22 i ciągle nie możemy się nagadac - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Druty, igła i szydełko

Notka

Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-09, 20:27   #4471
babydelfi
Zakorzenienie

Dot.: 22 i ciągle nie możemy się nagadac

babydelfi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 20:31   #4472
kalina1984
Zakorzenienie

Asia Ty jesteś raczej brutalna a nie realna
A na polsacie neonówka.

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Mieszko syn kleszcza i nornicy

kalina1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 20:31   #4473
little_ola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SilverAguti Pokaż wiadomość
Iwonko w skokach Stoch oczywiście go zdobył
juz na Fb przeczytalam

bo tutaj w tv pokazujá tylko wystépy Wielkiej Brytanii, oczywiscie
little_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 20:33   #4474
SilverAguti
Zakorzenienie

Basia bo lajf is brutal end wery full of zasadzkas
SilverAguti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 20:35   #4475
kalina1984
Zakorzenienie

Oglądałam ten kabaret ale mnie rozwala za każdym razem, Dobrawa właśnie weszła na scenę

Stary 2014-02-09, 20:43   #4476
emi29w
Zakorzenienie

Cześć!
ale klepiecie
emi29w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 20:59   #4477
gagatu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SilverAguti Pokaż wiadomość
Basia bo lajf is brutal end wery full of zasadzkas
You must be careful, by nie dostać w ryj

Też oglądałam zwycięski skok Stoch to sąsiad cioci mojego TŻ-ta Też z Zębu pochodzi, ale mieszka od dawna w Pile, ale tam rodzina jej nadal mieszka.

Kasia, a Ty tak ze złota się cieszysz?
gagatu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 21:13   #4478
kalina1984
Zakorzenienie

Co tak cicho nagle się zrobiło? Wszystkie poszły hostessę z ubojni oglądać?

Stary 2014-02-09, 21:28   #4479
rardan
Zakorzenienie

Skończyłam baktusa, ale jakoś nie podoba mi sie to zakończenie.
Teraz już zmykam kąpać się i spać.
Buziaki i do jutra.
rardan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 21:30   #4480
SlonecznikB
Zakorzenienie

Dobry początek Igrzysk. Asia a Ty nie bądź taką realistką

Ja mam tylko starszego o 2 lata brata. Tak jak wszędzie za młodu to trudno było się porozumieć. Teraz możemy na siebie zawsze liczyć. Nie jest to jakaś przyjaźń gdzie o wszystkim sobie mówimy itd, ale jak coś potrzeba to zawsze pomoc z drugiej strony jest. Oczywiście ja więcej korzystam. Zresztą co tu pisać, fakt, że bratowa codziennie przychodzi mi pomóc przy mamie, świadczy o tym jakie są relacje pomiędzy mną, bratem i bratową.
SlonecznikB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 21:30   #4481
beata1718
Zakorzenienie

GG do beata1718

ja kolację męzowi robiłam -je jajka z majonezem
a 0 19 jedliśmy na kolacje krokiety z barszczem
mój ma przestawiony czas posiłków bo w holandii obiad je koło 19,30 a kolacje o 22
przytył już chyba z 10kg
beata1718 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 21:41   #4482
rudasek
Zakorzenienie

Ja miałam 5 sióstr i 2 braci. Po śmierci siostry z którą byłam najbardziej związana zaprzyjaźniłam się z tą z którą najbardziej darłyśmy koty jako dzieci. Z jedną z sióstr nie rozmawiałyśmy poza dzień dobry 18lat, a mieszkałyśmy w jednej miejscowości, przykre to było , ale nie można ciągle być komuś podporządkowanym , mimo że dużo mu się zawdzięcza. Niestety zmarła w zeszłym roku, już nie pogodzimy się. U nas jest duża różnica wieku między rodzeństwem, bo jesteśmy od dwóch matek. Zostało nas czworo i do tego brat jest bardzo chory.
rudasek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 21:41   #4483
little_ola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rardan Pokaż wiadomość
Skończyłam baktusa, ale jakoś nie podoba mi sie to zakończenie.

