|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
???Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
![]() U nas będą trochę inne rzeczy w środku bo np. perfumy czy szczoteczki do zębów to dla nie przegięcie, ale to już oczywiście zależy od preferencji. Zamysł jest jeden.
|
|
|
#3663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sukienka jest z firmy Emoi, ja kupiłam ją w sklepie Cybina pod Poznaniem za 257 zł
|
|
|
#3664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
|
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3666 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pysia1987 tak jak piszą dziewczyny - dla mnie w odstawkę barman - nie jest niezbędny, a faktycznie szkoda jakby ludzie więcej drinków niż wódki wypili, którą macie w cenie Szczeperka a pończochy masz czarne? ![]() bardzo ładne obrączki ![]() ijaa też sobie skopiowałam tę skrupulatną listę
|
|
#3668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szampanska satyna z brokatowym zlotym paskiem. |
|
|
|
|
#3669 |
|
Zadomowienie
|
namisek1990, śliczna suknia
na pewno pięknie w niej wyglądasz, zobaczymy Cię?Florystka - bez komentarza. Kilka stron temu prosiłam Cię o bukietową poradę. Mogę jeszcze raz? ![]() Obrączki...też się z takimi nie spotkałam, ale wyglądają ok Zastanawiam sie tylko czy nosić ją z pierścionkiem czy bez. Jest z białego złota, a obrączki chcemy całe złote, dwukolorowe jakoś nie powalają Jeśli z, to zostają 4mm, a jeśli bez, to 5 mm. Do jutra mam czas![]() cornflower_girl, Le_lena, gratki Nic się nie martw, TŻ stanie na wysokości zadaniaTysiaBB1989, jak było? fajnie, że się zgodzili ![]() rabbitka, extra pudełko! mysza_myszowska, pończochy lub rajstopy fascinata, co jubiler, to inne zdanie, a obrączki z tej samej hurtowni http://www.jubiler-jubiler.pl/index....orektarozmiaru wenedka, u nas ciasta stawia się na stołach. Wino planujemy na stoliku z kawą. Szczeperka ![]() Pierwsza wizyta w poradni zaliczona! Jeszcze dwie, następna pod koniec maja. Musimy zapłacić 3 dyszki, bo z innej parafii... Ale da radę Nie było źle Wyobrażacie sobie, że niektórzy się chichrali, gdy Pani pokazywała obrazki![]() Zastanawiamy się nad księgą gości. Ma być rower z balonikami. Czy: 1) kupić tusze i piecząteczki 2) nadrukować ilość baloników? TŻ wpadł jeszcze na pomysł, żeby wyciąć baloniki z papieru, a goście później je naklejali To trzecia opcja. Pomożecie wybrać? Czy urzędy są otwarte 2 maja - piątek? |
|
|
|
#3670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jestem ciekawa jak wyjdzie to połączanie
|
||
|
|
|
#3671 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Skąd buty?
|
|
|
#3672 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
Pończochy mam jedne białe, a drugie cieliste :P Wybacz, nie robiłam zdjęcia na moich nóżkach tylko wysłałam zdjęcie producenta Dziękuję
|
|
#3673 |
|
BAN stały
|
Hej dziewczyny, sorry że nie było mnie przez weekend i nie odpisywałam, ale miałam urwanie głowy. Nie nadrabiam.
Przyszły perfumy dla Tż, przed chwilą odebrałam je z paczkomatu - GIVENCHY POUR HOMME Blue Label, takie wybrał, no... trochę mu pomogłam Z jego ubioru została bielizna, szelki i conversy. Z mojego bielizna, buty na poprawiny i sukienka na panieński. Plan na ten tydzień: - bielizna - USC - zapowiedzi - wody i napoje gazowane Cude, ten w którym pracowałam do zeszłego piątku nie |
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pasek przy palcach. Jak bede miala to pokaze fotke sama jestem ciekawa![]() Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|
|
|
#3675 |
|
Rozeznanie
|
Strasznie podły nastrój dzisiaj
Sprawy ślubno-weselne stoją w miejscu... TŻ był na kawalerskim i dzisiaj nawet się nie spotkaliśmy... Najprawdopodobniej dopiero w święta rozdamy kilka zaproszeń. Mieliśmy po obrączki iść, ale TŻ jak zwykle twierdzi, że "jeszcze czas". Brakuje mi już sił na wszystko, jeszcze praca dyplomowa goni... Nie wiem czy dam radę sama to wszystko pogodzić Smutno mi jak nie wiem. Idę sobie muffiny upiec, może mi się nastrój poprawi. Miłego wieczoru Kochane |
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3677 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam wypatrzone Lacoste białe i porównuję ceny gdzie się najbardziej opłaca pomożesz?
|
|
#3678 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej
Przepraszam , że nie było mnie przez pewien czas...ale niestety ostatnio bardzo dużo mam pracy i spraw na głowie rodzinnych itd..i nie wyrabiam na zakrętach!! Ze spraw ślubnych nic się nie dzieje ciekawego. Musimy w końcu wybrać kościół i pójść do księdza. Ostatnio też mam od czasu do czasu wątpliwości, czy orkiestra na którą się zdecydowaliśmy będzie ok, może można było poszukać innej... Czasem się zastanawiam, czy moje wesele w ogóle będzie fajne i czy ludzie będą zadowoleni i dobrze się bawili, jakiś po prostu kryzys mnie czasem nachodzi , a czasem mam taką wieeelką ochotę aby to było już jutro:P Kurde, ostatnio nawet nie mam czasu spotkać się z przyjaciółką, a chcę ją poprosić o świadkowanie, no i w rezultacie od miesiąca się wybieram do niej i nie mogę się zebrać Robię pudełeczko dla światkowej. I tutaj wielka prośba do dziewczyn , które robiły takie pudełeczka z zapytaniem "Czy zostaniesz moją świadkową?". Co włożyć do takiego pudełeczka ?( moje jest małe..około 8cm x 8cm ) I co pisałyście jeszcze tam? |
|
|
|
#3679 | |
|
Wtajemniczenie
|
Pysia, ja bym totalnie zrezygnowała z barmana. Jeśli macie piwo b/o to już tym bardziej wybór jasny dla mnie
Cytat:
Sukienka śliczna! Obrączka też super, no i piękne paznokcie!
|
|
|
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM201...
Kulbens - Ja dawalam zdjecia inspiracji, palete kolorow. Mozesz zerknac na mojego bloga
![]() Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|
|
#3681 |
|
Raczkowanie
|
Lg_ago, wrzucam w końcu obiecane zdjęcia z przedłużkami z Luxy Hair. Podobają mi się
![]() Przepraszam za brak photoshopa i make-upu- mam nadzieję, że dzięki maskarze mój widok nie będzie Was bolał
Edytowane przez ewaden Czas edycji: 2014-04-14 o 17:37 |
|
|
|
#3682 |
|
Zadomowienie
|
O ha ha xD mieliśmy rozkmine z ukochanym i nie wpadlibysmy na to
DziękujęWysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
|
#3683 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A nie myślałaś żeby np. poszaleć i zrobić sobie grzywkę?? Ja robię sobie co 2 lata potem zapuszczam i znowu- kobieta zmienną jest Pasowałaby Ci
|
|
|
|
|
#3684 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
my mamy księgę gości w postaci pary lecącej balonem (takie rysunkowe ludziki), na którym goście przybijaja odciski palców ![]() Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
|
|
#3685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(waham się jednak przed robieniem czegokolwiek nowego z włosami przed ślubem), ale problem tkwi w tym że moje włosy się falują i nad grzywką ciężko mi zapanować, szczególnie w deszczowe dni To mnie jedynie powstrzymuje
|
|
|
|
|
#3686 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie : kolor poszetki wybiera się pod kolor czego ? nie będę mieć kolorowych dodatków, jedynie bukiet z fioletem, no i obcas w butach fioletowy. poszetke brac biala, czy fioletowa tez by byla? (krawat bd czarny)
|
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4601042 5]Co do zaproszen to ja mam dwie takie historie.
