|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
uwielbiam mohito wydaje mi się, że 80 to może być mało, bo jak każdy weźmie po jednym, a może się tak stać, bo to atrakcja i jak ktoś będzie chciał drugiego to może być lipa ![]()
|
|
|
#3782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie po to mam nielimitowaną wóde i piwo, zeby oni drinki chlali ![]() A w waszym towarzystwie faceci piją drinki? u nas jakos tak rzadko, chyba, ze whisky z wodą/colą i lodem ![]() Ale jakos sobie nie wyobrazam, ze mój TŻ idzie po mohito |
||
|
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także w ogóle widziałam, że tam i starsi faceci pili drinki
|
|
|
#3784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3785 | ||
|
Konto usunięte
|
typ też mam, ale w głowie, ciekawe czy znajdę stacjonarnie
chciałabym cieliste bez platformy i okrągłym noskiem, niby popularny model ostatnio, ale nic mi w oko nie chce wpaść... mam czas do końca maja na kupno buta Cytat:
do wesela się zagoi (jakie to prawdziwe powiedzenie teraz )Cytat:
do picia z kieliszka nie ma głowy ale mohito to rzadko, przeważnie whisky z colą
|
||
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, faktycznie prawdziwe
Lekarz też się dziś naśmiewał z tego (bo mu się spowiadałam z lekcji tańca )
|
|
#3787 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3788 |
|
Raczkowanie
|
hihihi kolczyki
Waniliova piękne buciki a kolor eh... i ach... ![]() exist do wesela się zagoi Fury widać macie extra wybrane Nam na szczęście autko odpada bo jedziemy swoim, problem mam tylko z kolorem bo jest piękny niebieski ale damy radę ![]() Mniam mniam jakie pyszneee drineczki
|
#3789 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I koniecznie pochwal się obrączkami jak je już odbierzecie ![]() Świetne są ![]() Cytat:
Trochę czasu minęło zanim parkiet zaczął się zapełniać
|
||
|
|
|
#3790 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() annic, enzunio, iliy, swiat_katarzyny - Dziękuję za porady, wezmę je do serca i rozważę, czy faktycznie nie przekonać TŻ'a do 6,5 cm w bucie, co by się nie chwiać dziękuję pysia1987 ja uwielbiam drinki: Orgazm i Pinacolada
|
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pochwalę się jasne ![]() ja trochę się tego boję, że wszyscy rzucą się na drinki i nikt nie będzie tańczył
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
asia Wcześniej przegapiłam Twoje buty - wyglądają bardzo zgrabnie
![]() zakrecona_kropka Co do Twojego pytania - zależy jaki układ. Jeśli bardzo skomplikowany, a Wy się będziecie denerwować - to wyjdzie sztucznie. Są osoby, które lepiej na pierwszym tańcu czują sie ze znanym układem, a są i takie , które wolą improwizować z czegoś im znanego. Trzymam mocno kciuki za egzamin ![]() swiat-katarzyny Takie ładne auto i nie chciał rezerwacji? Le_lenaZ wami jest o tyle dobrze, że w październiku jednak jest już po sezonie i mniej wykonawców będzie miało zaklepane terminy ![]() Dotka Ale przejścia. Co do Evity - widziałam jak wygląda wyberianie sukienek studniówkowy - wrażenia bardzo podobne jak u Ciebie. Co do szefów - wydaje mi się, że kulturalnie jest ich zaprosić; do nich należy wybór czy przyjechać, czy nie. Zawsze możesz zrobić u siebie w firmie poślubny poczęstunek - myślę, że doceniliby taki gest. exist Suknie z Evity są rzeczywiście sprowadzane ze Stanów, ale jakieś poprawki robią. Dzięki wujkowi google widać, że mają ogromną przebitkę na sukniach wieczorowych - sprowadzają model za 200-300$ max, sprzedają za min. 1200-1800 zł. Co do przebitki z sukniami ślubnymi - nie orientuję się ![]() rabbitka Ładna spódniczka - gdyby tylko była bardziej rozłożysta, wyglądałaby o wiele lepiej. A rozważałaś sztywną halkę pod nią? hihihi Pochwalisz się zaproszeniami? Kolczyki świetne, poluję na podobne ![]() Waniliova Świetne buty - w zieleni będzie obłędny ![]() pysia Mohito będzie idealne. Ja jeszcze lubię Long Island Ice Tea. Typowo babskie i lubiane: Cosmopolitan, Sex on the beach. Faceci też czasem coś wypiją (albo podpiją od swojej połówki) - oprócz whiskacza też lubią kamikaze, tatankę i gin z tonikiem czy coś na bazie tequili. annic A widziałaś to zestawienie butów? niulka Aż nabrałam ochoty na takiego drinka ![]() Kishlaczkowa Mnie na dylemat, czy niski obcas i różnica wzrostu czy wyższy i niewielka różnica, pomoglo oglądanie modeli butów. Chłop spojrzał na nie i stwierdził, że są straszne i mam brać coś zgrabnego. Może to Ci pomoże w przekonaniu ? Trzymam kciuki za znalezienie idealnego buta
|
#3793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po takich dość dużych posiłkach jakie są podawane jest niewiele miejsca w żołądku żeby nie wiadomo ile płynów weszło. Jak ja byłam na weselach z barmanami to wyglądało tak, że jak ktoś się zmęczył tańczeniem i chciał sobie zwilżyć gardło to brał drina i dawaj z powrotem na salę
|
|
|
#3794 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czekamy na zdjęcia ![]() Cytat:
![]() Cude - zaproszenia bardzo mi się podobają który wzór wzięliście?Anka super buty! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rabbitka spódniczka mi się podoba Świat katarzyny wdech - wydech Powiedz mu że ma się wziąć za szukanie auta bo jak nie to zamawiasz taksówkę Albo po prostu zaklep go sama ![]() Swięta prawda! Wiem po sobie ![]() Cytat:
Ile twoje wyszły z przesyłką?Cytat:
Mieliśmy jechać albo samochodem kuzyna albo znajomego. W międzyczasie kierownik TŻ zaproponował nam to sportowe auto i na nim stanęło ![]() Kurcze teraz jak nie siedzę w pracy na forum to strasznie długo zajmuje mi nadrabianie ![]() Jestem dziś tak zmęczona po pracy, że szok! Ja chcę żeby już był piątek! W dodatku zapomniałam że miałam iść do kancelarii po nowe skierowanie na nauki, bo jednak zdecydowaliśmy się na inny kościół Póki co uciekam bo zaraz będzie TŻ i na jakiś spacer pójdziemy Do wieczora!
|
|
#3795 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja od razu w szoku mówię do niego że nie zdążymy a on że to nie ma problemu, 1spotkanie w czerwcu, drugie w lipcu, 3 w sierpniu przed ślubem. Damy radę |
|
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za te drinki
Napewno wiec będzie: mohito, pinacolada, malibu sunrise, margerhita, i jeszcze jedno (albo orgazm, albo long island ice tea), mysle jeszcze ewentualnie nad whiskey albo kamikaze, zeby bylo cos dla facetow ![]() To myslicie, ze 150 wystarczy na 80 osobowe wesele (zaznaczam, ze barman jest tylko na kilka h, nie wiem 4-5) i ze nie wszyscy beda pic drinki mam sporo facetow w rodzinie, ktorzy napewno sie drinka nie napija ![]() A w ogole to na wieczor musimy dzis jechac do teściow....wykąpać się ). W ogole powiedzieli, ze to cud, ze sie jeszcze wysadzilismy w powietrze |
|
|
|
#3797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi bardzo smakował
|
|
|
#3798 |
|
Raczkowanie
|
Lemon_Drop no właśnie tak myślałam że to u Ciebie widziałam taki śliczny grzebyczek
![]() ps. chciałam zapytać jak "dostać" się do klubu chciałabym się tam wtrynić ale nie wiem jakie warunki trzeba spełnić
|
#3799 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Były jeszcze dwa inne, które mi proponowali, ale wybrałam ten Te bolce tak jak pisałam są niewidoczne dla niepoinformowanych, bo są od spodu palca- obrączki zostały poszerzone, bolce dołożone- pozwalają na przeciśnięcie się biżu przez kostki, a potem trzymają wszystko co trzeba w miejscuBardzo ładne te Wasze zaproszenia! Takie wyróżniające się Mi się najbardziej podoba egzemplarz z kolorowym drzewemyen po prawej Cytat:
W salonie na Wilczej też byłam (gdzie ja nie byłam ![]() ) i choc nie kupiłam to byłam zadowolona z obsługi i ilości/ jakości sukienCytat:
na 12cm chodzę bez problemu, a w takiej prawie się zabijam![]() Śliczne! |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3800 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jaguara S-Type srebrnego, chociaż chcieliśmy czarne auto, ale cóż... Ja też nie cierpię żadnych dopinek. Never! Chociażbym miała iść w mysim ogonku ![]() Ślicznie wyglądasz ![]() Cytat:
Ślicznie się prezentują Twoje kolczyki. |
|||||
|
|
|
#3801 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3802 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym zrobiła tak: ![]() zarezerwowała auto cichaczem nie mówiąc TŻ-owi i w ogóle nie poruszała tego tematu czekając kiedy on się nim zainteresuje. Ty będziesz spokojna wiedząc, że auto jest, a TŻ zaskoczony jak się w końcu weźmie za szukanie a tu się okaże, że musztarda po obiedzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i zakładasz do ślubu? ![]() Waniliova ten kolor to taki raczej groszkowy? super masz te buciki! Cytat:
Cytat:
![]() wow sobie zrobiłabym dla nich dyspenzę ![]() chcę tam osobiście pojechać, ale jakoś się nie mogę zebrać
|
|
#3803 |
|
Raczkowanie
|
|
#3804 |
|
Raczkowanie
|
jakiego masz barmana?? macie go zamówionego? jaka cena? kiedy i gdzie wesele?
|
#3805 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
cały czas podczytuje forum w pracy, ale niestety nie mam za bardzo jak pisać...ehh ja nawet nie wiem kiedy my obrączki zrobimy, tu w Krk pewnie przerobienie będzie drogie a w takiej małej mieścinie która leży niedaleko mojego domu pewnie wyjdzie taniej... Musimy jakoś rozejrzeć się za złotnikami i cenami, ale kiedy jeśli ja wychodzę z pracy o 17, a do domu zawsze jeździmy na weekend i jest już za późno żeby cokolwiek pooglądać :/ Co do rozmiarów to na mam pierścionek 16, ale czasem się kręci i zastanawiam się nad 15 jednak boję się że w ciepłe dni będzie za mała. Mój TŻ pewnie będzie miał 17-18, ma szczupłe palce. Ze spraw ślubnych; umówiłam się do fryzjera, ale jeszcze będę rozglądać się za innymi fryzjerkami, może znajdę lepszą. W tej mieścinie koło mnie nie ma za dużego wyboru... Szukam kursu tańca dla Nas mam nadzieję, że w kwietniu pójdziemy.Dziewczyny jestem już przemęczona praca, pragnę odpoczynku i długiego weekendu a tutaj niestety pogoda ma się pogorszyć :/ Jutro przeprowadzamy się do nowego mieszkania mam nadzieję, że uda Nam się je na tyle ogranąć żeby od razu zostać na noc ![]() A tak odnośnie drinków na weselu: Pamiętam jak kiedyś była na weselu gdzie serwowali drinki, była to generalnie nowość. I nieźle się upiłam tymi drinkami więc może nie ąz tak dużo bo drinki slodkie, pyszne i ładnie wchodza :P
Razem Zaręczeni: 07.12.2013 Ślub: 18.10.2014 ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html Edytowane przez Robusta Czas edycji: 2014-03-11 o 19:02 |
|
|
|
#3806 |
|
Raczkowanie
|
super ten patent! jak będzie mu za luźna i nie będzie chciał nosic to ściągniemy ten sposób i problem z głowy
---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- a czy któraś z Was zamawiała buty taneczne z internetu?? bardzo bym takie chciała, ale nigdzie w mojej okolicy nie ma sklepu... i bardzo się boję z internetu, że nie będą pasowały, nie będą wygodne, nie będą wyglądały tak jak bym chciała (i pewnie jak na zamówienie to nie można odesłac) i myślała... zastanawiam się nad niebiesko (ciemno) - kremowymi, a tam tylko jeden niebieski (noc kairu) poza welurowymi i nie wiem czy lepiej będę wyglądac 1 czy dwukolorowe,. co myślicie??
|
#3807 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() edit: zamawiałam stąd, ale widzę że on nie wysyła do PL. Mi mama przywiozła z UK. http://www.ebay.co.uk/itm/Stunning-B...item51af03bde2 Co do klubu to ogólne info jest na pierwszej stronie wątku ![]() Ewaden fajny patent z tymi bolcami Powiedz - czy nie uwierają cię w palec?
|
|
#3809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A tu coś dla tych, które same robią kokardki dobry patent ![]() http://zszywka.pl/p/mini-bow-2104832.html
|
|
#3810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Też chcę sobie kupić ale na lato.
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2014-03-11 o 20:05 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

.
polecicie jakies smaczne? 

nie po to mam nielimitowaną wóde i piwo, zeby oni drinki chlali 
chciałabym cieliste bez platformy i okrągłym noskiem, niby popularny model ostatnio, ale nic mi w oko nie chce wpaść... mam czas do końca maja na kupno buta 

chciałabym się tam wtrynić ale nie wiem jakie warunki trzeba spełnić