Danusiu
koniecznie pokaz jutro zdjécia i my ocenimy
Stary 2014-02-09, 21:43   #4484
emi29w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malinka_5 Pokaż wiadomość
bardzo bardzo mi się podobają...

z przyjemnością poogladam, ciekawam jakie masz wzory...
bo ja jak oglądam katalog, nie umiałabym się zdecydować... tak wiele wzorów mi się podoba
choć niektórych nie widziałam on line moze tylko na export robią

http://www.ceramicboleslawiec.com.pl...nych_zestawow/

http://www.ceramicboleslawiec.com.pl...log_ksztaltow/
http://www.ceramicboleslawiec.com.pl...log_dekoracji/
szczerze ,pierwszy raz widzę taką porcelanę
bardzo piękna
Cytat:
Napisane przez Szydełkomaniaczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny wczoraj u mojej Ani w pracy był wypadek, chłopak wsadził ręke w maszyne i pół palca mu ucięło, do tego jeszcze nie zarejestrowany, krew sie lała, masakra, a moja córcia tez na tej maszynie pracuje
musi córka teraz bardzo uważać
mój tata pracował 20lat w tartaku, i raz mu wciągnęło w maszyne rękaw koszuli i go wciągało, poszarpało rękę przy łokciu ,uratował sie tym ,że urwał rękaw koszuli,
długo trwała rehabilitacja
Cytat:
Napisane przez agnes99 Pokaż wiadomość
Przede mną ciężki weekend - małżonek wstał z bólem głowy i katarem.

powiedz mu ,że sexu nie będzie
Cytat:
Napisane przez babydelfi Pokaż wiadomość
Hej

U mojego ostatnio też był wypadek w pracy, na podstacji chłopak się przewrócił i wpadł na dławik, gdzie płynie prąd o mocy 3000V, poparzoną am całą twarz, tors i ręce, życie uratowało mu tylko to że najpierw spadł na siatkę zabezpieczająca i doszło do zwarcia i prąd tam się odłączył a on oberwał łukiem, teraz chłopak leży w klinice w Siemianowicach śląskich i czeka go kilka przeszczepów
tego dnia co był pogrzeb mojego dziadka,to siostra męża do nas jechała, i po drodze mówiła ,że był pogrzeb młodego chłopaka 25lat,którego prąd poparzył, miał wypadek , 4 dni walczył o życie

Iwonka współczuję przeżyć , wszystko sie tak skumulowało na raz
teraz bedzie lepiej

Cytat:
Napisane przez little_ola Pokaż wiadomość
dziékujé dziewczyny

jestesmy juz w domu, mlody prawie w normie, tzn.
6 zébów wyrwanych,
2 zéby dostaly koronki
1 záb zaleczony

powiem tylko jedno: patrzec jak twoje dziecko dostaje narkozé jest najgorszym momentem w zyciu rodzica
oczywiscie, ze sié poryczalam i pielégniarka musiala mnie uspokajac ...
współczuje mu , wyrywanie zębów jest chyba gorsze niż poród dziecka
Cytat:
Napisane przez jola2243 Pokaż wiadomość
A moja maszyna do serwisu jednak pojedzie przez tel nic mi nie pomogli, jakaś część przy bębenku się wytarła chyba dobrze, że gwarancję jeszcze mam na nią
no szkoda
Stary 2014-02-09, 21:44   #4485
beata1718
Zakorzenienie

GG do beata1718

uciekam myć się
mąż jakiś durny film ogląda to idę spać
beata1718 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 21:46   #4486
emi29w
Zakorzenienie

czy wiecie ile trwa żałoba po śmierci dziadka?
Stary 2014-02-09, 21:46   #4487
kalina1984
Zakorzenienie

Ja też uciekam, dobrej nocki

Stary 2014-02-09, 21:57   #4488
Lili40
Zadomowienie

GG do Lili40

Cytat:
Witam z rana u nas dzis pochmurno i deszczyk kropi ale taki jakby wiosenny
Emi co do Twego pytania czy Ania wie że jest adoptowana, tak wie adoptowalismy ja jak miała trzy i pół roku, trafilismy w ośrodku na mądra pania psycholog, która nam wyjasniła, że nie wolno przed dzieckiem tego ukrywac, bo zawsze prędzej czy później znajdzie sie "uczynna" osoba, która to jej powie i wtedy dziecko przeżyje szok i bedzie mieć do nas żal. Więc kiedy Ania zapytała, a miała może 4 albo 5 lat, czy ja ją urodziła,to powiedziałam, że nie, ale bardzo chciałam miec taka córeczke, więc pojechałam do domu, gdzie były dzieci , które nie miały mamy i ja sobie wziełam i teraz jestem jej mamą. Przyjęła to do wiadomości a potem w miare dorastania zrozumiała. Jak kiedys zechce szukac rodziców, to jej nie zabronie, ale na razie nie ma na to ochoty. Ja na ich temat nic nie wiem, i nie chce wiedziec. W domu dziecka była dwa lata i nikt jej w tym czasie nie odwiedzał. To chyba nie świadczy najlepiej i jej biologicznych rodzicach. Ania jest dobrą córka i nie stwarzała nam nigdy wiekszych problemów, niz inne dzieci.

Podziwiam Cie , nie każdego stać na taki krok.

Emi - czy wiecie ile trwa żałoba po śmierci dziadka? - myślę, ze 3 miesiące trwa taka żałoba, ale to pamiętam z dawna jak byłam młoda dziewczyną...

Edytowane przez Lili40
Czas edycji: 2014-02-09 o 22:22
Lili40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 23:12   #4489
emi29w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudasek Pokaż wiadomość
Witajcie, doczytać nie dam rady takie zaległości mi się porobiły. Jedno co wiem to nowy pech Iwonki dał znać . Dla maluszka drugiej Iwonki
Wnusie pojechały na weekend do taty , to zrobiłam sobie wychodne, u koleżanki nie byłam pól roku. Przywiozłam sobie z dwa kilo wełny nowej jeszcze jej mama poszuka bo gdzieś ma podobno sporo więcej, właśnie zwijamy z mężą, bo są w takich motkach jak kiedyś.Jutro będę sprzątać i gotować na cały tydzień. Pisałyście o wypadkach, u nas też był tragiczny wypadek , na jednym z zakładów wózek widłowy przewrócił się i zabił 29 letnią dziewczynę, znam ją i jej mamę, bo jest moją klientką. Właścicielem jest holender, bardzo fajny facet , a ona była z nim po zaręczynach.
tragedia i straszne to
Cytat:
Napisane przez kalina1984 Pokaż wiadomość
Hej hej, ja wróciłam od siostry, młody wysypany nawet na , oby tylko blizny nie zostały.
A siostra dziś rozmawiała z koleżanką farmaceutką i mówiła, że gdyby lekarka jej zapisała tabletki heviran to by go tak nie wysypało. o przy jej dwójce sprawdziły się świetnie. Dzieciaki miały mało kropek a ten bidulek jak biedronka wygląda.
zróbcie mu zdjęcia

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez agusia2410 Pokaż wiadomość
Emi - ale witualnego możesz

a zapomniałam dodać że od dwóch tygodni odstawiłam Ewelinę od cyca

i tak karmiłam tylko wieczorem i w nocy, przez tow nocy budziła sie dość często, bo chciała pomemlać, a decyzja zapadła o odstawieniu bo dostaliśmy zaproszenie na zabawę karnawałową , zabawa będzie za tydzień i nic nie płacimy a będzie full wypas, szkoda było odrzucić taką szansę, a mała butli nawet nie tknie, a że i tak już ma 17 miesięcy wiec koniec, a w nocy jak sie obudzi to ją lulam i dalej śpi, nawet herbatki nie tknie, w dzień pije łyżeczką, ale w nocy jej tak nie dam bo sie rozbudzi
na początku budziła sie często, bo sie domagała, wiec niewyspana chodziłam, a teraz to już dwa razy przespała całą noc bez budzenia, albo obudzi sie 1-2 razy i do rana spokój
mój Szymek przesypia cała noc, zdarza się ,że nawet od 19 do 7 rano , czasem sie wierci jak jest gorąco, ale chyba nie przebije w spaniu Palci Marty
i go już nie karmie piersią, butle mleka i dziś np kaszę manne ugotowałam mu na mleku od krowy na kolację i razem z Arkiem zjedli

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez agusia2410 Pokaż wiadomość
Emi - ale witualnego możesz

a zapomniałam dodać że od dwóch tygodni odstawiłam Ewelinę od cyca

i tak karmiłam tylko wieczorem i w nocy, przez tow nocy budziła sie dość często, bo chciała pomemlać, a decyzja zapadła o odstawieniu bo dostaliśmy zaproszenie na zabawę karnawałową , zabawa będzie za tydzień i nic nie płacimy a będzie full wypas, szkoda było odrzucić taką szansę, a mała butli nawet nie tknie, a że i tak już ma 17 miesięcy wiec koniec, a w nocy jak sie obudzi to ją lulam i dalej śpi, nawet herbatki nie tknie, w dzień pije łyżeczką, ale w nocy jej tak nie dam bo sie rozbudzi
na początku budziła sie często, bo sie domagała, wiec niewyspana chodziłam, a teraz to już dwa razy przespała całą noc bez budzenia, albo obudzi sie 1-2 razy i do rana spokój
mój Szymek przesypia cała noc, zdarza się ,że nawet od 19 do 7 rano , czasem sie wierci jak jest gorąco, ale chyba nie przebije w spaniu Palci Marty
i go już nie karmie piersią, butle mleka i dziś np kaszę manne ugotowałam mu na mleku od krowy na kolację i razem z Arkiem zjedli

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Witam z rana u nas dzis pochmurno i deszczyk kropi ale taki jakby wiosenny
Emi co do Twego pytania czy Ania wie że jest adoptowana, tak wie adoptowalismy ja jak miała trzy i pół roku, trafilismy w ośrodku na mądra pania psycholog, która nam wyjasniła, że nie wolno przed dzieckiem tego ukrywac, bo zawsze prędzej czy później znajdzie sie "uczynna" osoba, która to jej powie i wtedy dziecko przeżyje szok i bedzie mieć do nas żal. Więc kiedy Ania zapytała, a miała może 4 albo 5 lat, czy ja ją urodziła,to powiedziałam, że nie, ale bardzo chciałam miec taka córeczke, więc pojechałam do domu, gdzie były dzieci , które nie miały mamy i ja sobie wziełam i teraz jestem jej mamą. Przyjęła to do wiadomości a potem w miare dorastania zrozumiała. Jak kiedys zechce szukac rodziców, to jej nie zabronie, ale na razie nie ma na to ochoty. Ja na ich temat nic nie wiem, i nie chce wiedziec. W domu dziecka była dwa lata i nikt jej w tym czasie nie odwiedzał. To chyba nie świadczy najlepiej i jej biologicznych rodzicach. Ania jest dobrą córka i nie stwarzała nam nigdy wiekszych problemów, niz inne dzieci.
Małgosiu podziwiam Cię
u mnie na wsi obok też jest małżeństwo które adoptowali dziewczynkę ,a teraz to już nastolatka
Cytat:
Małgosiu, masz wielkie serce
skończyłam, nawet sie nie pokłułam, tylko strasznie powooli to idzie jak się szyje ręcznie
torebka ma z tyłu kieszeń na zamek, a w środku kieszonkę na tel i uchwyty na długopisy

zrób z czerwonym -walentynkowe

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Monika_75 Pokaż wiadomość
witam

na niedziele mam małża w domu, ale denerwuje mnie niesamowicie, od 3 tygodni nocuje już w Otominie i do domu przyjeżdża tylko na niedzielę i chyba już się od Niego odzwyczaiłam

z czego tak rechoczesz, w 2 klasie robiliśmy z Michasiem różaniec z kasztanów i wyszedł nam super, 6 dostaliśmy kasztany są rozdzielone drewnianymi koralikami
świetny pomysł!
muszę zapamiętać
Cytat:
Dziękuję za pochwały torebki
Aga, no boki, rączki i kieszonkę z tyłu torebki

Cytat:
Napisane przez little_ola Pokaż wiadomość
Zdjecie robocze ostatniego kocyka
jaki śliczny będzie
Cytat:
Napisane przez martikaj Pokaż wiadomość
Myślałam, ze może w Lubinie byłaś, obraziłabym się że na kawkę nie wpadliście

Wyciągam torta, mój synuś Dawid dziś skończył 16 lat, kiedy to zleciało Palcia szczęściwa, będzie z nim świeczki dmuchać
100lat dla synka
to już kawaler
Stary 2014-02-09, 23:24   #4490
SlonecznikB
Zakorzenienie

dobranoc
SlonecznikB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 23:37   #4491
emi29w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beata1718 Pokaż wiadomość
ja mam trzy siostry i brata i różnie jest z nami -raz lepiej raz gorzej
wiecie co robimy od godziny- misia z serduszkiem
pani zadała synowi najmłodszemu wykleić kulkami z bibuły haha -on cały dzień lepił i dalej dużo do zrobienia
moje ulubione prace plastyczne z podstawówki, ja kiedyś kulkami zrobiłam lisa na niebieskim tle i wiewiórke w lesie i Św.Mikołaja

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Lili40 Pokaż wiadomość
Podziwiam Cie , nie każdego stać na taki krok.

Emi - czy wiecie ile trwa żałoba po śmierci dziadka? - myślę, ze 3 miesiące trwa taka żałoba, ale to pamiętam z dawna jak byłam młoda dziewczyną...
Dzięki

mamy wesela , w kwietniu ,w maju ,w czerwcu
na to w kwietniu to byśmy nie poszli może?

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

czas się zbierać do łózeczka

Dobranoc!
Stary 2014-02-09, 23:58   #4492
little_ola
Zakorzenienie

dobranoc!
Stary 2014-02-10, 07:03   #4493
babydelfi
Zakorzenienie

Dzień dobry
Zapalam światełko

wracam chyba do starych zwyczajów , choć w sumie mogłabym jeszcze pospać, gdyż dzieci mają przecież ferie ale teraz spać mi się nie chce , co innego pewnie będzie koło 9 i wtedy się kimnę

Agata a no cieszyłam się ze złota , ja to kibicka jestem

Iwonka śliczny kocyk

Małgosiu przeczytałam co napisałaś i się popłakałam, podziwiam takie osoby jak Ty, ja chyba nie miałabym na tyle odwagi i siły psychicznej

Jeśli chodzi o moje stosunki z siostrą, to mam tylko jedną siostrę, młodszą o 2,5 roku, i niby stosunki między nami są poprawne, to jej zachowanie i postępowanie bardzo mnie irytuje i wnerwia
Kiedyś się na mnie obraziła (miałyśmy ok. ja 15 ona 13 lat) i mimo że miałyśmy jeden wspólny pokój to się do siebie nie odzywałyśy przez przeszło pół roku, a poszło jej o to że nie odwiedziłam jej w szpitalu, po tym jak miała wyrwane migdałki
Ona mieszka z moją mamą i dziadkiem, moja mama robi wszystko pierze, sprząta, prasuje, gotuje i do tego często zostaje z jej dziećmi a wielce szanowna siostra, jak wróci z pracy jest zbyt zmęczona by o czymkolwiek pomyśleć a przecież wie że mama nie może się nadto przeciążać
Jak one pojechały w wakacje nad morze na tydzień, to ja tam pojechałam by zaopiekować się dziadkiem, przygotowywać mu jedzenie itd. A mamcia teraz np. nie może przyjechać do mnie na kilka dni, bo nie będzie miał kto dziadkowi zrobić jedzenia
Poza tym pracują oboje ze swoim mężem, lecz nigdy nie mają kasy (tzn. na wakacje oczywiście były i codzienne stołowanie się po knajpach) ale by zrobić remont w pokojach to nie ma kasy niestety, a pokoje nie remontowane już chyba z 15 lat!!!
Mieli samochód, na który brali kredyt i dopiero w czerwcu w tym roku ten kredyt skończą spłacać ale im się znudził i postanowili kupić sobie inny, i tak im się udało że ojciec jej męża dał im na samochód 15 tys. ot tak za nic
to co oni zrobili wtedy? samochód drugiego dnia kupili, a za oszczędności które mieli polecieli do sklepu i kupili nowy duży telewizor, chociaż mieli duży płaski telewizor 3-letni, lecz przecież technologia się zmienia i teraz są lepsze sprzęty
Ale by zrobić remont to nie , a moja mama sponsorować im niczego nie będzie, wszak ona sama teraz kasy nie ma

w środę za to moja mamcia ma komisję o rentę, trzymajcie kciuki by się udało

---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ----------

A wczoraj korzystając z tego że była ładna ciepła pogoda poszliśmy do kościoła i spotkaliśmy znajomych i umówiliśmy się z nimi na kawkę, i całe popołudnie spędziliśmy właśnie u nich, wróciliśmy wieczorkiem, to wtedy już usiadłam z szydełkiem i na chwilkę tylko zajrzałam do Was

---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ----------

a jednak zachciało mi się teraz spać, idę się położyć i może jeszcze pośpię przez godzinkę, zanim dzieci się pobudzą
babydelfi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 07:18   #4494
jola2243
Zakorzenienie

Dzień dobry
Kasiu, to Twoja siostra ma takie samo podejście do życia, jak moja średnia nóż sie w kieszeni otwiera

http://pasja-przeplatane.blogspot.com/

Lubimy Czytać--- jola2243
jola2243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 08:25   #4495
AnnaOstapiuk
Zakorzenienie

GG do AnnaOstapiuk

Dzień dobry, czy ktoś mnie jeszcze po 6 stronach niebytu pamięta i zatęsknił?
Ja miałam migrenowe dni wyjęte z życiorysu, a i jeszcze teraz M jest na wolnym i mam urwanie głowy, bo dwoje dzieci i jeden mąż (który jeszcze wczoraj wyrżnął, poobdzierał się i boli go każde "kuku") to już nadto radości
AnnaOstapiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 08:45   #4496
rardan
Zakorzenienie

Witajcie.
Komu kawki.
Aniu, no pewnie że tęskniliśmy.
Życzę zdrówka Tobie i Mężowi.
..............
Chyba się wezmę za podkładki na kiermasz charytatywny.
Jakoś na nic nie mam pomysłu.
A właśnie już kiedyś miałam zapytać.
Basiu (kalinka), co z dzieckiem tej twojej koleżanki.

Edytowane przez rardan
Czas edycji: 2014-02-10 o 08:47
Stary 2014-02-10, 08:49   #4497
tmacek57
Rozeznanie

DZIEŃ dobry, ja też tu nie byłam kilka dni, był wnuk , ktory nie dawał mi spokoju, dziś wracam do normalności, ale chyba tylu stron to nie doczytam, zglądnę tylko co pięknego natworzyłyście
Stary 2014-02-10, 08:58   #4498
AnnaOstapiuk
Zakorzenienie

GG do AnnaOstapiuk

Danusiu zdrowia, jak zdrowia... Ty mi lepiej cierpliwości pożycz
Witaj Teresko
Stary 2014-02-10, 09:14   #4499
AnnaOstapiuk
Zakorzenienie

GG do AnnaOstapiuk

najwspanialsza zabawka pod słońcem, długopisy I biada temu, kto próbuje zabierać...
Żebym mogła tu z Wami pogadać, to właśnie musze mieć kajtka ze sobą na biurku Tak biurko wyglądąło przed chwilą.. teraz jeste sajgon, bo wywaliła wszystkoz pudełeczka

i moje ostatnie dwie Erhetki i jedna Rebekah
Kolejna Erhetta czeka na skrzydła, bo nie mam kiedy dłubać, a czeka mnie jeszcze zrobienie Krystal
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140210_090430.jpg (42,1 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140208_105835.jpg (94,5 KB, 18 załadowań)
Stary 2014-02-10, 09:20   #4500
rardan
Zakorzenienie

Aniu, Oliwcia cudna.
Śliczne aniołki.
Ale szalejesz.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości