Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25 - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-11, 15:26   #3781
hihihi
Zakorzenienie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
hihihi śliczne kolczyki

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
hihihi ładne kolczyki!

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Kochana, a w szczególnosci specjalistki od drinkow, proszę o pomoc
Do konca marca musimy menadzerowi sali wysłac liste drinkow, ktore chcemy, zeby robil barman, to oni nam wysla liste alkoholów ktore trzeba kupic (barmana mamy w gratisie, tylko alko musimy kupic). Ma to byc jakies 4-5-6 drinkow , ale najlepiej takich efektownych, no wiecie, zeby on tam sobie mógł tym podrzucać wywijac itd .
Z tego wzgledu, ze to sierpien i moze byc ciepło ja napewno chce mohito nie znam sie na innych drinkach polecicie jakies smaczne?

No i w ogóle ile tych drinków ma byc wesele na 80 osób, połowa bab. Nie wszystkie beda piły drinki, ale mysle, ze wiekszosc chetnie skorzysta i mam mętlik. Myslalam, zeby było tych drinków około 80 w sumie....nie wiem czy to nie za malo?

Hihihi, piekne kolczyki

uwielbiam mohito nie mam pojęcia jakie jeszcze, ja nie znam się, też musimy z Tżtem o tym pomyśleć wydaje mi się, że 80 to może być mało, bo jak każdy weźmie po jednym, a może się tak stać, bo to atrakcja i jak ktoś będzie chciał drugiego to może być lipa
Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
hihihi piękne kolczyki

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 15:34   #3782
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Ja lubię malibu sunrise - malibu, sok pomarańczowy i syrop grenadina śliczny i pyszny
Dzięki

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
uwielbiam mohito nie mam pojęcia jakie jeszcze, ja nie znam się, też musimy z Tżtem o tym pomyśleć wydaje mi się, że 80 to może być mało, bo jak każdy weźmie po jednym, a może się tak stać, bo to atrakcja i jak ktoś będzie chciał drugiego to może być lipa

Ale faceci chyba nie beda pic drinkow nie po to mam nielimitowaną wóde i piwo, zeby oni drinki chlali
A w waszym towarzystwie faceci piją drinki? u nas jakos tak rzadko, chyba, ze whisky z wodą/colą i lodem

Ale jakos sobie nie wyobrazam, ze mój TŻ idzie po mohito

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 15:38   #3783
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ale faceci chyba nie beda pic drinkow nie po to mam nielimitowaną wóde i piwo, zeby oni drinki chlali
A w waszym towarzystwie faceci piją drinki? u nas jakos tak rzadko, chyba, ze whisky z wodą/colą i lodem

też tak myślałam kiedyś. jak byliśmy na sylwestrze to byli barmani i my kobiety wzięłyśmy sobie po drinku, a faceci twardo piją wódkę z kieliszków, ale te drinki był tak kolorowe i świetne, że oni też sobie potem wzięli a Tżta brat ma 40 lat także w ogóle widziałam, że tam i starsi faceci pili drinki

Dexter w spódnicy
Stary 2014-03-11, 15:45   #3784
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Kochana, a w szczególnosci specjalistki od drinkow, proszę o pomoc
Do konca marca musimy menadzerowi sali wysłac liste drinkow, ktore chcemy, zeby robil barman, to oni nam wysla liste alkoholów ktore trzeba kupic (barmana mamy w gratisie, tylko alko musimy kupic). Ma to byc jakies 4-5-6 drinkow , ale najlepiej takich efektownych, no wiecie, zeby on tam sobie mógł tym podrzucać wywijac itd .
Z tego wzgledu, ze to sierpien i moze byc ciepło ja napewno chce mohito nie znam sie na innych drinkach polecicie jakies smaczne?

No i w ogóle ile tych drinków ma byc wesele na 80 osób, połowa bab. Nie wszystkie beda piły drinki, ale mysle, ze wiekszosc chetnie skorzysta i mam mętlik. Myslalam, zeby było tych drinków około 80 w sumie....nie wiem czy to nie za malo?

Hihihi, piekne kolczyki
Nam barman przesłał takie oto foty drinków, ale jak się nazywają, to nie mam pojęcia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg drink 2.jpg (95,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg drink 3.jpg (58,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg drink 26.jpg (111,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02374.jpg (85,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg drink1.jpg (90,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02386.jpg (74,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02372.jpg (53,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wesele zdjecia2.jpg (36,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02369.jpg (69,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjecia wesela3.jpg (22,6 KB, 12 załadowań)
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 15:57   #3785
201605100
Konto usunięte

Cytat:

i ja chociaż mam już swój typ
typ też mam, ale w głowie, ciekawe czy znajdę stacjonarnie chciałabym cieliste bez platformy i okrągłym noskiem, niby popularny model ostatnio, ale nic mi w oko nie chce wpaść... mam czas do końca maja na kupno buta
Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Dziękuję

Wrrrrrrrr Załatwiłam sobie stopę, nie wiem gdzie, nie wiem kiedy. Na szczęście nic poważnego się nie stało, nie ma urazu kostnego. Ale boliiii...
Dobrze, że dostałam leki p/bólowe. I chwała prywatnej opiece medycznej, dzwoniąc o 7 na 8.30 miałam ortopedę.

do wesela się zagoi (jakie to prawdziwe powiedzenie teraz )

Cytat:
Dzięki

Mój TZ pije drinki do picia z kieliszka nie ma głowy
ale mohito to rzadko, przeważnie whisky z colą
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 16:02   #3786
exist_
Zakorzenienie

Cytat:

do wesela się zagoi (jakie to prawdziwe powiedzenie teraz )
Haha, faktycznie prawdziwe Lekarz też się dziś naśmiewał z tego (bo mu się spowiadałam z lekcji tańca )
Stary 2014-03-11, 16:05   #3787
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
typ też mam, ale w głowie, ciekawe czy znajdę stacjonarnie chciałabym cieliste bez platformy i okrągłym noskiem, niby popularny model ostatnio
Ja też, dodatkowo obcas z 7-8 cm i pasek w kostce łudzę się, że znajdę. Gdzieś. Kiedyś.
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 16:10   #3788
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

hihihi kolczyki
Waniliova piękne buciki a kolor eh... i ach...

exist do wesela się zagoi

Fury widać macie extra wybrane Nam na szczęście autko odpada bo jedziemy swoim, problem mam tylko z kolorem bo jest piękny niebieski ale damy radę

Mniam mniam jakie pyszneee drineczki
Stary 2014-03-11, 16:12   #3789
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
wrzucam zdjęcie moich kolczyków z ebay'a
dziś jedziemy odebrać obrączki
mam też projekt zaproszeń
Śliczne kolczyki I koniecznie pochwal się obrączkami jak je już odbierzecie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Wczoraj zamówiłam w salonie ślubnym buty z La Body
Świetne są

Cytat:
Dzięki

Też mi się wydaje że to mało. Nawet mój TŻ w tamtym roku skusił się na drinka jak byliśmy u jego kolegi na weselu i był barman. No i cieszył się on olbrzymim powodzeniem do tego stopnia, że na początku wesela zespół grał a nikt nie chciał tańczyć bo wszyscy stali w olbrzymiej kolejce po drinka Trochę czasu minęło zanim parkiet zaczął się zapełniać

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 16:18   #3790
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Na pocieszenie, znalazłam buty do ślubu. Niestety w salonie w pobliżu jeszcze ich nie mają. KLK
Ależ one cudne!

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Tez nie wygląda źle, tylko obawiałabym się czy będzie stabilnie. Tak "norma" dla obcasie w takim bucie to 6,5cm.
Może przeforsuję u TŻ'a te 1,5 cm, przecież to dużo nie jest, a jeśli od tego zależy stabilność, to wolę nie ryzykować. Dziękuję

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Kishlaczkowa A jaki masz rozmiar stopy? U calineczek obcas 5 cm wygląda na bardzo wysoki, u dziewczyn z dużą stopą trzeba się bardzo namęczyć, żeby znaleźć model, który wygląda proporcjonalnie. Ja bym Ci poradziła brać te 5 cm - Twój TŻ będzie miał buty wizytowe, a one dodają 2cm do wzrostu (przetestowaliśmy to rozwiązanie, bo u nas różnica wzrostu jest niewielka). Tylko jest jedno ale - nie wszystkie niskie obcasy butów tanecznych wyglądają zgrabnie.
Mam rozmiar 39. Może faktycznie, dojdą mu 2 cm, to te 6,5 cm, o którym wspomniałam powyżej, nie będzie dla niego problemem

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
ja biorę świadomie i dobrowolnie max 5 cm bo w wyższych nie przeżyję
pod suknią i tak mało będzie widać
A zamawiasz?

annic,
enzunio,
iliy,
swiat_katarzyny
- Dziękuję za porady, wezmę je do serca i rozważę, czy faktycznie nie przekonać TŻ'a do 6,5 cm w bucie, co by się nie chwiać dziękuję

pysia1987 ja uwielbiam drinki: Orgazm i Pinacolada

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 16:23   #3791
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
hihihi kolczyki

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Śliczne kolczyki I koniecznie pochwal się obrączkami jak je już odbierzecie

Świetne są

Też mi się wydaje że to mało. Nawet mój TŻ w tamtym roku skusił się na drinka jak byliśmy u jego kolegi na weselu i był barman. No i cieszył się on olbrzymim powodzeniem do tego stopnia, że na początku wesela zespół grał a nikt nie chciał tańczyć bo wszyscy stali w olbrzymiej kolejce po drinka Trochę czasu minęło zanim parkiet zaczął się zapełniać
dziękuję
pochwalę się jasne
ja trochę się tego boję, że wszyscy rzucą się na drinki i nikt nie będzie tańczył

Dexter w spódnicy
Stary 2014-03-11, 16:28   #3792
cornflower_girl
Zakorzenienie

asia Wcześniej przegapiłam Twoje buty - wyglądają bardzo zgrabnie

zakrecona_kropka Co do Twojego pytania - zależy jaki układ. Jeśli bardzo skomplikowany, a Wy się będziecie denerwować - to wyjdzie sztucznie. Są osoby, które lepiej na pierwszym tańcu czują sie ze znanym układem, a są i takie , które wolą improwizować z czegoś im znanego. Trzymam mocno kciuki za egzamin

swiat-katarzyny Takie ładne auto i nie chciał rezerwacji?

Le_lenaZ wami jest o tyle dobrze, że w październiku jednak jest już po sezonie i mniej wykonawców będzie miało zaklepane terminy

Dotka Ale przejścia. Co do Evity - widziałam jak wygląda wyberianie sukienek studniówkowy - wrażenia bardzo podobne jak u Ciebie.

Co do szefów - wydaje mi się, że kulturalnie jest ich zaprosić; do nich należy wybór czy przyjechać, czy nie. Zawsze możesz zrobić u siebie w firmie poślubny poczęstunek - myślę, że doceniliby taki gest.

exist Suknie z Evity są rzeczywiście sprowadzane ze Stanów, ale jakieś poprawki robią. Dzięki wujkowi google widać, że mają ogromną przebitkę na sukniach wieczorowych - sprowadzają model za 200-300$ max, sprzedają za min. 1200-1800 zł. Co do przebitki z sukniami ślubnymi - nie orientuję się

rabbitka Ładna spódniczka - gdyby tylko była bardziej rozłożysta, wyglądałaby o wiele lepiej. A rozważałaś sztywną halkę pod nią?

hihihi Pochwalisz się zaproszeniami? Kolczyki świetne, poluję na podobne

Waniliova Świetne buty - w zieleni będzie obłędny

pysia Mohito będzie idealne. Ja jeszcze lubię Long Island Ice Tea. Typowo babskie i lubiane: Cosmopolitan, Sex on the beach.

Faceci też czasem coś wypiją (albo podpiją od swojej połówki) - oprócz whiskacza też lubią kamikaze, tatankę i gin z tonikiem czy coś na bazie tequili.

annic A widziałaś to zestawienie butów?

niulka Aż nabrałam ochoty na takiego drinka

Kishlaczkowa Mnie na dylemat, czy niski obcas i różnica wzrostu czy wyższy i niewielka różnica, pomoglo oglądanie modeli butów. Chłop spojrzał na nie i stwierdził, że są straszne i mam brać coś zgrabnego. Może to Ci pomoże w przekonaniu ? Trzymam kciuki za znalezienie idealnego buta

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 16:29   #3793
Grace O Malley
Raczkowanie

Cytat:

dziękuję
pochwalę się jasne
ja trochę się tego boję, że wszyscy rzucą się na drinki i nikt nie będzie tańczył
Bez obawy po takich dość dużych posiłkach jakie są podawane jest niewiele miejsca w żołądku żeby nie wiadomo ile płynów weszło. Jak ja byłam na weselach z barmanami to wyglądało tak, że jak ktoś się zmęczył tańczeniem i chciał sobie zwilżyć gardło to brał drina i dawaj z powrotem na salę nie było takiego siedzenia i kiszenia się z drinkami.
Stary 2014-03-11, 16:34   #3794
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
Dziewczyny, odebrałam dziś suknię i welon Czekają już w walizce na wylot do Polski- one są już gotowe na podróż, ja nie
Gratuluję!
Czekamy na zdjęcia

Cytat:
rabbitka piękny kolaż

Można wiedzieć gdzie kupiłaś takie śliczne kolczyki i grzebyczek???

I gdzie to taka śliczna sala?
Ja bardzo podobny jesli nie identyczny grzebyk zamówiłam z ebay. Poszukaj, powinno coś być z wysyłką do pl

Cude
- zaproszenia bardzo mi się podobają który wzór wzięliście?

Anka
super buty!

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
Znalazłam zdjęcia więc wstawiam wcześniej

w rzeczywistości te kolory są delikatniejsze-skóra ecru a kokardka satynowa złota bodajże angielska?
Ale słodkie!

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Czytam was ale nie mam głowy do cytowania i odpowiadania jutro mam pierwsze podejście do egzaminu na prawo jazdy i się stresuje strasznie
Powodzenia!

Rabbitka spódniczka mi się podoba

Świat katarzyny wdech - wydech
Powiedz mu że ma się wziąć za szukanie auta bo jak nie to zamawiasz taksówkę Albo po prostu zaklep go sama

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Im dłużej szukasz, wybierasz tym większy mętlik
Swięta prawda! Wiem po sobie

Cytat:
Śliczne są! trochę żałuję że się pospieszyłam i kupiłam na etsy bo przepłaciłam trochę Ile twoje wyszły z przesyłką?

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
swiat_katarzyny ja mam w sumie podobną sytuację z samochodem. Mój szwagier handluje samochodami, i mamy u niego upatrzony jakim chcemy jechać (biały jaguar więc pasuje idealnie ) Oczywiście jest opcja że znajdzie się do tego czasu na niego kupiec, ale mnie to jakoś niespecjalnie rusza Dla mnie czym pojedziemy nie jest jakoś szczególnie ważne, więc podchodzę do tego jak Twój TŻ, jak nie ten co zawiezie nas jakimś innym
Wiem że pewnie będę z tym podejściem odosobniona
Ja też nie myślałam wcale o wynajmowaniu Mieliśmy jechać albo samochodem kuzyna albo znajomego. W międzyczasie kierownik TŻ zaproponował nam to sportowe auto i na nim stanęło

Kurcze teraz jak nie siedzę w pracy na forum to strasznie długo zajmuje mi nadrabianie

Jestem dziś tak zmęczona po pracy, że szok! Ja chcę żeby już był piątek!
W dodatku zapomniałam że miałam iść do kancelarii po nowe skierowanie na nauki, bo jednak zdecydowaliśmy się na inny kościół

Póki co uciekam bo zaraz będzie TŻ i na jakiś spacer pójdziemy Do wieczora!
Stary 2014-03-11, 16:49   #3795
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Z tego co piszą dziewczyny to nie wszędzie, ten ksiądz akurat daje skierowanie. Nie wiem od czego to zależy.
Mnie bardziej martwi, że dopiero na trzy miesiące przed ślubem można to załatwić, a nie już teraz.
Nie martw się. Mój proboszcz też powiedział że da nam "skierowanie" do poradni dopiero po spisaniu protokołu czyli mniej niż 3miesiące przed ślubem Ja od razu w szoku mówię do niego że nie zdążymy a on że to nie ma problemu, 1spotkanie w czerwcu, drugie w lipcu, 3 w sierpniu przed ślubem. Damy radę
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 16:53   #3796
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Dzięki dziewczyny za te drinki
Napewno wiec będzie: mohito, pinacolada, malibu sunrise, margerhita, i jeszcze jedno (albo orgazm, albo long island ice tea), mysle jeszcze ewentualnie nad whiskey albo kamikaze, zeby bylo cos dla facetow

To myslicie, ze 150 wystarczy na 80 osobowe wesele (zaznaczam, ze barman jest tylko na kilka h, nie wiem 4-5) i ze nie wszyscy beda pic drinki mam sporo facetow w rodzinie, ktorzy napewno sie drinka nie napija

A w ogole to na wieczor musimy dzis jechac do teściow....wykąpać się pogotowie gazowe zakręcilo nam zawór gazu bo sie ulatniał mocno (a ja od roku mowie, ze czuje gaz w kuchni to wszyscy mi mowili, ze jestem glupia i nic nie czuć ). W ogole powiedzieli, ze to cud, ze sie jeszcze wysadzilismy w powietrze

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 16:58   #3797
Grace O Malley
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za te drinki
Napewno wiec będzie: mohito, pinacolada, malibu sunrise, margerhita, i jeszcze jedno (albo orgazm, albo long island ice tea), mysle jeszcze ewentualnie nad whiskey albo kamikaze, zeby bylo cos dla facetow

To myslicie, ze 150 wystarczy na 80 osobowe wesele (zaznaczam, ze barman jest tylko na kilka h, nie wiem 4-5) i ze nie wszyscy beda pic drinki mam sporo facetow w rodzinie, ktorzy napewno sie drinka nie napija

A w ogole to na wieczor musimy dzis jechac do teściow....wykąpać się pogotowie gazowe zakręcilo nam zawór gazu bo sie ulatniał mocno (a ja od roku mowie, ze czuje gaz w kuchni to wszyscy mi mowili, ze jestem glupia i nic nie czuć ). W ogole powiedzieli, ze to cud, ze sie jeszcze wysadzilismy w powietrze
Co do ilości nie pomogę, ale rzucę jeszcze jedną nazwą: Cosmopolitan Mi bardzo smakował
Stary 2014-03-11, 17:08   #3798
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Lemon_Drop no właśnie tak myślałam że to u Ciebie widziałam taki śliczny grzebyczek od wczoraj szperam na ebay-u ale coś mi ciężko idzie

ps. chciałam zapytać jak "dostać" się do klubu chciałabym się tam wtrynić ale nie wiem jakie warunki trzeba spełnić
Stary 2014-03-11, 17:14   #3799
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
ewaden, pierwszy raz czymś takim słyszę, ale patent! Pytałam jubilerów, a oni bezradnie rozkładali ręce

Zamówiliśmy zaproszenia
Wrzucam zdjęcie patentu Były jeszcze dwa inne, które mi proponowali, ale wybrałam ten Te bolce tak jak pisałam są niewidoczne dla niepoinformowanych, bo są od spodu palca- obrączki zostały poszerzone, bolce dołożone- pozwalają na przeciśnięcie się biżu przez kostki, a potem trzymają wszystko co trzeba w miejscu

Bardzo ładne te Wasze zaproszenia! Takie wyróżniające się Mi się najbardziej podoba egzemplarz z kolorowym drzewemyen po prawej

Cytat:
Zgadzam się z opiniami o Madonnie w Krakowie i nie polecam jej
Zupełnie inna atmosfera panuje w Madonnie w Warszawie na Wilczej. Ten salon polecam jak najbardziej
Zgadzam się W salonie na Wilczej też byłam (gdzie ja nie byłam ) i choc nie kupiłam to byłam zadowolona z obsługi i ilości/ jakości sukien
Cytat:
Ja bym postawiłam przy 3cm na obcas klocek. Jak będziesz tańczyć będzie Ci na prawdę wygodnie. Z takim nikim obcasem nie robiłabym szpilki, bo but jest totalnie niestabilny, przynajmniej z mojego doświadczenia z butami tanecznymi.
Potwierdzam takiej małej szpili nigdy więcej! na 12cm chodzę bez problemu, a w takiej prawie się zabijam
Cytat:
Śliczne!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg photo 2.jpg (24,9 KB, 99 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo 3.jpg (26,0 KB, 81 załadowań)
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 17:21   #3800
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
ja musiałam schować nasze obrączki przed TŻ bo ciagle chodził otwierał i sie na nie patrzał wariat
ale nie przymierzamy
Ja już tyle razy mierzyłam obrączkę, że rachubę straciłam. Mamy je w domu od 10 miesięcy

Cytat:
Co do rozmiaru paluszków to mój 13, a TŻ 23 więc nie mogło być inaczej jak ślub mamy 13-stego haha
To u mnie podobnie. Ślub 7-go, palec mam bardzo szczupły (rozmiar 7), ale wzięłam obrączkę w rozmiarze 8, TŻ 24.

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
Kiedyś Magdalenka oklejała szpilki cekinami (z tego co pamiętam) może ją masz na myśli Ciekawe czy mi wyjdzie.

No to nieciekawie... żeby wszystko się wyjaśniło na waszą korzyść.
Obklejałam, aż wreszcie kupiłam srebrne szpilki i przestałam

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
ehhh... co to był za weekend

no ale wracam...
ze spraw ślubnych to walcze z Tż o samochód do ślubu - aż mi sie nie chce pisac co on wywija
Mnie samochód tak utruł, że brak słów. Napisałam do kilkunastu usługodawców i nic przystępnego poniżej 700 zł nie szło znaleźć, albo terminy były porezerwowane w naszym mieście. Znalazłam w końcu auto, ponad 50 km od nas.
Jaguara S-Type srebrnego, chociaż chcieliśmy czarne auto, ale cóż...

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
ja jestem anty dopinaniu czegokolwiek do wlosow
Ja też nie cierpię żadnych dopinek. Never! Chociażbym miała iść w mysim ogonku

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
A w załączeniu obiecane zdjęcia z mojej przymiarki
Ślicznie wyglądasz

Cytat:
w rzeczywistości te kolory są delikatniejsze-skóra ecru a kokardka satynowa złota bodajże angielska?
Bardzo ładne buciki.

Cytat:
Ślicznie się prezentują Twoje kolczyki.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 17:32   #3801
201604261006
Konto usunięte

Cytat:

ps. chciałam zapytać jak "dostać" się do klubu chciałabym się tam wtrynić ale nie wiem jakie warunki trzeba spełnić
Na 1stronie, w 1poście masz info o klubach.
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 18:34   #3802
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
dziewczyny ja zwariuje z tym moim Tż.
Już pomine to że on ma na wszystko czas
kwestia samochodu na tapecie. Na targach ślubnych oglądaliśmy tego jaguara (na ozdobe nie patrzcie)

bardzo nam sie spodobał. Dzownilismy do niego raz, Tż odpuścil bo za drogo - minął miesiąc przez ten czas nie zrobił absolutnie nic by sie zorientować w cenach innych aut, zaczełam go cisnąć bo termin mamy popularny i ktoś nam moze go sprzątnąć z przed nosa. Dzowni jeszcze raz, okazuje sie że ma rezerwacje na niego, ale w sumie wyszło ze jednak tamta para sie rozymyśliła. To ja już cała happy - bierzemy, ale nie z moim Tż-tem zadzwonił do znajomego znajomego ktory sprowadza samochody i ma on podobno jakies cud miód niewiadomo co, ale wystawione na sprzedaż i niewiadomo czy to sprzeda czy nie sprzeda. Ogolnie cała rozmowa telefoniczna była na nie wiem - "nie wiem, bo to kawałek, a cenowo tez nie wiem, tr7udno ocenić bo to kawałek, a nie wiem czy bede go miał, a nie wiem co ci odpowiedzieć, zadzwoń za miesiąc to zobaczymy..."
I Tż czeka. Co miesiąc będzie czekał aż łaskawie tamten mu odpowie czy sprzedał to auto i czy znajdzie czas na podwózkę go. Dodam, ze facet ma kupe forsy i w dupie ma te 500 zł
zabierzcie wszystkie ostre narzędzia bo poleje sie krew!
na moje pytanie, jak sie znajdzie kuiec tydzien przed ślubem i zostaniesz bez auta to co zrobisz, Tz odpowiada - to będzie inne. WRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!! !!!!!!!
auto super, warto o takie powalczyć!
ja bym zrobiła tak:
zarezerwowała auto cichaczem nie mówiąc TŻ-owi i w ogóle nie poruszała tego tematu czekając kiedy on się nim zainteresuje. Ty będziesz spokojna wiedząc, że auto jest, a TŻ zaskoczony jak się w końcu weźmie za szukanie a tu się okaże, że musztarda po obiedzie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Przepraszam że Was znowu opuściłam na trochę ale tyle rzeczy mi się zwaliło na głowę że nie miałam jak się odezwać Sprawy ślubne w dalszym ciągu stoją w miejscu, jedynie dzisiaj kupiłam biżuterię a wczoraj zamówiłam buty i w przyszłym tygodniu już powinny być gotowe. W dalszym ciągu szukamy zaproszeń i już mnie powoli coś trafia bo nic mi się nie podoba albo jest za drogie. Z miesiąc temu zamówiliśmy 2 próbki i pewnie na któreś z nich się zdecydujemy jeśli nic innego się nam nie spodoba. Widzę natomiast, że tu na wątku się dużo dzieje i nowe strony przybywają w bardzo szybkim tempie
ee to wcale tak w miejscu nie stoją, biżu i buty do przodu, to już coś

Cytat:
skąd ja je znam
i zakładasz do ślubu?

Waniliova ten kolor to taki raczej groszkowy?
super masz te buciki!

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Dla mnie też nie jest istotne czym pojedziemy, ważne, żeby było czysto w środku
i w sumie na zewnątrz też mogłoby być czysto

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Nam barman przesłał takie oto foty drinków, ale jak się nazywają, to nie mam pojęcia

wow sobie zrobiłabym dla nich dyspenzę

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
A zamawiasz?
chcę tam osobiście pojechać, ale jakoś się nie mogę zebrać

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 18:43   #3803
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Na 1stronie, w 1poście masz info o klubach.
Dziękuję
Stary 2014-03-11, 18:56   #3804
patricia_pati
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
jakiego masz barmana?? macie go zamówionego? jaka cena? kiedy i gdzie wesele?

razem od 14.07.2009
zaręczeni od 13.01.2012
ślub 2.08.2014r.
patricia_pati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 18:57   #3805
Robusta
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny cały czas podczytuje forum w pracy, ale niestety nie mam za bardzo jak pisać...
ehh ja nawet nie wiem kiedy my obrączki zrobimy, tu w Krk pewnie przerobienie będzie drogie a w takiej małej mieścinie która leży niedaleko mojego domu pewnie wyjdzie taniej... Musimy jakoś rozejrzeć się za złotnikami i cenami, ale kiedy jeśli ja wychodzę z pracy o 17, a do domu zawsze jeździmy na weekend i jest już za późno żeby cokolwiek pooglądać :/
Co do rozmiarów to na mam pierścionek 16, ale czasem się kręci i zastanawiam się nad 15 jednak boję się że w ciepłe dni będzie za mała. Mój TŻ pewnie będzie miał 17-18, ma szczupłe palce.
Ze spraw ślubnych; umówiłam się do fryzjera, ale jeszcze będę rozglądać się za innymi fryzjerkami, może znajdę lepszą. W tej mieścinie koło mnie nie ma za dużego wyboru...
Szukam kursu tańca dla Nas mam nadzieję, że w kwietniu pójdziemy.

Dziewczyny jestem już przemęczona praca, pragnę odpoczynku i długiego weekendu a tutaj niestety pogoda ma się pogorszyć :/

Jutro przeprowadzamy się do nowego mieszkania mam nadzieję, że uda Nam się je na tyle ogranąć żeby od razu zostać na noc

A tak odnośnie drinków na weselu:
Pamiętam jak kiedyś była na weselu gdzie serwowali drinki, była to generalnie nowość. I nieźle się upiłam tymi drinkami więc może nie ąz tak dużo bo drinki slodkie, pyszne i ładnie wchodza :P

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html

Edytowane przez Robusta
Czas edycji: 2014-03-11 o 19:02
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 19:05   #3806
patricia_pati
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
Wrzucam zdjęcie patentu
super ten patent! jak będzie mu za luźna i nie będzie chciał nosic to ściągniemy ten sposób i problem z głowy dzięki

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

a czy któraś z Was zamawiała buty taneczne z internetu?? bardzo bym takie chciała, ale nigdzie w mojej okolicy nie ma sklepu... i bardzo się boję z internetu, że nie będą pasowały, nie będą wygodne, nie będą wyglądały tak jak bym chciała (i pewnie jak na zamówienie to nie można odesłac) i myślała... zastanawiam się nad niebiesko (ciemno) - kremowymi, a tam tylko jeden niebieski (noc kairu) poza welurowymi i nie wiem czy lepiej będę wyglądac 1 czy dwukolorowe,. co myślicie??

razem od 14.07.2009
zaręczeni od 13.01.2012
ślub 2.08.2014r.
patricia_pati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 19:14   #3807
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Na pocieszenie, znalazłam buty do ślubu. Niestety w salonie w pobliżu jeszcze ich nie mają. KLK
Cytat:
Ja bym postawiłam przy 3cm na obcas klocek. Jak będziesz tańczyć będzie Ci na prawdę wygodnie. Z takim nikim obcasem nie robiłabym szpilki, bo but jest totalnie niestabilny, przynajmniej z mojego doświadczenia z butami tanecznymi. Buty z klockiem wyglądają tak :

i tez na pewno można w nich dobrać kolor itd.

5cm ze szpilką

Tez nie wygląda źle, tylko obawiałabym się czy będzie stabilnie. Tak "norma" dla obcasie w takim bucie to 6,5cm.
TE ZE SZPILKĄ LEPSZE, ZKLOCKIEM NIE PODOBAJĄ MI SIĘ.
Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość
Aaaa i się jeszcze pochwalę że udało mi się zamówić buty. Cieszę się, że zmusiłam się ruszyć 4 litery jeszcze teraz kurs tańca dziewczyny z Warszawy, polecacie coś?
Cytat:
Załącznik 5611582
Załącznik 5611583

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Witam się

Ja, ja! pytaj

Jeszcze raz to powiem - piękne są

Mój TŻ też wciąż nie może się zdecydować na samochód, którym będziemy jechać ja jestem za audicą naszego znajomego

Wczoraj zamówiłam w salonie ślubnym buty z La Body, te:

Oczywiście w kolorze zielonym, o takim:
Dziewczyny bardzo ładne buciki!!
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-11, 19:41   #3808
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Lemon_Drop no właśnie tak myślałam że to u Ciebie widziałam taki śliczny grzebyczek od wczoraj szperam na ebay-u ale coś mi ciężko idzie

Poszukam tego linku z którego ja zamawiałam
edit: zamawiałam stąd, ale widzę że on nie wysyła do PL. Mi mama przywiozła z UK.
http://www.ebay.co.uk/itm/Stunning-B...item51af03bde2

Co do klubu to ogólne info jest na pierwszej stronie wątku

Ewaden fajny patent z tymi bolcami Powiedz - czy nie uwierają cię w palec?
Stary 2014-03-11, 20:02   #3809
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny cały czas podczytuje forum w pracy, ale niestety nie mam za bardzo jak pisać...
ehh ja nawet nie wiem kiedy my obrączki zrobimy, tu w Krk pewnie przerobienie będzie drogie a w takiej małej mieścinie która leży niedaleko mojego domu pewnie wyjdzie taniej... Musimy jakoś rozejrzeć się za złotnikami i cenami, ale kiedy jeśli ja wychodzę z pracy o 17, a do domu zawsze jeździmy na weekend i jest już za późno żeby cokolwiek pooglądać :/
my mamy podobną sytuację ... dobrze, że dużo rzeczy da się ogarnąć na odległość telefonicznie - dobrze, że wzięłam telefon na abonament bo na kartę już nie wyrabiałam

Cytat:
Napisane przez patricia_pati Pokaż wiadomość
[/COLOR]a czy któraś z Was zamawiała buty taneczne z internetu?? bardzo bym takie chciała, ale nigdzie w mojej okolicy nie ma sklepu... i bardzo się boję z internetu, że nie będą pasowały, nie będą wygodne, nie będą wyglądały tak jak bym chciała (i pewnie jak na zamówienie to nie można odesłac) i myślała... zastanawiam się nad niebiesko (ciemno) - kremowymi, a tam tylko jeden niebieski (noc kairu) poza welurowymi i nie wiem czy lepiej będę wyglądac 1 czy dwukolorowe,. co myślicie??
zamawiało kilka dziewczyn z forum, z tego co pisały to np. z Akces2 buty są super

A tu coś dla tych, które same robią kokardki dobry patent
http://zszywka.pl/p/mini-bow-2104832.html

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 20:04   #3810
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
czółenka mam z paskiem, jedne czółenka mam bez paska to jak idę np z Tż to cały czas mu mówię "wolniej" bo jakbym szła szybko, to dźwigam pięty a buty zostają ratuje mnie pasek no i baleriny , its all
a ja nie mogę znaleźć żadnych pasujących balerin. 38 jest za szeroki a 37 za mały. Gdzie kupujesz?

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Dziewczyny przyszla moja spodnica z Chin co na sesje narzeczenska zamowilam, w sumie nie jest super rozlozysta, ale ok no ale sama nie wiem czy ja zaloze, w sumie zalezy od pogody tez..

Sent from my iPhone using Tapatalk
z której aukcji zamawiałaś? Bo tak się złożyło, że wczoraj obejrzałam chyba wszystkie dostępne Też chcę sobie kupić ale na lato.

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2014-03-11 o 20:05
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości