|
|
#1441 | |||||||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LII
snat kawusi
![]() Cytat:
![]() 2.smień szefca potrenować czeba , bo trzeba opanować stopień poślizgu wrodzonego fleka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2.no chyba nie walniesz nosem w ścianę opierając się o nią plecami robisz po troszeczku właśnie żeby nie walnąć 1. 2.ofszę - i uznałam że jednak łoko to łoko i lepiej nie grzebać nie wiem , jak się zlaserowane oko będzie zachowywać na starość , kiedy wysiądzie akomodacja .Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#1442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomniałam o panu, który daawno temu wyjechał mi z tym tekstem, że nie jest gotowy na związek, a kilka dni później się dowiedziałam, że w czasie, kiedy mi to mówił startował ostro do mojej koleżanki ![]() A po niecałym roku się hajtnął z inną (i to nie z wpadki )Cytat:
![]() teraz to będę anoreksja i anemia do potęgi
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-03-14 o 19:40 |
||
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
A ad sinupret gotowania - to ostatnio kręcę namiętnie pesto z rukuli i bazylii, na różnych serach, z większą ich proporcją niż zalecane, na różnych orzechach nasionach, zamykam w słoikach i po dwóch dniach zjadem ze wszystkim i z niczym
W każdej wersji bosssskie. No i jak jak mam polubić kluchi ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- ale to znak że zdrowiejesz |
|
|
|
#1444 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1445 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zbieramn sie na babskie spotkanie...ale mi sie nie chce
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1447 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
zapomniałam tak fogle napisać, stałam się wczoraj, całkiem przypadkowo, właścicielką tego czegoś do głowy, trzepaczki relaksującej? w każdym razie, omg, orgazmiczne doznania
prawie napisałam "po co komu facet" no ale do druciaka ciężko się przytulić i za bardzo się nie pogada Cytat:
ja z rozpędu zawsze i nigdy używam, więc rozumiem, że inni też.... choć zgadzam się że nie ma czegoś takiego jak nigdy ani zawsze i wszystko ulega zmianom. Cytat:
dlatego też, czytając to co piszesz Ty, i to co Betty napisała wyżej, osobiście trochę dziwi mnie przysięganie na wieki wieków amen, tzn. może nie dziwi w kontekście jednostek, bo na ten dany moment można przecież czuć że jest tak dobrze że nie może być lepiej i wobec tego dlaczego by nie starać się zachować tego na zawsze, ale z drugiej strony, patrząc z perspektywy i czasu i ogółu, czy nie lepiej byłoby się umówić na bycie blisko obok siebie na tyle czasu ile się da a jak się już nie da to się trochę od siebie oddalić i pozostać w przyjaźni?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1449 | ||||||
|
Panaroja
|
dlaszemu ? mam -5/-5 i noszę bryle i jest gut ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
przerobione poglądowo na własnej rodzinie - oboje z bratem mieliśmy platfusa , brat zaczął uprawiać sport i ma stopę o sklepieniu godnym greckiego herosa ![]() na kręgosłup platfus nie wpływa , tylko nierówna długość kończyn dolnych , wtedy się wyrównawczo biodro i kręgosłup przekrzywiają . Od płaskostopia kręgosłup się nie krzywi . Cytat:
2.lepiej nie dopytuj ![]() Cytat:
bo najczęściej gość który takie rzeczy mówi , jednocześnie lata z maślanymi oczami za jakąś panną i służy jej jak piesek na dwóch łapkach ![]() Cytat:
spadam gotować rosół
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#1450 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ale przecież pisałaś, że przodem do ściany?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1452 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.a często nie wkrótce tylko równolegle ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- przysiady przodem do ściany , a izometria opierając sie plecami o ścianę
||
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niemniej, są chyba ludzie, którzy tak w życiu postępują. Jest jeden plus leniwych klusek - znalazłam go - nie jestem głodna od 15.00 to rekord. Chuopin robi pizzę (na kupnym podkładzie) a ja prycham No ale kosztem obwodów - to już wolę być głodna co 3 h i żreć pesto
|
|
|
|
|
#1454 |
|
Nindżopesz
|
Kameno, nie da się bo:
1. kobita nie podoba się delikwentowi, nie jest więc zainteresowany i tylko ściemnia, że "niegotowy" 2. boi się, że pomimo umowy baba będzie go dręczyć do us...nej śmierci, rozpaczać i grozić samobójstwem kiedy on zechce odejść3. prawdopodobnie gdyby zaproponować takiemu seks całkowicie bez zobowiązań to nagle byłby bardzo gotowy. Chyba że patrz pkt 1. |
|
|
|
#1455 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-03-14 o 20:18 |
|||
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
aczkowliek to niemoralne No ale tak to ujęłaś cudnie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-14 o 20:37 |
|
|
|
#1457 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja mam
jedno oko -4,75 , a drugie oko 0,0 i bryle tego nie korygują gdyż ponieważ iż jest to za duża różnica w okach. IIIIII jak soczewka bryla wyostrzy obraz na chorym oku to jest on o wiele mniejszy niż w oku zdrowym iiiii mózg i tak widzi okiem które widzi obraz większy czyli zdrowym.... ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1459 |
|
Nindżopesz
|
Mon dieu, zmierzyłam się i od zeszłego piątku przybrałam:
- 3 cm w cyckach - 4 w talii - 5 w brzuchu - 3 w biodrach - 3 w udach - 1,5 w łydce i kolanie - 4 kg Albo zmieniam się w wielbłąda, albo mnie UFO zapłodniło, albo to zwykła ciąża spożywcza, albo nie wiem. Po prawdzie jestem nieco przerażona
|
|
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ważę się rano i jest 56,3
|
|
|
|
|
#1461 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
trudno ale da radę jak się naprawdę chce ja teraz jak mam doły to one są na pół gwizdka, bo wewnętrzny uśmiech jest, a czasem nawet rechot z samej siebie i pukanie się po głowie bo siedzę i dołuję zamiast zadziałać przeciw dołowi może kiedyś nawet dojdę do działania
|
|||
|
|
|
#1462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no bo się nie pije, a wszystko cały czas żyje i pracuje
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1464 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
EDIT: no właśnie, w nocy się trawi, sikniesz, siądziesz na tron i już jest 56,3. Sugerujesz, że jutro rano, po tygodniu, zejdą mi te 4 kg? ![]() Siedział i przemieniał każdy 1 cm na 8 mm ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Zmieńmy temat na mniej dołujący ![]() Planuję nosić piptoły do czarnych kryjących rajstop mając świadomość, że to pafon (a piptoły są podobno fe ale ich brzydota jest chwilowo poza dyskusją). Będzie wiocha, obciach i uśmieszki politowania, zdecydowanie tak nie nosić? |
|
|
|
|
#1465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo wcześniej wagi nie było i nie było ważenia, wagę kupiliśmy przed wyjazdem żeby walizkę zważyć No i jest . Zaczęłam się zastanawiać czemu wszystkie lachony ważą się rano i teraz wiem.... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
Przeczytałam papiloty |
||
|
|
|
#1466 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dlatego z tych moich 4 kg tak naprawdę pewnie zrobi się 3, a z wymiarów +2 ale nadal trzeba zrzuuucić, heh. |
|
|
|
|
#1467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plus organizm sie odwadnia nocą, ale żeby aż kilo Cytat:
2. o własnie ! |
||
|
|
|
#1468 |
|
Wpisz tu zomzing
|
droga Bukiet, społeczeństwo nic nie zauwazy bo bedzie czarne na czarnym, ament
|
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także to trcohę takie oszukiwanie siebie
|
|
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

No nic, potrenuję na balkonie, to chyba tylko efekt psychologiczny.

W każdej wersji bosssskie. No i jak jak mam polubić kluchi 
ale to znak że zdrowiejesz 

? mam -5/-5 i noszę bryle i jest gut 

to rekord. Chuopin robi pizzę (na kupnym podkładzie) a ja prycham
No ale kosztem obwodów - to już wolę być głodna co 3 h i żreć pesto
No ale tak to ujęłaś cudnie