Raz gdy bylam z Tz dwa lata dostal on zaproszenie od znajomych na slub z os. Tow wlasnie. Troche sie zdziwilam bo widywalismy sie z nimi srednio raz na dwa tygodnie ale machnelam reka. Zdziwienie nastalo na sali gdy podchodzimy do stolika a tam winietki. A na nich dwa razy imie i nazwisko Tz. Mial sie pojawic w dwoch osobach? Ale tez machnelismy reka. [/QUOTE] Mój Tż 2 lata temu dostał zaproszenie z osobą towarzyszącą, ale chociaż na wesele się postarali i winietka była z moim imieniem i nazwiskiem ![]() Ciekawe jakie zaproszenie dostanę na ślub kuzynki, 3 miesiące po naszym Cytat:
![]() Chociaż na weselu mojej kuzynki nawet moja mama miała okazję, żeby złapać, bo z racji tego, że panien było aż 2 To Dj zaprosił do łapania, panny, wdówki i rozwódki |
|
|
|
|
#3689 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Po wyczerpującym weekendzie- rozdaliśmy jedno zaproszenie
wreszcie prawie nadrobiłam ![]() Cytat:
normalnie wymarzone ![]() Cytat:
Cytat:
![]() swiat_katarzyny gdyby ta sukienka miała inny kolor to spoko jej dekolt jej sprawa :P no ale tak jak dziewczyny mówią Ciebie i tak nic nie przyćmi Cytat:
![]() Świetne spinki i te ludziki Lego Świetne te pudełko na obrączki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
naprawdę świetnie w niej wyglądasz Co do moich teściów.. znowu był cud miód i orzeszki.. temat moich urodzin został podjęty przez teściową że teściowi nie chodziło o to że nie mogę tego tam zrobić tylko o to że TŻ się nie zapytał o zgodę (przed każdą imprezą mówiliśmy że będą znajomi to było "nas to nie obchodzi nam to nie przeszkadza parter jest wasz, teraz było dla przypomnienia "Ona ma swój dom albo dom brata" ) potem już były tylko zaproszenia na obiadki i kawki na górę i wogóle nawet Teść zapytał czy nas dziś nie podwieźć do mojego miasta bo szliśmy na żużel (co jest również rzadkie bo zawsze ma problem że musi jeździć i benzyna droga). Więc znów jest wszystko super normalnie gadają ze mną i są mili i fajnie się z nimi gada bo mamy kilka wyjść możemy mieszkać u nich i zbierać na dom, możemy mieszkać u mnie ale wtedy Oni na 99% się obrażą więc nie będziemy mieć gdzie budować, możemy wynająć mieszkanie (być może to zrozumieją że chcemy być zupełnie sami) tylko wtedy mniej zaoszczędzimy w tym czasie. A z rzeczy śmieszniejszych po odbyciu wizyty w poradni do życia w rodzinie mój TŻ postanowił pozostać w celibacie przez pewien bliżej nieokreślony czas :P Tak mu Pani zdjęciami pokazującymi śluz obrzydziła wszystko ze teraz nic
|
|
|
#3690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakie wybraliscie obrączki? mi siepodobaja trikolorowe, ewentalnie same zolte zloto-proste zwykle macie cyrkonie lub brylanty? moze to pyt juz bylo ale nie moglam sie doszukac w tym wszechswiatowym wątku
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014

Sprawy ślubno-weselne stoją w miejscu... TŻ był na kawalerskim i dzisiaj nawet się nie spotkaliśmy... Najprawdopodobniej dopiero w święta rozdamy kilka zaproszeń. Mieliśmy po obrączki iść, ale TŻ jak zwykle twierdzi, że "jeszcze czas". Brakuje mi już sił na wszystko, jeszcze praca dyplomowa goni... Nie wiem czy dam radę sama to wszystko pogodzić
Pasowałaby Ci

ile ta kobieta mi juz krwi napsuła 

:confus ed: