazetek Wam przynoszą? w mojej okolicy tylko Auchan a gazetka raz na rok

Cytat:
Napisane przez xViolet Pokaż wiadomość

Massssakara. A ja spojrzałam na termometr na balkonie, a tam -9, otworzyłam okno i wydawało sie ok. Wiec wyszłam z mała, ale jednak nie było ok i szybciej wracałem niż wyszłam.
wszystko przez ten wiatr

wypizgało mi sypialnie do 18 st... eh znow odpalam dodatkowy grzejnik
Stary 2014-01-30, 13:28   #1087
jo_asiek
Zadomowienie

o jaaaaa ale obleśne z tą babcią i cycem. Fuuuuuujjjjjjj, nienormalna jakaś czy co?!

Kupiłam mojemu dziecku piłkę oball i chłopak wczoraj nie ogarniał tematu W ogóle nie wiedział co z nią można zrobić. Dziś już trochę lepiej, chyba powoli zaczyna kumać, ale póki co i tak woli własne ręce wcinać, niż chwytać oballa
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 13:28   #1088
xViolet
Raczkowanie

agravka co do miasta, z którego pochodzisz, to moja mama tez pochodzi z tamtych okolic, w dzieciństwie tam mieszkała. Teraz mam tam chrzesniaczke, no i troche dalsza rodzina juz w samym Radzyniu
Stary 2014-01-30, 13:28   #1089
papalinka83
Zakorzenienie

Hello

Chyba mnie Ola zaraziła, bo się czuję niewyraźnie a dziecko mi charczy bardziej niż wczoraj. Mam nadzieję, że to taki katar jak u dorosłego - leczony czy nieleczony trwa 7 dni i że wkrótce trochę odpuści. dzisiaj przyszedł inhalator i robiliśmy małej inhalacje z soli fizjologicznej - ale miała zaciesz, lizała maseczkę i łapała rękami

I mam za sobą pierwszą próbę ze słiczkiem - dynią. Coś tam Ola pociumkała, smak jej odpowiadał, bo buzię otwierała i nie krzywiła się, ale nie bardzo cziła, jak zjeść z tej łyżeczki

Cytat:
Dzień dobry
Kładłam się wczoraj z bólem głowy i z bólem się obudziłam, całą noc mnie męczyło. To na pewno zatoki, wczoraj mi bardzo głowę przewiało choć byłam w czapce.
Mój Miłek dziś kończy 4 miesiące
Z tej okazji prosimy o kciuki, bo po południu idziemy na spotkanie z fizjoterapeutką, mam nadzieję, że nawet jeśli potwierdzi się jakaś asymetria to dostaniemy tylko ćwiczenia w domu. Prawdę mówiąc to ja nie widzę, żeby coś było nie tak, poza tym jednym kciukiem, który rzeczywiście jest czasem w piąstce zaciśnięty.

A teraz nadrabiam

Cytat:
Muszę się pochwalić,bo normalnie rozpiera mnie duma Dostałam 5 z pracy zaliczeniowej- z przedmiotu,który sprawiał mi wiele problemów Pani dr niezła siekiera, więc jak wczoraj zobaczyłam wynik to mnie zamurowało A na dodatek dała mi 5 na koniec,gdzie wychodziło mi 4
Super
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
chyba nie muszę dodawać, że zapodałam focha i nawrzesczałam, że za 5 lat to mi picza skiśnie

Cytat:
Oj tez znam taka.Nie wiem jak karmila, ale cala ciaza byla dla niej meczaca ze wzgledu na to, ze sie napic nie mogla.
A ja znowu miałam koleżankę z liceum, która piłą i brała amfe już dłuuugo, zaszła w ciążę przypadkiem i wszystko odstawiła z dnia na dzień. Nie wiem, co jest z nią teraz, bo nie mamy kontaktu, ale wtedy wszyscy mówili, że ciąża jej uratowała życie
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
czy spał dłużej ?? Nie, obudził się o 6 i już moe chciał spać, zjadł 40 ml i świrował na macie, teraz zasnął.

ja w tym widzę plusy jak on wstaje o 6, jestem już ogarniętaa, łącznie z obiadem i sprzątaniem, nadrobiłam wizaz i spokojnie wypiłam sobie kawe.
Misia wow. Ja o 9 to ledwo oczy otwieram, nawet jak ola nie śpi
Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
utknelam na 22 stronie... od paru dni natalka tylko ryczy i ryczy. i nie wiem czy zeby, brzuszek (kupy wodniste), skóra (schodzi płatami, dzis ide kupic steryd n ktory mam recepte...). z bolu nawet smoczek ssie a ona bezsmoczkowa. spi tylko na reccach i w samochodzie... ech... plakac mi sie chce... przemywam jej faldki octaniseptem bo sie odparzaja, twarz tez bo rozdrapuje ta sucha skore...
Biedactwa i Ty i Natalka
Cytat:
Napisane przez xViolet Pokaż wiadomość
Hej

Moja siostra pracuje w żłobku i opowiadała o chłopcu, który ma 2,5 roku i jest nadal na cycku. Ogólnie w grupie super sie zachowuje, bawi sie, jest pogodny. Ale gdy mama lub babcia są w zasięgu jego wzroku, to staje sie maruda. No i tak pewnego dnia babcia przyszła po wnuczka i on zaczął marudzić, płakać. Na co ona,ze on zawsze uspokaja sie przy cycku i na pewno teraz chce. Wiec co zrobiła, wyjęła swojego !!! Chłopiec dalej płacze, a ta, ze nie rozumie dlaczego, bo on tak lubi pierś
Ale obleśne

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 13:28   #1090
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego zacytowałam tylko o cukrze i soli bo wiem że cała reszta jest kontrowersyjna

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

dzięki skąd masz te info? tyle gazetek Wam przynoszą? w mojej okolicy tylko Auchan a gazetka raz na rok

wszystko przez ten wiatr

wypizgało mi sypialnie do 18 st... eh znow odpalam dodatkowy grzejnik
u mnie ciagle coś wrzucają do skrzynki

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-01-30, 13:31   #1091
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

A ja 14 tego lutego jade do pl, musi sie ocieplic!

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
o jaaaaa ale obleśne z tą babcią i cycem. Fuuuuuujjjjjjj, nienormalna jakaś czy co?!
Moze dziecko to takiego starego nie chcialo.Jakas mloda przedszkolanka mogla sprobowac heheheh
Stary 2014-01-30, 13:32   #1092
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie ciagle coś wrzucają do skrzynki
nawet na stronie auchan.pl niema tej gazetki jeszcze

Cytat:
A ja 14 tego lutego jade do pl, musi sie ocieplic!
to chyba dużo zalezy od rejonu, bo w Krakowie mialo być 0, a w Białymstoku -14
Stary 2014-01-30, 13:33   #1093
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:

Dolny Slask
Stary 2014-01-30, 13:39   #1094
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:

z auchan zawsze w srode przynosza i wtedy tez zaczynaja sie promocje
ta gazetka wyjątkowo zaczyna się od soboty
deserki w fajnej cenie, 1,35 za sztuke wychodzi

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-01-30, 13:40   #1095
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Dolny Slask
to tam cieplej jest niz u mnie
wogóle to ma być odwilż
ale tu dziś cicho... cisza przed kolejną burzą ??

haha chyba sobie w notesie zaczne promocje spisywac Amelka a niewiesz ile tych pampów w paczce?? bo ostatnio było chyba za 54 pln 64 pampersy - rozmiar 4 to je przecenią ąż tak?
Stary 2014-01-30, 13:41   #1096
xViolet
Raczkowanie

Cytat:

Moze dziecko to takiego starego nie chcialo.Jakas mloda przedszkolanka mogla sprobowac heheheh
Powiem siostrze, moze niech spróbuje następnym razem
Stary 2014-01-30, 13:41   #1097
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Dolny Slask
Oo mam rodzinę na Dolnym Śląsku,bardzo lubię tam jeździć.A dokąd dokładnie jedziesz,jeśli wolno spytać

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-01-30, 13:42   #1098
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Oo mam rodzinę na Dolnym Śląsku,bardzo lubię tam jeździć.A dokąd dokładnie jedziesz,jeśli wolno spytać

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Glogow. Mieszkalam tez pare lat we Wro
Stary 2014-01-30, 13:44   #1099
misia332
Zakorzenienie

u mnie niby 18 stopni, ale co z tego jak wiatr wstretny wieje. A musze jechac chociaż do sklpeu.

Tyle, że narazie dzieć śpi.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 13:44   #1100
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
to tam cieplej jest niz u mnie
wogóle to ma być odwilż
ale tu dziś cicho... cisza przed kolejną burzą ??

haha chyba sobie w notesie zaczne promocje spisywac Amelka a niewiesz ile tych pampów w paczce?? bo ostatnio było chyba za 54 pln 64 pampersy - rozmiar 4 to je przecenią ąż tak?
jest napisane ze rozne rozmiary
na zdjęciu jest paczka 4+ i jest ich 56sztuk
i trojki 70 sztuk

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-01-30, 13:47   #1101
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Nie wiem co stworu dac na obiad.Mam dynie, marchewke, dynie z ziemniakami, marchewke z ziemniakami,szpinak z ziemniakami, marchewke z rzepa i ziemniakami,cukinia z ziemniakami.
Stary 2014-01-30, 13:48   #1102
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Help[/B] Zrobil zielona kupe. Wczoraj jadl jablko i cukinie i ziemniaki.Czy moglo byc to od jedzenia czy to przez ten gluten?
może odstaw i cukinię i gluten na kilka dni a potem spróbuj znów z cukinią i zobacz jaka będzie kupa po niej?

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
wiem wiem,ale są i britax i romer,a ja tego nie rozróżniam.chyba,że to jest to samo,

ale i tak pupa bbo ten fotelik jest tyłem tylko do 13 kg,a potem to przodem:/
to samo

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
hej

u mnie gorzej a nie lepiej ale walczę z choróbskiem, bo kto się zajmie Jaskiem jak nie ja?
zdrówka i oby Jasiek był dalej taki łaskawy

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
Co Ty mówisz,a ja zaraz po Ade muszę iść i to jak zwykle z małą, a najgorsze, że większa część drogi mam nieodsniezony,co prawda rano dzwoniłam i zaglądałam do urzędu miasta, ale widzę, że jeszcze nie ruszyli tylkow
ja już nie wiem dla kogo gorsza ta pogoda, dla tego malucha opatulonego w gondoli czy dla starszaka, który musi iść na ten wiatr
my wczoraj tak szliśmy i było przeraźliwie zimno, mały sobie spał spokojnie i po powrocie był cieplutki, a starszy niby nie narzekał ale wrócił z okropnie przemarzniętą buzią
dziś na szczęście mąż ma pierwszą zmianę to go odbierze, a jutro chyba go zostawię w domu żeby nie iść na to zimno

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Kupiłam mojemu dziecku piłkę oball i chłopak wczoraj nie ogarniał tematu W ogóle nie wiedział co z nią można zrobić. Dziś już trochę lepiej, chyba powoli zaczyna kumać, ale póki co i tak woli własne ręce wcinać, niż chwytać oballa
mój też jeszcze nie bardzo wie jak się tym zająć, najgorsze że się nie da do buzi wpakować za to był u nas półroczny kuzyn to się bawił tym super, bo mamy rączkę do tego oballa i on sobie nim pięknie kręcił

Cytat:

to samo sobie pomyślałam, że pewnie młodego cyca chciał a nie starego pomarszczonego

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 13:48   #1103
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
o super
dzieki za info
szkoda ze do auchan mam daleko ale ppfatyguje sie

Cytat:
Dolny Slask
cieplej
minus 4 a ma byc ocieplenie

Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 13:51   #1104
bojatoja
Zakorzenienie

hejo

Cytat:

Tak w ogóle to mam problem z karminiem Julki. Biedna nie wie jak ma jeść i wypycha język Momentami musze wciskać jej na siłę,bo nie da się nic wepchnąć Ja mam nadzieję,że w końcu się nauczy,bo męczę się przy tym jak diabli Poza tym gada mi do słoika i skupić się nie może
Maja to zaraz załapała-już od pirwszej łyzeczki... no ale wiadomo- każde dziecko inne
Na pewno się nauczy
Mój Filip według mnie super je, od razu zakumał po co służy łyżeczka, ale też wypycha tak śmiesznie język

Za to ostatnio przy cycku bierze go na gadanie
Cytat:
Brawo Jak tam sesja? U mnie ku końcowi, mam jeszcze jeden egzamin i jedną pracę zaliczeniową do napisania.
No i magisterka
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
a teraz hit nocy, nakarmiłam mlodego jakoś koło północy i zjadł sporo, przebudziłam sie koło 1 bo coś tam stękał, patrzę a TŻ go karmi, a młody ciągnie ale na spiocha. Pytam TŻ co robi, a ten mówi, że wstał do wc, to stwierdził, że go nakarmi na śpiocha i pójdzie spać. Więc mówię, że ja go już karmiłam....Mina TŻ bezcenna.
Heehe
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
chyba nie muszę dodawać, że zapodałam focha i nawrzesczałam, że za 5 lat to mi picza skiśnie

My byliśmy dzisiaj z Filipem w tej poradni rehabilitacyjnej. I wybieramy się znów za tydzień.
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 13:55   #1105
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Ale sobie zrobilam kawe.Wlalam wode i nacisnelam duzy kubek, a nie wlozylam torebki
Stary 2014-01-30, 13:57   #1106
87czarna
Zakorzenienie

bojatoja Egzaminy mam 9 lutego, na szczęscie tylko 2, więc nie powinno być tragicznie
Matki kujonki

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

MaharetBudujemy się niedaleko Głogowa

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 13:59   #1107
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
może odstaw i cukinię i gluten na kilka dni a potem spróbuj znów z cukinią i zobacz jaka będzie kupa po niej?

al:
Tak zrobie

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
[B]bo

[/COLOR]MaharetBudujemy się niedaleko Głogowa
A gdzie dokladnie jesli moge zapytac?
Stary 2014-01-30, 14:00   #1108
karolson
Zakorzenienie

Czy Wasze dzieciaczki tez wszytsko sobie na głowe naciągają ? Chyba żeby robić akuku... wczoraj przed kąpielą... leżał przygotowany na golaska pod łaskoczącym kocykiem ... miał przednią zabawe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00364.jpg (87,2 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00365.jpg (91,0 KB, 33 załadowań)
Stary 2014-01-30, 14:02   #1109
87czarna
Zakorzenienie

maharet Brenno
karolson Hahaha, niezły akrobata Moja znowu wszystko chwyta w ręce i kieruje prosto do buzi... pożeracz mały

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-30, 14:02   #1110
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Czy Wasze dzieciaczki tez wszytsko sobie na głowe naciągają ? Chyba żeby robić akuku... wczoraj przed kąpielą... leżał przygotowany na golaska pod łaskoczącym kocykiem ... miał przednią zabawe
taaa, Kornel ostatnio robi tak w nocy z kocykiem. Nie wiem boi się potworów chyba

boski

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości