|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Witam się w nowym wątku
Nie zauwazyłam go więc kopiuje posta ze starego ![]() Na szybko wstawiam zdjęcia obrączek! Jesteśmy baardzo zadowoleni Wybaczcie , że na zdjęciach sa pomazane ale najchętniej bym ich już nie zdejmowała Są takie wygodne, że mimo szerokości nie czuć ich na palcu. Ciesze sie, że zdecydowaliśmy się na soczewkowe Moja 5 mm a TŻ 6 mm. I utwierdziłam się w przekonaniu, że nie będę nosić razem z pierścionkiem Nie patrzcie na moje krzywe paluchy Idę Was nadrabiać
Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2014-03-18 o 21:37 |
|
|
|
#243 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
Cytat:
Ale romantyczne! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardo ładnie wyglądasz. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#244 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zazdroszczę, my jeszcze nie mamy zamówionych, może w czwartek pójdziemy jeszcze dla formalności obejrzeć jakieś i wrócimy do wybranego obecnie jubilera. Mi osobiście bardziej podoba się sama obrączka bez zaręczynowego ze względu na szerokość twojej obrączki. Ja będę nosić razem i celuję w 3-3,5mm. Ale to ja Ważne że tobie się podoba |
|
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#246 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chyba faktycznie obrączka jest zbyt szeroka do noszenia razem z pierścionkiem. Ale można nosić osobno i też będzie ładnie.
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie zauwazyłam, że w moim poście zjedzone są kropki i emoty
|
|
|
#248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#249 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
Cześć w nowym wątku.
Dziś jakoś ospale, więc nie nadrabiam, tylko szukam wisiorka na ślub. Sęk w tym, że nie ma we właściwym kolorze
|
#251 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co prawda ja bym kelnerkę osobiście zamordowała za "spalenie" niespodzianki, ale sama idea dark restaurant świetna ![]() Cytat:
Standardowo jednak 39, zimowe 40 ![]() wenedka, przykro słyszeć takie newsy, mam nadzieję, że wszystko się ułoży i dobrze skończy... Cytat:
Za to bukiet i makeup piękne, Katosu to mistrzyni, a tu widzę jej oko ![]() Cytat:
A tekst mamy genialny ![]() Cytat:
Cytat:
nawet jak głupio brzmią.Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
hej... witam się nieśmiało w nowym wątku.
mimi piękne obrączki, my chcemy własnie takie zamówić jak pojadę do tż.
|
#253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuje ![]() Lece spać, nie nadrobie jednak. Remont trwa a już zapowiada się jego przedłużenie - oprócz kuchni weźmiemy się za odświeżenie pokoi (jesli przedłużą mi umowe o pracę i będzie kasa). Także dobrej nocki
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
positive rebel
Śliczny ![]() Moją inspiracją do makijażu ślubnego było to zdjęcie... Jest ono też skradzione od któreś z Was
|
#255 |
|
Rozeznanie
|
wróciłam z nauk
zabijcie mnie, ale nie nadrabiam - jestem wykończona 1h z księdzem, 4h z Panią. Nie było tragicznie, ale jakaś taka wypluta się czuję, z sieczką w głowie. Całe szczęście, że takie ekspresowe te nauki miałam, bo ani godziny więcej bym nie zniosła.
|
#256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam takie pytanie do dziewczynek które mają dekolt w serduszko i pas wysadzany kamyczkami: Czy zakładacie jeszcze naszyjnik? Bo nie wiem czy jak będę miała ozdobę we włosach, kolczyki, bransoletkę i i pas to czy z naszyjnikiem nie będzie tego "za dużo"???
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-03-18 o 22:13 |
|
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
http://www.rjp.pan.pl/index.php?opti...azwisk-&catid=.
http://www.rjp.pan.pl/index.php?opti...kowe&Itemid=58 http://www.rjp.pan.pl/index.php?opti...kowe&Itemid=58 itd. Odnośnie odmiany nazwisk posiłkuję się stanowiskiem Rady Języka Polskiego, szczególnie przy tych obcojęzycznych. Zawsze mi się podobało używanie nazwisk w formie określającej stan cywilny np. Rodziewiczówna, Zalewszczanka, Dragówna itd. Gorzej po ślubie, bo końcówka -owa nawet z ładnego nazwiska robi "krowę" np. Jędrzejowa. Tylko nazwiska ze -ski zostają ładne, dlatego biorę dwuczłonowe, bo człon odmężowski właśnie na -owa by się kończył
Zaręczyny 18 grudnia 2013 r. ![]() Ślub 28 czerwca 2014 r. Edytowane przez Magheru Czas edycji: 2014-03-18 o 22:21 |
|
|
|
#258 |
|
Konto usunięte
|
mimi ładne obrączki! Gratki
![]() Ja na zaręczyny bylam ubrana w zwykłe spodnie szare, koszulkę i sweterek. Piliśmy wódkę na plaży na naszych pierwszych wakacjach
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już mykam do łóżka
za bardzo mnie wciągacie . Czasami mam takie dni, że mało co się udzielam, ale za to was podczytuje. Jak uda mi się ogarnąć papiery jutro w biurze to dołączę do Was![]() Życzę miłej nocki, dobranoc
|
#260 |
|
Rozeznanie
|
O borze sosnowy, alezescie rozpedzily moje panie
![]() Nadrobilam tak po lebkach. Docik piekny makijaz! Twoje rzesy Positive_rebel z finalowej dwojki jak dla mnie nr 2 Mimi bardzo fajne obraczki! Super sie prezentuja Ysia jasne Le_lena piekna suknia, gratulacje Cude a to Ci siostra, a jej facet jest z UK? Bo jak tak to pewnie dlatego jego chce pierwszego na zaproszeniu, bo tam zwyczajowo facet pierwszy, a wg stareje etykiety to jak sa malzenstwem to nawet pisze sie Mr. & Mrs. John Smith ![]() Ja na zareczynach bylam w dzinsach i tshirce :p ale wlosy mialam ladne bo prosto od fryzjera a TZ oswiadczyl sie na naszej kanapie ![]() W ogole umowilam sie na czwartek na HD brwi to pochwale sie efektem, ale mam test alergiczny na ramieniu i wygladam jak jakis kosmita przez to :p Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
ale piękna kobita
|
|
#262 | |||
|
Raczkowanie
|
Dziekuję
Cytat:
![]() Syrenkę też dzisiaj zakładałam i wyglądałam całkiem, całkiem - ale ta... jakby to ująć 'odzwierciedla mnie'. Pani z salonu stwierdziła, że widać, że jest moja bo ja chyba taka wrażliwa i że aż chwyta za serce ![]() Dziękuję Dziękuję Dziękuję Cytat:
Niestety ale moja skóra na rękach po odchudzaniu jest mało jędrna i mimo wielkiej przemiany i dumy z tego co osiągnęłam - niektórych miejsc na swoim ciele zdecydowanie się wstydzę - numerem jeden wstydliwych cześci ciała są właśnie ręce ![]() Dziękuję ![]() Dziękuję Dziękuję Mogę dać namiary na PRIV Cytat:
Dziękuję Raz jeszcze dziękuję Wam wszystkim Padłam, przepadłam jak w niej stanęłam! Motylki w brzuchu i te sprawy Mam nadzieję, że podziękowałam wszystkim i zacytowałam wszystkie posty A teraz usuwam zdjęcie - tak na wszelki wypadek, jakby TŻ zaglądał I muszę się pochwalić, a właściwie Panią która się mną zajęła. Jako jedyna wzięła w ręce wsuwki i podpięła mi włosy - bo były czesane wiatrem! Zrobiła mi na szybko - całkiem przyjemną fryzurkę
25.10.2014 Edytowane przez Le_lena Czas edycji: 2014-03-18 o 22:36 |
|||
|
|
|
#263 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wchodzę po pracy na wątek i patrze - ooo tylko 4 strony Doipero później przyuważyłam nowy wątek z dodatkowymi 7 ![]() Gratuluję sukien ślubnych! Są piękne! Dzięki wszystkim za gratki! Spróbuję wszystkim odpisać, ale niestety część mi się nie zacytowała Wykupiliśmy jeden bagaż rejestrowany, więc któraś się zmieści Ale uprzedzam, że zdarza nam się spać na plażach i dworcach ![]() Wenedka, jak coś to są jeszcze bilety! http://www.mlecznepodroze.pl/2014/03...wa-poludniowa/Cytat:
![]() Cytat:
Jak na razie mamy kupione prawie wszystkie loty, poza jednym odcinkiem Waw-Malaga. Podobno jest tam w miarę tanio.Cytat:
Lecimy na 2,5 tyg miesiąc po ślubie, czyli w połowie września Powinno być ok 20stC Cytat:
![]() Cytat:
Ja byłam tylko na 3 weselach odkąd skończyłam 5 lat ![]() Małymi kroczkami do przodu. Mój często jest na "nie", ale zauważyłam, że jak dam mu czas na oswojenie się z jakimś pomysłem, to później już chętniej do tego podchodzi. Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2014-03-18 o 22:45 |
|||||
|
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
Witam się w nowym wątku
Chciałabym Wam podziękować w sprawie wyjaśnienia mi co mogę załatwić sama a co z TŻ Weszłam na stary wątek, patrzę a tu mam tylko 4 strony do nadrobienia, zadowolona zaczęłam czytać co napisałyście i nagle doznałam olśnienia że chyba założyłyście nowy wątek. Patrzę na ostatnią stronę i rzeczywiście miałam rację a na nowym wątku mam 9 stron do nadrobienia W związku z czym wybaczcie ale zrobię to jutro bo dzisiaj już nie dam rady Dopracowywaliśmy z TŻem listę gości żeby można było wkrótce zamówić zaproszenia. TŻ musi się jeszcze dowiedzieć jak mają na imię żony jego kolegów z pracy i wreszcie będziemy mogli odhaczyć kolejną rzecz
|
|
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jesteście niemożliwe, cały wieczór spędzony na przeczytaniu postów tylko z jednego dnia
Jak tak dalej pójdzie, to zamiast organizować wesele będę siedzieć przed komputeremMoje zaręczyny warto wspomnieć: Luby obiecał kupić mi charmsa do branzoletki w prezencie urodzinowym. W dzień przed urodzinami poszliśmy na szybkie zakupy spożywcze do pobliskiej galerii handlowej, tam siłą zaciągnął mnie do Apartu i kazał wybierać zawieszkę, mimo że upierałam się, że chcę niespodziankę. Po minucie wybierania mało subtelnie popchnął mnie w kierunku gablot z pierścionkami i zapytał: "A z tych, to który byś chciała?" I to by było na tyle. ![]() Przypomnę, że mój Luby preferuje wesele w McDonaldzie. Megaromantyk mi się trafił. ![]() Wasze sukienki obłędne! Mam nadzieję, że mi samej uda się znaleźć tą właściwą. Jestem strasznie niezdecydowana. Co wchodzę do jakiegoś sklepu, to znajduję "tą jedyną". Potem idę do następnego i znowu mam nową faworytkę. Do czasu jak nie pójdę do innego. I tak w nieskończoność.....
|
|
|
|
#266 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny - dziękuję za miłe słowa
i jednocześnie się żegnam. Nie dam rady udzielać się w ten sposób na forum. Zostawiam komputer na 3 godziny i mam pewność że jak wrócę, to będę miała 3-4 strony czytania. Chyba lepiej czuję się w konkretnych wątkach tematycznych - mam też straszne ciśnienie, żeby każdej dziewczynie odpowiedzieć na każdy post, żeby nie czuła, że przechodzi bez echa lub jest pomijany a z kolei wolę wyłapywać wątki, gdzie mogę rzeczywiście coś poradzić, podpowiedzieć itp. i nagle wychodzi na to, że piszę relatywnie mało Także pewnie spotkamy się na forum w oddzielnych wątkach Mam też wrażenie, że duża ilość postów wynika z chęci dostania się do klubu, a ja dopiero w połowie pisania tutaj zrozumiałam, że jakieś zamknięte kluby istnieją a nie odczuwam potrzeby, żeby się gdzieś dostać Osobiście nie preferuję takich rzeczy. Także do zobaczenia na innych wątkach dziewczyny!
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Mój chop nieformalnie chyba oświadczył mi się po drodze do sklepu chyba i dostał kosza wtedy- nie chciałam brać ślubu na studiach
Ale powiedziałam, że mu się przypomnę ![]() Po studiach zaplanował zaręczyny u moich rodziców. Był lipiec, siedział na balkonie bez koszuli, aż w końcu o 22. założył koszulę i wyszedł do mojej mamy ze storczykiem i butelką Chopina dla mojego taty Ja byłam już wtedy w pidżamce Romantisch
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
Jejku nie było mnie parę dni a tu nowy wątek
![]() Także witam się Gratuluję wszystkich załatwionych spraw! Ja muszę się pochwalić, że: a) zaproszenia wypisane! b) kurs małżeński zrobiony- dzisiaj otrzymaliśmy zaświadczenie c) poradnia zamówiona- okazało się że jest w parafii Tż i tylko dwa spotkanka pierwsze w niedzielę i następne na początku kwietniad) w następnym tygodniu jedziemy po obrączki, zamawiamy wiązanki, oraz rezerwujemy podróż poślubną ![]() To chyba tyle ![]() ![]() PS. czuję po kościach że chyba szef mnie wywali, jest coraz bardziej chamski i niemiły wobec mnie, ciągle robię coś nie tak według niego.. No nic trudno, szukam już czegoś innego, mam nadzieję że jakoś mi się ułoży
|
#269 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie muszę chyba pisać, że piękne, bo to się rozumie samo przez się
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiam Was, że sami to wszystko organizujecie. Noclegi też już macie wybrane czy będziecie wybierać dopiero na miejscu? Ja bałabym się organizacji takich wakacji Wolę zarezerwować w biurze podróży, organizują lot dla całej grupy ludzi, zawiozą do hotelu, odbiorą, zawiozą na lotnisko, jest rezydent, który zawsze pomoże a tak to samemu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

Nie zauwazyłam go więc kopiuje posta ze starego 

myślałam nawet o rozjaśnieniu włosów do ślubu, ale w jasnych mi jest chyba gorzej ...
i tak Nam zostało do tej pory
Ale romantyczne!
Budowaliśmy zamki z piasku i jak kopałam to wykopałam pierścionek w pudełeczku z piachu 
), ładnie pomaluj paznokcie itd. Poskładałam jedno z drugim, no ale nie chciałam się jakoś mocno nastawiać. W sylwestra postanowiliśmy spróbować swoich sił na większym stoku niż dotychczas, no ale okazał się zamknięty
Zmiana planów, pojechaliśmy w inne miejsce. Rzutem na taśmę udało nam się ustawić w kolejce do wyciągu, po nas zamknięto wejście. To był mój pierwszy wjazd na snowboardzie na wyciągu krzesełkowym, a facet mnie zatrzymał, bo miałam nie wpiętą deskę

28.062014
Standardowo jednak 39, zimowe 40
Korzystam z tej strony: 

za bardzo mnie wciągacie
. Czasami mam takie dni, że mało co się udzielam, ale za to was podczytuje. Jak uda mi się ogarnąć papiery jutro w biurze to dołączę do Was

Jak tak dalej pójdzie, to zamiast organizować wesele będę siedzieć przed komputerem