|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
|
|
|
|
|
#1562 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
![]() Za ile odbiór?
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
srebrne
cena modelu 230zł + wkładka pro comfort 20zł + zapięcie szybkie 5zł Cytat:
pani bardzo pomocna, wymierzyła stopy (każdą z osobna), również na szerokość w dwóch miejscach i na tej podstawie dobrałyśmy rozmiar. Gdybym zamawiała przez internet to zrobiłabym błąd bo zamówiłabym za duże i nie ten model, w którym się dobrze czułam. za 3 tygodnie dopiero, mam nadzieję, że będę je już mieć na przymiarkę sukni
|
|
#1564 | |||||
|
Rozeznanie
|
Gratulacje!!!
Brawo!!! Ja też mam niebieskie kwiaty! Znam ten ból szukania odpowiednich kwiatów, wszyscy kręcą nosem, że ciężko coś będzie znaleźć. A to już za 30 dni! Świetne te Twoje kolaże! Cytat:
Do Twojej chyba by nie pasowało, sukienka jest elegancka i taka prawdziwa księżniczka a to trochę na "sportowo".Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety nie. Idź do lekarza. Jak ja miałam to bolało trochę, ale do wytrzymania i tylko jak o tym myślałam. Ale na pewno nie przez 3 dni. |
|||||
|
|
|
#1565 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Byłaś w akces2 na Krakowskiej, czy w Mogilanach? Bo jest też w Warszawie ich sklep i tam bym miała bliżej, ale nie wiem czy będzie to samo...
|
|
|
|
|
#1566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no właśnie podpinam się do pytania activelifestyle gdzie dokładnie byłaś?
|
|
#1567 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() szybko zleci ![]() gratulacje ![]() Quinta Essentia Tempranillo Tinto półwytrawne Baaaardzo dobre winko
|
|
|
#1568 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nadrabiam was wieczorami u mnie jak na razie temat "ślub" zaginął zastąpił go temat "jak szybko znaleźć pracę"
|
|
|
#1569 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też nieraz po prostu muszę nabyć pewno rzeczy ![]() Ja dałam właśnie 3 zł/szt za pudełka na ciasteczka weselne ale zakochałam się i basta- byłam zmuszona je kupić ![]() a wrzuć jak ono wygląda- może warte jest swojej ceny ![]() Cytat:
![]() cornflower_girl, w tym zdjęciu ekshibicjonistycznej panny młodej najbardziej mnie chyba powaliły buty ![]() Przyszły zaproszenia! Do Stanów dziś już wysłałam, jutro wysyłam do gości z Polski do których na pewno nie dotrę+ objeżdżam pierwszych znajomych z mojego miasta, a w weekend turnee po rodzinie - czeka mnie 400km trasa ![]() W przyszłą sobotę zaś mam umówione mam makijażystkę i fryzjerkę na próby Już się nie mogę doczekać! (miałam je mieć dziś, ale nie wyszło |
||
|
|
|
#1570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1571 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie chciałam Cię straszyć, ale naprawdę to co piszesz nie brzmi dobrze. Idź do lekarza, żeby Ci się coś nie stało. Mam nadzieję, że lekarz Ci pomoże. Napisz co i jak potem. |
|
|
|
|
#1572 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ZABIJĘ WAS ZA ETSY LOVE LOVE LOVE MAM FLORYSTKĘ!!!
|
|
#1573 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że zaproszenia prawie gotowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratuluję butów! ![]() Cytat:
|
|
|
#1574 |
|
Raczkowanie
|
Będę
mój Tż przylatuje do Polszy 5 dni przed ślubem a do tego czasu ani widu go ani słychu tutaj. Na tę dalszą wycieczkę mamę sobie biorę jako towarzysza podróży i reprezentanta Tż a potem już raczej sama (ew. siostre może do 2 par znajomych nam obu wyciągnę )
|
|
|
|
#1575 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja dziś zamówiłam fotografa. ![]() Teraz chyba pora na ogarnięcie zaproszeń.
|
|
#1576 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() i gratulacje florystki
|
|||
|
|
|
#1577 |
|
Zadomowienie
|
Witam się wieczorowa pora
Le_lena- dziękuje za motywację , tego mi trzeba ![]() Atomoowka – ja mam nadzieję że nie będziesz musiała jednak krzyczeć Madziara- właśnie ja jak na złośc nie wiem jak ta fryzjerka czesze a makijażystka maluje , znam je tylko z opinii innych dziewczyn ze są dobre, dlatego tym bardziej skusze się chyba jednak na wcześniejszy próby włosów i mejkapu Myboyismine- też mam taką nadzieję To fryzjerka już przetestowana ze nie chcesz próbnej fryzury ?Mojakaren- gratuluje półroczku ![]() Kasiulenkowo- gratuluje nowej pracy, mam nadzieję że będzie Ci tam dobrze Elrosa – pkt 1na liście oczywiście najlepszy ![]() Krooliczek- ciekawie wygląda ta woda toaletowa ,szkoda że nie można poczuć przez monitor zapachu Velika – kolczyki zabójcze , dobrze że moje kosztują „tylko” 150 zł za zamówione obrączkiYsia – podoba mi się bolerko Godzia – bardzo ładna suknia Gornek- obrazisz się jak podkradnę bukiecik? Jest piękny Dotka – gratki za obrączki! Ewaden- poka zaproszenia ![]() A my zastanawiamy sie co zrobić z zaproszeniami, mamy znajomego który zajmuje się takim rzeczami , tworzy jakieś plakaty , tablice itp itd chętnie ise zgodził i na pewno mniej by policzył , ale sama nie wiem czy zawracać mu głowe jeszcze tym? Już sporo rzeczy dla nas robi Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2014-03-27 o 23:27 |
|
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1579 |
|
Zadomowienie
|
Też chciałam zaproponować pomoc ale widzę że magdalenka _86 mnie uprzedziła. W razie w też mamy kartę zniżkową 10%
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#1580 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
byle nie jakieś satynowe... no i rękawiczki pogrubiają.. więc zależy od figury i sukni wszystko ![]() Cytat:
Cytat:
a ze zdjęcie TŻ też by Twój umiał?? a ile $$$ by chciał?? jakie formaty?? a umiałby tak, że na zdjęciu jesteśmy normalnie ubrani, a na portrecie "weselnie" pytam, bo jestem zainteresowana usługą i wydziwiam ![]() Cytat:
nie ma wstydu?? jak z jakością ???
|
|
#1581 |
|
Raczkowanie
|
Poznaliśmy się 28.07.2012 Zaręczyliśmy się 25.12.2013 Ślub wzieliśmy 19 Lipca 2014 Edytowane przez Czarnaaa Czas edycji: 2014-03-28 o 10:01 |
|
|
|
#1582 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jest dużo modeli do obejrzenia i przymierzenia - oczywiście nie każda możliwa permutacja, ale jest moim zdaniem sporo. Dodatkowo fajna pomocna ekspedientka - doradziła mi bardzo podobny fason do tego co sobie upatrzyłam jednak ciut inaczej wycięty i okazały się mega wygodne dla mojej stopy, podczas gdy fason początkowo wybrany przeze mnie był bardzo niewygodny Pani dodatkowo "męczyła" żeby poprzymierzać i posprawdzać różne wysokości obcasów i ich kształty. Dostępne są próbniki materiałów do wybrania koloru i materiału.Więc myślę, że lepiej podjechać do Wawy, ewentualnie jak tu nic nie znajdziesz to się wybierz dalej (ale wątpię że nie uda ci się zdecydować )Ysia, bransoletkę mam upatrzoną i w sumie to całe szczęście, że jej jeszcze nie kupiłam Odkryłam, że sklep gdzie będę ją kupować bierze udział w tych zniżkach z Twojego Stylu w kwietniu Zawsze chociaż trochę taniej będzie ![]() W tym tygodniu miałam się spotkać z fryzjerką, pogadać. Niestety ani wczoraj ani dziś się nie udało następna próba spotkania w przyszłym tygodniu.
|
|
|
#1583 |
|
BAN stały
|
Pysiu co jest
Cornflower , straszna...![]() Ja jeśli chodzi o wielkość biustu to mam idealny... ale żeby nie było tak różowo to mam taką autostradę między cycuchami, że z przodu bez dobrego biustonosza wyglądam jakbym nic nie miała |
|
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anesthesia mimo wszystko bardziej podobają mi się cyrkoniowe. |
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() dawno mnie tu nie było ![]() wybaczcie. u mnie żadnych postępów nie ma, ani ślubnych ani żadnych dlatego też się nie udzielałam. nadrobiłam kilka stron i widze pełno nowych PM-ek ![]() więc WITAM WSZYSTKIE u mnie 5 miesięcy... to dość krótko a ja w ogóle tego nie czuje to zle ??
|
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie tak
![]() TŻ po mnie przyjedzie z obstawą i potem do kościółka
|
|
|
|
#1587 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To znaczy, ze z moim gustem chyba nie jest tak źle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() An te 1 kolczyki bardziej mi sie podobają
|
|
#1588 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
mamy dobry sprzet teraz tylko kogoś życzliwego ktory wie co to jest kadrowanie i w maju musimy ogarnąć tę sesjęa z odchudzaniem widzę, ze mamy podobnie tylko, ze ja wczoraj zamiast spagetti wciągnęłam o 22 koktajl bananowy![]() też od poniedziałku starsznie dużo sobie obiecuje, boje się, że mi dobry nie starczy na te moje postanowienia (na razie na samej diecie jestem, a chce zacząć cwiczyć )Cytat:
a przede mną badania, analiza, czyli jakieś 50 stronja też już wybrałam perfumy na ślub ![]() są tak kobiece, ta trwałe, tak cudowne ![]() kosztują 98 zł za 30 ml, a ja w rossmanie na promocji -40% dorwałam je za 60 zł za zaoszczędzone pieniądze kupie sobie paski wybielająceCytat:
na szczescie mnie dopisała, ale znów mam sie przypomnieć... wrrrrCytat:
na ślub nie pasuję moim zdaniem... ale trzymam kciuki za poszukiwania
|
|
#1589 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do grafika to pomimo poczatkowych problemów teraz nasza współpraca przebiega świetnie wszystkie moje sugestie uwzględnia, wysyła projekty po mniej wiecej 8-10 godzinach (a niestety uwag zawsze mam sporo bo jestem perfekcjonistką ) tylko, że mamy problem na ja cie! to po jakiego grzyba kuszą ją w próbkach jak jej nie mają? musza ją mieć! jakimś cudem się znalazła na tych zaproszeniach nie odpuszcze![]() Cytat:
|
|
#1590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie nie wiem co zrobić salon poleciła mi kuzynka, która miała bardzo ładną fryzurę na swoim ślubie. A salon bierze udział w różnych pokazach w Pl i za granicą, tak więc pasuje im zaufać![]() nie ma czego się bać ![]() też tak myslę ![]() Cytat:
ide dzisiaj dalej oglądać buty, ale ciężko jest
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

Baaaardzo dobre winko

a do tego czasu ani widu go ani słychu tutaj. Na tę dalszą wycieczkę mamę sobie biorę jako towarzysza podróży i reprezentanta Tż 

nie ma wstydu?? jak z jakością ???

)